tiistai 23. maaliskuuta 2010

Ostoksia kevääseen ja kesään

Lauantain saldoa;



Ihanaa kun tulee edes vähän ruskeeta!, Emilille tämä Lindexin Bamse setti 98cm. Vaikka mikään hurja Bamsen ystävä en olekaan, niin tämä oli pakko ostaa väriensä vuoksi ja housuissa ei ollut mitään kuvaa.



Tässä sitten näitä KappAhlin vauvaosaston ohuita collegepöksyjä koossa 80-86cm capreiksi kesäksi Emilille (katso edellinen postaus).



Kiitos rajanaapureiden tuohon n.135km päähän avattiin syksyllä iso Reiman myymälä, joista saakin aina kaikkea kivaa. Tuttaa 98cm Emilille. Noita unihaalareita oikein metsästän 98cm, koska ne on mielestäni parhaita uniasuja ikinä vaippaikäiselle.



Haisuli uikkarit Emilille 98/104cm Lindexiltä. :D



Nämä Name It farkut on meidän poikien lemppareita, on niin pehmoiset ja ohuet. Oliver ja 9v isoveikka sai siis nämä, bokserit samaa merkkiä Oliverille.



Reiman myymälästä kahmittuja; limet kurarukkaset Emilille, limet fleecesormikkaat 9v:lle ja turkoosit fleecesormikkaat sekä puuvillasormikkaat 10v:lle.

















Tätä olin etsinytkin, tosi upea Reiman farkkutakki 10v:n kevääseen. Kuvat ei tee tälle oikeutta, on tosi kiva päällä. Kokona 152cm.




26 kommenttia:

  1. Ihanat pojat ja ihania, iloisia vaatteita heillä! :)

    t. yhden pojan äiti

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo Haisuli-uikkarit (ja muutkin vaatteet), ihan pakko saada kyllä meitinkin pojalle :)

    VastaaPoista
  3. Päh pöh ja höh :o/ No nyt tuo t-paita näyttää sit ihan kivalta. Lindexille sen vielä jätin ja aattelin et en kuitenkaan halua ja enkös vaan haluakkin....

    Samaa on käynyt monen muun kohdalla : ekana en halua ja sit kun haluan on vaate loppuunmyyty.

    Ihania vaatteita olet ostellut :o) Nähdään illalla !

    VastaaPoista
  4. On kyllä tosi hyvä idea pitää noita KappAhlin housuja polvihousuina! =)

    VastaaPoista
  5. Haisuli-uikkarit meillekin kiitos.:)

    Nuo Bamsetkin näyttää kivaoilta ja muutkin ostokset.:) Pysyisiköhän nuo "shortsit" meidän pojan päällä...

    VastaaPoista
  6. Hyviä ostoksia! Tuo farkkutakki näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista
  7. Oivoi miten ihania ostoksia!!!! Hyvin iskee jälleen kerran miun makuun myös :) Nuo haisuli-uikkarit varmaan pitää ostaa, vaikka Onnilla päheet kukkauikkarit onkin, mutta jos ottas nuo tosiaan tuota isompaa kokoa jo oottamaan. Ja tuo Bamse-setti on kiva. Ja nuo Reiman ostokset. Ja ja ja ja :-D

    VastaaPoista
  8. Tää sun bolgi on saanut mut näkemään poikien vaatteet ihan uudessa valossa =) Kahdella ensimmäisellä pojalla (-98,-99) on kaikki vaatteeet olleet suht tylsää sinistä ja vihreetä. Mutta nyt näiden nuorempien (-07,-08) kanssa olen innostunut väreistä ja uusretrosta <3 ja täältä saan aina uutta intoa ja tietoa uusista mallistoista, mikä nyt ei aina tiedä hyvää lompakolle ;-) Harmi vaan kun tuo ukko-kulta ei vielä oikein lämpene ajatukselle, että pojillakin voi olla pinkkiä...

    VastaaPoista
  9. Ai, sinä oot taas käynyt täällä meilläpäin. Olisit vinkkaissut, että tulet! :)

    Voi miten kivoja ostoksia, tulee jo niin kesänkaipuu noista. :)

    VastaaPoista
  10. kivoja ostoksia taas! meillä on bamsea ollut ihan muutamia mm. housuja. tänä keväänä siinä sarjassa näyttäisi olevan kivoja värejä. viime kesänä oli nuo ruskeat housut kuopuksella, oli kyllä tosi kivat.

    VastaaPoista
  11. Ihania vihreitä :)! Minunkin varmaan "pitää" käydä hakemassa tytölle vauvapuolen housuja sortseiksi, on niin ihania värejä. Ja vyötäröstä varmaan sopivat meilläkin. Ainakin silloin, kun koko 86 oli pituudeltaan jo lyhyt, vyötäröllä oli vielä hyvin tilaa.

    VastaaPoista
  12. Fleece-sormikkaat näyttää hyviltä, kai niitä taviskauppoihinkin tulee?
    Haisuliuikkarit on kyllä parhaat :D

    VastaaPoista
  13. Aivan ihania kevätostoksia!
    Täytyykin kurkkia nuo Reiman hanskat :).

