sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Solamigos

 
 


 
Sain valita MiniMintistä meille testiin Solamigos UV-vaatteista yhden asukokonaisuuden. Sattuikin hyvään saumaan, koska olin juuri miettinyt tulevan kesän uima-asuja. Meillä on ollut kahtena edellisvuonna UV-paita, josta tykkäsin kovasti, joten ajatuksissa oli UV-vaatteet tällekin kesälle Emilille. Inhoan aurinkorasvan kanssa läträämistä ja vaikka nämä UV-vaatteet ei silti sitä aurinkorasvan käyttöä täysin poista, niin helpottaa kyllä huomattavasti. Toisekseen jos rannalla viipyy 2-3h putkeen, niin myönnän että se aurinkorasvan lisääminen monesti unohtuu.
 
Valitsin Emilin kanssa yhdessä MiniMintistä Solamigosin turkoosin paidan ja rainbow surffari shortsit, molemmat kokoa 122/128cm (Emil n.122cm). Emil ihastui erityisesti tuohon värikkääseen rainbow kuosiin ja olisikin halunnut myös paidan samaa kuosia, mutta rainbow paidoissa ei koot riittäneet hänelle. Silti tämä turkoosi paita miellytti myös kovasti. Eka kommentti olikin, et "tää on äiti helppo pukea!".
Paidassa on edessä kokonaan aukeava vetoketju, joka on taatusti hyvä riisuessa märkää paitaa pois.
Malliltaan paita on mukavan slimmi.
Surffari shortsit on on myös mukavan malliset, mutta koska Emil on tosi hoikka, niin nuo ei kestänyt oikein hänellä jalassa. Ne siis vaihdan kokoa pienempään ja suosittelen kaikille muillekin hoikkiksille valitsemaan shortseista normaali vaatekokoa pienemmän koon. Muuten sanoisin kyllä vaatteiden vastaavan kokoaan. Shortseissa on edessä pieni nauhakiristys, jolla voi pari cm kiristää vyötäröä.
Kummassakaan ei ole vuorta, shortseissakaan ei ole niitä "verkko" alushousuja. Materiaali on ihanan pehmoista ja kevyttä, mutta silti kuitenkin laadukkaan tuntuista. Vaatteiden UV-suoja on +50 (Australian Standard).
 
Jäämme odotellemaan rantakelejä ja tosi testausta! ;)
 
MiniMint tarjoaa lukijoilleni -15% UV-asuista 24.4.2013 asti.
Alen saat koodilla MINIAURINKO
 
Klikkaa suoraan MiniMint:n UV-vaatteisiin tästä.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)