maanantai 9. tammikuuta 2012

Muumilaakson kaverit




Lindexille tuli taas Muumit, ja meni myös aika nopsaan.
Itse satuin olemaan ajoissa liikenteessä ja naputtelin tilaukseni nettikauppaan jo päivää ennen jouluaattoa. Sain mitä halusin, eli lähes kaikki poikien jutut. Vaikka meillä ei muumit ole mikään fanituksen kohde, niin jokin niissä viehättää. Erityisesti tietysti minua, mutta kyllä itse käyttäjäkin tykästyi.

Tämä kevään mallisto valloitti raikkaudellaan ja värikkyydellään, jotenkin niin synkkää on nyt viime aikoina valikoimat olleet. Haalin sitten ihan reilusti, kahdessa koossa tietty, nyt kun vielä 116cm menee ja 122cm jemmasin.
Mutta tosiaan mallisto taisi olla monen muunkin mieleen, kun vaatteet hupeni nettikaupasta muutamassa päivässä. Liikkeisiin nämä tuntui tulevan hyvin eri aikoihin, kun kävin kurkkimassa ja niistäkin koot meni nopeasti. Varmasti vielä löytyykin paikoin ja nettikaupassakin on jotain, kannattaa kurkkia.



Kotiutuiko Muumeja teille?
Vai onko ne jo niin nähty? ;)

 

27 kommenttia:

  1. Olihan nämä kivoja taas :) Harmi vaan ettei vauvapuolelle tullut mitään ihanuuksia. Muumipeikko ja Haisuli pipot kävin kyllä nappaamassa Ceelan tuleville pikkuveljille!

    VastaaPoista
  2. Harmittaa etten itse tajunnut hamstraa kahdessa koossa. Mutta ostin läjän kyllä yhdessä koossa. Paniikissa niitä kurkin joka päivä Lindexin sivuilta että joko joko. Kun tiesin että koot menee nopeasti. Liikkeisiin tullut niin eri aikaan että olisi pitänyt koko ajan rampaa ja lopulta kuitenkin olin jo myöhässä.

    VastaaPoista
  3. Kävin katselemassa ALEtarjontaa Lindexillä ja huomasin silloin hyllyssä nuo ihastuttavat velourhousut poikienosastolla <3 Ne oli niin ihanat, mutta en vain raaskinut niitä ostaa ja arvasin että jään kyllä ilman kun jätin ne sinne.

    Itselläni nuo muut muumit ei niin saaneet kannatusta, lukuunottamatta noita housuja <3

    VastaaPoista
  4. Kivoja periaatteessa :)

    mua ei oo kuitenkaan koskaan sytyttäny nämä tiettyyn satuhahmoon liittyvät vaatteet. Puuha-Pete ja Cars jne. Jotenki tää Muumi menee samaan kategoriaan. Muuta krääsää meillä kyllä on liittyen noihin hahmoihin, mutta vaatteista koitan ne ptää pois.

    VastaaPoista
  5. Minä mietin tilaamista, mutta sitten kävi tuo mainitsemasi "ne on niin nähty" tunne.

    Ihanan värikkäitä vaatteita ne kyllä on:)

    VastaaPoista
  6. Ei tule meille. En tykkää painojäljestä enkä muutenkaan.

    VastaaPoista
  7. Tosi kivoja muumeja! Minä tykkäisin näistä kovasti, mutta pojat toivovat vain jotain Ninjago-paitoja tms, Muumit ovat kuulemma vauvoille... ;)

    VastaaPoista
  8. mulla on jäänyt nyt lindexin sivut kurkkimatta, koska enää ei esikoiselle saa sieltä kivoja. en siis ollut näitä edes huomannut. raikkaat värit kylläkin. muumit ei ole meillä oikein paikkaansa löytäneet. bamsesta tykättäis enemmän, mutta kun ei sitä saa enää koon 116 jälkeen :/ ja muut kivat loppuu sitten siihen 122...

