lauantai 12. syyskuuta 2015

Sovituksessa Molo Kidsin toppaa



Nyt tulee kuulkaas kuvia ihan älyttömästi. ;) Meillä kävi perinteiseen tapaan Jeriikasta kääntymässä sovituskuvauksissa toppapaketti, joka sisälsi useamman merkin toppaa. Ihan ens alkuun ajattelin aloitella Molo Kidsillä. Ihan joka kuosia ja väriä mitä toivoitte ei pystytty kuvauksiin ottamaan, mutta tässä nyt muutama ihanuus.


Yksi tykätyimmistä Molo Kidsin talven 15-16 kuoseista taitaa olla tämä vaalea Snow Animals. En ihmettele yhtään, kuosi on todella kaunis livenä, niin kun kaikki muutkin kuosit on. Niin se vaan on, että sitä lopullista totuutta ei nettikuvissa näe, värit ja kuviot tulee luonnossa esille aina paljon paremmin.
Tässä Emilillä Cathy-mallin takki 140cm, joka on itse asiassa tyttöjen takkimalli. Minusta takki on kuitenkin täysin unisex malliltaan. Kuosina tämä Snow animals on minusta enemmän poikamainen, mutta moni varmaan mieltää taas tyttömäiseksi? :)

Housut on Pollux active toppahousut almost black värissä 140cm.
Sävy on mielestäni oikein tummanharmaa, lähes musta.
Natt-karvahattu housujen kanssa samassa sävyssä ja kokona 6/8 vuotta. Rukkaset sävyä Sandstone ja kokona 6/8 vuotta. Emilin lempparit näistä kaikista oli juuri tämä ylin setti. Karvahattukin on kuulemma tosi hieno. Kyllähän tuo varmasti lämmin olisi ja pehmoinen päässä.



Cathy -mallin Zebra-takki oli yksi omista suosikeista, aivan upea!
Tähän olisi helppo yhdistää vaikka minkä väriset asusteet. Kuvissa Colder-pipo Sparkling blue sävyssä. Pipossa 50% villaa ja vuori fleeceä, varmasti lämmin ja istuu tosi nätisti päähän. Kokona Emilillä 6/8 vuotta, joka on juuri sopiva. Rukkasissa sama sävy ja koko. Rukkaset on Emilille jo pienet tuossa 6/8 vuotiaan koossa. Kuvissa sitä ei huomaa, mutta sormet ei tahdo mahtua suoraksi. Housut samat Polluxit.


Tässä vielä koko vertailua. Emil on noin 136cm pitkä ja hänelle tuo 140cm Snow animals-takki on minusta turhan sopiva talvea ajatellen. Kuvista tuota kokoeroa ei oikein kokojen välillä huomaa, mutta liikkuessa ja käsiä nostaessa ranteet alkoi jo vilkkua. 146cm olisi hänelle kaikista paras koko näistä kaikista Molo kidseistä.
146cm Zebra-takki on juuri hyvä kokona Emilille.




Alpine Ice surf-takki on hieno myös ja vaikka itse en tummansinisestä tykkää, niin tässä tuo värien elävyys sai kuosin näyttämään kauniilta. Nämä Molo kidsin takit on tosi hyvän mallisia, kun hoikallakin lapsella näyttää hyvin istuvalta päällä.
Tässä takin kanssa Play pro toppahousut Almost black sävyssä. Takki ja housut kokoa 146cm.
Pipo Sparkling blue Colder 6/8 ja rukkaset kuosissa Outerspace.



Ihastuin itse tähän keltaiseen Parker Quince- takkiin kovasti, mutta Emil ei niinkään. Voi tylsyys! ;) Tässä olisi kyllä kaikki kohdillaan; malli ihana parka, karva hupussa ja vedenpitävyys. Kokona 146cm olisi juuri sopiva Emilille.
Housut Play pro Almost black 146cm ja pipo Colder Quince 6/8 vuotta.


Tässä näkyy tuo koon 146cm sopivuus. Juuri hyvä vai mitä?
Tykkään tosi paljon Molo kidsillä noista tähtiheijastimista. Sen lisäksi että ne on hienot, ne on myös hyödylliset.



Mitäs pidätte näistä Molo Kidsin takeista?


Toppahousuja vielä tarkemmin. Emilille menisi varmaan tuo 140cm vielä ensi talven Pollux- housuissa.
Näissä on mukavan kapea malli ja vyötäröllä kiristettävä kuminauha.



Play pro almost black housut koossa 146cm näyttää hyvältä koolta myöskin ja näissäkin kapea malli. Nuo mustat "paikat" housuissa on vahvempaa kangasta. Näissä näkyy hyvin tuo housujen sävy, kun vertaa mustiin osiin. Tummanharmaalta näyttää.





