keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Me&I kevät 2012 suosikkeja


Nyt kun ihan virallisesti ;) tänään ilmestyi Me&I kevätmallisto, niin päätin kasata mallistosta minun suosikit. Minusta mallisto on lähinnä lapsille tosi kiva, mukavaa että ruskeaa saa taas, vaikka toisaalta sen tilalla olisi vaihteeksi voinut olla kiva vaikka harmaa..
Kuitenkin pääasia että ei tummansininen. ;D
Sen tummansinisen takia äitien mallisto ei iskenyt oikein ollenkaan, mutta selailun jälkeen löysin sieltäkin muutaman kivan jutun. Sormet jo syyhyää että pääsee ihan kohta näitä hypistelemään, nimittäin kokemuksesta voin sanoa että ostoslista yleensä aina hiukan muuttuu kun näkee ihan livenä vaatteet.

Mitäs teillä laitetaan tilaukseen?



Emilille on ajatuksena tilata pilvipaita ja leijonapaita. Poika itse toivoo t-rex paitaa, joten saattaapa sekin eksyä tilaukseen. Vihreät yogapantsit on myös pojan oma toive, ne kun on kuulemma sotilashousut. ;) Oranssit froteeshortsit on saatava, ne kun meillä oli aikoinaan Oliverilla ja menin ja möin pois. Ihan lempparit olikin.



Oliver ei itse tykästynyt oikein mihinkään, mutta antoi minulle "luvan" tilata turkoosit canvashousut ja ruskeat canvasshortsit. Ne on muka ihan kivat. Jo viime kesänä me oltiin ruskeita shortseja vailla monet kerrat, joten kiva saada sellaiset kaappiin. Tuota jalkapallopaitaa katsotaan sitten livenä miltä näyttää, ainakin sivulla lukee että pohjaväri olisi harmaa eikä tummansininen..



11v. löysi omat suosikkinsa myös.
Turkoosi collegetakki ja mustat haaremihousut. Kiva juttu, sillä nuo voikin kierrättää seuraavaksi Oliverille (pojilla on peräkkäiset vaatekoot). 12v. isoveli ei löytänyt mieleistä.




Itselle tilaan ainakin nuo ruskeat polvihousut. Pilvihihattoman voisi valita alennuksen tilalla. Turkoosi mekko on sovitettava, malli on kyllä kaunis, mutta päällähän sen vasta näkee..



No sitten..
Meille ei ole tulossa vauvaa, mutta leikittelin ajatuksella mitä tilaisin jos meillä olisi vauva. ;)
Nuo turkoosit kanihousut on ihan järkkyihanat! Hitsi vie kun niitä ei saa vähintään 110/116cm ja vaikka isommillekin, jos isoille taskusta kurkkis esim. dino? Haalarihousut pilvellä ja pilvibody on myös ihanuudet ja tyttövauvalle tuo punainen mekko.




Tytölle tilaisin ainakin pilvitunikan ja vaaleanpunaiset polvihousut.
Sammakkopipo ja sukkasetti on mielestäni söpöt kanssa.

Tuskin maltan odottaa perjantai iltaa ja kutsujani.
Mikäli asut Savonlinna-Kerimäki-Punkaharju-Imatra akselilla,
tai kauempanakin, niin tervetuloa kutsuilleni! :)
Voit ottaa yhteyttä s-postiini mikäli innostuit.

 

23 kommenttia:

  1. Meilläkin oli aikanaan Manulla nuo oranssit froteeshortsit mutta myin ne syksyllä just pois. Mie en oikeen tuu toimeen tuon oranssin värin kanssa :/ Siksi vähän harmittaakin kun se t-rex paita oli oranssilla pohjalla. T-rex on Manun suosikki.
    Mie en ennen kans tykännyt yhtään t.sinisestä mutta nykyään sitä väriä on alkanut löytymään vaatekaapista yhä enemmän :D

    VastaaPoista
  2. Just esittelijä lähti, istuttiin vielä teekuppien kanssa vieraiden lähdettyä, kiva ilta ja aika pitkä tilauslista.
    Mua huvitti nuo froteesortsit, otin nyt uuudet, edellisiä vihreitä kun on käytetty nyt neljä kesää (siitä asti kun viimeksi mallistossa olivat) ja ne mahtuu vieläkin ihan ok. Koko 98/104 on tilattu sinä keväänä kun esikoinen oli 2 ja 1/2-vuotias ja niitä käytettiin siis silloin 2-vuotiaana kesä, mutta myös 3-, 4- ja 5-vuotiaana koko kesä ja nyt edelleen viikon vajaa 6-vuotiaana ne on ihan ok. Tilasin nyt kuitenkin uudet, mutta on tainneet tienata hintansa:)
    Samaan aikaan tilattu oranssi kaivuripaita on muuten ollut käytössä ihan yhtä kauan (nyt pääsi keskimmäisen kaappiin) ja on edelleen kuin uusi, uskomatonta laatua.

