tiistai 9. huhtikuuta 2013

Testissä blingo

 
 
Onko teille tuttu vaatemerkki nimeltään blingo?
Minulle oli parin vaatteen verran, jotka tilasin emännöimilläni blingo kutsuilla viime vuonna alku syksystä. Tykästyin tuolloin jo vaatteiden materiaaliin ja laatuun. Sain nyt talvella blingolta yhteydenoton, jossa kysyttiin haluaisinko meille testattavaksi tietyllä summalla vaatteita. Tottakai lähdin mukaan, jo ihan aiempien hyvien kokemuksien pohjalta. Minusta oli myös varsin kätevää, että sain itse päättää mitä meille tuli. Näin vaatteet on taatusti mieluisia ja niitä pidetään paljon. Valitsin meille testiin Emilille kolme vaatetta; Axel-paidan, Sigge-collegehupparin ja Saskia-collegehousut.
 

 
 Axel-paita on kokoa 122/128cm. Jännitin tilausta odotellessa, että näinköhän tuo mahtuu n.121cm Emilille enää, kun just laitoin jo kasan 122cm paitoja pois. Paita menee kuitenkin oikein hyvin ja hihoihin jää jopa hiukan reiluutta. Muuten paita on mukavan slimmi ja ilmettä antaa helman pyöreys. Materiaali on ihanan pehmoinen.
 
Saskia-collegehousut on myös kokoa 122/128cm. Niissä on reiluutta vielä hyvin, mutta ovat minusta kivat juuri noin, että tuota ruttua jää lahkeisiin. Napakat resorit pitää kuitenkin lahkeet hyvin paikoillaan. Housuissa on tuollainen haaremimalli, joka huvitti  ja epäilytti alkuun ensin pientä testaajaa. Kuitenkin kelpasi jalkaan ja nyt kun on käytetty jo moneen otteeseen, niin tykätyt ovat. Malliltaan nämä on hyvin hoikalle istuvat. Vaikka vyötäröllä on kuminauhan lisäksi nauhat, niin niitä ei välttämättä tarvitsisi sitoa ollenkaan, pysyvät jalassa ilmankin.
 

 
Sigge-collegehupparin otin jo kokoa 134/140cm. Hupparissa yleensä ei minusta reiluus haittaa ja tässä blingon hupparissa on vielä nuo pitkät resorit joita on helppo halutessa kääntää. Huppari on mukavan istuva malliltaan muutenkin. Materiaaliltaan sekä huppari että collegehousut ovat laadukasta collegekangasta, juuri sellaista kestävänoloista.
 
Emil on pitänyt nyt vaatteita reilut viisi kertaa ja pesuja on tullut saman verran. Kaikki on edelleen uudenveroisia. Pesunukkaa ei ole tullut ollenkaan ja mikä parasta, vaatteet pysyy kuosissaan pesuista toiseen. Näitä siis meille ehdottomasti lisää! :)



 
Yksityiskohdat antaa ihanasti ilmettä näille vaatteille ja niistä pidän kovasti. Blingon kulmakivenä on valmistaa ympäristöystävällisiä, mukavia ja väirikkäitä vaatteita. Vaatteet ovat yksinkertaisia, jotta niitä voi pitää joka päivä. Hyvä istuvuus ja kauniit materiaalit ovat blingolle myös tärkeitä asioita, blingo on ruotsalainen merkki.
Vaatteita voi tilata kotimyyjiltä tai blingon omasta nettikaupasta.
 


14 kommenttia:

  1. Ihana huppari ja kollarit :) Oli pakko tilata omalle pojalle kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä, nuo on kyllä laadukkaat kanssa. :)

      Poista
  2. Saman setin (paitsi en hupparia) tilasin aiemmin keväällä, ja hyvänä on pysynyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teillä on siis samoista kokemukset. :) Kiva kuulla että teillä on myös pysyneet hyvänä, on siis taattua laatua.

      Poista
  3. Meille on myös tulossa Blingolta huppari, sellainen punainen, jossa on tähti selässä. Tykkäsin tuon paidan kuosista, mutta tuo pyöreä helma ei ollut mun makuun :/ puna-turkoosi-raidalliset housut kuitenkin tilasin, ja vielä jäi vaivaamaan vauvan peitto ;) nuo Saskia-housut kävi meillä kääntymässä, mutta 5 v. ei innostunut tuosta haarasta :D harmi, kun tuo materiaali oli munkin mielestä tosi kivan tuntuista.

    Meillekin lisää tätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä tuntuu laatu olevan hyvä, mitä olen kuullut itsekin ja omalla kokemuksella. Hyvä juttu, koska aina ei tiedä mistä saa sitä laatua ja mistä ei. Näihin on minulla kasvanut luotto. :)
      Minä kanssa pelkäsin 5v:n reaktiota noihin housuihin, mutta ihme kyllä kun on pitänyt, niin tykkää. Alku huvittuneisuudesta huolimatta. ;)

      Poista
  4. Kivan näköisiä! Ja kiva että kokoja riittää isommillekin! Jääköhän näitä kuinka hyvin Aleen, vai onko merkki kovinkin suosittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta myös on plussaa, että näissä on kokoja isommillekin. Niin ja naisia ja miehiä unohtamatta. ;)
      Varmasti tietyt jutut loppuu nopsaan, mutta kyllä aleenkin aina jotain jää.

      Poista
  5. Nuo housut näyttää kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on hauska tuo malli, vinkeen näköiset jalassa. :D

      Poista
  6. Nämä on hyvännäköisiä vaatteita. Yksinkertaisia, mutta silti niissä on joku juju ja särmää.Kiva poika sulla, kun suostuu
    aina malliksi näihin kuviin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emil on aina tykännyt olla kuvattavana, varmaan kun kuvaan niin paljon ja ihan vauvasti asti oon poikaa kuvannut blogiin. ;) Välillä toki on huonoja päiviä ja silloin ei kuvata, pojan mukaan mennään. :)
      Nämä vaatteet on tosiaan kivoja!

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)