maanantai 23. tammikuuta 2012

Maxomorra kevät 2012










Maxomorran kevät on taattua värikkyyttä. Raikasta raitaa, palloja ja lapsellisen ihania kuoseja. Meillä on ollut melko paljon Maxomorraa ja tykkään hurjasti. Meillä nämä ainakin kestää hyvänä ja hinta ei ole ollenkaan paha (jos vertaa joihinkin merkkivaatteisiin, jotka ei taas kestä ja hinta on kova suhteessa laatuun). Näistä muuten löytyy osasta kokoja sinne 146/152cm saakka, tiedoksi siis kaikille isompien lasten vaatevärikkyyttä kaipaaville. Viime kesänä mansikat oli lempparikuosini, nyt yhtä suosikkia ei nouse yli muiden. Mutta ne mitä meille saisi kotiutua on vaaleansininen/musta robottipaita (voi kun kelpais 7v:lle!), keltainen tähtipaita ja turkoosi kalapaita.

Mitä teille voisi tulla? :)


20 kommenttia:

  1. Me kanssa tykätään näiden laadusta ja mukavuudesta. Tuo punainen jossa tähtiä täytyy ainakin saada..ja raidat menee aina. : )

    VastaaPoista
  2. Kuosit kyllä houkuttais näitä muutaman ostamaan, mutta laatu mietityttää...Viime kesäksi ostin pojalle kaksi t-paitaa ja tytölle kaksi tunikaa ja ne nukkaantuivat aikalailla heti parissa ekassa pesussa ja kangas meni lerpahtaneen oloiseksi. T-paitojen malli ei myöskään ollut paras mahdollinen pojalle, eli lyhyt ja varsin leveä-tunikoissa oli sama juttu, mutta niissä se ei niin haittaa. Eihän nämä pahan hintaisia tietysti ole, mutta vähän paremmin saisi kangas silti mun mielestä tuollakin hinnalla kestää. Mutta kuosit olisi tosiaan kivat myös ensi syksyn ekaluokkalaiselle, eniten tykkäsin pääkallo- ja tähtipaidoista, tytölle sen sijaan ei ainakaan noista kuvista mitään tositosi kivaa löytynyt.

    VastaaPoista
  3. Tähdet ja raidat on nättejä sekä ajattomia.

    VastaaPoista
  4. Näistä voisin meille ostaa molemmat hahtuva-paidat (oliko se oikea nimi dandelion..) Ja tuo turkoosipallo on kans kiva.
    Olen alesta tilannut muutamilta merkeiltä tunikoita seuraavassa koossa syksyä odottamaan. Maxomorran malli oli tilaamistani eniten mieleeni. Ja koko oli myös Maxomorrissa se mitä olin ajatellut 98/104 cm olevan. Esim Nosh Organics tunika on varmasti laadukas, mutta oli vähän pettymys että koko oli niin jättimäinen. Ei tullut meille syksytunikaa siitä, hyvä jos seuraavana keväänä. Noshin velourhousut joita meillä on, vastaavat kyllä kokoaan.
    Liandlo-tunikassa taas oli ahtaan näköiset, kapeat hihat. Hankalat ehkä itsepukevalle. Saa varmaan kiskoa pois päältä.
    Mutta kokeilemallahan sen oppii mikä merkki miellyttää :) Kaikki tunikat meille silti jäi , vastustamattomien kuosien takia ;)

    VastaaPoista
  5. Meille voisi tulla näistä vaikka mitä tosi kivoja pirteitä kuoseja, tämän merkin pipoista meillä on ainakin tykätty:)

    VastaaPoista
  6. Maxmorralla on kyllä kivoja värejä ja kuosieja, mutta harmittaa, kun jotkut merkin paidat venyvät ja menettävät muotonsa, vaikka pesen ihan ohjeen mukaan...Silti meille niitä usein ostetaan etenkin alesta, kohtuuhintaisia ja kivat kuosit.

    VastaaPoista
  7. Meille voisi tulla voikukkaa vaaleanpunaisena, punainen tähtipaita, turkoosi pallopaita ja vaaleanpunaista raitaa :). Ja vaikka kirjoitin osaan, että paita, niin pipona myös :). Kaikkia ei varmaan tule, mutta joku ainakin. Meilläkin on ollut ja on aika paljon Maxomorraa. Yksi muutaman vuoden takaisen malliston paita venyi sivusuunnassa jonkin verran ja nyppyyntyi tosi paljon, mutta varsinkin uudempiin olen ollut tyytyväinen.

    VastaaPoista
  8. Me tykätään kanssa kovasti merkistä ja laatu on tosiaan ollut hyvää. Meille taitaa tulla molemmille sisaruksille tuo robottipaita, kun on niin ihanan unisex, että meidän tytskykin tykkäsi, kun näki kuvan. Täytyy myös varmaan hankkia tuota tähtikuosia punaisena =)

    VastaaPoista
  9. Olen jo ehtinyt hieman kyllästyä tähtiin, kun niihen oli jokin aika sitten hurja buumi. Mutta tuo keltainen on kyllä kiva. :) Oikeastaan jokainen, jonka pojille näistä mielteisin voisi kotiutua meille. :) Millaisia kokemuksia sinulla on ollut kankaiden laadusta? Meillä kun kyseistä merkkiä on tainnut olla vain yhden paidan verran viime kesänä.

