sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Reimaa talveen


Kuten jo tuossa aiemmassa postauksessa mainitsin, sain (ilmaiseksi) tällä viikolla ekaa kertaa koko blogihistoriassani paketillisen ulkovaatteita testattavaksi. Reimalta otettiin minuun yhteyttä ja kysyttiin olisinko innokas yhteistyöhön. Pääsisin testaamaan heidän ulkovaatteita ja raportoisin käyttökokemukset kun niitä tulee. Samaan syssyyn tarjottiin tuo upea mahdollisuus arpoa lukijoilleni haalari. :)

Ilmanmuuta suostuin, koska Reiman ulkovaatteita on meillä joka kausi jossain muodossa. Olen aina pitänyt merkin laadusta ja kestävyydestä. Pariin kertaan olen joutunut reklamoimaan, niistä kymmenistä ulkovaatteista joita meillä on 12 vuoteen ollut ja reklamaatio on hoidettu myöskin todella hyvin. Lisäksi ostoslistalla olikin tähän talveen pari ulkovaatetta heidän mallistostaan, niin mikäs sen mukavampaa. Mielestäni tämä on todella upea mahdollisuus ja olen todella kiitollinen siitä.

Näin alkuun ei tietysti vielä niitä käyttökokemuksia ole, mutta ajattelin laittaa kokovinkkinä kuvia vaatteista poikien päällä. kokemuksia kerron rehellisesti(!) sitten talven mittaan. Uskon että Reimakin arvostaa rehellistä mielipidettä, koska sain nämä nimenomaan testattavaksi.




Emilille valitsin ruskean vedenpitävän Reimatec Fargad-haalarin.
Emil on nyt n.109cm pitkä ja haalari kokoa 116cm. Mielestäni juuri oikea koko. Meillä käväisi 110cm myös, mutta se olisi selvästi jäänyt pieneksi kesken talven. Haalarissa ei ole vyötärökuminauhaa, mutta minusta tuo malli on oikein kiva. Ei liian leveä, vaan istuu nätisti päälle. Väri on kaunis suklaanruskea.



Haalarin kaveriksi, pipoksi ja rukkasiksi sain vihreää.
Randori-pipo on villaa ja vuori puuvillaa, korvien kohdalla lämmikkeet. Malli on hauska lipallinen lörppämalli. Koko 54 ja Emilin päänympärys n.52cm. Tämäkin istuu kivasti päähän, kuten yleensäkin Reiman pipot mielestäni. Reimalla on eri pipomallien välillä kokovaihtelua, joten suosittelen testaamaan lapsen päähän ennen ostoa. Loru-rukkaset on vedenpitävät ja kämmenosa on vahvistettu. Nämä kestää, sen voin jo todeta aiemmalla kokemuksella. Koko 3 on juuri meidän 3v11kk sopiva.



7,5v:lle Oliverille valitsin raidallisen vedenpitävän Reimatec X-takin, malli Corro. Tuo X tulee siitä että takki on erityisen sopiva rinnelajeihin, siinä on älykorttitasku, D-rengaspideke yms.
Ruskeat vedenpitävät Folkvang-housut ovat vyötärömallia.
Setti on kokoa 134cm ja poika saman mittainen. Jännitin alkuun tuleekohan kokovalinta osumaan oikeaan, mutta kun n.143cm isoveikalla on 140cm takki, joka menee vielä hyvin, niin uskoin näiden olevan sopivat. Ihan nappivalinta, kuten näkyy.




Takissa on nuo lumilukot hihansuissa ja nepparit fleece/villatakin kiinnittämistä varten. Meillä onkin isoveljen vanha fleece, jota pitää testata tuohon. Uskon että toimisi irrallista fleecetakkia paremmin, koska pysyy mukana menossa. Oliverille ei tule villavaatteita talveksi, joten fleecellä mennään.
Pipoksi paketista löytyi luonnonvalkoinen Olos-pipo. Pipo on villasekoitetta ja mukavan ohuen oloinen. Koko 56 ja Oliverin päänympärys n.53cm. Sopiva Oliverille, mutta ei olisi mahtunut enää isoveljen 55cm päähän.




Lisäksi Emil sai sadesetin. Pälvi-takki ja Ropi-housut. Nämä molemmat 116cm. Näistä tuleekin testikuvia ihan pian, kun ovat jo päässeet käyttöön.

Joka poika sai myös vedenpitävät Reimatec Sageo-talvikengät.
Näitä meillä ei ole koskaan vielä ollutkaan, joten mukava päästä testaamaan. Pohja on mielestäni jäykähkö, mutta saa nähdä onko käytössä kuitenkin mukavat jalassa. Pikaisessa sisätestauksessa saivat ainakin kehuja. Vuori on tekstiiliturkista. Koko pitää minusta noissa hyvin paikkansa. Otin joka pojalle sen koon joka on nyt tulevaan talveen muissakin talvikengissä käyttöön tulossa.