    VastaaPoista
  9. Monen suosikkeja nämä ovat, juu :) Kävin meidän liikkeessä juuri silloin kun ne oltiin juuri aseteltu esille ja seuraavana päivänä pöytä ammotti jo tyhjyyttään, muutamat sukat, paita sekä tossut olivat vaan enää jäljellä... Meille ei kotiutunut mitään. Ei edes pienimmälle. Ei nyt jostain kumman syystä kolahtanut... Pöh!! Tiedätkö mitä? Sairastan tällä hetkellä tautuia nimeltä väriähky ;) Nyt ostoskoriin tipahtelee vaan kaikkea klassista, harmaan, sinisen ja valkoisen sävyissä... Onkohan tämä jokin ohimenevä juttu??
    Niin ja oikein kovasti onnea uuteen kotiin! Ihanan valkoista ja kaunis keittiö :)

    VastaaPoista
  10. Mä UNOHDIN koko muumit! Piti tilata vihreät housut ja ylimmän kuvan alin paita.

    VastaaPoista
  11. Voi että, tuleekohan näitä lisää nettikauppaan? Savonlinnan lindexillä kävin joulun jälkeen katsomassa, eikä silloin ainakaan ollut. Harmi, noita veluurihousuja ja haisulipaidan ainakin olisin halunnut.

    VastaaPoista
  12. Tykätään - meillä vaan pursuaa vaatteita kaapit. ;) No esikoinen on venähtäny siihen malliin että housuja pitäs mennä ostamaan. En vaan ole aleihin päässyt enkä mihinkää muuallekaan ku oon ollu jumissa täällä vesirokkojen ja omien tautieni kanssa. :P

    VastaaPoista
  13. Raikkaita ja värikkäitä. Surullinen totuus on vaan se ettei meidän eskarilainen enää suostu näin lapsellisia vaatteita pitämään. Ja ehkä itsekin miellän ne hiukan nuoremmille lapsille...

    VastaaPoista
  14. Minäkin ensin ajattelin, että Muumit on niin nähty. Mutta sitten näin nämä livenä niin pakkohan niitä oli ostaa. :) velourhousut oli ihan ykkösiä sekä väriltään että pehmeydeltään, niin ja niissä on taskut! Taskut on ihan ehdottomat reilulla kaksvuotiaalla, joka haluaa jemmata autoja ym. Kivaa. Lisäksi meille kotiutui tuo "viidakko" kuosinen paitana 2-veelle ja yökkärinä vauvalle.

    VastaaPoista
  15. Ekan kuvan Muumit on kivoja. Olisin itsekin ostanut niitä pojalle, mutta nyt ei kelpaa muut kuin Cars-jutut. :/

    VastaaPoista
  16. Pienille kivoja, mutta ei ole meillä ainakaan enää 5veen juttu.

    VastaaPoista
  17. Rovaniemen Lindexillä ainakin oli vielä reippaasti jäljellä, kun viime viikolla siellä mutkan käväisin. Näytti siltä, että olivat ihan vasta tulleet ja kokoja oli kyllä reilusti.

    Tykkään itsekin Muumeista ja niinpä meille kotiutui Pikku Myy -mekko ja Haisuli -housut. Enemmänkin olisi voinut ostaa, mutta en raaskinut.

    VastaaPoista
  18. Voihan itkut mulla on mennyt koko muumit ihan sivusuun! Meidän lapset (tai lähinnä Tellu) ovat rakastaneet edellisiä muumivaatteitaankin ja kuopus on juuri tällä hetkellä kova muumifani. Pari päivää ennen joulua pääsin viimeksi käymään itse liikkeessä ja silloin en noita nähnytkään, mutta tuskin enäänkään siellä mitään on.

    VastaaPoista
  19. Olipas minulla sitten tuuria :). Kävin ihan pikaisesti Lindexillä ja sain ison pinon kotiinvietävää 2-vuotiaalle muumifanille ja isoveljelle. Kokoja olisi ollut isommillekin.

