tiistai 11. elokuuta 2009

Lämmintä ja pörröistä


Nyt kun on Småfolkit ja Me&I:t ihmetelty, niin siirrytään lämpimiin ja pörröisiin. :D
KappAhliin ja Lindexiin oli tullut muutama herkku syksyn viileitä päiviä lämmittämään;


Juuri eilen mietin, että meille täytyisi saada uudet Fleecetakit pojille syksyksi ja talveksi alle lämmittämään jos pakkaset paukkuu. No KappAhliin tulee näköjään tämmönen ihanuus, joka meille lähtee sitten molemmille pienille.
Tämä turkoosi/punainen viehättää yhdistelmänä minua älyttömästi.
Toisena värinä on näköjään harmaa/musta.


Lindexin pörröiset ihanuudet bongasin jo viime viikolla tulleesta lehtisestä ja ehdin lauantaina Lindexillä käydessäni pyytää myyjän varaamaan ne meille, kun ne saapuu. ;)


Mutta nyt huomasin netistä, että niitähän saa myös ruskeana!
Voi entäs jos haluaa molemmat? hih.


Tytöille oli näköjään kanssa tälläinen pörröinen vaaleanpunainen ihanuus ja koot oli 128cm asti. Ei vaan pojille ole kun 122cm asti..

28 kommenttia:

  1. Tuo vaaleanpunainen pörhötys on ollut jo tovin meidän Lindexillä, mutta ei nappaa tarpeeksi. Ei ole oikein käyttöä tuommoiselle eihan pikkutytöllä.Mutta fleecet on kivat!

    VastaaPoista
  2. Voi ei miten hienoja!

    Meille on kertynyt turkooseja fleecetakkeja vino pino, mutta tuollaista karvatakkia ei löydy, joutuukohan hankkimaan tuolaisen.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tuo ihan ylin fleacetakki!! =) Mä haluun kans.

    VastaaPoista
  4. Fleece fani ilmoittaa että aikast ihkuja noi poikien;)!

    VastaaPoista
  5. Mä tässä olen pohtinut, että tarviiko sitä villahaalaria sittenkään ostaa? Pärjääkö tuollaisella fleecetakilla ja joillakin housuilla haalarin alla...? Meillä oli viime vuonna villahaalari mikä ei enää mahdu ja ei se kauhean montaa kertaa päällä ollut. Vai mikä on päiväkodissa kätevin?? Tuo KappAhlin takki on kyllä kivan värinen :)

    -Jamina-

    VastaaPoista
  6. Tuo ylimmäinen fleece on kyllä niin kiva että voisin ottaa meillekin.

    VastaaPoista
  7. Ihanat pörrötakit! Saakohan niitä 92 cm? Mä inhoan sinistä mutta näytti postauksessasi aika kirkkaalle et vois mennäkkin. Viime talvena meillä oli se tummanruskea pörrötakki Valmalla ja tykkäsin kovasti.Nyt pitää saada syksyksi isompi koko.

    VastaaPoista
  8. Niin sitä viime kautista pörrötakkia me käytettiin ihan autolenkeillä, kaupassa , kylässä. Oli liian paksu pienen haalarin alle. Olis ollut kun michelin ukko eikä kävelyharjoittelusta olis tullut mitään. Mä vannon villahaalareissa Ruskovillan nimeen. Ruskovillan haalari on jotenkin niin notkea eikä lörähdä miksikään pesuissakaan mitä tekee halpis villahaalarit. Toppapuvun kanssa ei kyl kauheasti tarvittu villahaalaria, mut välikausipuvun alla kyllä.
    Meiltä muuten jäi 80 cm punainen Ruskovilla just pieneksi jos joku tarvii. Lisään huutikseen.

    VastaaPoista
  9. Minäkin vannon Ruskovillan nimeen ja mullä 70cm Ruskovilla l.valk.kohteissa juuri myynnissä.Uutenahan ne maksaa 52-60e eli käytetty hyväkuntoinen on aarre!

    VastaaPoista
  10. Meilläkin noita ohuempia fleecejä käytetään toppavaatteiden alla isoilla kylmällä, mutta nuo pörrötakit on siis ihan vaan takkina syksyisin. Ovat tosiaan sen verran paksuja, ettei alle voi survoa.