    VastaaPoista
  3. Jo vain onkin kaksi pakko-saada juttua, vaikka muuta suunnittelinkin: tulevalle kuopukselle, jonka laskettu aika on juhannusaattona tuo keltainen pilvibody. Se on niin ihana, se on niin vauvalle passeli. Reilu 1v:lle isoveljelle leijona t-paita. Vielä isommalle veljelle ei mitään!

    VastaaPoista
  4. Heidi; Sitä aikaa olen odotellut, että minäkin alan taas sietää tummansinistä, mutta loppua ei vaan näy. Vihani on kestänyt nyt noin 8 vuotta! ;D
    T-rex on kiva, minua taas häritsee ne siniset dinot. heh..
    Voi meitä naisia noiden värien kanssa!

    Hanna; Heh, vieläkö siirsit froteepökät seuraavan kaappiin? ;D
    Mutta ne oli kyylä ihan huippuihanat ja mahtavaa laatua!

    VastaaPoista
  5. Ei siis kyylä vaan kyllä. ;D

    VastaaPoista
  6. Mä tykkään kyllä kanssa kaikista näistä, en vaan kaikkia kuvia jaksanut itse omaan blogiin laittaa =)

    Äitien mallistosta olen kanssasi ihan samaa mieltä, en yhtään tykkää tummansinisestä. Ne ruskeat emännänlahjashortsit olivat kivat, mulla on sellaiset harmaat viime keväältä ja ovat todella kivat jalassa.

    Ja arvaapas vaan mikä on äidin inhokki ja 9v:n suosikki? No just se aasinkakkapaita, yök sanon minä =)

    VastaaPoista
  7. zirk; Tuossa onkin kaksi ihanaa. :)

    Vera; ne ruskeat emännänlahjashortsit oli myös minun mieleen, en olekaan aiemmista mallistoista niitä tilannut. Harmi kun niitä ei saa ostettua.. Täytyy toivoa paljon vieraita ja tilauksia. ;D
    Harmitti myös kun pitkät yogapantsit on tummansiniset naisille. :(

    Tiedätkö, tajusin vasta äsken että se aasipaita on t-paita! Luulin sitä alkuun sellaiseksi vauvojen kesäpuvuksi, kun olivat lykänneet kuvaan samanväristen shortsien kanssa, niin en huomannut että on erillinen vaate.
    Hyi kamala, kakkaa! :D

    VastaaPoista
  8. Siirsinhän minä:)
    Olin muuten ihan superonnellinen kun sain itselleni molemmat, ruskeat housut ja pilvipaidan. Olen ennen aina ottanut emännänlahjan raha-alennuksena, mutta nyt oli niin houkuttelevat tuotteet etten edes harkinnut muuta.

    VastaaPoista
  9. Minullakin on kutsut muutaman päivän päästä ja ostoslistalla on pilvisukkia muutama paketti, tyttöjen pilvitunika ja itselleni mustat rennot housut vyöllä ja kerman vaalea ylisuuri paita puolipitkillä hihoilla. Varmaan muutakin sitten myöhemmässä vaiheessa kautta:)
    -mari-

    VastaaPoista
  10. ihanat nuo vauvejon turkoosit housut missä pupu :) Pitää ehdottomasti vinkata meidän me&i kummikeijulle, että tommoset on saatava.

    Pitää sen verran valaista, että kun meidän 6,5kk pojan kummi (mies, lapseton eikä edes parisuhteessa) tuli poikaa ensimmäisen kerran katsomaan, niin oli sillä kädessä me&i junapuku. meinasi silmät lähteä päästä ja vähän siinä kyllä ihmettelin miten edes kyseisen merkin tietää :D

    VastaaPoista
  11. Hih, minusta se aasinkakkipaita on aika söpö! Ei nyt mikään must have, mutta reippaan punainen ja iloinen, voisin hyvin kyvitella meidän 3-vuotiaan pojan tykkäävän.

