maanantai 16. tammikuuta 2012

Me&I kevät 2012


Mitä ihmettä, eikös uuden Meandin malliston pitänyt ilmestyä vasta 25.1.?
Malttamattomana ihmisenä kun nettiä äsken selailin uusien mallistojen toivossa, niin kurkkasin myös Meandin sivulle. Siellä ne kaikki kuvat möllötti, kun klikkasin "puserot" kohtaa. Oho.
Käykää vaikka itse kurkkimassa. ;)
Tykkään, kiva kun on taas vaihteeksi ruskeaa. Toki monta sellaistakin on jotka ei iskeneet, varsinkin äidin mallistossa (lue kaikki tummansiniset ;)), mutta ihan varmasti monta juttua lähtee tilaukseen. Syksyn reklamoinneista huolimatta jaksan uskoa/toivoa, että nyt laatu on taas kohdillaan. Ihan niin kun ennen.

Mitäs pidätte? tai ettekö pidä?

EDIT; Me&I kuvat olivat vahingossa vuotaneet nettiin ja ne on nyt poistettu heidän sivultaan. Samaa pyysivät minulta, joten poistin kuvat. Mallisto julkaistaan siis 25.1. ja on tilattavissa silloin. ;)




30 kommenttia:

  1. Jei! Meandi on aika varma juttu tässä perheessä, joka mallistosta löytyy omat suosikit. Tästäkin se 3-5 vaatetta/ käyttäjä,noin malliston pikaselauksella. Kauhulla odottelen kutsuja;D

    VastaaPoista
  2. Ei toimi enää.. Lucky you! :)

    VastaaPoista
  3. Minuun ainakin iski. Etenkin monet lasten housut näyttivät siltä, että tekisi mieli ostaa. Onneksi on pian Me&I kutsut :D

    VastaaPoista
  4. jep, facebookin sydänpyllyissä tätä samaa asiaa ihmeteltiin eilinen ilta ;)

    Mulle ei kans tummansiniset iskeny äitien mallistossa, ruskeat froteehousut kyllä lähtee itelle tilaukseen. Pojille sitten keltaista traktoria, oranssit froteeshortsit, sukkia, pilvipaitaa ja -takkia jne. Kyllä sieltä tilattavaa löytyy, ja toivon myös, että laatu on kohdallaan :)

    VastaaPoista
  5. Syksyn mallistossa oli kaikkea kivaa, mutten mistään uskaltanut hankkia kun monella oli niin huonoja kokemuksia. Tämä mallisto on järkky!
    Lindex-tyylistä, vanhanaikaista (siis ei edes sellaista retroa mistä pidän) ja junttimaista.
    Sori ku lyttäsin :D

    VastaaPoista
  6. Pari vuotta sitten olisin ollut aivan innoissani, mutta nyt kun olen totaalisen kyllästynyt ruskeaan ja vihreään (ja oikeastaan oranssikin tuntuu vain tunkkaiselta), ei oikein iske. Ja etenkin tuota ruskeaa on tungettu joka paikkaan, vähintäänkin kaulukseen jos ei muualle! Ja just ruskee on se, mihin olen kaikkein kyllästynein.

    Jännä juttu, kun lähes kaikki t-paidat on pojille. Mutta oikeastaan ihan hyvä, onhan tytöille mekkoja.

    Äkkiseltään löysin vain yhden mekon jonka voisi tilata, tuon vihreän tipumekon. Yks collegetakki tarvitaan ja vauva vois ehkä ottaa tuon oranssin pilvibodyn. Muuta en kyllä oikein meille haluaisi! (ellei kaikki näytä tooosi paljo kivemmilta livenä)

    Tuo joogahousut tahtoisin tilata keskimmäiselle, ne on olleet niin hyvät ja alkavat olla pienet. Mutta nuo värit, yöks :D

    VastaaPoista
  7. Kiitos ihanasta postauksesta!
    Milloinhan noita voi tilata? Kun monet loppu heti kun tuli syksyllä, niin nyt haluais olla ajoissa liikkeellä.
    Iskin silmäni vauvojen pilvibody-haalarisettiin. Se meille! Keltanen traktori- t-paita kanssa varmaan tulee tilattua, ihanan pirtee:) Mustat polvihousut itelle, ja ja ja... Mutta noi tärkeemmät.

    VastaaPoista
  8. Mulle näytti vaan viime kauden tuotteet! Mieleisiä löytyis sinun kuvistasi jo muutamia.
    terkuin Susu

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva, värikäs mallisto!

