perjantai 12. kesäkuuta 2009

Verinen taiteilija

Tämännäköinen kaveri heräsi aamulla pinniksestä!
Näyttää kamalalta, mutta mitään vakavaa ei ole sattunut. Jälleen kerran nenästä oli yöllä vuotanut verta, tätä verenvuotoa on nyt touko-kesäkuussa ollut jo n.5-6 yönä. Mistä lie johtuu?
Kuiva huoneilma meillä ei yleensä ole, koska pyykit kuivataan sisällä telineissä..

Kuin ihmeen kaupalla body oli säilynyt puhtaana verestä, mutta unipussi ja sängyn petivaatteet meni pesuun. Olipa onnistunut valuttamaan meidän sänkyyn kanssa, kun se on tuossa pinnasängyssä kiinni. Oli varmaan seisonut ja "huudellut" äitiä.
Siis kerran vaan heräs vähän kitisemään, jota nyt sattuu muinakin öinä, joten en arvannut että nenu taas vuotaa. Nukahtikin nopsaan, kun kellistin makuuasentoon. Eli ei tuota edes aina huomaa, kun ei isompaa meteliä nosta ja meillä on pimennysverhojen takia niin pimeääkin ettei näe.

Kyllä oli ihmettelemistä omassa peilikuvassa! ;)



Päivän toinen "tapaturma" (jos näitä nyt sellaiseksi voi kutsua), tapahtui kun oli vaihdettu jo päivävaatteet. Ajattelin kerrankin laittaa päälle valkoista, jota meillä suht harvoin näin paljon on.
Noh, näyttikö nuo housut pienen silmää liian hailakoilta, koska sinistä väriä niihin oli maalailtu...
Oli siis löytänyt jostain mustekynän ja taiteillut sillä viivoja ympäri housuja. Huoh..



Taiteilijan näkemys, toinen lahje on takaa kanssa piirrelty.
Nakkasin housut vaan pyykkikoriin, en jaksanut heti käydä puhdistamaan. Saa nähdä tehoaako sappisauppua.



Iltapäivällä isompi kaveri yrittää lähteä kauppaan näissä vetimissä.
Ei menny läpi, ulkona oli jotain +15 ja vettä satoi.
Ensin ei tykännyt shortseista ja nyt niitä ei meinaa saada pitkiin housuihin!
Päällä siis eiliset Me&I froteiset polvihousut, Plastisock huppari ja kesämaan lippis. Nämä oli jo viime kesän lemppareita kaikki. :)




12 kommenttia:

  1. Hui kun ikävän näköinen. Onneksi ei sitten mitään pahempaa. Ei voi kun nauraa noita piirroksia, vaikka tuskin äitiä nauratti kovinkaan paljoa... :) Kivat vaatteet isommalla, ei ihme että lempparit.

    Meillä on menty tänään koko päivä shortseissa, tosi lämmin päivä ollut. Kiva että pääsee noita kesävaatteita pitämään, kun niitä aivan liikaa on kertynytkin.

    -Jamina-

    VastaaPoista
  2. Voi että se on tuo valkonen viellä niin arka väri :) Meilläkin viimeisimmäksi blogaamani valkoinen H&M traktori teeppari meni jo vähä piloille vaikka oli ekaa kertaa vasta päällä :/ Poitsu sitte söi ne vaatteet päällä suklaatuutin ja oli paita kyllä sen näkönenkin! ja en tajuu miks se ei lähteny pesussa vaikka pistin suoraan 60 asteen pesuun?? ja sen jälkeen viel uuteen pesuun, mut ei.. Olisko ideoita? =) YLEENSÄ meillä lähtee kaikki tahrat pesussa mikähän nyt mättää..

    VastaaPoista
  3. Sun blogia on aina ilo käydä lukemassa <3

    VastaaPoista
  4. Oijoi, ihan kyllä näyttää siltä kuin olisi pahempaakin taistelua yöllä käyty. Minä varmaan ottaisin jo yhteyttä neuvolaan kun noin usein tulee verta nenästä, meillä kun ei keneltäkään tule koskaan. Jostain kumman syystä, meidän pojilla ei ole valkoisia vaatteita :D

    VastaaPoista
  5. Hurjannäköinen pieni mies, vaikkei nenäverenvuotoa kummempaa ollutkaan. Minut olisi ainakin pelästyttänyt kunnolla ekana aamuna!

    Ja meillä on sappisaippualla lähtenyt muutamankin päivän vanhat kulakärkikynät vaatteista, toivottavasti toimii myös teillä.

    VastaaPoista
  6. Jamina; juu ei naurattanut, vaikka pikkumiestä nauratti vaan kun äiti nuhteli. ;) Siis se tietää kyllä ettei äidin mustekynää saa ottaa, se yksi kynä on ollut tässä koneen luona ja nyt on laitettava pois..

    Suwi; Koita sappisaippuaa, suoraan vaan tahraan ja hankaat vähän. Sitten vaan koneeseen. Jos ei sillä lähde, niin aurinkoa kannattaa koittaa aina.
    Eli aurinkoon vaan body roikkumaan. :)

    Voi kiitos Hantta! :o)

    Katja ja Tilda; Arvaa säikähdinkö ekan kerran kun verisen pojan löysin, ajattelin että oli yöllä/aamulla lyönyt naamansa johonkin ja etsin jo haavoja.
    Nyt oon tottunut tuohon.
    Pitää kyllä soitella neuvolaan ja kysellä vähän.
    Meillä veikoilla on vuotanut kanssa ja edelleen vuotaa sillointällöin, mutta ei kellään vielä tuossa iässä. :/

    VastaaPoista
  7. Osta apteekista A-vita nenätippoja! Niitä kun laittaa päivittäin niin jo loppuu verenvuoto.

    Nimimerkillä: 15-20-vuotiaana päivittäin runsasta verenvuotoa kunnes menin lääkäriin ja lääkäri käski laittaa noita tippoja!

    VastaaPoista
  8. Meillä sama että välillä nenö vuotaa verta ilman syytä. ihana kuva O:sta noiissa vaatteissa,m alko tekee heti mieli plastisockilta samaa hupparia :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos Mia
    täytyy ostaa sit semmosta ku ei meillä viellä olekkaan sitä sappisaippuaa =) Kellään hyviä neuvoja mistä sitä saa? olettaisin että nettikaupoista, mutta mistä te olette hankkineet?

    VastaaPoista
  10. Meillä tuo on lähes jokaviikkoista, herääminen aamulla nassu veressä.
    Max kyllä kaivelee nenäänsä, mutta välillä verta alkaa vuotamaan aivastuksen, yskimisen tai kovan nauramisen yhteydessä, eli kovin herkästi.
    Joku vinkkasi avita nenätippoja, taidan kokeilla.

    VastaaPoista
  11. Kiitos vinkistä Pieni lintu! Täytyy siis kipaista apteekkiin. :)

    Suwi; Monet lastentarvikkeet ainakin myy, joissa on myös myynnissä Ruskovillaa.
    Tuo pala ei ole kallis ja on tosi riittoisa! :)
    Nettikaupoista löysin esim. tälläsen;

    http://www.vekaravintti.fi/store/index.php?main_page=product_info&products_id=150

    VastaaPoista
  12. Hei Mia! Meidänkin kolme vuotiaalla vuotaa aina välillä verta nenusta, talvet ovat pahempaa aikaa!

    Mustekynä lähtee Sinolilla! Jos on arka materiaali, niin koklaa ekaksi vaikka johonkin huomaamattomaan paikkaan...

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)