    VastaaPoista
  10. Tykästyin tohon puna-valkoiseen tähtikuosiin =) Pienelle tähtifanille kelpaa varmasti myös. Pojilla tykkään hirmusti punaisesta, tytöllä taas mun mielestä jotenkin tylsä =)

    VastaaPoista
  11. Meillä on ainakin ollut laatu tasaisen huonoa, lähinnä vaatteet menettävät muotonsa/levähtävät leveyssuunnassa. Ainoa mitä ko merkiltä voin vielä harkita on tunikat tytölle, joissa se muodon menetys ei ole niin huomattavaa.

    Eikä nämä ole enää kovin halpojakaan jos esim Småfolkiin vertaa (paidat). Villervalla taitaa olla jopa halvempaa, tosin niilläkin laatu paidoissa aika heikkoa, joko leviävät, lörpähtävät tai nyppääntyvät.

    Lisäksi Maxomorralla on välillä omaan makuuni outoja väriyhdistelmiä. Mutta eihän kaikkien tarvikaan kaikesta tykätä.

    t.Teija

    VastaaPoista
  12. Maxomorran velourhousut on jo pitkään olleet meillä niitä perushousuja - kestävät pehmoisina useamman lapsen käytön :) Onkohan niihin tulossa uutuusvärejä?

    Paidoista yleensä löytyy yksi tosi kiva per mallisto. Nyt tuo punainen tähtipaita olisi kiva, mutta onko siinä siniset kanttaukset?!? *nimim. inhoan sinistä*

    Ovat nyt muuten kovasti kierrättäneet paitojen kuoseja - samat kuosit on uudessa mallistossa aina vaan eri väreillä kun edellsissä :( Onko niiltä ideat loppu...

    Terkuin Minttu, 3 pojan ja yhden tytön äiti-ihminen

    VastaaPoista
  13. Maxomorralla on ihania kuoseja, mutta itse en taida enää normaalihinnalla ainakaan uskaltaa tilata. Kolme bodya meillä on ollut ja kaikissa jotain vikaa :( Ensimmäiseen tuli useita reikiä ensimmäisessä pesussa, kaksi muuta taas nukkaantuivat ensimmäisen pesun jälkeen. Ja olen siis tarkka pyykkihuollosta, oikein ovat pesty..

    Jos jotain tästä mallistosta päädyn ostamaan on se varmaan tuo kelta-musta tähti pipo :)

    VastaaPoista
  14. meillä esikoinen täyttää tänävuonna 6v, ja aattelin markkinoida tuota robottipaitaa.. :D onkohan noi pitkähihaiset miten reiluja vaan, 116cm on pitkä mutta hukkuuko 122/128cm.. tpaidasta ei niin väliä onneksi muutamalla sentillä :)

    VastaaPoista
  15. Tuo tummansininen pääkallo-tähti paita vihreillä resoreilla olisi kiva :) Pystyykö näitä jo jostain tilaamaan?? tai milloin tulee myyntiin?

    t. Anonyymi Mikkelistä

    VastaaPoista
  16. Tähtiä (jälleen) ja jalkapalloa kiitos! Tiedätkö oliko niistä muita värejä kuin kuvissa olevat (vihreä futiksesta ja punainen&keltainen tähdissä)?

    Tilasin syksyllä esikoiselle (11v) tähtipaidan tuossa isoimmassa koossa ja koko todellakin riitti hyvin, oli jopa reilu! Siitä plussaa! Alkaa nimittäin olla haasteellista löytää isommalle/isommille pojille kivoja LASTENvaatteita.

    Meille siis varmaan tuo punainen tähtipaita ja ehkä futispaita.

    VastaaPoista
  17. Meille ei 7-veelle kelpaa kuin sporttiset hupparit. tytölle olisi ihanan raikas tuo turkoosi-pallokuvioinen, toivottavasti löytyy mekkona!

    VastaaPoista
  18. Aika paljon jakautui tuo kokemus laadusta, jännä.
    Näitä myy todella moni nettikauppa, kannattaa googlettaa Maxomorra, niin johan tulee listaa. :)
    Myyntiin ovat just nyt tulossa, varmaan ihan viikon sisällä. Riippuen tietty kaupasta.

    VastaaPoista
  19. Minttu; Velourhousuja näyttäsi olevan tulossa ainakin musta, ruskea, punainen ja pinkki.
    Punaisessa tähtipaidassa on tosiaan tummansiniset kantit. :(
    Terkuin toinen sinisen vihaaja..

    Zallaah; Meillä Emil on nyt 111cm pitkä ja 110/116cm Maxomorran paidat on just sopivia. Kesäksi aion ostaa jo 122/128cm.
    Mutta sitten taas Oliverille, joka on 136cm, menee hyvin vielä 134/140cm. Hmm..
    Kasvaakohan koot isommissa enemmän?

    Täti ruskea; Tietääkseni on tulossa vain nuo kaksi väriä (kelt. & pun.) tähdistä ja yksi (vihr.) jalkapallosta.

    Anonyymi; Turkoosi-palloa tulee tunikana ainakin. ;)

    VastaaPoista
  20. Nättejä kuoseja mutta kanssa vähän kaksipiipuisia kokemuksia :/ jos ainakin lakkeja koittaisi tilailla.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)