lauantai 31. elokuuta 2013

Paita & housut

 
 
Kävin viikko sitten Reiman liikkeessä hiplaamassa uusia toppavaatteita (joihin muuten ihastuin täpöllä livenä, etenkin yhteen haalariin josta juttua myöhemmin) ja samalla keikalla tietenkin havaitsin uudet tekniset aluskerrastot. Tai no, minusta nuo ei näyttänyt aluskerrastoilta vaan etenkin paidat menee oikein mainiosti ihan tavan paitana. Etuna on tietenkin tekninen ominaisuus, eli kankaan sisäpinta siirtää kosteutta pois iholta. Nämä Play layers-materiaalin tuotteet myös kuivuu nopeasti ja ovat aivan ihanan pehmoisia sekä joustavia.
 
Ostinkin Emilille sitten tuon lempiväreissäni olevan paidan koossa 134cm (Emil on n.123cm). Paita näytti mitoitukseltaan niukalta, joten arvioin että 128cm olisi varmaan turhankin sopiva. Koko osui nappiin, helman pituus on juuri sopiva, mutta hihat on hiukan reilut. Eli jos mietitte hankkimista, niin suosittelen valitsemaan isomman koon kun käytössä olevissa vaatteissa. Jäi muuten vielä kaivelemaan saman kuosin trikoot, voisi olla kätevät eskarissa ulkovaatteiden alla. ;)
 

 
Toinen ostos samalta kierrokselta, mutta eri kaupasta, on nämä KappAhlin farkut. Kappiksella oli kaikki lasten farkut -5e (liekö tarjous edelleen voimassa?) ja meillä tälle erittäin hoikalle pojalle tulee hankittua nykyisin suurinosa housuista sieltä, joten tarjous tuli hyödynnettyä. KappAhlin housut on yleensä ne jotka kestää juurikaan vyötäröä kiristämättä jalassa ja mikä mahtavinta housuja saa 128cm saakka pienten poikien osastolta. Näissä Kaxs malliston farkuissa on resori vyötäröllä, kuten näkyy istuu tosi kivasti jalkaan. Ovat toki himpun reilut vielä, mutta menee koko talven.
 
Ostospostaukset on jääneet tosi vähälle ja kun niitä on kyselty,  niin tässä nyt pari hankintaa viime viikolta. ;)



17 kommenttia:

  1. Noista kappahlin housuista, ootko huomannut että niissä ois jotenkin matala vyötärö? Meillä pojan pylly vilkkuu niistä kun kumartelee, vai liekö poika "korkea pyllyinen" eli väärän mallinen.... Ennen niin sopivat ja kapeat housut, nykyään niin epäsopivan näköset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On osassa matala vyötärö, eli olen huomannut saman. Tosin meillä tuo ei haittaa koska Emil on niin hoikka ja pieni peppuinen, että farkut pysyy silti hyvin vyötäröllä. ;)

      Poista
  2. Eilen just Reimashopissa katsoin tota paitaa, et ei olis mitenkään pahan hintainen edes :) Näyttää kivalle peruspaidalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan ok hinta, tosi mukavan tuntuinen kuulemma päälläkin. :)

      Poista
  3. Mä niin tykkään tuosta uudistuneesta Reimasta!

    VastaaPoista
  4. Oi ihana tuo Reiman uusi paita! :) Eikä tosiaan näytä yhtään "aluspaidalle".

    Meilläkin suunnitelmissa hankkia paita ja housut juuri tuota samaista väriä. Myös minun lemppariväriyhdistelmä :)

    Eilen tein itseasiassa takki+pipotilauksen, mutta en sitten raaskinut enää ottaa paitaa ja housuja siihen summaan mukaan...Seuraavalla kerralla sitten!

    Kivat farkut ja mukavaa, että mitoitusta riittää vähän "isommillekin pienille".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki+pipo postausta odotellessa. ;D
      Varmasti näitä riittää seuraavaankin tilaukseen ja syksymällä pääseekin vasta kunnon käyttöön, kun pidetään välikausikamppeiden alla. Tosiaan kiva kun ei näytä aluspaidalle.

      Poista
  5. Tosi tyylikäs paita, ei lainkaan uskoisi "aluspaidaksi." Laitetaan korvantaakse ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, tosi kiva ja mukava kun on tekniset ominaisuudet tavallaan kaupanpäälle. ;)

      Poista
  6. Hienon näköinen paita! Harmi vain, että koot ovat noin pieniä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mitoitusta voisi vähän tarkastaa ja etenkin helman pituutta hiukan lisätä.

      Poista
  7. Ihanat värit tuossa paidassa! Meillekin kelpaisi:)

    VastaaPoista
  8. Heip! Pakko kysaistä että saitko sen farkku alennuksen noista housista?? Minä ostin pojallei samat rovaniemen kappahlista ja siellä sanottiin että koskee vain demin farkkuja...ja en siis aanut alennusta, hieman huuli pyöreenä tätä ihmettelin, mutta ei auttanut, ale jäi saamatta.

    VastaaPoista
  9. Hypistelin taannoisella Reiman myymälä visiitillä noita teknisiä vaatteita ja yllätyin positiivisesti. EN kuitenkaan vielä ostanut mitään, taidan ensin kytistellä kuulumisia, mitä niille tapahtuu pesussa.

    VastaaPoista
  10. Kivannäköinen tekninen :). Meille tulee kuitenkin vain yksivärisiä mustia (plääh), sillä teknisiä alusasuja tarvitaan meillä pääasiassa futiksessa treenikamppeiden alle, jolloin hihat ja lahkeet vilkkuvat lyhyempien varusteiden alta. Siihen eivät käyttäjät kelpuuta kuin yksivärisiä, mieluiten mustaa ja korkeintaan joukkueiden värejä sinistä tai vihreää paitaan.

    -Laura

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)