    Meillä ei muuten ole koskaan ollut Ruskovillan villahaalaria. Meillä kun villahaalari on kiskottu ihan sisävaatteiden päälle (vaikka tiedän että niin ei ole paras madollinen lämmitin), niin näyttää että se Ruskovilla on liian tiukka taas sellaseen?..
    Pitäisikin testata yksi talvi. :)

    Pörrötakkeja saa 86cm-122cm.
    Minustakin nuo näyttää turkoosilta, ihan tavis sinisestä en pidä minäkään.

    Jamina; Meillä oli Oliverilla jo viime talvena pelkät villahousut ja fleecetakki väliin. Pärjättiin hyvin niillä. Toisaalta ehken se villahaalari on pienellä kätevämpi.

    VastaaPoista
  11. Kiva kuulla et löytyy isojakin kokoja, tää menee sit hakeen pörrötakin. Fleecetkin vois tsekata.
    Mä oon tykännyt Ruskovillan haalarista just siksi et on napakka ja älyttömän paljon nopeampi pukea kuin erilliset fleecetakit ja -housut.Meillä kun muksut on sellasia hikitratteja. Eikä pienenä tykkää pään yli vedettävistä vaatteista. Isommille on tullut mukaan päiväkotiin kaksiosaiset fleeceasut joista eniten oon tykännyt Reiman microfleecestä. Siinä oli ihanan ohut ja pehmeä kangas kuin pumpulia. Silti lämmitti yhtä paljon ja oli notkea haalarin alla. Nyt on siirrytty PO.Pin fleecetakkeihin, ne on paksumpia.Reimallakin oli muinoin two-in-one takki johon sai fleecen vetskarilla kiinni.Muistaako kukaan muu sitä, jolla vanhempia lapsia?Vinkatkaa mistä saisi Reiman microfeece asuja.Niitä haluan taas ensi talveksi ulkoiluun.

    VastaaPoista
  12. Kyllä me olemme ne Ruskovillat panneet ihan sisävaatteiden päälle välikerrokseksi.Ja hyvin on mennyt.

    VastaaPoista
  13. Mia

    Meilläkin käytetään villahaalaria niin että se laitetaan sisä vaatteiden päälle, meillä on Kivat villahaalari ja se on ainaki toiminu noin hyvin ja on pitäny lämpimänä :)

    VastaaPoista
  14. Tuo ruskea pörrötakki sopisi meille oikein hyvin, kun olen tuon tyyppistä etsinyt. Sille olisi ihan tarvettakin. Mutta miksi ihmeessä tuon vuoren pitää olla taas noin järkyttävän näköinen!?!

    VastaaPoista
  15. Tosi kiva toi eka fleece, minäkin olen ihastunut turkoosin ja puanisen yhdistelmaan valkoinen sopii myös niiden kanssa hyvin. Mm. me&i kevään mallsiton virnistävätsammakot hihaton noissa väreissä on aivan ihana!

    VastaaPoista
  16. Nämä pörrö/fleecetakit ovat kyllä ihania...

    VastaaPoista
  17. Ihanat fleecet ja pörrötakit=)

    VastaaPoista
  18. Ihania.:)

    Harmi, kun tuossa lähimmässä KappAhlissa näyttää olevan tuota fleecea vain musta/harmaana. Tuossa värissä kalpais meillekin, tosin meillä on jo 3 H&M:n fleecea, joita on tarkoitus välivaatteena käyttää.

    Tuollaisen pörrötakin haluan meillekin "kauppa"- ja autoilutakiksi syksyyn/talveen. En yhtään tykkää käyttää haalareita tai toppatakkeja autossa pidemmillä matkoilla ainakaan. Kumminkin ajellaan kerran pari kuussa 2,5h mummilaan ja 3,5h toiseen mummilaan, joten tuo ois varmaankin tosi hyvä!

    Meillä oli kyllä villahaalari (1€ löytö kirpparilta)ahkerassa käytössä viime talvena. Poika tarvi aina reimatecin alle villaa tai muuten nenä valui...