Mielenkiinnolla jään odottamaan testituloksia, toivottavasti tekin! :)



52 kommenttia:

  1. Mahtava paketti :)
    Kyllä noilla kelpaa testailla.. Meillä ei oo koskaan ollu reiman pukuja, koska mulla ei oo ollu rahaa ostaa niitä. Lassie ollut ihan hyvä ja edullinen vaihtoehto- koskaan ei ole siinäkään haalarissa pojat kastunu :)
    Mukavaa testausta. Täytyy väliin tulla kurkkimaan tuloksia. Kuhan nyt tulis luntakin joskus..
    Hyvää syksyä!

    VastaaPoista
  2. Vautsi mitkä setit, ihanat!! Saitko vaatteet myös teidän isommille pojille? Tosi nätti tuo ruskea haalari :)

    mami75

    VastaaPoista
  3. Hyvännäköiset setit! :-)

    Testaajilta toivoisin tänä talvena:
    - satoja laskuja jäistä mäkeä polvillaan, istuen, mahallaan...
    - satunnaista nojailua vanhempien talvikuraista autoa vasten...
    - konttailua hiekotetulla tiellä...
    - loskassa pyörimistä ihan koko pituudellaan...

    Ja sinulta toivoisin, että pidät kirjaa, kuinka monta kertaa pojat ovat vaatteilla ulkoilleet ja kertoisit sen meille. Käyttökokemuksisssa (eli varsinkin kestävyydessä)on nimittäin melkoinen ero käyttääkö vaattteita päivittäin aamusta iltaan vai satunnaisesti. ;-)

    Oma mielikuvani Reima(teci)n haalareista on nimittäin se, että ne eivät kestä yllä kuvattua päivittäistä käyttöä koko talvea...Molo Kidsin haalarin olen kahtena talvena todennut kestävän. ;-)

    VastaaPoista
  4. Hieno paketti. Tuli yllätyksenä ettei tossa ylimmässä haalarissa ollut vyötärökummaria. Jotenkin automaattisesti oletin, että on. Reiman pipoissa on kyl hirveesti koko heittelyä. Saas nähdä kuin mun tilauksen kanssa käy.

    VastaaPoista
  5. Innolla jään odottamaan kokemuksia uudesta mallistosta.Vaatteet näytti paremmalta sun kuvissa kuin Reiman omissa:)

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo lippapipo, sellaisen haluan poitsulle!

    Tuleeko teillä käytyä rinteessä talvisin? Olisi kiva kuulla kuinka tuo takki toimii niissä olosuhteissa, joihin se ikäänkuin on tehty.

    VastaaPoista
  7. Hauska juttu! Joskus olen pohtinut, onkohan mikään haalarivalmistaja kysellyt päiväkotien henkilökunnalta haalariasioista. He jos ketkään ovat todellisia asiantuntijoita :D

    VastaaPoista
  8. Vau, onpa kiva mahdollisuus testata. Hienot yhdistelmät olet testaukseen valinnut :-)

    VastaaPoista
  9. Tosi kivan näkönen tuo Reiman haalari, yleensä mä näen joka puolella vain niitä kirjavia jotka ei omaa silmää niin miellytä... :D
    Tuo lipallinen pipo on mainio, saakohan niitä missä väreissä? Olis mainio meidän pojalla! =)

    VastaaPoista
  10. Olisi hyvä jos laittaisit hintatiedot tuotteista!

    VastaaPoista
  11. Voi kun ihana paketti.
    Saatko pitää kaikki omana testauksen jälkeen ?


    Hei, meillä on ostettuna nyt talveksi nuo Sageot kun olivat tarjouksessa ja päätin kokeilla jotain muuta merkkiä välillä.
    En tiennytkään että ovat vedenpitävät, hyvä homma.

    VastaaPoista
  12. On mahtava paketti, mielenkiintoista sitten kuulla ja nähdä miten toimivat käytössä. Kengistä ainakin tulee "luotettavaa dataa" jos kerran neljälle laitat aktiiviseen käyttöön. Kengät kyllä kiinnostaakin, meillä ollaan aika jymähdetty niihin Viikkareihin, enkä jotenkin osaa ostaa Reimoja vaikka kivoilta näyttävätkin. Mutta toivottavasti nyt saadaan sitten raportti kengistä, sinä ainakin olet tunnetusti tarkka siitä että kenkien pitää olla hyvät. Hyvän näköisiä ovat kaikki setit. Tosi huippua että sait näin muhkean paketin testattavaksi, olen kyllä iloinen puolestasi! :)

    VastaaPoista
  13. Hyvä postaus!

