keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Odottavan aika




Moikka!
Olen Emil. Vähän päälle 4v.
Äiti väittää että oon sen vauva, no en kyllä tasan oo. Tai no ehkä sillon, kun oon ihan väsy tai muuten vaan tehnyt jotain ihan tuhmaa josta tiedän äidin suuttuvan. Niin kun tänään, kun äiti oli laittamassa pyykkejä ja huomasin että se oli laittanut raakapakastepullia pellille.. Huusin kyllä ja kysyin että saanko äiti haistella pullia ja se lupas, mutta tiedättehän ku vähänkö teki jo mieli maistaa. Oli se aika vihanen kun kolmesta pullasta olin sitten haukannut palasen ja nakannut pellille takas. Sillon oli paras liueta takavasemmalle, ettei se pääse ainakaan minua syyttämään. Minähän VAAN haistelin!

Ai niin äiti käski sanoo, että tuo otsikko ei viittaa mitenkään siihen että se muka odottas vauvaa. Vaikka sillä onkin muuten vaan iso maha, muistan aina ajoittain muistuttaa sitä siitä isosta mahasta ja pyllystä, mutta jostain kumman syystä se ei kamalasti tykkää että mainitsen asiasta. Höh.



Se mitä odotetaan on veikkaa koulusta, se on muuten ekalla.
Tiiättekö, se menee sinne ihan joka päivä ja on hiiiiiirmu pitkään. Yhteen asti, voitteko kuvitella! Tietenkään minä en osaa sillä aikaa tehdä mitään järkevää, kun vaan kuljeksia ympäri taloa kysellen veikan perään ja kurkkia ikkunoista joko se näkyy.

Äiti tekee kyllä parhaansa että viihtyisin. Yritti viedä tänäänkin ulos, mutta itkin ja narisin koko puolituntisen. Siellähän ei ole mitään tekemistä yksin ilman veljiä. Piste.
Älysi jopa sitten luovuttaa ja tultiin sisälle.

Se oli TAAS ostanut itselleen peltipurkkeja ja halusi esitellä niitä.
Höh, mitä kummaa noissa nyt on, joka paikka on jo jos jonkinlaista purnukkaa täys.



Äidin sisustaessa purnukoilla karkasin isoveljen huoneeseen leikkimään. Sen kohta 11v:n.
Se on lempihuoneeni, mutta jostain kumman syystä sinne ei saa mennä sitten kun veikka on kotona. Se huutaa monesti että "Poooois!". Ajatelkaa nyt, ihan kun minusta jotain harmia olisi! Kiltisti leikin, enkä koskaan ikinä mitään levitä ja jätä siivoamatta.

Äiti sanoo, että veikan huone on vielä kesken. Mitä sekin nyt tarkottaa.. Paitsi sitä että verhot ainakin tippuu, kun niitä vähän kiskaisee. Laiska tuo äiti, kun muutettiin jo ajat sit ja vieläkään se ei ole ommellut verhoja valmiiksi.
 


Tässä muuten näkyy hyvin miten laiska ja mukavuudenhaluinen se on. Fleeceä päällä aamusta iltaan, tosi tyylikästä. Se väittää että sillä on kylmä, kun täällä kotona on lämpöä vaan +20 astetta, sanoo että se säästää sähkössä. Minua ei kyllä koskaan palele yhtään, mutta sepä se kun liikun ja leikin, äiti vaan nyhjöttää laiskana sohvalla. Kattokaa nyt, minä olen aina tosi tyylikäs, tänään päällä Moonkidsin raitapaita ja Meandin velourhousut.



Hohhoijaa..
Miten pitkä on tunti? Entä neljä?
Joko se veikka kohta tulee?



Äiti sanoo että kun laitettiin joulukuusi pois, niin tähän missä nyt just kurkin ikkunasta, jäi huonekalun mentävä aukko.
Se haluis kai jonkun kukkapöydän, mutta isi halusi nojatuolin, sellasen kamalan säädettävän sanoo äiti. Saa nähdä mihin ne päätyy.. Väärän väriset verhotkin siinä kuulemma on väliaikaisesti.