    Tytölle löytyi ainakin punainen singoallatunika jossa taskusta kurkistaa tuo sama pupu kuin noissa turkooseissa housuissakin. Se meni ''pakko saada'' listalle. Voi olla että tulee myös tuo pinkki sammakko joko tunikana tai pipona, mutta täytyy katsahtaa livenä tuo väri, ettei ole liian ärjy pinkki :)
    Onneksi tuli jo ilmoittauduttua kutsuille, vaikka ensin ajattelin ettei sieltä varmaan mitään tartu mukaan, mutta nyt menen ihan eri mielellä.

    Yleisesti ottaen ihanan värikäs mallisto. Pojille tuntuisi löytyvän tosi paljon kivoja juttuja, ainakin näin tytön äidin näkökulmasta ;)

    VastaaPoista
  10. Taisit osua "pahaan" aikaan nettisivuille =D Eipä ollut enää siellä uutuuksia. Ohoh mikä moka on tullut meandilta! Mutta paljon vanhan toistoa uusissa väreissä, blääh! Kuitenkin jotain pakko saada-juttujakin, esim meidän pienelle traktorifanille =D
    -Heidi

    VastaaPoista
  11. Hups, taisit osua jonkun testauksen aikaan sivuille =) Eipä enään mitään näkynyt.

    Näistä esittelemistäsi tykkään leijonapaidasta, sirkuspaidasta, oransseista shortseista, vihreistä yogapantseista, ruskeasta sweatjacketista.

    Satutko muistamaan millaisia pipoja oli tarjolla ja mikä kuva oli vauvahaalareiden takamuksessa?

    VastaaPoista
  12. Mä tykästyin moneen vaatteeseen! Lähinnä tuolle 1,5v pojalle. Meillä ei oo hetkeen me&i:ilta tai muualtakaan kauhean kuviollisia ollut. Pariin mallistoon en oo tykännyt me&i kuoseista mutta nyt vaikuttaa ihan tilattavalle.

    VastaaPoista
  13. Tein viikko sitten lauantaina me&i:lle tilauksen kun kaikki tuotteet oli -70%. Postiseurannassa ei vaan vieläkään näy tietoja paketista :/ Osaatko sanoa, kauanko perilletulossa voi mennä?

    VastaaPoista
  14. Oho mikä mokaus meandilta!

    Kerkesin viime yönä selata tuotteet läpi ja ei kyllä mikään iskenyt mitenkään kummoisemmin, tosin ei ole iskenyt hirveästi ennenkään. Joka kausi olen löytänyt yleensä yhden tai kaksi juttua mitkä miellyttää, mutta usein ovat liian levottomia omaan makuun.

    Veralle tiedoksi että vauvahaalari oli ruskea ja pepussa valkoinen pilvi.

    VastaaPoista
  15. Aamulla kävin vilkasemassa malliston mutta ne tosiaan näytti ihan Lindexin vaatteilta :) Voisi sanoa että ihan perus Me&I odotettavissa, ette ole missanneet mitään :D

    VastaaPoista
  16. Heh, miekin kerkesin jo esittelemään uutta mallistoa blogissani. Luin sitten tämän sinun postauksen ja päätin minäkin poistaa kuvat, vaikkei me&i ole ottanutkaan minuun yhteyttä. Ihania juttuja tosiaan oli paljon, varsinkin muutama äitin juttu oli ihana ja pakko saada.

    VastaaPoista
  17. vauvahaalareissa (ruskeat froteiset) ja pyllyssä oli valkoinen pilvi. Aivan ihastuttavat. Pipoja oli 4, ainakin joku turkoosipohjainen, ja oisko ollut joku yksivörinen sammakonkuvalla.

    VastaaPoista
  18. Pipoissa oli tummansinipohjainen traktori, vaaleanpunainen missä vihreä sammakko ja jalkapallopipo myös. Olikohan vielä joku muu...? Haalarissa oli vain yksi valkoinen pilvi takamuksissa.

    Osa on jo niiiiiiin nähtyjä, mutta onneksi (pahaksi onneksi?) oli siellä kaikkea kivaa tilattavaksi. Omat kutsut on vasta 4.2 ja olen myös harkinnut ennakkotilauksen tekemistä. Harmi kun tuotteet loppuivat viimeksi niin nopeasti, niin nyt ihmiset eivät uskalla jäädä odottamaan kutsuja, vaan tilaavat vaatteet nopeasti etteivät jää ilman. En tiiä onko sekään hyvää mainosta ja myyjille tietty kurja juttu :(

    -Toorie

    VastaaPoista
  19. Hiljainen blogien lukija vinkkaa: Laittakaapa Googlen kuvahaulla esim. cloudy cardigan, niin löytyy koko mallisto edelleen. ;) Petyin hieman sirkusteemaan, kun mielestäni enemmän pojille eikä meillä ole kuin tyttöjä, jotka tykkää pinkistä jne. Pilvien paluu ihan positiivista, mutta ei muakaan muuten enää ruskea kiinnosta. Aina tulee jotain tilattua omilta kutsuilta, mutta tällä kertaa äitikin näyttää saavan jotain kun ei mene kaikki rahat lasten vaatteisiin. ;) PS. Ruskeissa froteehaalareissa on valkea velourpilvi.