    Raidallinen takki on kiva, vaikka heti pitää sanoa, että ei niin kiva kuin viime talvinen (jäi niin mieleen, kun suunnittelin sitä esikoioselle). Täytynee katsastaa lippapipojen värit, jos vaikka löytyisi meillekin sopiva.

    reiman kengistä olisi erityisesti kiva kuulla lisää. Itse olen jättänyt ne kauppaan juurikin sen jäykkyyden takia. Niitä olisi vaan helposti saatavilla ja tarjouksessakin :)

    VastaaPoista
  14. Kivannäköisen paketin olette saaneet testaukseen! Tuo vihreä sopii todella hyvin ruskean kanssa.
    Ihastuin ihan täysin tuohon Olos-pipaan ja käyn sen varmaan kaappaamassa... ITSELLENI :D

    Kovasti odotan, etenkin kenkien, testailua.

    VastaaPoista
  15. Hei! Onpas tosiaan mukavan mahtava paketti. Mua erityisesti kiinnostaa nuo kengät. Katselin niitä kaupassa, mutta en vielä ostanut, kun ei ole mitään käsitystä toimivuudesta.

    -Taru

    VastaaPoista
  16. Kivat setit oot saanu tastattavaksi,ois kelvannu meillekkin 1,5,8 ja 10-vuotiaille.Oman kokemuksen mukaan reiman välikausi vaatteet on kestävämpiä kun talvivaatteet.Talvi kenkiä meillä ei ole ollut,mutta yhdet "lenkkarin tapaiset"jotka oli aivan surkeet tosi jäykät koppurat,poika ei suostunnut pitämään muutaman käyttökerran jälkeen.Odotan mielenkiinnolla kenkä testausta:)T:Marika

    VastaaPoista
  17. Moikka. Paljonko tuossa ruskeassa haalarissa on niska-lahje mitta? :)

    VastaaPoista
  18. onpa herkullinen tuo vihreä väri! ruskea-vihreä setti näyttää muutenkin kivalta. kenkien käyttökokemusta odotan erityisesti!

    VastaaPoista
  19. Kivoja settejä olette saaneet, testausraporttia odotellessa =)
    Vähän isomman pojan äitinä kiinnostaa myös että onko teidän vanhemmille pojille tulossa myös jotain testaukseen?
    Ja ihana kun Emil aina niin kiltisti poseeraa ja pukeutuu sovituskuviin, mun muistaakseni vielä tosi pienestä asti. Yritin kanssa meidän nuorimmaista saada sovituskuviin, no, tulihan niistä hmmm, erilaisia. Laitoin senkin tarinan blogiin, vaikka mieluummin esittelisin tällaisia hienoja kuvia =)

    VastaaPoista
  20. Kiva, että reimallekin on tullut yksiväristä. Tuo ruskea on ihan kivan näköinen mielestäni.

    VastaaPoista
  21. Mä niin kuolaan noita sadevaatteita!!! Meillä on siis varmaan kaikilla jo sadevaatteet mutta tuo vihreä! :P Mä oon ihan hulluna tuohon väriin, mies joskus nauroi ostavansa mulle suoraan vihreälinssiset lasit! ;) Reiman tehtaanmyymälässä kaverin kanssa piiiitkään oltiin ostamassa Reiman ihania retrohtavia takkeja ja varsinkin se vihreä olis taas vienyt voiton. Tampereella ei sitten ollutkaan sitä missää (vielä?) myynnissä kun jätettiin ostopäätös sinne.

    en muista oonko juuri koskaan sun blogiisi kommentoinut mutta lukemassa käyn!

    VastaaPoista
  22. Vau mikä paketti! Kiva päästä lukemaan kokemuksia sitten talven mittaan!

    Tuohon fleecen kiinnitykseen tulin vain pikaisesti kommentoimaan, että Reima teki aika ikävän homman 2010, kun meni muuttamaan noiden neppareiden kokoa, eli vanhat fleecet ei käy uusiin vaatteisiin (eikä uudet fleecet vanhempiin vaatteisiin), nepparit ei natsaa. Tästä voisit tietty antaa vähän palautetta siihen suuntaan, että olipahan reikäpäinen uudistus! Nythän on tosi hankalaa ostaa esim. käytetttyjä Reimoja, kun ei voi tietää sopiiko nepparit vai ei. Ilmeisesti ovat ajatelleet lisätä myyntiä sillä että pakotetaan kuluttajat ostamaan uusiksi kaikki, rahastuksen makuhan siitä tulee :(

