tiistai 20. elokuuta 2013

Me&I syksy 2013 suosikit

 
Me&I:n syksyn mallisto ilmestyi jo viime viikolla, mutta itseltä jäi bloggaamiset viime viikolla kuntoutuksen takia niin vähälle, että pakko vielä näin jälkikäteen koota ne suosikit. ;)
 
Ehdin perjaintaina emännöidä kutsutkin ja pakko sanoa että vaatteet oli livenä paljon kivempiä taas kun pelkissä netin tuotekuvissa, niin siinä tuppaa aina käymään. Keskiviikkona olin hiukan jopa pettynyt mallistoon tai lähinnä värimaailmaan, ehkä enimmäkseen siksi etten voi sietää edelleenkään sitä tummansinistä ja sitähän oli nyt jonkin verran mallistossa. Aika monta vaatetta olikin pois minun suosikeista ihan pelkästään tummansinisen kantin tai kuvion sävyn takia. Silti löytyi monta suosikkiakin, joten ihan mukavan kokoisen tilauksen sain jälleen lähtemään..
 
 
 
Emilille lähti tilaukseen nyt vaatteet jo koossa 134/140cm, joka kyllä näytti aika reilulta. Vaikka Emil on nyt n.123cm, niin Meandin koko 122/128cm menee enää nippanappa päälle. Pari viime syksyn malliston tuon koon paitaa laitoinkin jo pois, koska hihat oli lyhyet. Housuissakin lahkeet on selvästi lyhyet koossa 122/128cm. Saa siis nähdä kun vaatteet saapuu, että onko ne sitten taas liiankin reiluja tuossa isommassa koossa.
 
Joka tapauksessa tilaukseen laitoin caravans- ja squirrels-paidat.
Housuista tilasin kamelin väriset yogat ja oranssit slimmit.
Hippo-paita olisi minusta ollut muuten hauska, mutta ne kakkakikkareet oli vähän liikaa. :D Uusi velourhousumalli oli tosi kiva kanssa, mutta itse haluan että alaosat on yksivärisiä, että ovat helpommin yhdisteltävissä yläosiin. Canvashousuista oli tullut tuo ihana denim ja ne jäi vielä hankintalistalle.
 
 

 
Itselle tilasin mustat magic-housut ja vaaleanpunaisen paidan, jossa on perhonen niskassa. Harkintalistalle jätin harmaan perhoscollegen, upean awesome-mekon, khakit yogat, farkut ja vaaleanpunaisen blazerin. Eli vaikka mitä, jota en kesken painonpudotusprojetin uskaltanut tilata.
 
 

 
Ihan pakko fiilistellä vielä tytöt ja vauvat. ;)
Minusta mallisto oli tällä kertaa onnistuneempi tytöille, jos ois pieni prinsessa niin tilaukseen ois lähtenyt vaikka mitä. Ainakin nämä kollaasiin kerätyt.
 
 
 
Vauvojen suosikit.
Voi surku kun noita velourisia haaremipöksyjä ei saanut silloin kun meidän poitsut oli pieniä, ne on niin ihanat!
 
Mitä te tykkäsitte mallistosta ja mitä tilasitte?
Myyjä muuten kertoi että mallistoon tulee lisäyksiä 18.9 ja 16.10, mahtavaa vai mitä!



24 kommenttia:

  1. Kuvien perusteella ei löytynyt mitään, mitä erikoisesti haluaisin tilata. Livenä näen malliston vasta muutaman viikon päästä. Kuviolliset paidat eivät (tätä äitiä) oikein iske, tosin perheen eskarilainen niistä ehkä tykkäisi, mutta itse olen jo kyllästynyt. Ruskea ei ole lasten vaatteissa mikään lempiväri, sen sijaan se sinun inhokkisi sininen on ok :) Meandin housut ovat meidän suht hoikalle pojalle ne parhaimmat, joten niitä tulee varmaan tilattua. Meidän noin 113-114-senttisellä on tuo koko 122/128 käytössä, tosin hihoja tulee jonkin verran käännettyä. Meandin naisten mallisto ei kiinnosta, tosin en ole siihen koskaan oikein perehtynytkään, kun löydän vaatteeni muualta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne maut menee ristiin, mutta hyvä niin että löytyy sitten kaikille jotain. :)
      Tuo on totta että Meandin housut on hoikalle lapselle todella hyvät, meilläkin ihan suosikit. Teillä varemaan menee tuo 122/128cm sitten vielä pitkään, meillä se meni siis tähän saakka kun Emil on n.123cm. Tosin Emilillä on suht pitkät raajat, joten ne imee sitä käyttöikää.

      Poista
  2. En ole mitään tilannut vielä ja yritän malttaa mieleni ekoihin kutsuihin asti. Vasta parin viikon päästä pääsen.