    VastaaPoista
  20. Minä kyllä tykkäsin ja tilasin tytölle juuri ylläolevassa kuvassa olevat puserot. Koot oli kyllä jo hupenemassa, joten just ja just ehdin. Muuten en kyllä mistään printeistä pahemmin perusta, mutta nää oli raikkaita hoitovaatteiksi. Ja mikä parasta, luomupuuvillaa!
    -Sari

    VastaaPoista
  21. Minä tykkään, ihanan värikkäitä ja sopivan lapsekkaita vaatteita. Minusta lasten vaatteiden kuuluu näyttää iloisilta ja lapsellisilta, synkistellä kerkeää myöhemminkin.

    T. Poikien äiti minäkin

    VastaaPoista
  22. Aivan ihania ovat ja raikkaat ja houkuttelevat promokuvatkin! Kävin hypistelemässä, mutta lopulta totesin ettei me tarvita...olinpas oudon järkevällä tuulella;)

    VastaaPoista
  23. Me ollaan niin in lööööv noihin muumeihin ♥ Mä olen hamstrannut vanhempiakin mallistoja ja nyt myös näistä uusista tuon värikkään tunikan, raidalliset leggarit ja sen. v.pun paidan. Kovasti pohdin tuota Myy-tunikaakin... Se viime vuoden musta-harmaaraitanen Myy-tunika on meidän ehdoton lemppari. Sekä äidin että tytön :)
    Ovat myös pysyneet hyvinä pesusta toiseen, eli laadussa ei ole ollut valittamista :)

    VastaaPoista
  24. Ylimmän kuvan alin viidakkopaita kotiutui meille.
    Turkoosit velourit olisin myös ostanut, mutta niistä oli koot jo meidän liikkeestä menneet.

    VastaaPoista
  25. Ei tule näitä meillekään, ei kolahda yhtään. Mulle tulee noista jotenkin vauvamainen ja 90-lukunen vaikutelma...en osaa kuvitella noihin meidän kohta 4-vuotiasta millään. Esikoisen kohdalla täytyy kyllä harmitella Lindexin mitoitusta ylipäätänsä, eskarilaiselle kun ei pienempien puolelta enää vaatetta saa, vaan koko 128cm löytyy isompien puolelta. Ja siellä on sitten vastassa sen sorttisia vaatteita, jotka on mun mielestä tarkoitettu selkeästi isommille kuin 6-vuotiaalle. :/ Kuopuksen kohdalla sama tapahtunee vielä aiemmin, koska on ikäisekseen pitkä. Harmi sinänsä, koska Lindexillä on usein pienempien puolella kivoja juttuja.

    VastaaPoista
  26. Kyllähän näitä piti käydä meillekkin haalimassa, vaikka onhan paljon muumeja nähty vuosien varrella, mutta aina ne jaksaa vaan viehättää ja ihastuttaa! Todella raikkaita ja ihania nämä uudet muumit!! :) 2 v oli oikein iloinen uusista muumivaatteistaan! :)

    VastaaPoista
  27. Ei tullut meille muumeja. Velourhousuja olisin voinut ostaa, mutta oli jo isomman lapsen koot loppu.. Paidoista olisin tykännyt tuosta missä on tuo iso kuva tuon viidakkopaidan takana, mutta tuo 122cm vaikutti hihoista jotenkin niukalta, meidän 4v. ei tykkää ihonmyötäisistä paidoista, joten koot pitää olla aina yhtä-kahta numeroa isompia..

    Alkaa jo hirvittämään kun loppuu Lindexin pienten puolelta koot ja kaikki iloiset ja kivat vaatteet jää pois kun siirrytään isompiin.. Joten vaihdan merkkiä kokonaan, ellei Lindexille ala tulla isommille 122cm -> vähän iloisempia vaatteita.

    t. Anonyymi Mikkelistä

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)