    VastaaPoista
  20. Sen verran ehdin vilkaista ennenkuin kuvat poistit, ettei noista montaa mieleistä löytynyt. Jotenkin niin moneen kertaan nähtyä ja värit ei monen parjaamaa ruskeaa lukuunottamatta kolahda. Ruskea pilvitunika ja siihen liitetyt vaaleanpunaiset housut olivat lasten mallistosta ainoat oikeasti kivat, olkoonkin, että pilvetkin on jo monessa mallistossa olleet-ruskean ja vaaleanpunaisen liitto vain toimii meidän neidillä. :) Ensi syksyn ekaluokkalaiselle nämä tuntuu jo liiankin lapsekkailta. Pojan vaatteissa onkin jonkinlainen murros menossa, värejä löytyy edelleen :) mutta kuosit alkaa olla isomman pojan kuoseja. Äitien mallistosta mielenkiinnon herätti vaaleansininen tunika/mekko, se voisi olla kiva. Ja mulle käy erinomaisen hyvin, jos mallistossa on tummansinistä :D sattuu olemaan mun lempiväri ja tummansinistä tulee ostettua pojan sijaan myös tytölle. :)

    VastaaPoista
  21. Dääm. Ehdin myöhästyä, mutta ei auta kuin odotella. :) Poitsulla ei voi kyllä koskaan olla liikaa kivoja, rentoja sisävaatteita, jossa on mukava puuhastella. Pesuunkin kun menee näin pienellä vielä monta settiä päivässä. Pesun kestävä laatu olisi siis meillekkin tervetullutta. :)

    VastaaPoista
  22. Samaa pyysivät minulta :)

    Pipoissa oli traktoreita, jalkapalloja nyt ainakin ja haalareiden pepussa oli pilvi.

    VastaaPoista
  23. Olipa paha moka meandilta !
    Varmaan moni kerkesi sieltä jo kuvia kopsata.

    VastaaPoista
  24. Kiitos postauksesta, ehdin aamusella pikaselaamaan kuvat. Tosi kiva kun omat kutsut on heti julkaisupäivänä, nyt kerkesin vähän näkemään :)

    Turkoosi pilvipaita näyttää olevan sama kun parin vuoden takaa, samoin oranssit polvihousut. Vähän olin myös pettynyt äidin malliston, yleensä kun sieltä on tullut ostettua melkein koko mallisto :D

    Onko mitään tietoa kappahlin kaxs välikaudesta, mitä muita värejä tulee kuin nuo esitellyt?

    Terkuin viiden äiti pirkanmaalta

    VastaaPoista
  25. Eikä tämä kuvien etukäteen vuotaminen tietenkään ollut tarkkaan harkittu mainostemppu jolla saadaan ihmiset puhumaan ja lisää asiakkaita! ;)

    VastaaPoista
  26. Hih, ihana kun kommentoitte. ;)
    Pitäisiköhän tämä nyt kuitenkin poistaa kokonaan..

    Anonyymille vastaan, että en osaa sanoa kuinka kauan paketin tulo kestää noissa alejutuissa. Normihintaisissa vaatteissa voi ainakin mennä pari viikkoa, jos on ruuhkaa.

    VastaaPoista
  27. kyllähän näistä kommenteista melko kattavan kuvan saa tietyllä lailla siitä, mitä on tulossa :D harmillinen moka kyllä... ei tainnut ihan kaikki vaatteet olla vielä tuossa, ja muutenkin keskeneräiset sivut, kun ei ollut hintojakaan kaikille.

    VastaaPoista
  28. Meillekin on tulossa paketti, viimeisiä alejuttuja. Viiko sitten maanantaina tilasin ja eilen näkyi seurannassa (niin kuin sähköposti sanoo että noin viikon päästä voit seurata paketin kulkua...).

    Tämä siis anonyymille tiedoksi että odottelee ihan rauhassa, kyllä se paketti sieltä tulee :). Aina ei mene viikkoa kun paketti näkyy seurannassa mutta nyt meni (ehdin jo unohtaakin koko jutun :D).

    VastaaPoista
  29. mulle tuli ma se viesti että noin viikon päästä on suomessA; olikohan torstai kun tuli saapumisilmoitus. ja kaikki 4 tuotetta oli oikeita+oikeassa koossa.

    VastaaPoista
  30. Vuotanut nettiin: http://imgur.com/a/M0zZ2/all#47

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)