tiistai 15. syyskuuta 2015

Hei me sovitellaan Villervallaa! (sis. alekoodin Skidiin)



Perinteillä jatketaan ja seuraavaksi sovitellaan syksyn uusia Villervallan vaatteita. Skidistä tuli iso paketti kuvausvaatteita, joista tulee ensin tässä postauksessa sisävaatteet. Ulkovaatteista tulossa sitten oma juttu myöhemmin. :)

Näissä kuvissa vaatteissa Emilillä kokona Villervallan suurin koko eli 140cm ja Olivialla 86cm. Molemmat mielestäni juuri oikeita kokoja ja sopivan reiluja. Emil on noin 136cm pitkä ja Olivia noin 82cm.


Villervallan velourvaatteita voisin hehkuttaa vaikka kuinka. Ne on paksua, mutta pehmoista ja laadukasta velouria. Aika monet velourvaatteet on eri merkeiltä meilläkin tässä vuosien varrella ollut ja nämä Villervallan on mielestäni ihan ykkösiä.

Meidän nuorimmat oli aika söpöjä tähtijumppiksissa, mukavaa kun voi samistella vaikka ikäeroa on lähes 7 vuotta. Olivialla pinkki tähtijumppis ja Emilillä tummansinen (navy).


Tumma liila (drk mulberry) veluurimekko on kauniin syksyinen sävy. Taskut ja hihan tähti antaa kivasti ilmettä muuten yksiväriseen mekkoon. Tässä ei reiluus haittaa, kun on malliltaan sellainen että istuu päälle hyvin ja hihansuissa on resorit, joita voi vaikka kääntää. Sopii hyvin noihin värikkäisiin multiraita-leggingseihin (väri rome).


Tähtikuosia löytyy myös velourtakkina, mekkoina ja housuina. Tuo takkimalli on ainakin meillä ollut tosi käytetty talvet ihan sisä- ja välitakkina ja kesät ulkotakkina. Siinä on juuri sopivan korkea tuo kaulus, eikä turhaa huppua painamassa niskassa.


Emilin oma lemppari paita syksyn mallistosta oli tämä kaksivärinen (night/coffee) paita, jossa on yksi tähti. Näihin sopiikin monen väriset housut kaveriksi, kuvissa vihreät (basil) twillihousut.


Vaikka en itse tummansinisestä tykkää, niin tämä tähtipaita on kiva. Paidan kanssa Emil halusi pukea tummansiniset (navy) twillihousut, kun nämä kuulemma sopii yhteen ja näin on. ;)


Syksyn twillihousut on malliltaan samat kun kevään canvashousut, mutta kangas on vaan paksumpaa ja polvet on vahvistettu. Housut on kuitenkin pehmoiset, joten on mukavat varmasti ulkovaatteidenkin alla. Ja nuo takataskujen tähdet!



Papaija-kuosi on aika herkku, tässä sävynä coffee. Minusta tuo coffee on muuten sävyltään tummanharmaa, vaikka nimenä viittaakin ehkä ruskeaan enemmän? Kai siinä ripaus on ruskeaan taittuvaa sävyäkin, mutta minun silmät väittää kuitenkin enemmän harmaaksi. ;)
Jalassa Emilillä pehmoiset "relaxed" farkut, jossa on resorit vyötäröllä ja lahkeissa.


Mikä näistä kuoseista on sinun lempparisi?


Minun oma lemppari taitaa mallistosta olla tämä multiraita-paita London sävyssä.
Sopivan värikäs ja myös ison pojan makuun.


Nämä "relaxed" farkut on pehmoista farkkua ja kuten näkyy, pieni reiluus ei lahkeen pituudessa haittaa kun on nuo resorit lahkeensuissa. Emil on tosi hoikka malliltaan edelleen ja nämä pysyi jalassa jopa kiristämättä yhtään noita nauhoja. Ihan hiukan kuitenkin niitä kiristin ja sidoin kiinni kuvaan.


Oliviaa kuvatessa oli isoveljet kuvausapureina, neiti kun on niin vauhdikasta sorttia, että ei pysyisi paikallaan hetkeäkään. ;) Veljet keksi kaikkea kivaa viihdykettä ja minä nappasin kuvia. Tässä neiti odottaa kiltisti seuraavaa maissipalloa suuhunsa. Hih.

Isoveljien lempparisetti Olivialle oli tämä värikäs setti; pinkki mopopaita ja multiraita-leggingsit (väri rome).
Onhan tämä söpö ja mukavan värikästä vaihtelua meidän vaaleanpunaiseen maailmaan.


Mopopaita ja "relaxed" farkut.
"Maissipalloa tänne vaan! Pitäähän sitä välipalaa olla ja kuvauspalkkio". :D


Turkoosit veluurihousut sopii hyvin pinkkiin mopopaitaan ja Rome-sävyiseen multiraitapaitaan.
Nämähän sopii hyvin tytölle ja pojalle, eikös?

Mitäs tykkäätte näistä Villervallan syysuutuuksista? Joko olette ostaneet lempparit?

Skidi tarjoaa nyt lukijoilleni -10% alennusta Villervallan vaatteista koodilla syysuutta.
(koskee normaalihintaisia tuotteita)
Koodi on voimassa 30.9.2015 astiKannattaa käydä ostoksilla. :)


(Yhteistyössä Skidi. Lähes kaikki vaatteet lähetetty takaisin kuvausten jälkeen, muutaman saimme pitää kiitoksena yhteistyöstä.
En hyödy linkkien klikkauksista.)



12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nämä on. :) Ihana se teillekin tullut raidallinen toppahaalari! :)

      Poista
  2. Alekoodi ei toiminut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, pitääpä laittaa Skidiin viestiä että tarkastavat sen.
      Toimiiko muilla koodi?

      Poista
    2. Koodin pitäisi kyllä toimia. Muistathan että koodi toimii vain normaalihintaisiin tuotteisiin ja kirjaimet pienellä :)

      Poista
  3. Ihania!! Pyöräpaita ja papaija oli kivoimmat.
    Mitkä vaatteet jäi teille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! :)
      Emil valitsi itselleen mustan paidan yhdellä tähdellä, raidallisen paidan ja relaxed-farkut. Olivialle otin raidalliset leggingsit ja pinkin tähtitakin. ;)

      Poista
  4. ei toimi alennuskoodi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi kyllä toimia, Skidissä tarkastivat koodin. Muistathan että alennuskoodi koskee vain normaalihintaisia tuotteita ja kirjaimet pienellä. :)

      Poista
  5. Täällä toimi kyllä alekoodi, taisin tehdä tilauksen samana päivänä (tai seuraavana) kun tämä postaus tuli..

    VastaaPoista
  6. Sun poika näyttää kans aika hoikalta. Mulla tytöllä ja pojalla kokoo 140 (ei nyt tätä uusinta mallistoo) ja kaikki housut on vyötäröstä hirmu löysiä ja leggarit tosi typerän näkösiä tytöllä, kun ovat niin löysiä koko kintun matkalta. Pituus olis kumminkin lahkeissa sopiva. Paidatkin aika telttoja, mut se ei niin paljon haittaa. Onkohan nää uudet samalla kaavalla tehtyjä?

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)