    Minttu, 3 pojan ja yhden tytön äiti-ihminen

    VastaaPoista
  23. On kyllä hyvä tilaisuus päästä testaamaan reiman ulkovaatteita, kyllähän ne kestää käyttöä, ulkonäkö ei sitten yleensä minua taas miellytä vaikkakin nyt talven mallistossa oli pari tosi kivaa esim. just nuo yksiväriset :) Itse olisin kyllä tosi onnellinen ja kiitollinen jos reima minuunkin ottaisi yhteyttä ja tarjoaisi testiin ulkovaatetta, oishan se iso rahallinen säästökin :)
    Tuo reiman lippamyssy on hauska, jotain tuon tyylistä etsinkin Manulle, väri voisi olla vaan yksivärinen, saa vinkata jos jossain olet nähnyt?

    VastaaPoista
  24. Heipsan ja kiva kun olette lähteneet kommentoimaan ahkerasti! Siitä aina tietää, ettei ihan turhaan näitä testikuvauksia tee. ;D
    Palaan kysymyksiin illalla, nyt täytyy kiitää kauppaan ja muuhun arkeen..

    VastaaPoista
  25. Ihanan paketin olet saanut! :) Minäkin jään mielenkiinnolla odottelemaan käyttökokemuksia ja kenkien toimivuus kiinnostaa minuakin, olen kaupassa noita katsellutkin ja miettinyt josko vaihtaisi välillä viikkarit ja eccot reimaan. :) Tuo suklaanruskea haalari on aivan ihana niin värin kuin mallinkin suhteen, samoin lippapipo-ehdin vain jo ostamaan pojalle lennen vastaavan, mut jospa ostais vielä toisenkin... ;) Ainakin hanskoja pitää reimalta talveksi ostaa.

    VastaaPoista
  26. Meidän paikkakunnalla on ainakin kerran ollut silleen et Reima lahjoitti eräälle päiväkotiryhmälle haalarit ja keräsivät vanhemmilta ja pk-tädeiltä kauden lopussa käyttökokemukset :)

    Itse tykästyin valkoiseen pipoon mutta pelkään pahoin,ettei se kauaa olisi valkoinen :D

    VastaaPoista
  27. Vau miten hino paketti! Tosi kivoja oli kaikki valitsemasi vaattet. Ja olen myös sitä mieltä, että näyttävät sun kuvissa paljon paremmilta, kun Reiman omilla. :) Ja yllättynyt olin minäkin tuon ruskean haalarin mallista, kun ei ollutkaan kumpparia vyötäröllä, TYKKÄÄN! Meillä oli viimetalvena Minymo haalari, aika saman mallinen, ja rakastuin siihen malliin ihan täysillä! :)
    Kenkien käyttökokemus kiinosta myös mua, koska meillä on joskus ollut reiman talvikengät pojalla, ja ne koettiin jäykäksi ja eivät kestäneetkään kovin hyvin. Siittä tosin on jo parisen vuotta, että kehitystäkin on voinut tulla. Käyttökokemuksia jään odottelemaan. :)Meille on itselle tulossa tänävuonne eka Reimatec haalari, kun en oo koskaan voinut hinnan vuoksi ostaa, eikä kyllä kuossitkaan oo mielyttänyt. Vauvoille on hurjasti ihanuuksia, mutta isommille huonommin (mun mielsetä).

    -Heini-

    VastaaPoista
  28. Heippa heippa! Ihana paketti :) Varsinkin tuo vihreä pipo ja rukkaset olisivat kivat meidän esikoisen haalarin kanssa! Pidän myös kovasti tuon haalarin ulkonäöstä. Kuminauhakiristykset vyötäröllä kun ei ole koskaan olluut mieleeni. Meillä ei moneen vuoteen ole ollut Reimalta mitään vaatetta, jos pipoja ja rukkasia ei ota mukaan... Tämän postauksen jälkeen ainakin harkitse ja voin ostaakin :) Olen todella vilpittömästi iloinen puolestasi, kun sai tuollaisen mahdollisuuden :)
    Terkuin, Hanna

    VastaaPoista
  29. Mahtava paketti! =) Kiva, et löytyy yksivärinen haalari, en keeestä niitä jo -80-90 -luvulta tuttuja ihmeleikkauksia ja värityksiä... Toi lippapipo kelpais varmaan meidän eskarilaisellekin.

    VastaaPoista
  30. Mä jään innolla oottamaan testituloksia! Itseäni kiinnostais kovasti metsäryhmässä olevalle 110cm tarvitsevalle pojalle housut+takki setti Reimalta.

    VastaaPoista
  31. Kivalta näyttää! Varsinkin ruskea yksivärinen on tosi kivan näköinen.
    Minä kanssa odotan testituloksia. Varsinkin kestävyyden osalta. Meillä reimatec ei kestä, menee kangas rikki, toivottavasti kestävyys on parantunut!