    Löysin tytölle vaikka mitä, pojallekin jotain mutta en mitään pakko saada -juttua. Tytölle auringonkakkumekkoa, mutta toisaalta toi aaltomekko ois ihan meidän tyllerön näköinen.
    Itelle haluisin farkut ja harmaa perhoskolitsi ois tosi kiva. Voi että, voi että :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttöjen vaatteet on NIIN ihania! Arvaa harmittaako? ;D
      Tilaa sinä siis minunkin puolesta kaikkea ihanaa ja näissähän on se kivaa kun laskulla maksaessa maksuaikaa on kivasti.

      Poista
  3. En ole vielä tilannut mitään, olen niin hidas tekemään päätöksiä ;-). Mutta sellainen kysymys niin Me&I:sta kuin muistakin uusretroista vaatteista, että missä vaiheessa eskarilaiselta tai koululaiselta jäävät pois nämä oravat, autot ja hipot vaatteista? Milloin niistä tulee liian lapsellisia? Meidän tuore esikoululainen halusi vielä itse Småfolkin traktoripaidan, ja sellaisen toki sai. Entä 2-luokkalainen (tyttö), voiko hänelle ostaa Me&I:n oravia, jos hän itse haluaa eikä koe niitä liian lapsellisiksi? Pitäisikö äidin vain olla onnellinen, että lapset eivät ole kiirehtimässä teinivaatteisiin. En haluaisikaan ostaa alakoululaiselle tytölle mitään pissisvaatteita, tykkään uusretrosta kovasti. Silti mietin hassuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, itse ainakin olen erittäin onnellinen kun meidän eskarilainen näitä vielä haluaa. :)
      Minusta ehdottomasti voi ostaa niin kauan retrokuvioita, kun lapsi niitä itse haluaa. Kyllä se vaihe jossain vaiheessa tulee vastaan, kun niitä ei enää halua käyttää. Minusta alle 10v. on kuitenkin niin selvästi vielä lapsi, että lapsekkaat vaatteet sopii heille hyvin. Arvostan paljon lapsia, jotka uskaltaa pukeutua niin kun itse haluavat, eikä välitä muiden mielipiteistä.
      Niihin teinivaatteisiin tosiaan ehtii myöhemminkin, sitä paitsi eihän alle 10-vuotias ole edes teini. Eli anna ihmeessä lasten pitää kivat kuosit niin kauan kun he itse haluavat. :)

      Poista
  4. Pojalle tilasin poliisiauto paidan ja itselle tuon perhoscollegen, joka oli aivan ihana päällä. Mutta muuta ei löytynyt. Olen kyllä pettynyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo perhoscollege on kyllä kaunis, kiva kuulla että on myös ihana päällä. :)

      Poista
  5. Ihania ovat. Olemme näemmä tykänneet samoista tuotteista :)

    Kävin kutsuilla maanantaina ja tilauslomakkeeseen ruksasin pojille oravapaidan, camel joogahousut, keltaisen poliisiautopaidan ja turkoosit haaremipökät (marsu pepussa). Itselleni ostin ekaa kertaa jotain tältä tuotemekiltä: velour joogahousut. Siellä olisi ollut muutakin kivaa, varsinkin farkkujen mallit näyttivät hyviltä niitä sovittelemaan uskaltautuneiden päällä.

    Virtahepopaita oli jotenkin tosi kiva, mutta ne kakkakikkareet...jätin tilaamatta ;)

    Tytöille ja vauvoille oli ehkä eniten ihanuuksia, kuten yleensäkin. Ai lisäyksiäkin on vielä tulossa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä maku siis. ;D
      Ne velouriset yogapantsit on aivan uskomattoman ihanat, teit hyvän ostoksen itselle. Minä ostin ne viime syksynä ja ovat olleet ehdottomasti pidetyimmät housut minulla ikinä. Niin mukavat ja kauniit! Farkkuja minäkin haluaisin sieltä, mutta en viitsinyt kesken laihdutuksen vielä hankkia. Ne oli minustakin kivat mitä nyt oon nähnyt päällä.
      Jep, lisäyksiä luvattiin ja vieläpä kahdesti. Ihanaa! ;)

      Poista
  6. Minä tilasin vauvalle kahdet haaremit; smulanit ja puput. Minustakin ne ovat aivan ihanan malliset!
    Koululaiset saivat tiikeripaidat, toinen t-paidan ja toinen swetarin. Minusta oli positiivista, että mallistossa oli kuoseja isommillekin lapsille!
    Tyttöä ei ikävä kyllä meiltäkään löydy, joten mekot jäi hankkimatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan kiva että oli nyt isommatkin otettu huomioon. Itse tykkäsin kun pari vuotta sitten oli se nuorten mallistokin, joten kiva että nyt oli taas vähän siihen suuntaan olevia taas. :)
      Oih, noita haaremihousuja. Oot onnekas! ;D

