keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Lindex, KappAhl & H&M kevät



Näitä perus ruotsalaisketjuja selatessani huomasin, että kevään ulkomallistoa on nähtävillä jo aika kivasti. No joo meinasin jo toissapäivänä laittaa teille Reimat tai Ticketit tai Villervallat, joiden kuvatkin on olleet jemmassa jo tovin, mutta en vaan ole ehtinyt.. Nyt sitten kun niitä näkyykin niin monessa blogissa, niin päätin aloitella näillä perusputiikkien mallistoilla.
Eli kevätralli alkakoon! ;)



Lindexin Fix mallistoa en onnistunut vielä bongaamaan, mutta muutamia takkeja kuitenkin. Omaan makuun tuo pallotakki on aivan ihana, mutta poikien värimaailma meneekin taas sinne tylsyyden puolelle..



KappAhlin Proxtec mallistosta löytyi pari kuvaa, aika raikkaat!




KappAhlin isompien Woxot kirvelee silmiä. Tykkään kyllä kuoseista ja väreistä, mutta näissä on vedetty överit. ;)



Woxon lisäksi löytyy fleeceä, jossa taas aika turvallista värilinjaa.



H&M:n vihreä kuoritakki näyttäisi olevan melkein sama kuin KappAhlin.. Sitä perussinistäkin löytyy näidän kahden kanssa.
Isommille en löytänyt kuoritakkeja ollenkaan, Softshell taitaa korvata ne?



H&M:n pienempien Softshell mallistoa.

Mitäs näistä tuumitte?
Itselle ei kolahtanut mikään.. Mutta jään odottamaan (toivomaan) lisää malleja ja värejä.



15 kommenttia:

  1. Voi juukelis, tuo KappAhlin pinkki-oranssi takki! Meillä olis kaksikin sen väristä pipoa mutta kun ei tarvittais yhtään takkia lisää... Mutta joo, taitaa ne pipot mennä seuraavanakin vuonna ;).

    VastaaPoista
  2. Mullakin luonnoksissa monia mallistokuvia, joita on juuri ollut eri blogeissa paljon. Pitää odotella hetki pölyn laskeutumista ennenkuin laittelee esin. Reimaa =)

    Näissä ei mitään kovin ihmeellistä ollut...Erityisesti mua taaskin JÄRKYTTÄÄ noi Kappiksen isompien vaatteet, hui puistatus!

    Yläkuvan pikkutytön pilkkutakki on ihan samanlainen kuin takavuosien Name It-takki, joka Nöpölläkin oli.

    VastaaPoista
  3. Aika levottomia viliseviä kuoseja, mutta varmaan vaatteina asiansa ajaa. Olen ostanut valmiiksi isompia kokoja mm. Ticketin pukuja, joten meillä mennään niillä. Tietysti jos vastaan tulee joku tosi ihana juttu, niin yleensä sitten ostan sen lisäksi. Näissä kuvissa ei ollut yhtäkään sellaista "pakko saada". Hyvää alkanutta vuotta 2012!

    VastaaPoista
  4. L-E; Joo osta takki seuraavaa kokoa. ;D

    jarna; Aivan. ;)
    Minusta Woxot löi nyt yli, viime keväänä oli hillitympiä kuitenkin. Harmi, koska ovat tosi hyviksi todettu.

    Valua kuvasa; Sama täällä, ei "pakko saada" osastoa. ;)
    Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

    VastaaPoista
  5. Kiitän jälleen tästä mallistojen esittelemisestä. En tiedä mistä saat aikaa -mutta tämä on niin hyvää palvelua meille ehtimättömille että ei voi kun kiittää ja kumartaa ♥

    Minä sain heti vision tuosta pallotakista, mutta realismin nimessä tulee ehkä myöntää että ei järin fiksu valinta päiväkotiin =D

    Miten näissä Lindexeissä on tuon kulutuksenkeston kanssa?

    Olen Kapp Ahlin takkeja ja housuja kokeillut ja ne eivät ainakaan minun lapsilla kestä ilman reikiä edes yhtä kautta.

    Padméllä on päivittäisessä pk-käytössä todennäköisesti vain kahdet housut ja kaksi takkia (max 3/3), eli aika isolle rasitukselle joutuvat kun tarkoitus on käyttää ainakin kaksi kautta samoja.

    VastaaPoista
  6. Tuo KappAhlin pinkki-oranssi takki on todella mukavan näköinen, se voisi meille tulla jos värit näyttää kaupassa yhtä raikkaalle. :)

    VastaaPoista
  7. Minusta tuo Lindexin pilkullinen kuosi muistuttaa kovasti po.pin kevään pilkullisen windstopperin kuosia.

    Onneksi näissä "ei ollut meille mitään".:)

    VastaaPoista
  8. En tykkää näistä :/ Ei nyt kaikki ihan kammottaviakaan, mut ei vaan iske.

    VastaaPoista
  9. ihania palloja! millonkohan noi on sitten myymälässsä?