    VastaaPoista
  32. Kylläpäs tuo haalari näyttää pojan päällä hyvältä. Muutkin vaatteet yllättävän kivan näköisiä. Reiman kengät kiinnostavat erityisesti. Mikähän niissä on hintapolitiikka? Jään kyllä odottamaan testituloksia innolla. Meillä tulevaksi talveksi on jo talvitamineet hankittuna (kenkiä lukuunottamatta), mutta aiempina talvina ReimaTec on toiminut kyllä kiitettävästi hikoilevaisella tytöllämme. Viime talvena tosin haalari meni aika huonoon kuntoon aktiivisessa käytössä, mutta vettä piti kyllä, vaikka kuluikin.

    VastaaPoista
  33. Hei Mia!

    Mietin noita Folkvang-housuja hoikalle tytölle. Ovatko leveät, eivät näytä Oliverilla niin leveiltä kuin mainoskuvissa? Vyötäröllä neppari vai kuminauha? Voiko vyötäröä säätää? Suorat lahkeet, voiko kiristää? Onko lumilukko tarpeeksi tiukka, että pysyy kengän päällä? Mitoitus?

    Kiitos avusta!

    -Himpula-

    VastaaPoista
  34. Ärsyttää että blogistit myyvät huutiksessa tuotteita ja nettoavat niistä koska saavat palstajulkisuutta, sinullakin tosi isot hinnat. Ja sitten vielä tämmöisiä. Julkaise nyt tämäkin kommentti kun julkaiset muutkin,
    eikö sana ole vapaa.

    VastaaPoista
  35. Minun piti jo laittaa Lassiesta kysely, että tuleeko sitä vauvojen pingviinihaalaria missä on kaksi vetoketjua ja yksi pingviini. No ei tule :( Sitä menee vain lähinnä saksaan ja venäjälle. Mikä pettymys! Nyt täytyy ettiä jotain muuta kivaa vauvalle sitte. Hööööh. Löytyisköhän jotain melkein samanlaista. Jännä, kun jostain tulee pakkomielle, niin mikään muu ei miellytä ;D

    Kivalta näyttää. Testituloksia odotellessa!

    -S-

    VastaaPoista
  36. Piijuli; Kiitos, tule ihmeessä! :)
    Lassie on oikein toimiva merkki kanssa.

    mami75; Isommille pojille ei tullut muuta kun nuo kengät. Silloin kun sain valita näitä testivaatteita, niin Reiman mallistokuvat ei olleet ilmestyneet vielä nettisivulle. Vai pressisivulle, jossa ei kokotietoja ollut, eikä kaikista kuvia. Siksi päädyin turvallisesti valitsemaan pienemmille.
    Meidän vanhin käyttää jo 158-164cm, joten aika vähän olisi ollut mistä valita. 10v:n talvivaatteet oli jo kaikki hankittu.
    Muuten olisin kyllä miellläni valinnut heille. ;)

    Woops; Toki, jos vaan saan nuo meidän pojat sellaisia tekemään. ;D Ne ei nimittäin ole mitään kovia rymyämään. Mutta toki rohkasen testaajia laittamaan vaatteet kunnon testiin. heh.
    Kiitos vinkeistä testiin liittyen!

    titti; Joo, olen todennut kanssa että aina kannattaa sovittaa.

    Tiitiäinen; Voi kiitos! :)

    jarna; No ihan laskettelemassa ei juuri käydä, muuta kun ehkä testaamassa kerran pari talvessa. Eli sellaista testikokemusta en sitten osaa varmaankaan sanoa.
    Tuo pipo on ihanan muhkeakin. ;)

    Ikuinen vauvakuume; Se olisikin ihan mahtavaa! Onneksi itsellä on alan ammatti, niin osaa katsoa hiukan asioita siitä päiväkodinkin vinkkelistä. ;)

    Taikku; :)

    Sari; Joo, tuo oli meille varma valinta. En syty minäkään niille yläosa eriväriä haalareille. ;)
    Lippapipoa saa mustana, sinisenä, ruskeana ja vihreänä. Kaikissa tuo ruutukuosi hiukan erisävyillä.