Kävin kurkkaamassa puolivälissä portaita, että uskaltaisko mennä vanhimman veljen huoneeseen. Sekin on koulussa, joten houkutus olisi suuri. Pst. tiedän että sillä on karkkilaatikko kirjoituspöydän laatikossa ja ne on tosi hyviä. Jooo, oon maistanut, mutta eihän siitäkään tietysti tykätty.
Alakertaan ei voi kuitenkaan mennä yksin, koska portaiden alla asuu mörkö. Ei sitä kukaan ole nähnyt, mutta asuu se!



Mutta hei, nyt se tulee! Jee!
Äiti on aina ihmettelee miten sillä voi mennä 2km koulumatkaan tunti ja vähän päällekin. Mutta minä tiedän, se tykkää nauttia matkasta. Tutkia joka kivet ja ojan pohjat. Ei se kyllä ojiin saisi mennä ja onneksi sillä on kännykkä mukana, että äiti voi soitella aina missä kohtaa se on tulossa.

No niin ja taas se äiti tuolla sisustaa. Se sanoo, että sillä on uudet laskosverhot keittiössä. Nuo ihanat, jossa perhosia ja lintuja. Kyllä minäkin noista tykkään.


Viimeinkin leikit taas maistuu.
Kiva on veli, tai kolme. ♥

Terkuin Emil

P.s. Ei kannata heittää sukkia vessanpönttöön ja yrittää vetää alas.
Sellasista ne äiti-ihmiset ei tykkää myöskään.

Äitikin halus allekirjoittaa;



64 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus. Se on niin jännä, et miten lapset jotka on tottunut sisaruksiin ei osaa oikeesti tehdä juuri mitään yksikseen. Siis mun sisaruksilla oli sama pienenä :) et toisen kans saatettiin tapella, mut sit kun hän oli päivän pois niin oltiin ihan sormi suussa, et emmä yksin...
    Mä taas oon ennemmin nauttinut aina yksinäisyydestä. :)

    Ps. aivan ihana teidän remontoitu talo!

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! :-) Tuli hyvä mieli lukiessa näin aamukahvin kanssa.

    Ja kyllä te olette tehneet ison työn remontoinnissa. Ihanalta, juuri teidän tyyliseltä, näyttää!

    VastaaPoista
  3. kääks, kuinka tutulta kuulostaa 4-vuotiaan kommellukset :D jotenki oon ajatellu, että muiden lapset hoksaa jo, että ei sinne vessanpyttyyn voi laittaa mitä tahansa tai että jos kielletään koskemasta niin se niinku oikeasti tarkoittaa sitä. Ja narina kuulostaa myös ikävän tutulta...
    Ihania kuvia teidän kodista! Lattiat on tosi ihanat, saareke on kaunis ja turkoosi matto on kyllä tosi pirteä! Keittiössä, tai onko tuo jo olohuoneen puolta, ikkunan edessä kuitenkin, on tosiaan huonekalun mentävä aukko, ja samaa mieltä, että jotain kukkapöytää tai lipastoa se huutaa.
    Lumimarja on myös mun mieleen, meiltäkin sitä löytyy.
    Ja Emilin vaatteet näyttää tutulta, sama yhdistelmä samassa värissä ja myös mustana on ollut usein käytössä :) moonkids ja me&i osuu yllättävän usein yhteen.

    VastaaPoista
  4. Ihana Emil :D On varmasti pitkä aika odottaa!

    Ja teillä on tosi kaunista. Oi että :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana kirjoitus, vaikka ne veljet ja sikkot on niitä nahistelukumppaneita, niin aika ilman niitä on tosiaan mahottoman pitkä!

    Teillä on ihan mahottoman kaunis koti ja mahottoman kaunis keittiö. Oon miettinyt meidän tulevan talon lattioita, ne eivät ole aivan valkoiset, mutta harmaita "juonteita" omaavat ja nyt alkoi tuntua, että ovat oikea valinta!

    Ihana tuo Emil, juurikin Eemelin kolttosia, sopivassa määrin :) Terkut sinne siis reippaalle odottajalle! :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana kirjoitus, vaikka ne veljet ja sikkot on niitä nahistelukumppaneita, niin aika ilman niitä on tosiaan mahottoman pitkä!