    VastaaPoista
  10. Apua, ihan kamalia! Manulle meinasin sitä proxteciä kun siitä on hyviä kokemuksia mutta en nyt tiiä...kai sitä perusmustaa on edes tulossa?
    Täytyy sitä popia odotella, joskos sieltä tulis jotain mahtavaa :D

    VastaaPoista
  11. Moikka. Laittelehan vaan reimat sun muutkin niin osaa rueta miettimään mitä kellekkin ostaa :D onko tietoa millon jonathanit tulee? :) tilasin muuten tuota H&M takkia pojille... muuten hyvät mut vetskari jäykkä..en usko että matiaskaan saa itse kiinni...taitaa mennä palautukseen...

    VastaaPoista
  12. Voisin ottaa ITSELLENI ton nutturapään vihreän takin =) Woxot on kyllä ihan järkyttäviä, voi apua! Meillä on onneksi yksi viime kevään malliston Woxo odottamassa vanhemmalle pojalle. Ne on hyviä takkeja, ja syksyllä ostin alesta 20 eurolla (sellaisen valkoisen missä on turkoosia ja mustaa ainakin, jos muistat)

    Meillä on muutenkin niin hyvin/kurjasti että mitään ei oikein tarvita kevääksi, hamsterin varastosta löytyy aleista hankittua kummallekin. Ikävää tietysti jos löytyy jotain tosi kivaa, mutta sitten hamstrataan taas seuraavalle keväälle tai myydään vanhoja pois alta =)

    Nyt olen esim ihan tyytyväinen kun löytyy Villervallan tähtitakki, kun ymmärsin ettei tulevassa mallistossa olisi muuta kuin niitä missä on yksi tähti hihassa. Ja meidän poika haluaa PALJON tähtiä!

    Olipa se taas pitkä vuodatus...

    VastaaPoista
  13. Puuh,
    Ihan kauheita. Kummallisia värejä ja hirveitä kuoseja yhtäällä ja tylsyyttä toisaalla. -Tämä siis poikien äidin näkökulmasta, vaikka enpä tiedä kestäisinkö sitä ainaista pinkkiäkään, jos meillä olisi tyttö. Reima, Pop ja Villervalla ovat vaikuttaneet mielenkiintoisilta: Popin ulkovaatteita ootellessa. Eli esittele vaan sinäkin ne pian, ehkä sinulla on eri kuvia tai näkökulmaa!
    Jemmassa on kyllä jo ulkovaatteet kevääksi. Toisaalta voi olla, että jotain tarvitaankin ja ääh: kuopukselle olisi isoveljen vanha vk-haalari, mutta haluaisin turhamaisuuttani vaihtelua...
    Kiitos muuten edelliseen kommenttiini vastauksena antamastasi vinkistä Superfitin vk-kengistä!Olin jotenkin unohtanut ne. Varmasti olisivat köykäisemmät reilu 1v:lle kuin aika rujon oloiset Vikingit, mutta silti tukevat. :)
    En muuten voinut vastustaa kiusausta kokeilla esikoiselle kuopukselle ensi talveksi varattua 92cm molon haalaria. Esikoinen kotimittauksessa 91cm, pitkäselkäinen, pikkuisen pullukka (paino +10% käyrällä) -haalari sopii mainiosti hänellekin. Selkämitasta vähän justi eli jos hänelle haalari olisi tarkoitettu, pitäisi olla 98cm. Haalari ei kiristä mitenkään vatsasta pullukkaisuudesta huolimatta. Mielestäni väljyyttä oli juuri sopivasti. Meillä reiman babymalliset haalarit ovat jääneet selästä auttamatta lyhyiksi ennen kuin lapsi on ollut kokoa vastaavan pituinen, vaikka haalarit säkkimallisia ovatkin. Eli kapeaa mitoitusta oleva haalari on mukava pullukalle siinä missä säkkikin. Ainakin esikoinen tykkäsi kovasti ja hänellä taidankin haalaria jo jonkin verran pitää tänä talvena, on se niin ihana! Tämän kaiken kerron vinkiksi muille pullukoiden vanhemmille, koska paljon haalarin sopivuutta itse pohdiskelin teidän hoikkeliinien äitien hehkutettua niin paljon haalarin sopivuutta hoikille. :D

    VastaaPoista
  14. Ei sykäytä sitten yhtään. Onneksi tänä keväänä vain pienin tarvitsee takin ja housut, muille saa luvan sopia viime syksyiset. Popin mallistoon luotan paljon, mutta en tajunnut että se olisi jo esillä. Pitänee etsiskellä :)

    VastaaPoista
  15. Lindexin pallotakki on aika soma, mutta eihän tuon värinen sovellu kuin korkeintaan kauppatakiksi. Tuo poikien kolmivärinenkin takki on mun mielestä ihan kiva, mutta jos Lindex ei ole muuttanut takkiensa mitoitusta eli pidentänyt hihoja, ei näitä tarvitse ostaa. Kappiksen poikien vihreä takki on jotenkin tunkkainen, samoin samanvärinen H&M:n, tuo vihreä ei uppoa sitten ollenkaan-missä on esimerkiksi lime näistä ketjujen takeista?

    Eikä tuo Kappahlin tyttöjenkään takki oikein nappaa, varmaan siksi, että tytöllä on nyt oranssi talvitakki. Luultavasti meille tulee tuo H&M:n tyttöjen ruudullinen softshell, mutta mitä on pienemmille pojille, umpitylsää yksiväristä harmaata. :/ Kauheasti en kyllä näiden varaan laske, ellei sitten mallistosta löydy muita värejä.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)