keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Pikku Stella - lukijatarjous!

 

 
 
Pikku Stellasta löydät luonnonläheisistä väreistä sekä klassisesta tyylistä kerättyjä kauniita mallistoja lapsille mm. Creamielta, Noa Noalta ja MeMiniltä. Kauniit asut ovat samalla myös helppohoitoisia ja huolettomia, joten ne käyvät hyvin myös arkeen ja kruunaavat juhlan kuin juhlan.


 
Pikku Stellan valikoimasta löytyy ihania, vanhasta ajasta kertovia laadukkaita vaatteita jotka poikkeavat värikkäästä valtavirrasta.
 
Pikku Stellan valikoima sisältää myös romanttisuutta ja leikkisyyttä sekä ripauksen boheemiutta.

Haluamme kuitenkin palvella mahdollisimman laajaa asiakaskuntaamme, ja siksi valikoimastamme löytyvät myös reippaan ja iloisen värikkäitä vaatteita!Poikien tyyliin –blogin lukijana saat 30% alennusta Creamien, Noa Noan ja Maxomorran normaalihintaisista tuotteista koodilla PT2. Koskee myös uutuuksia! Koodi voimassa lauantaihin 20.3. asti.

Pikku Stellassa on myös teknisesti loistavilla ominaisuuksilla varustet kevätulkoiluvaatteet mukavassa 30% alennuksessa! ;)

Pääset Pikku Stellaan ostoksille tästä.


3 kommenttia:

 1. Minä en ole koskaan uskaltanut mennä Pikku Stellan sivuille, sillä virustorjuntaohjelma suosittelee, ettei sinne kannata mennä... Herjaako muiden virusohjelmat, että kyseinen sivu olisi vaarallinen?

  VastaaPoista
 2. En ole kuullutkaan näiden reilun kahden vuoden aikana että viruksentorjuntaohjelmat estäisivät verkkokauppaan pääsyn?! Mutta voin kyllä vakuuttaa että Pikku Stella on täysin turvallinen verkkokauppa, joka toimii suomalaisen palveluntarjoajan avulla Turusta käsin. Eilisen ja viime yön aikana tulleiden tilausten perusteella kovin monella asiakkaalla ei mitä ilmeisimmin ole samankaltaisia ongelmia viruksentorjuntaohjelmien kanssa. En osaa näin suorilta käsin lainkaan sanoa mistä mahtaa olla kyse, kun en tosiaan ole vielä kertaakaan tuosta kuullut..

  Jos et uskalla tästä huolimatta tulla verkkokauppaamme, mutta haluat kuitenkin tilauksen tehdä, niin voit laittaa meille vaikka sähköpostia info@pikkustella.fi. :)

  Kevätterkuin,

  Anu

  VastaaPoista
 3. Minulla ei ole ollut mitään ongelmia Pikku Stellan sivujen kanssa ja olen siellä usein vieraillut. :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)