    VastaaPoista
  19. Kivanvärisiä fleecetakkeja! Minä olen innostunut tänä syksynä vihreästä :)

    Meillä käytetään sekä Ruskovillaa että fleecejä, vähän tilanteen ja sään mukaan.

    VastaaPoista
  20. Oli meilläkin siis Emilillä viime talvena Jonathanin 100% villaa oleva villahaalari ja kaikilla pojilla on pienenä ollut villahaalarit. Esikoisella taisi olla vielä eskarissakin villahaalari.
    Oliverillakin oli viime talvena, mutta ei käyttänyt kertaakaan.
    Emilille ostan taas talveksi villahaalarin ehdottomasti.

    Siis olen noita Ruskovillan villahaalareita katsellut useasti ja kuullut monen kehuvan. Pitäisi siis vaan koittaa. :)

    VastaaPoista
  21. Tyttötiimi: Meilläkin on ollut Reiman fleecejä ja on ihanan pehmoisia tosiaan! :)

    Jasupo: Niinpä, onneksi se ei sieltä juuri käytössä näy. ;)

    VastaaPoista
  22. Ihanaa, kun bongailet täällä, niin näkee heti kivat eikä tarvi ehtiä edes kauppaan. Lindexit näyttävät hyvältä, pitääkin taas juosta jossain vaiheessa kaupan kautta. Tuo tytön takki on kanssa Lindexissä ollut, jotenkin sellainen ohut, eikä nappaa minuakaan.

    VastaaPoista
  23. minä olen kiertänyt kaupatkin, tänään viimeksi, eikä tuossa meidän kauppakeskuksen lindexillä tai kappahlissa tuollaisia ihanuuksia ole! tai no oli se eläinfleece musta/harmaana, se oli jo viime viikolla.

    meillä myös tykätty ruskovilla villahaalareista, ihan sisävaatteiden (tai ruskovillan kerraston) päällä. monissa haalareissa kun on fleeceä se sisäpuolikin, niin en oikein osaa enää fleeceä sinne väliinkin pukea, villa sujahtaa sukkelammin. viime vuonna esikoisella oli kokeilussa jonathan villahaalari ja siitä lähti se merkki ja vetskarin alaosa kangas tuli "läpi" eli sitä ei oltu ommeltu ihan loppuun asti.

    VastaaPoista
  24. Toi ruskea pörrö voisi saapua meillekin...hm...
    Milloinkohan saapuvat kauppoihin? Käyn sen verta harvoin ostoksilla kaupoissa. Missaan aina kaikki kivat jutut...

    VastaaPoista
  25. Anrinko; Pörrösyydet on kuulemma myöhässä, kun meidän Lindexiltä kyselin.
    Mutta siis varmaan ne nyt parin viikon sisään tulee.. Ne löytää sitten ainakin heti täältä minun blogista, kun tulee kauppoihin. Heh. ;D

    Poikien äiti; Täälläkin oli vaan se harmaa/musta launataina kun kävin. Pitääkin käskyttää mummoa kurkkimaan huomenna taas tilanne. ;)
    Meillä ei fleecevuorellisissa haalareissa ole alla ollut koskaan villahaalari, kun minusta tuntuu että ne on niin lämpösiä muutenkin.
    Mutta nyt kun niin kehutte, niin täytyy varmaan testata se Ruskovilla! :)

    VastaaPoista
  26. Tänään Turussa oli noita lindexin pörrötakkeja sekä "turkoosia" että ruskeaa. Tuo turkoosi oli mielestäni ainakin kaupan valossa ihan sininen ja muutenkin paljon huonomman näköinen kuin kuvassa. (tai sitten olen vaan liian kriittinen.)
    Ihanan kevyitä ja pörröisiä olivat kuitenkin.

    VastaaPoista
  27. Hopsu; Meille mummo ne jo osti tiistaina, kun pyysin kurkkimaan onko. Täytyy sitten katsoa tuo sävy, kun ne saadaan mummolta. Voi harmitus jos ei olekaan niin kirkas. :(
    Täytyy sitten vaihtaa ruskeaan, jos en tykkää tuosta "turkoosista".

    VastaaPoista
  28. Ruskeita oli tullut Forumiin, mutta en tykännyt sävystä. Odottelen sinistä...

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)