    Teillä on ihan mahottoman kaunis koti ja mahottoman kaunis keittiö. Oon miettinyt meidän tulevan talon lattioita, ne eivät ole aivan valkoiset, mutta harmaita "juonteita" omaavat ja nyt alkoi tuntua, että ovat oikea valinta!

    Ihana tuo Emil, juurikin Eemelin kolttosia, sopivassa määrin :) Terkut sinne siis reippaalle odottajalle! :)

    VastaaPoista
  7. tuntuu jotenkin huolestuttavalta kun taas rivien välistä luin, että istutte sisällä kaiket päivät. ovatko lapsesi siksi noin kalvakoitakin. meillä ulkoillaan kyllä kaksi kertaa päivässä, että lapsi saa purkaa energiaa. ei häneltä kysytä haluaako vai ei. aamulla vaatteet päälle ja väh. pariksi tunniksi ulos ja iltapäivällä sama juttu. kannattaisi varmaan laittaa päiväkotiin niin saisi vähän virikkeitä ja kunnon ulkoilua

    VastaaPoista
  8. Tämä oli ihana =) . Hienosti kirjoitettu ja tästä tuli tosi iloiselle tuulelle. Mukavaa päivää odottajalle ja äidille!

    VastaaPoista
  9. Ihana tarina ja todella kaunis koti <3 Nuo turkoosit vaatteet pääsee valkoisen sisustuksen keskellä todellakin oikeuksiinsa!

    VastaaPoista
  10. Aamun piristys! Hihitän täällä yksikseni vieläkin, voi kun jokainen aamu voisi alkaa näin ihanalla ja hauskalla blogikirjoituksella. :)

    VastaaPoista
  11. Ihanan avaran näköistä teillä. Katselen alistuneena kotimme rojuryökkiöitä :(

    VastaaPoista
  12. Voi miten mukava kirjoitus! Odottaminen välittyi niin hyvin kuvista ja tekstistä! :) Ja teillä tosiaan on tosi kaunista ja valkoista uudessa kodissa.

    Jälleen voin kertoa lukijapalautetta, vaaleat verhot ovat olleet jo kauan haaveenani ja heti kun blogissasi vilahti nuo Marimekon lumimarjat ja että niitä saa valkoisina pöytäliinoina Hobbyhallista, laitoin tilauksen menemään ja nyt olen viikon nautiskellut uudesta vaaleasta tunnelmasta! :) Tämä blogi on mitä parhain vaihtoehto Perhe- ja sisustuslehdille! Kiitokset!

    VastaaPoista
  13. Ihana koti teillä ja ihana Emil <3

    VastaaPoista
  14. Kiva postaus :) ja teillä on kyllä tosi kaunista!

    VastaaPoista
  15. Ihana poika ja ihanan valoisat kuvat. Olisipa meilläkin noin avaraa ja vaaleaa!
    Tuttua tuo odottaminenkin. Jostain syystä kun veli on kotona, tapellaan ja kun se ei ole kotona niin maristaan ettei ole mitään tekemistä :)

    VastaaPoista
  16. Ihana postaus!! :) Ja oli kivaa nähdä kauniita kuvia uudesta kodistanne. Tykkäsin kyllä ihan kympillä sisustuksesta - valkoisen ystävä kun olen.

    VastaaPoista
  17. Hauska postaus Emilin "silmin" ;)

    Siis apua, onko nuo Kellogsin purkit jotain uusia kylkiäisjuttuja kuten oli viime vuonnakin vielä ne neljä erilaista?? Tahtoo kans!

    VastaaPoista
  18. Ihanan avaran näköistä teillä =) Hauska kuvaus Emilin päivästä. Meilläkin taitaa olla päivän paras hetki se kun isoveli tulee koulusta kotiin.Sillä menee tosin välillä kolmeen, kun on kerhoissa kolmena päivänä koulun jälkeen.