    Anonyymi; Anteeksi ajattelemattomuuteni. Tai ajattelin, että sieltä linkittämästä Reiman sivusta ne löytyy.. Mutta tässä;

    Fargad-haalari 119e
    Loru-rukkaset 29,90e
    Randori-lippapipo 26,90e
    Corro-takki 139e
    Folkvang-housut 59e
    Olos-pipo 23,90e
    Pälvi-sadetakki 32,90e
    Ropi-kurahousut 22,90e
    Sageo-kengät 69,90e

    ninnu; JOO saan pitää vaatteet testauksen jälkeen, se unohtui.
    Reiman sivulla ainakin luvataan kengät vedenpitäviksi. :)

    Tulppaanisipuli; Kiitos! ♥
    Kyllä kengät tulee kovaan käyttöön, joten kerron kerron kokemukset lasten ja äidin suusta. :)

    Rva Kepponen; Se viime vuotinen oli kivempi ehkä minustakin. ;)
    Toivotaan, että kengät toimii!

    VastaaPoista
  37. Tuohon päiväkotijuttuun vielä, että Reimahan antoi muutama vuosi sitten oisko ollut Kankaanpään vai minkä päiväkodin lasten käyttöön muutamina vuosina tuotteitansa joita sitten testailtiin päiväkodeissa. Varmaan tarkempaa tietoa saa Reimalta asiasta. Muistaakseni luin vielä sellaisen Reiman esitteen jossa mainittiin, että haalarit mm. testataan lapsilla.

    VastaaPoista
  38. Mari; Tuo pipo onkin ihana myös äidille, hyvä idea! ;)
    En muuten edes tajunut sen olevan villasekoitetta, ennen kun luin laput. Ihanan pehmoinen.

    Taru; Ihan uutuus tuote meillekin. ;)

    Marika; Meillä on pelittänyt välikaudet, talvet. Saa nähdä tämän uuden malliston kanssa. ;)

    Laura; Mittaan se sinulle huomenna. :)

    Kati; Ne on kyllä tosi kivat yhdessä! :)

    Vera; Isommille ei ole tulossa mitään testattavaksi. Ihan omin rahoin ostetuilla topilla mennään. ;)
    Joo Emil tykkää sovitella ja ottaa jo noita asentojakin. ;D

    Anonyymi; Yksiväriset on kiva lisä Reiman mallistoon. Niitä on varmasti moni toivonut.

    myyrä; Oo retrohtava takki kuulostaa huipulle! ;)
    Vihreä on kyllä ihan väri.

    Minttu; no voi harmi, tuommoisesta en tiennytkään! :(

    Heidi; Tosiaan mahtava tilaisuus, johon oli tartuttava. ;)
    Yksivärisenä en muista itse nähneeni noita lippapipoja.

    sufee; minäkin noita kenkiä olen joka vuosi käsissä pyöritellyt, mutta en uskaltanut ostaa. Hyvä siis nyt päästä kokeilemaan. :)

    nunju; Mahtava juttu! Tuollaisia ehdottomasti päiväkodeille lisää. :)

    Heini; Totta, että pienille on paremmin ihanaa valikoimaa.
    Tuo haalari on kyllä tosi kiva tosissaan. :)

    Hanna; Kiitos! ♥
    Tuo haalari on minustakin pitkään aikaan tosi kiva haalari Reimalta, yksivärisyys on iso plussa.

    Katri; Joo varsin menee eskarilaisenkin makuun. ;)

    Hipsu; Voisi hyvin toimia teillä, varsinkin niillä vahvemmilla Reimatec+ housuilla. :)

    Poitsujen äiti; Toivotaan että kestää! :)

    Kati; Kenkien ovh. on 69,90e.
    Reimalla tosiaan vedenpitävyys säilyy kulumisesta huolimatta.

    VastaaPoista
  39. Haluaisin kommentoida tuohon testitoiveeseen, jonka bongasin täältä kommenttiboxista:
    "..satoja laskuja jäistä mäkeä polvillaan, istuen, mahallaan...". Jos tuollaisesta käytöstä haalari hajoaa, ja siitä reklamoi niin, että asia menee kuluttajalautakuntaan asti, on vastaus valitettavasti yleensä, että "toppapuku EI ole kelkka eikä pulkka." Vaikka sen talvipuvun (oli se merkki mikä tahansa) normaalia ja sille tarkoitettua käyttöä tuleekin kestää, ei voida olettaa sen kestävän mitä tahansa.
    Mua kyllä kiinnostaa aina kaikki mahdolliset käyttäjätutkimukset, ja mielestäni tuo yllä mainittu pointti käyttökertojen määrästä on hyvä, koska on ihan eri asia onko käytössä koko talven päivittäin se yksi haalari, vai onko se testattava vaate vain yksi monesta talviasusta. :)

    VastaaPoista
  40. Himpula; Otan housut huomenna tarkempaan syyniin ja raportoin sitten. :)

    Anonyymi; Kyllä minä kommentit aina julkaisen, oli mielipide suuntaan tai toiseen..
    En vaan tiedä kannattaako sanoa kommenttiisi mitään, kun ei se varmaan auta kuitenkaan. Joten totean vain että kiitos mielipiteestäsi!