Olivialla sovituksessa kävi Pyxis mallin haalareita.
Tuo musta kukkakuosinen Winter floral on kaunis ja ennen kaikkea likaystävällinen. Kokona haalarissa 86cm, joka on juuri hyvä noin 82cm tytölle. Itse jäin miettimään menisikö tuo koko Olivialla koko talven vai pitäisikö olla jo 92cm. Veikkaan että neiti on jo tammikuussa saavuttanut tuon 86cm mitan. Mitä tuumaatte koosta?

Pipona kuvassa Kikki snow melange, joka on 80% lampaanvillaa. Ihanan pehmoinen, eikä vaikuttaisi kutittavalta. Rukkaset Fiery colar koko 1/2 vuotta. Pienten mallissa on vetoketju sivulla, joten pukeminen on helppoa.



Mallistokuvissa kauhistelin Girly rainbow kuosin väriyhdistelmää, mutta livenä näyttikin ihan kivalle.
Tässäkin kokona 86cm.
Päässä Snow Dark grey melange kypärämyssy koossa 1/2 ja rukkaset Grape wine 1/2.

(Kengät ei nyt ihan satu sävyltään haalareihin, mutta ajattelin että menee kuvauksissa, kun ovat ainoat talvikengät Olivialle jemmattuna. ;))



Oma lemppari Pyxis haalareista tytölle oli tämä Heather-väri. Tykkään vaaleista sävyistä tytöllä ja tässä on kyllä kaunis vaalean liila väri. Kokona tässä on nyt 92cm, joka on ihan ok sekin. Ehkä alkutalveen reilu, mutta jos koko talven menevää haalaria ostaisin, niin tämän koon luultavasti ottaisin. Mieluiten kuitenkin pienempi alku talveen ja isompi lopputalveen. ;)
Tähän yhdistin rukkaset ja kypärämyssyn Girly rainbow värissä.


Vielä vertailua 86cm ja 92cm välillä. Isompi koko jää pussittamaan enemmän takaa ja lahkeisiin jä ruttua reilummin. Istuvuus on parempi pienemmässä juuri nyt. Veikkaan että kyllä tuo koko 86cm menisi ainakin niin pitkään, että lapsi on sen saman mittainen ja jopa hiukan päälle. Vai millaisia kokemuksia teillä on viime talvelta? Menikö Pyxis miten kauan koossa 86cm tai 92cm?


Pyxis mallissa on hyvä nepparikiinnitys vielä tuossa vetoketjujen alla. Muutenkin tykkään tuosta kaulan alueesta haalarissa, kun se ei nouse liian ylös ja ei näin ollen paina pienen leukaa.
Molo kidsin rukkasissa ja hatuissa on kyllä vaikka mitä yhdistely mahdollisuuksia. Itse laittaisin kuosiin yksiväriset asusteet mieluiten ja yksivärisiin haalareihin kuosilliset. Mutta villisti sopii miksailla miten vaan. Hih.


Loppuun vielä kuvat rukkasista ja pipoista, joita meillä kävi. Kaikki ei päässeet sovituskuviin, mutta näistä varmasti näkee vähän noita sävyjä paremmin. Mitkä on teidän lempparit?

Jeriikassa on hyvä valikoima Molo kidsin toppaa ja kannattaa olla nopea jos jotain haluaa, nimittäin osaa kuoseista ei enää saa valmistajalta lisää. Jeriika tarjoaa lukijoilleni nyt mukavan tarjouksen Molo Kidsin normaalihintaisen takin tai haalarin ostajalle; saat Mitzy tai Igor rukkaset -50% alennuksella!
Alennuksen saat koodilla rukkaset ja se on voimassa 12.-18.9.2015.

(yhteistyössä Jeriika. Vaatteet palautettu kuvausten jälkeen, en hyödy linkkien klikkauksista)




14 kommenttia:

  1. Mä ostin meidän 5-vuotiaalle tuon snow animals-takin. Kuosi on livenä aivan ihana. :) Neidille on tuota winter floral kuosia takki. Sekin on ihana ja väri just hyvä tuommoiselle rymyäjälle, jonka pihavaatteet ei pysy puhtaana millään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo winter floral onkin ihan huippu tyttökuosi vähä lumiseen talveen. ;)
      Snow animals on ihana kanssa, meillä taisi jäädä saamatta, kun oli jo koot loppuneet 146cm. Teillä on ihanat takit siis talveen. :)

      Poista
  2. Tilasin Winter Floral Cathy -mallisena Stylepitistä koska oli siellä 99,90€ vaikka muualla olen nähnyt 129€ tai 139€. Mietin miksi on niin paljon halvempi tuolla... Jouduin ottamaan 134 koon koska 128 kokoa ei enää ollut. Tosin meiltä löytyy puputakki 128 koossa mutta tytöt ovat tällä hetkellä niin saman kokoisia että melkein molemmilla saisi olla tuo 128. No täytyy sovittaa kun tulee. Tilasin myös Gugguulta burgundyn värisen pipon takin kanssa. :) Snow Animals on kiva kuosi mutta omat hermot ei kyllä kestä sen jynssäämistä puhtaaksi. Hirveä homma ollut jo Ski Resortin kanssa kun meillä on aina vaan yhdet talvivaatteet niin kaikki kelit mennään sillä mitä on. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa eroa hintaeroon, mutta valmistajan ovh kuosillisille cathy -takeille on 129.95€. Oli pakko kurkata Stylepitin hintoja, niin vastaavasti haalarit ja useat takit olivat sitten kalliimpia.

