torstai 27. lokakuuta 2011

Tähtimäisiä talvipipoja



Muutama viikko sitten ajelin NopsuPopsuun tekemään Sofialle tilauksen, iiiiihanan pipotilauksen. Kyllästyin kun kaupasta ei vaan löytynyt sellaisia kivoja pipoja ja etenkin juuri sitä oikeaa sävyä olevia Emilin talven toppaan (tiedän, olen tarkka, se vaan on osa minua näissä väriasioissa ;). Pari päivää sitten postilaatikossa odotti ihana yllätys ja kyllä vaan nuo on täydellisiä. Vai mitä sanotte?




Sävyt sattuu kivasti yhteen, lähes täydellisesti.
Iso kiitos Sofialle, jonka luona sain käydä kankaat valitsemassa. On se vaan kätevää kun kerrankin sattui käsityöläinen asumaan puolen tunnin ajomatkan päässä, ei tarvinnut arpoa sävyjä s-postitse. Pipot on todella siististi ommeltu ja velourin vuorina on fleece. Ihan taatusti tilaan näitä ihanuuksia jatkossakin!
(p.s. en ole saanut pipoja ilmaiseksi)

Nyt onkin pienempien poikien talvi kasassa, kiinnostaisiko kurkkia tarkemmin? ;)


11 kommenttia:

  1. taas blogger teki saman, heitti jonku virheen kirjautuessa. Kirjoitin tietenki taas pitkän tekstin, enkä hoksannut kopsata ennen lähettämistä.
    No, joka tapauksessa. Kiinnostaisi kovasti teidän pienimmäisten talvi :) Varsinkin tuo Villervalla (?), muut olikin suunnilleen tuttuja aiemmista postauksista.

    Ihania pipoja!

    VastaaPoista
  2. Talvivaatteet kiinnostaa todellakin! Tiedät, etä niitä on taas mietitty meilläkin, huh!

    VastaaPoista
  3. Ihania ovat, värit ja mallit, ja materiaalitkin! Meillä ei vaan pojalla oikein nuo "korvaläpälliset" ole toimineet, touhuissa pipot pyörii ympäri päässä ja Reiman versioissa oli aina läpät silmillä ja korvat paljaana. Näissä kyllä näyttää korvaläpät menevän niin alas että josko pysyisivät päässä!
    Niin ja tottakai odotellaan innolla pienempien poikien talvisettien esittelyjä! :)

    VastaaPoista
  4. Rehellinen mielipiteeni on että tuossa pipossa missä on keltainen tähti, tähti on liian iso. Sitä ei enää oikein tunnista tähdeksi. Muuten kyllä kivat pipot ja erittäin hieno juttu on myös että pääsit ihan livenä valitsemaan kankaat niin että ei tule pettymyksiä sävyeroissa.

    VastaaPoista
  5. laura; Joo olen huomannut saman, blogger herjaa sen verran että itsekin olen alkanut kopioimaan tekstit ennen lähetystä. :/
    Laittelen kuvia heti kun ehdin napsia ne. :)

    jarna; Kivaa, eikös! :D Heh.

    Tulppaanisipuli; Heh, meillä taas myssyt ei koskaan pyöri päässä. Varmasti ongelma tuollainenkin siis valintojen kannalta, jos pyörii. :D
    Mutta meillä onkin aina talvisin kypärämyssy pipon alla ja siksi varmaan kestää paikoillaan. Ja toisekseen noissa kun on tuo fleece vuorina, niin se pysyy napakasti kypärämyssyn päällä pyörimättä.
    Laitan pian talvivaatekuvia. :)

    VastaaPoista
  6. zanne; Rehellinen saa olla ja pitääkin! :)
    Minä taas tykkään just tuosta että ei ole niin selvä tähti, on mielestäni vaan postiivinen juttu, kun nuo muut on selvästi tähdellisiä kuitenkin niin tämä yksi on hiukan erilainen. ;)

    VastaaPoista
  7. Jotakin kivaa hatuissa on, mutta myös jotain omituista mallissa. Ainakin kun tuota alempaa kuvaa katsoo...

    VastaaPoista
  8. Tykkään varsinkin noista pipoista joissa reunat on irti, kiva idea! Oliko noissa kankaissa paljon valinnanvaraa? Mua jäi niiiin harmittamaan kun reklamaation yhteydessä menetettiin meidän pienimmän Me&I tassupipo =( jos tätä menetystä voisi korvata vaikka jollain kivalla uudella, hmmmm =)

    Mielellään haluan nähdä teidän pienimmäisten talvea. Itsekin olis tarkoitus aiheesta postata, kenkiä vaan odotellaan vielä Ruotsista saapuvaksi.

    Pistin muuten uusia sovituskuvia isommasta Minymosta, ikuinen piinaajasi täällä =)

    VastaaPoista
  9. Moikka,
    Kivat pipot! Pysyykö niska peitossa eli lämpimänä? Minusta kaikissa pipoissa on juuri se ongelma, että nousevat ylös ja korvat ja niska paljaana.Niinpä meillä 4v käyttää talvella luultavasti vain ja ainoastaan ticketin villaista kypärämyssyä.Se on kyllä ihan kivan näköinen.Tosin liian isosta koosta kurkkii korvat.. Koululainen vetää pipo päässä ja niska paljaana.

    Iiris

    VastaaPoista
  10. Anonyymi; Hatut ovat hiippamallia, eli pidempiä yläosasta. Siksi jäävät ehkä tuolta yläosasta hiukan hassusti tai voi minun asettelussakin olla vikaa, kun niitä niin nopsaan soviteltiin. ;)

    Vera; Kävinkin heittämässä kommenttia ja kuule täältä saa aina apua vaateasioihin. ;)
    Sofialla oli hurjasti kankaita, eli varmasti löytyy kaikille jotain. :)

    Iiris; Nuo menee aika alas niskasta minusta ja meillä on aina noiden alla kypärämyssy talvella, luultavasti vielä aina sellainen villainen Many Monthsin kypärämyssy. Ja lisänä fleecekauluri jos tarvis. :)

    VastaaPoista
  11. Hassua, löysin samaiset pipot juuri ennen kuin kerroit omista ostoksistasi. Tilasin meillekin muutaman (tähtifanille olisi ollut mahdoton tehtävä vastustaa...). Muistanet, kun etsin 2v:lle talvitakkia, sitä ruskeaa. Eilen illalla tein iloisen Ticket-takkilöydön Keltaisesta ketusta, riitti vielä babymallin koko 98cm, joten sai vähän halvemmalla. Nyt puuttuu enää 11v:lta toinen takki ja haluaisin vihreän. Ehdin jo ihastua POPin vihreään, mutta suurin koko 146cm ei taida enää riittää.

    t. Neljän pojan äiti

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)