    -s-; No voi harmi! Luulin että taatusti tulisi Suomeenkin, koska ne kuvat oli siellä katseltavissa. Höh!

    VastaaPoista
  41. Elmiira; Tosi hyvä kuulla, että noin on tehty. Siitä saa varmasti todellista käyttökokemusta. :)

    Eppusen kaapilla; Tuo on kyllä totta. Välillä odotetaan ulkovaatteen olevan täysin naarmutta ja kulumatta kestävä, etenkin jos hintaa on enemmän.
    Mutta toki kerron sitten käytön määränkin, niin saatte todellista tietoa. :)

    VastaaPoista
  42. Selvennetään vielä liittyen Eppusen kaapilla-kommenttiin:
    En minä odota puvun kestävän uudenveroisena mitä vain. ;-) Enkä ole sitä sorttia, että olisin reklamoimassa tai kuluttajavirastoon marisemassa. Se vaan on fakta, että osa lapsista käyttää haalariaan "kelkkana / pulkkana" ja on muutenkin meneväisempiä...jotkut puvut kestävät käyttökelpoisina tällaisillakin lapsilla ja toiset puvut eivät. :-)

    VastaaPoista
  43. Tuollainen paketti saisi meillekkin pudota postissa! :-D Talvivaatteet näyttävät paljon kauniimmilta kuvissasi kuin Reiman omissa kuvissa, hassua. Olen ollutkin monien muiden tavoin kiitollinen rehellisistä kayttökokemuksista ja arvioinneista. Etenkin ne hansikas testit olisivat nyt tarpeeseen, kun esikoisellamme on luvassa ensimmäinen toiminnan täytteinen talvi, eli varmasti hanskojen ja haalareiden veden ja kulutuksen kestävyyttä testataan nyt urakalla. ;-) Mahtaisiko sitä postausta vielä löytyä jostakin?

    VastaaPoista
  44. Kaikenlaista sitä anonyymit taas kirjoittelevat... Minusta sinun lähtöhinnat huutiksessa ovat ihat normaalit. Ihmiset vaan huutavat ahkerasti ja hinnat nousevat. Ja sehän taas ei ole sinun vikasi :) Vai mitä?!?

    VastaaPoista
  45. Aivan ihanan vaatepläjäyksen olet saanut!!! =D Innolla odottelen sitten testikokemuksia ja erityisesti minuakin kiinnostaa sitten se, että käytettiinkö teillä pukuja/vaatteita päivittäin ihan pihaleikeissä yms.


    Meillä kun yleensä kaksi settiä/lapsi, joita käytetään molempia päivittäin, joten käyttöä ja kulutusta tulee melko runsaasti. Meillä pojat lähes tulkoon "asuvat" pihalla ;) On siis melko vaikea löytää asuja jotka oikeasti kestävät koko talven hyvänä!!! Molokidsin haalari oli ensimmäinen haalari, joka lähtee tänä syksynä myyntiin vielä lähes tulkoon uuden veroisena, vaikka olikin käytössä koko viime talven ainoana piha/päiväkoti asuna.

    VastaaPoista
  46. Woops; Minä ainakin ymmärsin. ;)

    Janina; Kiitos! ♥
    Talvirukkaspostaus löytyy täältä;

    http://poikientyyliin.blogspot.com/2011/04/rukkastesti.html

    Hanna; Niinhän se on ja pitäisikö uudenveroinen vaate myydä pilkkahintaan? Laitan aina lähdön kohteen kunnon mukaan.
    Mutta kun kaikki ei sitä ymmärrä, niin ei viitsi vääntää rautalangasta. ;D

    Sifia; Totta että Molo kids ja Ticketkin mielestäni kestää. Toivotaan että tämä Reimankin.
    Meillä tulee olemaan Emilillä kaksi haalaria täksi talveksi ja niitä varmasti pidetään vuorotellen ulkoillessa. Kaksiosainen vähän paremmassa menossa. Eli tälle haalarille tulee kovaa käyttöä, otan ekana tämän käyttöön kun talvi alkaa. :)

    VastaaPoista
  47. tuo yksvärinen haalari on ihana ja kiva että reiman valikoimissa eri hintaisia haalareita, ei aina pys ty ostamaan kaikkein kalliimpia halareita (x6),fantsua on se, että pipovalikoimassa on ns. isompien lasten makuun, sekä tytöille että pojille..hip,hop!