    VastaaPoista
  14. Ihania vaatteita =)
    En itsekään ole mikään Bamsen ylin fanittaja, mutta tuo setti oli todella hyvän värinen =)

    VastaaPoista
  15. Hauskat haisuliuikkarit, siitä muistuikin mieleen, että meidän aapekin tarvitsee uikkarit.

    Ja noissa sormikkaissa on kyllä värit kohdillaan!!!

    VastaaPoista
  16. Kivoja ostoksia taas! Noita "capreja" käyn kyllä meidänkin hoikkikselle ostamassa. Tuota Bamsen paitaa itsekin eilen katselin, mutta ainakin toistaiseksi jäi vielä kauppaan juurikin tuon Bamse-kuvan vuoksi. :D

    VastaaPoista
  17. Manulla on tuommoiset reiman kurarukkaset ruskeana. Täytyy vaan sanoa että tarkkana saa olla niitten kanssa kun niistä menee tuo kiristyslenksu tosi nopeasti rikki. Mie kävin pariin otteeseen vaihtamassa uusiin kun heti lähti lenksut irti :(

    VastaaPoista
  18. Tuo Bamse settihän näyttää ihan yllättävän kivalta ja haisuli uikkarit on kyl aika käheet!

    VastaaPoista
  19. Hei, ihana tuo Bamse paita, se tuli meillekkin. Housutkin kivat, tykkään vaan, että saisi olla kuminauhat lahkeissa. Haisuliuikkarit pitää myös saada :)

    VastaaPoista
  20. Nyt siis kaikki Haisulipöksyjä hakemaan! :D Koot oli 86/92cm-122cm.

    Yhden pojan äiti; Kiitos!, kiva kun kävit kommentoimassa. :)

    Äiti kuudelle; Siks minä yleensä ostan kaikki kivat aina heti, en tahdo jäädä ilman. ;D
    Jos jostain en sit tykkääkkään myöhemmin niin lähtee kiertoon ja yleensä saan omani takas.

    Helmi; taatusti pysyy, kun meidänkin hoikkiksella pysyy. :)

    Sanna; Kiitos kivasta kommentista. :)
    Ihan totta että vielä 10v sitten oli kamalan ankeeta poikien valikoima, nyt on taas vähän taannuttu sinne, kun välissä oli jo kivempää. Muistan että meidänkin -99 ja -01 pojilla oli vaan sitä tylsää tummansinistä sekä jotain muita tavis värejä.
    Jos mies teilläkin pikkuhiljaa lämpenee. ;)

    Santra; :) Minulla oli jo eräs blogiystävä mukana ja toisen luo kiire. Heh.
    Täytyy hihkua, kun joku kerta tulen yksin. :)

    Katja; Minä en ole nähnyt noita missään muualla vielä, toivottavasti tulee!

    Heidi; Voi kurja, no toivotaan että kestää. Nuo on meidän ekat Reiman kurarukkaset. Meillä kun ei ole ollut vuosiin kurarukkasia. ;)

    VastaaPoista
  21. Nuo name it "farkut" on ihan parhaat. Meidän 9v:llä on samanlaiset nytkin päällä. Ovat talvella toppahousujen alle kivan ohuet ja kesällä tietenkin ihanan vilpoiset. mitä kokoa otit teidän 9 v:lle? meillä mahtuu edelleen 134, viime keväänä ostetut.
    T : Elly

    VastaaPoista
  22. Elly; Ostin meidän 9v:lle myöskin 134cm. Oliverille otin jo 128cm. :D
    Meillä on kans ollut nuo suosikit 10v:llä toppahousujen alla koulussa, ostin syksyllä sellaset tummaa farkkua olevat ja silloin oli koot 152cm asti. Nyt ei ollut, onkohan siis tullut ollenkaan niin isoina?..

    VastaaPoista
  23. Noi Bamse pöksythän on just sitä mitä oon tässä mielessäni etsiskelly että mistäköhän löytäis. Ehkä on pakko mennä lindexille :D

    VastaaPoista
  24. oi vitsi miten ihanat nuo HAISULI uikkarit!! =) pakko kattoo oisko täälläkin niitä, ku perjantaina suuntaan vauvan kaa cityyn ekaa kertaa :) siis ekaa kertaa uuden vauvelin kaa :D

    VastaaPoista
  25. Ihania ostoksia taas!! :) Noi haisuli uikkarit ois kyl ihan mainiot meidänki kuopukselle! Meidän lähimmällä lindexillä (70km päässä) ei vielä ollut kun tänään kävin kurkkimassa. :/

    Kappahlin välikausihousuja lähdin hakemaan mutta eihän niitä isoja kokoja enään ollut. Kuopukselle onneksi sentään sain 104cm. :)

    Ihania keväisia kuvia aiemmassakin postauksessa!! Sun blogia on kiva lukea kun aina tulee niin hyvälle tuulelle!! :)

    VastaaPoista
  26. Meille kotiutu Haisuli-uikkarit eilen. Otin pojalle tosin jo 122cm ja ne oli reilut mutta pysyivät ylhäällä kuitenkin. Näyttivät mun mielestä jotenkin tosi pieniltä. :D Muuten meillä nyt käytössä koko 110/116.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)