    Teillä on myös niin ihanan rauhalliset lapset! Voi kun meilläkin vaan haukattaisiin pullasta ja heitettäisiin sukkia pönttöön =) katsopas blogistani meidän riiviön viimeisin tempaus

    VastaaPoista
  19. Hih, olipas hauska kirjoitus.
    Meidän "vauva" on myöskin 4v. Onneksi silla vielä tämän talven kotona 6v veli kaverina mutta ensi talvena uskon meidän päivät menevän juurikin koululaisia odotellessa:)

    Ihanan valoisa koti teillä.
    Mukavia ja onnellisia hetkiä teille kaikille siellä!

    VastaaPoista
  20. Hauska! Ja nuo kuvat niin mainiot, kyllä tunnelma välittyy!

    VastaaPoista
  21. Moikka, hauska päiväkertomus kuvineen. Ja oi voi voi kun teillä näyttääkään ihanalta!! Niin valoisaa ja freesiä! Vitsit, nyt kun katselen tässä ympärilleni niin kyllä ahdistaa tämä 70-luvun luola... No, vielä joskus meilläkin on ihanaa :) Ja hei, täälläkin painellaan verkkarit jalassa koko päivä jos vaan mahdollista, ehdottomasti! -Tiina

    VastaaPoista
  22. Oi, Tämä oli kyllä kiva päivitys, ja kivalta myös näyttää teidän kodissanne :)

    VastaaPoista
  23. tää oli tosi hauska kirjoitus :D

    VastaaPoista
  24. Jaahas, samanlaisessa tilanteessa ollaan.Mulla kans 4v.poika kotona,joka keksii koko ajan jotain jäynää.Ja lapsi epulla. Lisää yhtäläisyyksiä:rakkaus peltipurkkeihin,eihän niitä voi olla ostamatta koko ajan lisää!
    Eliisa

    VastaaPoista
  25. Iik, mikä postaus, kiitos Mia! Teidän uusi koti on kaunis! Eikä kyllä samaksi uskoisi sen mäntyhelvetin kanssa.

    Meillä on joskus 5-vuotiaan kanssa samaa tuskaa, odottavan aika on pitkä...

    VastaaPoista
  26. Aivan ihana postaus, kiitos! Tuli hyvä mieli <3

    VastaaPoista
  27. :) Kiva postaus ja ihanan vaalea koti =)

    VastaaPoista
  28. Tosi onnistuneita kuvat jossa kuvataan juuri sanaa "odotus" :)

    VastaaPoista
  29. Kiitos teille ihanat! ♥

    Anonyymi; Voi kun sinulla on mahtava taito tuo rivien välistä lukeminen, se tosiaan kertoo kaiken! :D
    Kyllä, me ei tosiaan ulkoilla ikinä ja verhotkin pyrin pitämään ikkunoiden edessä, että kalvakkuus varmasti johtuu siitä.
    Niin ja lapseilta meillä aina kysytään mennäänkö ulos, joskus ollaan jopa kuukausi sisällä jos ne ei halua. Ajattele, ihanaa kun kun lapset saa päättää meillä kaiken!
    Päiväkoti varmasti ratkaisi asian kun asian, siellähän niitä huippulapsia kasvatetaan, kiitos kun infosit!

    Eli asiaan..
    Huh huh, on se vaikeeta tajuta ettei nämä jutut kerro aina kaikkea.
    Kerron nyt vielä kerran. Meillä ulkoillaan joka päivä. Lapset eivät ole kalvakoita, vaan vaaleita luonnostaan, mikä korostuu näissä kuvissa johtuen kamerasta ja luonnonvalosta.
    Päiväkotiin en halua lapsia viedä, itse suosin kotihoitoa, joka on minun valinta ja lastenhoitoalan ammattilaisena osaan antaa lapsille virikkeitä itsekin.
    (enkä arvostele ketään kenen valinta on päiväkoti, hyvä valinta sekin ja jokaisen oma).

    VastaaPoista
  30. Ihan mahtava postaus.
    Hymyilyttää :)

    Teillä on muuten todella kaunista - hyvin onnistunut remontti!

    VastaaPoista
  31. Hauska postaus!

    Ja aivan ihan tuo teidän uusi koti! Me ollaan muutettu pari kuukautta sitten, eikä meillä ole todellakaan valmista. Siksi en olekaan vielä juuri mitään kuvia uudesta kodista...tällä menolla ehkä ensi kesänä tai jotain....

