tiistai 6. syyskuuta 2011

NetAnttilasta





Oletteko muuten huomanneet että myös NetAnttilasta saa ihan kivasti toppaa eri merkeiltä? Löytyy Lenneä, Minymoa, Reimaa ja Lassieta. Etuna tuolla on laskulla ja erissä maksaminen. Vaikka on nykyisin ihan nettikaupoissa muuallakin laskut sun muut, mutta jotenkin näistä isommista kaupoista on minusta helpompaa se kokeiltavaksi tilaaminen. Pienemmiltä nettikauppialta ei kehtaa tilata paria eri kokoa takkia, housua, sun muuta ja palautella sitten takas jos mieli muuttuu.
Vai mitä mieltä olette?
Tilaatteko yleensä edes ulkovaatteita NetAnttilasta tai esim. Hobby hall:sta?


13 kommenttia:

  1. mä oon joskus tilannu rukkasia ja kurahousuja ja tommosii :) ja hatunkin oon tainnu tilata yms.
    ja oonpa jonku haalarinki aikoinaan muistaakseni tilannu =)

    VastaaPoista
  2. ja just tuo on minusta hyvä kun kehtaa sovitukseen tilata ;) kenkiäki oon joskus tilannu =)

    VastaaPoista
  3. Yhden kerran "jouduin" tilaamaan, kun oli kiire saada tietty vaate, ja sen sai halvimmalla NetAnttilasta. Aiemmin en ole edes ajatellut tuolta tilata, mutta hinnat noissa perusmerkeissä ovat varsin kilpailukykyisiä, ja muutenkin tulee juuri hinnan vuoksi ostettua aika paljon mm. Lassieta ja Lenneä, rukkasissa Reimateciä. Toimitusaika oli hieman hitaahko, kuten useimmilla isoilla. Siksi suosin mieluummin nopeasti toimittavia pieniä, mutta ihan ok vaihtoehto tuokin milloin sattuu hyvä mallisto jollekin perusmerkille.

    VastaaPoista
  4. Mä käytän paljon nimenomaa netanttilaa ja hobbyhallia, plussana juurikin helpot palautukset ja maksuvaihtoehdot. Toki valikoima on välillä vähän rajallinen, mutta nyt ainakin on kivan näköstä tarjontaa! :)

    VastaaPoista
  5. Heippa. Ja kiitos hyvästä vinkistä,juurikin tarvittiin toppahousuja talveksi ja nyt sellaiset tilasin net anttilasta. Olen etsinyyt edullisia housuja joissa kumirenksu kengän alle,mutta koossa 128 cm niitä ei ole ollut ihan yksinkertaista löytää..
    Nyt löytyi Lennen housut :) Mukava blogi sinulla,lähes päivittäin käyn kurkkimassa. Ja kiva kun sisustusjuttujakin tulossa! Mukavaa syksyä!
    - 2 Tytön äiti (tytöt 3v ja 6v)

    VastaaPoista
  6. Itseä harmittaa myös nuo toimitusajat välillä, kun olen sellainen hätäilijä. Mutta huonekaluja kun olen tilannut ovat ne olleet todella nopeasti postissa, eli näyttää vähän riippuvan mitä tilaa. :-D

    VastaaPoista
  7. Suwi; Joo helppoo se ainakin on. ;)

    Anonyymi; Totta, jos ei halua odotella niin sitten ei kannata tilata. ;)

    Heini; Minä yllätyin, valikoima kasvaa siis kokoajan, mikä on ihan huippua. :)

    2 tytön äiti; Kiva kuulla että sait tästä hyvän vinkin. :)
    Niin ja ihanaa kun jätit kommentin, niitä on aina kiva saada.

    Janina; Heh, kalliimmat nopeemmin? :D Mutta joo välillä toimii nopeesti ja välillä saa odottaa liikaa.

    VastaaPoista
  8. Mä tilasin kerran jotain NetAnttilasta ja ne kaikki tuoteet tuli eri paketeissa. Jokaisesta paketista tuli txtviesti ja se noutolappu. Olin ihan sekasin että olinko hakenut kaikki vai en. Ja sit vielä jäi se itse lasku tulematta. No mullehan tuli sitten maksumuistutus +5e. Sillon kyllä päätin että oli eka ja vika kerta NetAnttilaa. Palautettakin laitoin mutta eipä siihen kyllä kukaan mitään vastannut.

    Tää varmasti oli joku "maanantai kokemus", en usko että ko. putiikki ois pystyssä enää jos kaikille kävis näin ;)

    t. Anna

    VastaaPoista
  9. Niin joo, piti kommentoida et täällä Anttilan tavaratalon kuvastoissa on monesti sellasia etulippusia: osta 50e saat 10e alea. Niitä hyödynsin viime vuonna talvikenkiin ja hattuihin.

    Totesin muuten että Reimatec talvikengät oli parhaimmat kengät ever! Tosi lämpöset ja vedenpitävät. Hakkas kylmät Vikingit mennen tullen! -a-

    VastaaPoista
  10. Harvemmin, mutta välillä on tilattu :) Ja olen kyllä pienemmistäkin nettikaupoista tilannut kahta kokoa sovitettavaksi, siitä esim.Klarna mahdollisuus kätevä. Toki olen pyrkinyt heti pikimmin epäsopivan palauttamaan...
    Mamma

    VastaaPoista
  11. Minymon yksiväriset on kyllä tosi kivat :) Niitä kelpais piristellä värikkäämmillä tai jollain raidallisilla asusteilla. Tykkäisin.

    VastaaPoista
  12. Anna; No huhhuh! Ihan varmasti jäisi paha maku suuhun. :/
    Onneksi minulle ei ole käynyt samoin ja aika nopsaankin on paketit tulleet.

    -a-; Voi hitsit, meille ei tänne tule Anttilan mainoksia. Siis jos niissä on noita alelappusia? Kuvastot tulee mutta niissä en ole aleja nähnyt..

    Mamma; Joo, voisihan sitä. Jotenkin en vaan aina kehtaa. :D

    Eräs joka aamulla heräs; Jopas pitkä nimimerkki. :D
    Siis Hipsu ei enää?
    Minusta tuo Minymon harmaa ja punainen on upeat. Tilasinkin tuon harmaan katsottavaksi, kun se kakkoshaalari on vielä hakusissa. ;)

    VastaaPoista
  13. Ne Anttilan kuvastot on niitä sellasia ohuita mitä tulee ihan mainospostin mukana. Samoja kuvastoja jaettiin tavaratalojen kassoilla (joista rohmusin lisää kuponkeja). Kuvaston takakannessa olivat. Viime vuonna olivat muistaakseni lokakuun lopussa?...

    -a-

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)