      Poista
  7. Mulle oli kans vähän pettymys, vaikka oonkin päässyt (melkeen) yli tummansini-vihastani ;) tyttövauvalle mikään bodyista ei iskenyt, pari mekkoa (just tuo raidallinen ja kukallinen) lähtee varmasti jossain vaiheessa tilaukseen. Jännä juttu, että tytölle on nyt tullut osteltua tummansinistä :D itelle ois ollu vaikka mitä, mutta nyt ei oo tarvetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ai, oot sit saanut siedätyshoitoa tummansiniseen? :D
      Sepä se, että aina ei tartteis, mut kun on niin ihania..

      Poista
  8. En ole mikään suuri Me&I-fani. Mulla ja tytöllä taas ainoat vaatteet, jotka iski, oli ne tummansiniset :) Suurin osa oli vähän liian retrovärisiä meidän makuun. Tilasin vain sen tummansinisen velourtunikan tytölle ja itselle macig pantsit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta sehän hyvä, että löytyi sitten teille mieleisiä. :) Tummansinistä ei olekaan Meandilla minusta näin paljon aiemmin ollut.

      Poista
  9. Kyllä harmitti minua ainakin vaatteet hieman poikien osalta, nuo autopaidat on niin nähty :( Pupu-paita ois saanu olla pojille ja keltainen pupu-hattu myös! Tuo tyttöjen keltainen pupu taskussa-tunika on niiiin ihana, voi harmitus, kun ei ollu vastaavaa pojille! Meille tuli keltainen poliisiauto-paita ja vaal.sininen poliisiautohattu(, vaikkakaan sininen ei oikein innosta missään sävyssä). Vihreä pupu-jumpsuit vauvalle, caravans-paita ja housut toisiksi pienimmälle sekä itselle khakit yogat. Pakettia odotellessa :) -Kitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin kuitenkin löysit tilattavaa. :) Jotain uutta kaipailisin minäkin lisää, kuoseissa ja väreissä. Esim. harmaa vois olla vaihteeksi kiva sävy. Keltainen pupu-hattu ois kyllä ollut söötti.

      Poista
  10. Yoga pantsit itselle voisi tulla kysymykseen. Muuten nämä on jo niin nähty, että ei kiitos enää.

    VastaaPoista
  11. Meillä tilaukseen lähti ekaluokkalaiselle denimiset canvashousut sekä piraattipipo. Kohta 5 v. poliisifani sai keltaisen poliisipaidan. Ensi viikolla 1v täyttävä kuopus jäi nyt ilman, kun vaatekaapit pursuaa vaatteita isompien veljesten jäljiltä. ehkä sitten alesta kotiutuu hällekin vielä smulan haaremit. ;)Meillä ekaluokkalaisella on vielä joitakin kuviollisia paitoja, mutta pikku hiljaa siirrytään isompien poikien vaatteisiin. Esim. meandin oravapaitaa en kyllä enää ostaisi, mutta ei hän kyllä sitä haluasikaan. Meillä suositaan paljon raitaa, ja tietysti urheilumerkkejä pojille tulee ostettua. Kovasti mietein 5 v myöskin noita yogapantseja, mutta jotenkin miellän ne tyttöjen housuiksi?? Meneekö ne pojilla yhtä mukavasti? Tänään muuten menadin paketti saapui ja hyvältä vaikuttivat kaikki livenä.

    VastaaPoista
  12. Oi miten ootkaan pystynyt välttämään pienten ihanuudet. ;D
    Meilläkin isoilla on on urheilumerkkejä, mutta onneksi eskarilainen vielä tykkää äidin iloksi näistä kuosillisistakin. Meillä aiemmat yogapantsit oli Emilin suosikkihousut, joten siitä syystä uskalsin taas tilata. Minusta ne sopii hyvin pojillekin, ei ehkä enää koululaiselle, mutta ainakin alle kouluikäisille. Emil on sitä mieltä että ne on sotilashousut, joten ehkä sekin vaikuttaa asiaan. :D

    VastaaPoista
  13. Meidän 5-vuotiaalle pojalle lähti tilaukseen sininen poliisiautopaita ja 3-vuotiaalle veljelle karavaanaripaita. Ja nyt kun on tyttökin saatu taloon, niin tuli tilattua myös keltainen pupumekko, pinkki puputunika ja se aaltokuvioinen tunika. Melko yksiin menee siis maut meillä. :) Pupubodyn ja pupuhaalarinkin olisin halunnut, mutta ehkäpä vähän myöhemmin.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)