maanantai 29. maaliskuuta 2010

Vaihteeksi isoille pojille


Isoille pojille (yli 128cm) on tosi vaikee löytää mitään kivaa vaatetusta, tai minun mielestä ainakaan. Onneksi sentään kesään saa vähän enemmän väriä, kun syksy-talvi tuntui niin synkältä.
H&M on ollut meidän isojen poikien vakiokauppa, sieltä löytyy yleensä kivaa puettavaa isommille pojille. Vauvoille siellä on myös ihanuuksia, mutta pienille pojille ei ole ollut oikein mitään aikoihin. Tai no jotain perusvaattetta (trikoopaitoja, farkkuja yms.), mutta ei mitään tosi kivaa. Onneksi kuitenkin saan vaatetettua isot pojat sieltä, koska Lindex ja KappAhl ei ole tarjoa taas meidän isoille mitään.
Nämä kuvien vaatteet on tilattu nettikaupasta, mutta mikä mahtavinta saamme täällä maallakin pian vierailla viikoittain H&M:n liikkeessä. Tuohon n.35km päähän se kohta aukeaa, kivaa! ;)
Tässä siis poikien itse valitsemia vaatetuksia kesään;



Vaaleanpunainen t-paita 10v:lle ja turkoosi 9v:lle. Huippuedulliset (2,95e) ja hyvin päähän istuvat turkoosit Loggin lippikset joka pojalle.



Bart paita 10v:lle ja Yoda paita 9v:lle.



Jokin näissä viehätti, vaikka valkoisesta en yleensä vaatteissa välitä. 9v ja 10v sai nämäkin. beige edullinen lippis 10v:lle.



Nämä ihanat kamalat (äidistä vähemmän ihanat ;)) jalkapalloasut olivat ne poikien lempparit paketista, jokainen kolmesta valitsi itse maansa. Arvatkaa kiukkusiko Emil omaansa pakettia avatessa!, onko minun uhrauduttava tilaamaan miniasu kanssa?..
Hinta ei näissäkään päätä huimannut, lippiksen kanssa n.13e per setti.



Meillä on tosi vähän näitä hahmo/elokuva vaatteita, yleensä pyjamissa ja alusvaatteissa näitä saa tulla. Nyt ne yllä olevat (Bart+Yoda) t-paidat oli myös harvinaisuudet. Eli Star Wars kesäpyjamat Oliverille ja 10v:lle.



Loppuun perjantain löytönä Seppälästä Oliverille kivat uimahousut, näissä on äidin mielestä värit kohdillaan ja Oliverista kuviot. ;)




6 kommenttia:

 1. Tuommoisen jalkapalloasun olisin voinut meidän sällille tilata mutta olivat laittaneet ihan väärät maat myyntiin, mä jäin kaipaamaan Englantia vielä! =)

  VastaaPoista
 2. Kivaa että teidänkin lähelle tulee H&M. :) Meilläkään ei ihan läheltä löydy, mutta 20 kilsan päästä kuitenkin. Mielestäni on kiva ettei tarvii nettikaupasta tilata vaan pääsee itse hypistelemään kauppaan... ;)

  VastaaPoista
 3. AIVAN ihanat nuo Seppälän uikkarit!! =) =)

  VastaaPoista
 4. Kivannäköisiä kesä vaatteita on pojat valinneet.:o)
  Olisin tilannut nuo h&m lippikset myös pojille mut kaikki näyttää olleen myytyjä.:o(
  Täytyy kipaista ihan putiikkiin kunhan pojat tervehtyvät.Jos niitä on vielä saatavilla....

  VastaaPoista
 5. H&M on meidänkin poikien luottokauppa. Lähinnä nykyisin se nettiversio tosin..
  Meidän 7v haluaisi kanssa tuon star wars pyjaman, mutta vähänkö oon tylsä äiti ja kieltäydyin, koska meillä nukutaan yleensä päiväkäytöstä poistetuilla t-paidoilla. Ja niitä on meillä kaapit pullollaan.
  Noita jalkkispaitoja yritin mainostaa pojille, mutta ei jostain syystä kelvannut. -elly-

  VastaaPoista
 6. MrsAgatha; Oi oi, tosiaan missäs Englanti! ;D

  Outi; Aivan ja joskus löytää jotain kivaa muuta, mitä nettikaupassa ei ole. :)

  Suwi; Eikös ookkin. ;)

  3 x mami; Ystäväkin sanoi, että nuo oli menneet tosi nopsaan. Parissa päivässä ilmeisesti. :O

  Elly; Oikeesti, t-paidalla ja boksereilla pärjäis kesäyöt aivan hyvin. Jostain kumman syystä meille silti näitä kesäpyjamia kertyy, pojat tykkää niistä enemmän ja olen sitten heltynyt. ;D

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)