    VastaaPoista
  32. NIIN tutulta kuullostaa :) Ja aivan uskomattoman ihanan vaaleaa teillä! Miltä nyt teistä on tuntunut, kun tilaa on paljon enemmän verrattuna edelliseen kotiinne?

    -Eerika

    VastaaPoista
  33. Aivan liikkis postaus! Ja ihan silmä kulma kostui tuosta loppukommentista: Kiva on veli, tai kolme. Meilläkin kun on saman kokoinen veljeskaarti. :)

    Olipas mukava päästä kurkkaamaan enemmän teidän uuteen kotiin. Näyttää kauniilta. Jään odottelemaan lisäkuvia poikien huoneista. Meillä on tällä hetkellä kolmella pojalla omat huoneet, vauva asustaa vielä meidän makkarissa. Aikanaan kun yötisuilu loppuu, tulee isosta makkarista pikkupojille yhteinen huone. Suunnitelmat käyvät jo kuumana mielessä ;)

    VastaaPoista
  34. Ihana poika ja ihana koti! Älä välitä tuosta ulkoilukommentista ja muusta naljailusta, jolla kulla taitaa olla vähän huono päivä/elämä ja lisäksi ehkä vähän huono lukutaito. Minulle ainakin kävi tekstistä ihan hyvin ilmi se että poika ei nyt vaan erityisemmin halunnut olla ulkona ilman isoveljen seuraa ja se nyt ei ole sisarusparveen tottuneelta mikään ihme.

    ps. Kotivaatetuksesi näyttä kyllä varsin tyylikkäältä minun silmääni, itse himmailen kotona yleensä ikivanhoissa verkkareissa, eriparisukissa ja miehellekin liian suuressa rötköfleecessä..:-)

    VastaaPoista
  35. Ihana kirjoitus! Sellaisia ne pojat (tai lapset) on... Täällä meinaa mennä hermot koko ajan 2-vuotiaan kanssa, mutta onhan hän samaan aikaan niin ihana!

    Teillä on ihan mahtavan kaunis koti, ihanan vaaleaa.

    VastaaPoista
  36. Onneksi Emil sai kuitenkin leikkikaverin pitkän odotuksen jälkeen. Hauska tarina :--)

    VastaaPoista
  37. Ihana postaus!

    Meidän 5v. voi yhtyä tuohon tuohon odotuksen tuskaan. Aika on aina yhtä hidas kun jotain kovasti odottaa.

    VastaaPoista
  38. Mahtava postaus, tulin heti hyvälle mielelle. Tätä oli hauska lukea. :) Meillä on vanhin eskarilainen ja tuo vajaa 5v odottaa täälä myöskin isoveikkaa innokkaasti kotiin. Monesti kysyy " Koska Eetu tulee?" Vielä ei oikein tahdo päivät kulua reilu 2v pikkuveljen kanssa.

    VastaaPoista
  39. Voi Emil, olet niin ihana :)))
    Teillä on niin kiva kotikin ja voi että kun jaksoit niin suloisesti odottaa veljen tuloa!

    VastaaPoista
  40. Ihana tarina:) Teillä on tosi mukavan ja avaran näköistä, pojat(kin) varmaan tykkää, kun on tilaa temmeltää (varmaan teilläkin "temmelletään", kun meilläkin 4- ja 18-vuotias vielä painivat keskenään välillä...siis positiivisessa mielessä). Meillä onneksi äitikin kelpaa ulos salibandykaveriksi, kun pihapiirissä ei aina ole muita leikkikavereita paikalla. Meidän 4-vuotias on aivan hulluna salibandyyn/sählyyn, aina pitäisi olla pelaamassa. Jännä miten lapset on erilaisia, meidän vanhempi poika nimittäin viihtyi aikoinaan sekä sisä- että ulkoleikeissä yksikseenkin, mutta nuoremmalla pitäisi aina olla joku kaveri.

    VastaaPoista
  41. Aivan upea koti teillä ja sinulla on selväsit (myös) kirjoittamisen lahja.

