maanantai 5. syyskuuta 2011

Ihan kamala vai kamalan ihana?


Niin siinä sitten kävi. Menin ja ostin vaatekappaleen, josta vielä hetki sitten olin sitä mieltä ettei se meidän kaappiin ainakaan eksy.
Isoveikat totes "Hyi!" ja vanhin lisäsi "Et ainakaan minulle tuollaista osta!". Veljien sanoista huolimatta pienin oli NIIN onnellinen "jumppahaalaristaan". :D
Äitikin tykkää, on se vaan jotenkin hellyyttävä pienellä.
Vessareissuilla ei ehken kovin kätevä, mutta toisaalta kyllä tuo poika riisua osaa ja äiti auttaa pukemishommissa jos tarve vaatii. Sitäpaitsi tuohan on kätevä lämmike ulkohaalarin alla. Ostospaikkana H&M ja koko 116cm.

Siis onko se ihan kamala vai kamalan ihana?

P.s. Huutiksessa on nyt kaikki ulkovaatteet mitä meiltä myyntiin lähti tälle syksylle-talvelle. Kohteisiin pääset tuosta sivusta keltaisten kumppareiden kuvasta ->23 kommenttia:

 1. Mä oon niin haalarifani että musta on kyllä kiva! Ja meillä ainakin haalari on helppo vaate itse pukea nelivuotiaalla, päinvastoin kun moni muu tyttöjen moniosainen rimpsun rämpsy.

  VastaaPoista
 2. Ihanan kamala! ;)

  Musta vähän on alkanut myös tuntumaan, että haluan kaikille lapsille vastaavanlaiset haalarit. Ei ehkä julki käyttöön, mut aattele miten kivat syksyn kylminä iltoina vaikka mökillä! Haalari päälle ja villasukat jalkaan :)

  VastaaPoista
 3. Olisin ostanut omalle 2,5v:lleni mutta koot oli jo menneet :/ Mikä koko teillä muuten tuossa on? Mietin vaan et jos kävis ostaan sit isomman varastoon.... :D

  VastaaPoista
 4. meillä on se lindexin vastaava ja se on ollut niiiiiin kätsy!!
  viileimmillä ilmoilla pk:ssa vaan kurahaalarit päälle ja avot!
  tytöille myös voi niin kätsysti tunkea hameen sinne alle!
  i vote yes! :D

  VastaaPoista
 5. Ulkohaalarin alle ostaisin heti tuollaisen, jos ei siinä olisi huppua. Olisi kätevä sujauttaa esim leggarit/tunika-yhdistelmän päälle. Esim hieman leudommille keleille käyttöön kun fleece- tai villahaalarit.
  Meillä on collegehupuista sellainen kokemus että on joko mytynä niskassa haalarin alla, tai jos huppu on haalarin päällä, on se (talvella) luminen ja sitten tietenkin kylmä ja märkä. Meillä kun vielä makoillaankin hangessa.
  Kaikkien lasten kaapista siis pääasiassa siivoillaan hupulliset gollegejutut heti pois kun kylmemmät kelit alkaa.
  Vaikka ulkonäöllisesti hupulliset kivempia onkin :)

  VastaaPoista
 6. Hyvännäköinenhän tuo on, mutta ei tosiaan kovin käytännöllinen. Meillä tuskin poika huolisi tuollaista, kun pitäisi sitä varmaan vauvojen juttuna.

  VastaaPoista
 7. Joku tuossa minuakin viehättää, vaikka aikaisemmin olenkin ollut jyrkästi vastaan noita "jumppahaalareita" kohtaan. Mutta tuskin tuollaista kuitenkaan meidän vaatekaappiin sittenkään tulisi, vaikka eihän sitä koskaan tiedä! Emilille sopii tuo tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 8. Kamalan ihana! Mä sovitin hm:n lastenosastolla tota samaa itselleni, se oli iiihana. Muut ihmiset vaan nauro mulle, joten en sitten viitsinyt sitä ostaa :D. Ja eskarityttö ei varmasti suostuisi päälleen pukemaan :).

  VastaaPoista
 9. Kamalan ihana! Mä sovitin hm:n lastenosastolla tota samaa itselleni, se oli iiihana. Muut ihmiset vaan nauro mulle, joten en sitten viitsinyt sitä ostaa :D. Ja eskarityttö ei varmasti suostuisi päälleen pukemaan :).

  VastaaPoista
 10. Mä itse asiassa tykkään. Tykkäsin kyllä alusta asti. Täytyypä katsoa vieläkö kelpais meidän pojille :)

  VastaaPoista
 11. Minusta tuo on tosi mukavan näköinen vaate! Ajattelin ostaa tuollaisen itsellenikin koti-lötköttely haalariksi :-)

  VastaaPoista
 12. Kamalan ihana! Voivoi, nyt joutuu varmaan itekin lähteen osotoksille...