      Poista
    2. Nuo hinnottelut on välillä kummallisia. :D
      Se on kyllä totta että jos on vaan yhdet setit, niin ei ehkä vaalein ole paras valinta. Tuo winter floral on huippu väriltään, eikä likaantuminen näy ollenkaan, vaikka onkin ihanan kukkainen. :)

      Poista
  3. Suuri kiitos Mia tästä jälleen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Näitä on aina mukava tehdä. :)

      Poista
  4. Meillä on kutakuinkin Olivian ikäinen/kokoinen poika ja otin hänelle Molon haalarista koon 86 ensi talveksi. Lisäksi on Reiman kevyttoppahaalari 86 jos on leuto alkutalvi niinkuin viime vuonna ja vielä toinen Reima, paksumpi toppahaalari koossa 92. Näillä luultessa pärjätään, vaikka tuo snow animals kyllä huutaa nimeäni 😉 Olin valppaana alennusmyyntien aikaan ja nuo kaikki 3 toppahaalaria kotiutui 150e hintaan! Kiva kun teet näitä sovituspostauksia, paljon tulee tilailtua verkkokaupoista ja kokojen arviointi on toisinaan arpapeliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, olet saanut edullisesti monta hyvää haalaria! :) Tuo on hyvä, kun alesta jemmaa. Itse en jotenkin uskaltanut viime talven alesta paljoa jemmata Olivialle, kun en osannut tytölle kokoa arvioida. Takin ja housut jemmasin kyllä, pitäisi kaivaa ne onko nyt sitten hyvät. Olivia onkin kasvanut ihan kuten isoveljensä, joten pitkä tyttö. :)
      Luulen että meilläkin täytyy olla kolme haalaria talveen, 86cm alkutalveen ja 92cm lopputalveen. Olisiko sitten kaksi tuota pienempää kokoa vai isompaa, se on mietinnässä. Yhden Ticketin jo huutiksesta huusin uutena 86cm, mutta se vastaa kyllä 92cm.
      Sinun pitää olla valppaana taas aleaikaan, niin jemmaat tuon snow animalsin seuraavaan talveen. ;)
      Kiva kuulla että tykkäät sovituspostauksista ja ihanaa kun kerroit siitä! On mahtavaa saada palautetta, että onko nämä toivottuja ja hyödyllisiä. :)

      Poista
  5. Meillä on ollut käytössä Molon Pyxis 92-koossa kahdella lapsella. Ovat olleet ikäisekseen sen verran pienikokoisia, että haalari oli käytössä 2-3 vuoden iässä. Mun kokemuksen mukaan tuo Molon malli on käyttökelpoinen koon mukaiseen pituuteen saakka, ei yhtään pitempään. Hätätapauksessa jouduin kerran pukemaan sen 94-senttiselle lapselle. Kyllähän se vielä mahtui päälle, mutta oli jo selkeästi vähän pieni hihoista ja niska-haara -mitallaan.

    Kiitokset minultakin sovituspostauksista. Lasten talvivaatteet on jo hankittu viime talvena, mutta winter floral olisi kyllä ihana. Jos sitä jää vielä alennusmyyntiin, niin täytyy neuvotella lapsen kanssa asiasta. 6-vuotias kun ei enää aina suostu laittamaan päälle sitä mitä äiti valitsee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! :)
      Nuo 6-7 vuotiaat alkaa olla jo aika valikoivia pukeutumisessaan. ;)
      Meillä on myös mennyt suunnilleen siihen kun pituus on sama kun haalarin koko ja ehkä pari senttiä päälle.

      Poista
  6. Osta 86cm puku. Se 92cm pyxis mahtuu meidän minille varmaan koko talven jos sen päädyn hankkimaan. Tuo viime vuoden seepra menis vieläkin. Mini on vähintään 86cm pitkä.

    VastaaPoista
  7. Mikähän koko kannattaisi ostaa marraskuussa vuoden täyttävälle, joka silloin ehkä 77-78cm? Onko tuo 86cm aivan liian iso ja toisaalta jääkö 80cm sitten pieneksi. Alkutalveen mulla on ehkä pienempi haalari jos se vain menee päälle silloinvielä.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)