    VastaaPoista
  42. Olipas kiva postaus, hyvälle mielelle tuli sitä lukiessa. :)) Meillä 6v.ja kohta 4v. ovat myös tiivis kaksikko niin hyvässä kuin pahassakin, välillä leikitään sulassa sovussa ja välillä tapellaan minkä ehditään. ;) Kuopus kyllä kaipaa veljeään, kun tämä on eskarissa, mutta myös selvästi nauttii, jos saa olla kotona "ainoana" lapsena. Leikkii ja touhuaa tällöin pitkään ja rauhassa itsekseen ja nauttii myös siitä, että saa jakamatonta huomiota-ja kun isoveli tulee kotiin, kapsahdetaan heti kaulaan halaamaan. <3

    VastaaPoista
  43. Ihana kirjoitus ja ihana Emil :)

    Luin tätä jo koulussa tänään ja kyllä piristi mieltä kummasti pitkän koulupäivän ohella !

    Mä olen ainakin saanut sun kirjoituksista sellaisen kuvan, että teidän pojat on hyvin kasvatettuja ja (ainakin pohjimmiltaan ;D) hyväntahtoisia, ja jos muuten ulkoilee joka päivä niin voi hyvin jättää jonakin päivänä ulkoilematta mikäli lapsi ei halua ulos lähteä..

    Tosiaan jotkut ihmiset on luonnostaan kalpeampia, omasta kokemuksesta voin kertoa, että lapsena juoksentelin aina pihalla, aamusta iltaan ja silti olin kalpea Samanlainen valkonaama olen vielä tänäkin päivänä..

    t. anonyymi Mikkelistä

    VastaaPoista
  44. Voi miten ilahdutti päivääni tämä kirjoitus. Suloinen pieni poika! Itsekin kuopuksena taisin samaistua,muistan miten niitä isoja sisaruksia aina odotettiin leikkeihin, ja miten jänniä isojen huoneet oli... :)

    Kiva kun laitoit kuvia teiltä. Ihanan rauhallinen ja kuulas tunnelma. Kaunis koti.

    VastaaPoista
  45. Voi miten ilahdutti päivääni tämä kirjoitus. Suloinen pieni poika! Itsekin kuopuksena taisin samaistua,muistan miten niitä isoja sisaruksia aina odotettiin leikkeihin, ja miten jänniä isojen huoneet oli... :)

    Kiva kun laitoit kuvia teiltä. Ihanan rauhallinen ja kuulas tunnelma. Kaunis koti.

    VastaaPoista
  46. Ihana kirjoitus :) Tuo on muuten kun meillä :) 3v odottaa niin että eskarilainen tulee kotiin :)
    Teillä on kaunis koti, ihana vähän tavaroita ja valoisaa.

    VastaaPoista
  47. Hauska postaus, toi hymyn huulille :) Ihana ja valoisa koti teillä. Olisiko mahdollista nähdä 7v:n talvivaatetus, vai onko se ollut jo aiemmin syksyllä?

    VastaaPoista
  48. Ihana postaus! Älä välitä anonyymin kateellisesta narinasta. Jostain pitää ilmeisesti aina päästä huomauttelemaan ja pätemään ja syy löytyy sitten vaikka keksimällä.

    Muistaakseni ennenkin on joku päivitellyt lasten "kalmakkuutta". Siis mitä ihmettä?? Suomalaisia vaaleita lapsia ja keskitalvi :D, eikö nyt jokainen täydellä aivokapasiteetilla varustettu tuosta yhtälöstä tajua, ettei iho välttämättä ole mikään lattekahvin värinen. Kyllä se nyt niin vaan on, että me pohjoisen asukkaat pukkaamme olemaan talvella (ja itse ainakin myös kesällä) hyvin vaaleita ihan noin niin kuin luonnostaan :). Mutta kiusa se on pienikin kiusa ja osa vissiin nauttii kun saa huomautella milloin mistäkin. Pöh, älä lannistu sellaisesta! Blogisi on ihana ja ilahduttaa kovasti!

    t. Elisa

    VastaaPoista
  49. Ihana postaus pienen Emilin silmin :). Luin jutun hymyillen ja kuvia ihastellen. Ihanan avaraa ja vaaleaa teilla. Me like!