    -jokkis mamma-

    VastaaPoista
  48. Upea paketti!
    Ensimmäisenä kiinnitin huomion ulkonäköön. Noi on kaikki minusta tosi kivoja, jotenkin ei-reimamaisia, siis hyvällä tavalla.
    Tykkään pirteistä väreistä.
    Kengät kiinnostaa kanssa.Eli talvella käyttökokemuksia noista olis kiva kuulla. =)

    VastaaPoista
  49. Heips,

    Kuvissasi näkyy, että olet saanut kaikki takit ja haalarit ylös asti kiinni. Minua kun on harmittanut, etten ole vielä yhdenkään haalarin tai takin vetskaria saanut ylös saakka kiinni, on liian ahdas se kaula-aukko :( Onko muilla samanlaisia kokemuksia?
    Olen lukuisia kertoja tutkiskellut Reiman kenkiä Parkanon ja Kankaanpään tehtaanmyymälöissä. Niissä on ihan älytöntä vaihtelua laadussa ja koossa. Jotkut kengät ovat järkyttävän jäykkiä, joissain ihan hullun ohut pohja...ja sitten on ihan hyviäkin. Lisäksi saman koon kengissä, mutta eri malleissa on todella paljon heittoa sisämitassa. Olikohan joskus jopa melkein 1cm ja kyseessä oli kaksi eri talvikenkämallia. Esikoista odottavat alesta hankitut Raudus-kengät. Saa nähdä, ovatko lämpimät, vaikuttavat mielestäni ihan hyviltä...Eli kengät täytyy ehdottomasti nähdä livenä ennen ostopäätöstä!
    Vielä vinkki pitkäselkäisten vauvojen äideille: Reiman babymallin haalarissa on lyhyempi selkä kuin taaperomallisessa. Meillä on 1v.:lle talveksi Reiman baby mallinen haalari ja Kappahlin haalari (molemmat 80cm ja kevään alesta) ja itse asiassa kappiksen haalarissa on pidempi selkämitta, vaikka muuten se on kapeampi. Ja kappiksen hiojen lumilukkojen toimivuutta 1v:n kanssa odotan mielenkiinnolla...

    VastaaPoista
  50. Itse olen mieltänyt, että Reima on kiva juurikin alle kouluikäisille lapsille malliensa ja väritystensä vuoksi. Mutta tuo poikien raidallinen vaikuttaa oikein kivalta isommallekin pojalle ajateltuna.

    VastaaPoista
  51. jokkis mamma; Reiman pipot on sellaisia joita meillä on joka kausi monta. Ne tosiaan iskee isompienkin poikien makuun ja ovat hyvin päähän istuvia. :)

    anrinko; Joo niin on. :) Ehdottomasti laitan kenkien käyttökokemuksia sitten talvella.

    zirk; Meillä ei ole ollut koskaan ongelmaa minkään muun ulkovaatteen kohdalla tuon vetoketjun ylösmenemisen kanssa, kun Ticket to heavenin Othello haalarin. Siinä mallissa on tosi ahdas se kaula-aukko. Toisaalta viime talvena sain sen melkein ylös, mutta aina piti hiukan jättää auki.
    Sen olen myös huomannut, että mitä pienempi lapsi, niin sen huonommin vetoketjut saa ihan ylös asti kiinni. Varmasti siksi koska sitä kaulaa ei ole paljoa.
    Mutta muuten en ole kyllä meillä tuota ongelmaa huomannut.
    Kiitos noista vinkeistäsi! :)

    Oskan äiti; Niinpä! Meillä 12v. totesi tuosta raitatakista, että tosi hieno! ;D

    VastaaPoista
  52. HIMPULA!; Viimein palaan kysymyksiisi, anteeksi viivytys!
    Eli Folkvang-housut;

    Ovatko leveät, eivät näytä Oliverilla niin leveiltä kuin mainoskuvissa?
    -Nuo on tosi kivat, istuu varmasti nätisti hoikallekin. Eli ei ole leveät.

    Vyötäröllä neppari vai kuminauha? Voiko vyötäröä säätää?
    -Vyötäröllä on kuminauha ja se sellainen säädettävä kuminauha (klipsillä). Pysyi ainakin sovittaessa hyvin kiristettynä.

    Suorat lahkeet, voiko kiristää?
    -Lahkeensuissa on nuo kuminauhat kanssa ja klipsit. Eli saa niillä kiristettyä tai pidettyä halutessaan suorana. :)

    Onko lumilukko tarpeeksi tiukka, että pysyy kengän päällä?
    -No nyt en tietysti osaa varmaksi sanoa, kun ei ole tositestiin vielä päässeet, mutta vaikuttaa napakalta.

    Mitoitus?
    -Sanoisin että vastaa kokoaan tai jopa hiukan reilu. Oliver on nyt 134cm pitkä ja housujen koko 134cm. Nuo menee selvästi koko talven.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)