    Muuten noista iski ehkä eniten nuo samat, mitä olet poiminut tilattavaksi teidän 4-vuotiaalle, ja ennen kaikkea juuri ne shortsit. Valloittavat!

    Onko noi canvas-housut hyviä? Mietin vaan, kun hintaa kuitenkin kaikilla tuotteilla on varsin paljon, että onko ne hintansa väärtit. Muutenkin, jos nää olisi halvempia, niin olisi helpompi sortua tilailemaan enemmänkin...

    VastaaPoista
  12. Meidän pojalle kans nuo yogapantsit ja varmaan kesää ajatellen joku t- paidoista tarttuu mukaan. Tytölle saatan ostaa tuon ruskean pilvitunikan. Katotaan mihin sitä sunnuntaina sortuu :P

    VastaaPoista
  13. Mä olin eilen kutsuilla ja oli kyl ihania vaatteita <3 Tuo jalkapallo t-paidan tausta tosiaan oli tummanharmaa, ei sininen!

    VastaaPoista
  14. Lasten vaatteissa oli jotenkin liian vahvat ja retrot värit. Harmittaa, et noi frotee-shortsit on oranssit, mun inhokkiväri. Meillä on vihreät ja ovat olleet ihan huipputpökät. Pilvipaitakaan ei iske, kun olen sattunut itse pari vuotta sitten tekeen pojille just noilla väreillä pilvipaidat. Ehkä sirkus-paita lähtee pienemmälle (joka tosin ottaa vaikutteet isoveljeltä, jolle ei kelpaa enää mikään "lapsellinen" vaate =/ ).

    Eka kertaa joudun varmaan tilaamaan itselleni jotain. Funky pantsit olivat mun mielestä megamageet. :D

    VastaaPoista
  15. Omat kutsut ohi ja kyllähän sitä taas tuli tilattua :D

    Pilvi ja leijona t-paita, oranssi pilvibody sekä pilvihaalarit. Itselleni tilasin ne mustat knickersit (?)..

    Paljon muutakin olisi mieli tehnyt mutta tässäkin oli jo ihan tarpeeksi! Mutta kaikenkaikkiaan tosi kiva mallisto :)

    VastaaPoista
  16. täsmälleen samoja suosikkeja jälleen, ei ole ihme että oot mun suosikkibloggaaja :) niin hyvin passaa maut yhteen.
    Tummansininen on myös mun inhokki, sekä itelle että lapsille. Meille tulee 4-vuotiaalle keltainen traktoripaita, oranssit shortsit ja mahdollisesti myös vihreät joogat :) meiltä tuo pilvipaita jo löytyy.
    Itelle aion ottaa emännänlahjana pilvitopin, tilaan ruskeat polvihousut ja tuota samaa mekkoa kuolasin. Voi olla, ettei se malliltaan passaa mulle.
    Meille toivottavasti vielä joskus tulevaisuudessa tulee vauva tai vauvoja, joten haalarit ja IHANA oranssi body lähtee tilaukseen. Canvashousuja ja collegetakkeja on jo entisestään hamstrattu just noissa väreissä, joten niille ei ole tarvetta.

    Ja tällä kertaa taidan säästellä jotain myös aleihin ;)

    VastaaPoista
  17. Tuo viimeinen setti tytölle voisi olla minun tilaukseni:) Jätin tosin sukat tilaamatta ja housuja vielä harkitsen. Ihana sammakkopipo ja pilvitunika ovat kuitenkin jo matkalla meille...

    VastaaPoista
  18. Mua kiinnostaa "kaikki" ruskeat, yllätys... Nuo äitien froteepolvihousut mulla on valkoisena ja oon tykänny niistä paljon, joten ykkösostostoive on froteepökät ruskeana.

    Millaisia nuo ruskeat lasten kangasshortsit on? Niille meillä on tarvetta. Ovatko kovin leveät malliltaan? Mun mielestä on hienoa, että niistä riittää isojakin kokoja. Melko arvokkaat ovat, siksi toivoisinkin tietoja niiden laadusta ja esim. värinpitävyydestä. "Kulahtaako" kangas helposti?