  VastaaPoista
 13. Oon nyt kyllä valtaosan kanssa eri mieltä. Minusta tuo on kauhea ;) jotenki näyttää ihan hölmöltä minkä ikäisen vaan päällä. Siis välivaatteelta lähinnä, ja semmosena voisin meillekin kuvitella. Mut ei housut+paita-yhdistelmän korvikkeena. Ehkä konttaavalle tai alle 2-vuotiaalle voisin ajatella, mutta isompana nounou. Kukin tyylillään kuitenki :)

  VastaaPoista
 14. Ehdottomasti ihana! Meidän 1-vuotiaalla aivan ehdottomia ja pysyy isommallakin selkä piilossa kylmältä "jumppanyssykässä" :-D

  VastaaPoista
 15. veljekset 10 ja 8v halusivat stadiumista hankitut haalarit luokkakuvaan :) tulipahan moinenkin ikuistettua!

  VastaaPoista
 16. Eli aika moni tykkäs, mut laura ei. ;D
  Pointsit lauralle, niin ja Saanalle että on erimieltä ja uskalsi sen ilmaista ääneen. Aina saa olla erimieltä, kaikesta ei tartte tosiaankaan tykätä. Minusta on vaan kiva kun mielipiteitä on monia. :)

  Tosiaan itsekin alkuun näitä kauhistelin, mutta jotenkin sitten salaa ihastuin. Katsotaan nyt kuinka paljon tuolle tulee käyttöä tai paljonko tulee käytettyä.
  Hinta ei ollut paha 19,95e muistaakseni.

  nunju kyseli kokoa, haalari on 116cm ja Emil 108cm pitkä.

  Minäkin yleensä vierastan hupullisia vaatteita ulkovaatteiden alla, mutta tuossa ei tuo huppu ole mikään paksu. Uskon että sen saa siististi asetettua ettei jää niskaan painamaan.

  VastaaPoista
 17. Meillä haalareita käytetään PALJON ja jatkuvasti. Minusta todella kätevä vaate pukea pienen päälle. Tosin meillä ei vielä vanhempikaan pottaile, varmaan siinä vaiheessa ei enää ihan niin kätevä? Äänestän haalareiden puolesta :)

  VastaaPoista
 18. Ostin 3v. pojalle Kamelont Designin haalarin ja kun tyttö 5v. näki sen niin hän halusi kans. Kamelontilla ei koot enää riittänyt niin kävin hakemassa tuollaisen pinkin henkalta. Tunnustan multa löytyy onepiece itselleni! Tosin sitä käytetään vaan salaa kotona ;) Vaikka ihana onkin. Eli ihana ihana, rakastan rakastan :D

  VastaaPoista
 19. mistä koosta alkaen oli? itse voisin meidän 1,5 vuotiaalle ottaa :) tai ehkä isommallekkin ;) saas nähdä ku pitäis käydä Livenä eka kattoo.
  ja
  ps. Rukkaset yms jonathanit tuli postissa jo jokunen aika sitten ja KIITOS niistä! :)

  VastaaPoista
 20. No musta edelleen aika kamala, en jotenkin osais isommalle lapselle laittaa päälle kyllä... Tuolle 1,5-veelle ehkä, mutta musta haalarit on vähän epäkäteviä siinä, että mittasuhteet pitää olla tosi oikein, että sitä voi käyttää edes jonkin aikaa. Sama koskee kyllä ulkohaalareitakin ja vähän pohdiskelen, että koska Emilin ikäisellä esikollakin voisi siirtyä takki-housut-yhdistelmään myös talvella. Mulla on sille 110 cm Molo odottamassa kaapissa ja kädet kyynerpäitä myöten ristissä, että menis ens talven. Poika on nyt 109 cm. Sovitettiin sitä kyllä ja kyllä siinä musta näytti vielä varaa olevan.

  VastaaPoista
 21. Maria; Toisaalta ei, kun aika helppo tuo vetoketju on vetää alas ja laskea haalari kinttuihin. Mutta jos kiire tulee, niin sit ei niin kätevä. ;D

  Ässä; Varmasti itselläkin aika rento! :)

  Suwi; Hyvä! ;)
  Tää oli muistaakseni 86cm tai 92cm alkaen, kun isoin oli 128cm.

  Ainoliisa; Joo ei ne Molon haalarit niin kamalan pieniä ole, meilläkin olisi mahtunut 110cm ainakin alkutalven, mutta tosiaan ostin 116cm tilalle. ;)
  Meillä tykätään ulkohaalareista vielä alle koulu ikäisellä tai siis minä tykkään. ;D

  VastaaPoista
 22. ^Joo, siis kyllä mäkin muuten ulkohaalareista tykkäisin, mutta se ainainen kokosäätö on ärsyttävää. Yhden totaalisen hutiostoksen tehneenä (ja nimenomaan mittasuhteiden puolesta - haalari oli muuten oikeastaan liian suuri, mutta nilkat vilkkuivat pyöräillessä) en viitsisi niitä enempää tehdä, kun kyseessä on kuitenkin aika kalliit ostokset.

  VastaaPoista
 23. Ainoliisa; Ihan ymmärrettävää. :)
  Noissa haalareissa on kyllä tosiaan se, että kaikki merkit ei käy kaikille. Riippuu niin paljon lapsen mittasuhteista.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)