    -Tia-Maria

    VastaaPoista
  50. Tämä oli kiva postaus ja suoraan kuin meidän arjesta! Meillä vaan odottelee veikkaa koulusta neiti 4,5 v (sekä ehkä vähän myös vauva 5 kk). Päivät tuppaa käydä pitkiksi ja meillä veikka hurauttaa taksilla kotipihaan (kävellen jos joutuisi tulemaan, menisi varmaan iltamyöhään asti!)

    Teillä on kaunis koti ja ihana valoisa!

    VastaaPoista
  51. Voi kuinka ihana ja suloinen tarina!

    Todellakin, jätetään nuo höntit kommentit omaan arvoonsa.

    Ihanaa - lisää kuvia kauniista kodistanne!!!

    Terv. Matikka

    VastaaPoista
  52. Blogin seuraajana kyselisin..mistä nuin ihania verhoja oot ostanu??

    VastaaPoista
  53. Olihan se ihan ihanakin tuo postaus, mutta jotenkin mulle jäi päällimmäisenä mieleen sääli kun toisella on niin tylsää! Lapsena odottaminen oli maailman tylsintä puuhaa ja jos sitä pitää tehdä joka päivä niin.. =) Ootko miettinyt jotain aamupäiväkerhotoimintaa tms?

    VastaaPoista
  54. Voi mieletön miten ihania kommentteja, kiitos kovasti! ♥

    Susa; Nuo peltipurkit ei ole kylkiäisiä, niitä olen kyllä minäkin odotellut. ;)
    Nuo purkit on ostettu Tokmannilta, ison hinta oli 5,95e ja pienet oli jotain 3-4e.

    Eerika; Ihanalta toisaalta, mutta siisvouspäivänä ei niin ihanalta. ;D
    Säilytyksen kannalta on etenkin huippua, kun sitä on todella paljon. Silti vielä tavarat hakee paikkaansa, kun joku ei tunnukkaan toimivalta jossain.
    Vielä tulee välillä olo että on liian avaraa, kun oli niin tottunut siihen "lähekkäin olemiseen", ihmeesti siihenkin alkaa tottua.

    Anonyymi; Tosiaan 7v:n talvivarustus on jäänyt esittelemättä. Voisin yrittää ehtiä kuvaamaan jossain välissä. :)

    Anonyymi; Olohuoneen pitkät verhot ovat Marimekon lumimarja sarjaa. Olivat pöytäliinat (Hobby hall:sta), josta äitini ompeli verhot. ;)
    Keittiön laskosverhot on vasta tilattu Jotexilta.

    Anonyymi; Ei huolta, ei tarvitse toisen odotella ja tylsistyä läheskään joka päivä. ;)
    Tämä nyt oli tämmöinen postaus, jossa kerron tästä tietystä päivästä. Toki poika kaipailee isoveljiä joskus näin, mutta kyllä hän touhuaa monena päivänä ihan ilman ikäviä. Niin ja kyllä meillä on hänelle puuhaa ja toimintaa paljon.

    VastaaPoista
  55. Onpa teillä kaunista ja raikasta!

    VastaaPoista
  56. Olipas kiva tarina. :)

    Ja ihana koti teillä!

    VastaaPoista
  57. Aivan ihana postaus!!!!!! Kiitos, perjantain piristys. Näitä lisää!

    -Mia

    VastaaPoista
  58. Tähän postaukseen on tullutkin jo reippaasti samanlaisia kommentteja, mutta pakko nyt vielä itsekkin kehua. :) Todella hauska postausidea ja kuvaa kyllä oikein osuvasti meidänkin elämää, vaikka pienempi poika löytyykin. Nätit vaatteet Emilillä, kuten aina. Meillekkin tarvittaisiin väriä lisää. Koti näyttää tosi kivalle ja kiitos kuviesi,en malta odotella enään hetkeäkään, että pääsen uuteen kotiin sisustamaan. Meillä on hoikka ja kalpea poika, ei ole tainnut nähdä auringon valoa ollenkaan. ;-) Ääh harmittavaisia tuollaiset keittiöpsykologit. :D

    VastaaPoista
  59. Kiitos tytöt! ;)

    Janika; Muistetaan pitää verhot kiinni. ;D
    Oi, sinullakin on siis kohta sisustustohinat päällä. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)