    Shortsien lisäksi tykkään mm.dinosta, leijonasta, ehkä sirkuksestakin (harmi, ettei paitaa saanut vaalealla pohjalla). Tummanharmaa ei iske, meillä kun ei ole mitään sen väristä.

    Nyt vaan pitäisi päästä nopeasti jostakin tilaamaan, ettei vaan jää ilman...

    VastaaPoista
  19. Äitien mallistosta ottaisin nuo samat, mutta tuo vaalean turkoosi ei sovi mulle ollenkaan :/ Traktorit, pilvet ja sammakkomekko saattaa kotiutua meille, kunhan kutsuille pääsen. Ei kyllä tullut mitään pakko-saada-juttuja. Osaatko kertoa että miksi ne yhdet naisten housut on " magic knickers" ? Onko niillä jotain hoikentavia / kohottavia ominaisuuksia kenties ? :D

    VastaaPoista
  20. onkos teidän lapsiluku täynnä?;)

    VastaaPoista
  21. Hei, ekaa kertaa kommentoimassa kun vastikään olen tänne blogiisi löytänyt...

    Tykkäsin mallistosta. 2v poika saa pilvipaidan ja pilvicardiganin, ja ruskeat froteehousut. 8kk poika saa pilvihaalarin ja ruskean bodyn. Ja äidille ruskea ja musta mekko. En ole ihan vara pidänkö kaikkea, täytyy sitten sovitella vielä...

    Itelleni olisin halunnut joogahousut mutta en tummansinisiä... :(

    VastaaPoista
  22. Hanna; Sinä onnekas! ;) Minä sain vain pilvitopin.

    Mari; Mukavia kutsuja! :) Mallisto oli aivan ihana livenäkin.

    Merlina; Varsin valveutunut mies kummi! ;D

    Anonyymi; Uskon että aasin kakka paita olisi meilläkin ollut Emilin mieleen, en uskaltanut kysyä. ;D
    Canvas-housuista olen kuullut paljon hyvää, meillä niitä ei ole ollut vielä. Nyt pari viimeistä mallistoa olisin ne halunnut, mutta värit ei ole olleet mieleiset. Nyt tilasin 7v:lle.

    AnuH; Sortuma voi olla suuri. :D

    Anskuli; Näin oli, tosi kiva sekin! Harmi ettei uponnut meidän 7v:lle ja Emilille lähti pari muuta, niin en sitten enää sitä viitsinyt..

    Katri; Minulla unohtui testata kutsuilla koko funky pantsit!! Voi ei. No ehken olisi kuitenkaan niihin sortunut, ei ole minun tyyliset. ;)
    Retro jaksaa vaan minuun taas iskeä edelleen, vaikka on meillä kaapissa vastapainona paljon hillittyäkin.

    Hippula; Sama täällä! :)
    Tosiaan kiva mallisto.

    laura; ♥ ;)
    Arvaa vaan lähtikö tilaukseen enemmän kun nuo mitä piti? Huoh..

    Unelma säleikkö; Nuo on tosi ihanat nuo tyttöjen vaatteet. Huoh. ;)

    Täti Ruskea; Olen kuullut paljon hyvää canvashousuista ja nuo shortsithan on samaa materiaalia. Tänään kun niitä käsissä pyörittelin, niin todella laadukkailta vaikutti.
    Meillä noita ei ole vielä koskaan ollut ja nyt tilasin molemmille pienimmälle. ;)
    Minusta ei näyttäneet kovin leveiltä ja vyötäröllä on se säädettävä kuminauha joka koossa.
    Polvissa on vahvikkeet ja kangas on napakkaa, mutta silti pehmoisen taipuvaa.

    karoliina; Ei mitään hajua. ;D
    En tajunnut tänään edes myyjältä kysyä.

    Anonyymi; On ja ei. ;) En siis tiedä, mutta vahvasti näyttää siltä että on. Silti koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. ;)

    Anonyymi; Kivan tilauksen olet tehnyt, tykkään myös noista kaikista. :)

    VastaaPoista
  23. Kiitos taas kattavasta vastauksesta noista canvas-shorteista. Nyt vaan oikeaa kokoa pähkäilemään. Harmittelen, ettei ystäväpiirissäni kukaan emännöi meandi:ta eikä omat "resurssini" tällä hetkellä riitä emännöintiin. Syksyllä tein ns.puhelintilauksen, nyt täytynee tehdä samoin ;)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)