torstai 11. huhtikuuta 2013

Finlaysonin ihanat pussilakanat

 

 
Emil siirtyi syksyllä lasten koosta aikuisten koon peittoon ja pussilakanasetit alkoi olla aika vähissä näin isossa perheessä. Yhdet minun rakastamat setit joka pojallamme on Finlaysonin Aappa-setit, mutta muuten mennään "vähän kaikenlaista sekasin" tyyliin. ;)
 
Nyt kun pari päivää sitten s-postiin tupsahti Finlaysonin mainos heidän Vekaraviikostaan, jossa tietyistä tuotteista saa -25%, niin klikkasimpa ihastelemaan joko meille löytyis jotain. Oih, löytyihän sieltä! Uusi Oma perhe-sarja on niin järkyn ihana, että se on sellainen pakko saada juttu. Mutta koska Oma perhe ei ole tarjouksessa mukana, niin päätin malttaa mieleni ja kurkin ne muut eli tarjoustuotteet.
 
Siellä ne oli, nuo ihanat elefantit. Niitäkin olin jo moneen kertaan ihastellut, mutta hankinta on aina vaan jäänyt. Nyt on saatava, mutta missä värissä? Ai kamaluus, liikaa vaihtoehtoja!
Haluaisin joka pojalle jonkun värin, mutta nuo isoimmat kaksi  poikaa tyrmäsi ajatuksen. Muka liian lapselliset, hah sanon minä, saahan lakanat ollakin lapselliset vai mitä? (sanokaa joo!)
Oliverille 9v. kelpaisi musta-valkoiset, jotka on muuten uutuus väri
(en saanut kuvaa setistä kopsattua, mutta näkyy noissa tyynyissä).
Emil ei meinannut osata päättää, mutta lopulta päätyi vihreä-valkoisiin. Minä tietenkin ihastelin kelta-valkoisia, mutta muistelen että ne on livenä hailakammat kun nuo kuvassa näyttää. Samoin sininen on livenä sinisempi, ei yhtään turkoosi. Mutta oispa aika pirteet nuo punaisetkin!
 
Mikä on teidän lemppari sävy?
Minä jatkan miettimistä ja elefanttien "myymistä" isoille pojille. Vielä tässä on muutama päivä aikaa, jotta saa alen hyödynnettyä. ;)
 
P.s. Kurkkikaa Miniq Ticket tarjous alta!
 
 

8 kommenttia:

 1. Pojalla on siniset norsut, kangas setissä on hirveän kovaa ja jäykkää eikä ole notkeentunut edes pesuissa tai huuhteluaineesta.
  Vihreä väri on todella keväinen !

  VastaaPoista
 2. Meillä on nuo keltaiset ja minusta tuossa kuvassa väri näyttää juurikin oikealta. Ei ole hailakka :)
  -Micu-

  VastaaPoista
 3. Meillä on siniset ja keltaiset fantit pussilakanoina ja punaiset verhoina. Tykkään niistä kaikista paljon. Ovat minusta kaikki just sellaisia kirkkaita "oikeita" värejä:)
  Nyt näin tuon vihreen eka kertaa ja sekin on saatava. Onneksi 5v siirtyykin sopivasti isoon peittoon lähiaikoina, niin kyllähän hän uudet norsulakanat tarvitsee:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä tarjousvinkistä! Olen haaveillut 3v:lle noista norsulakanoista juuri vihreinä. Luulin, ettei niitä edes saa vihreinä, kunnes näin yhdessä blogissa, olikohan viime viikolla, nuo vihreät. Marketeissa olen nähnyt niitä vain sinisinä, punaisina ja keltaisina. Meidän 1v-kuopus sai kummeiltaan joululahjaksi nuo siniset (kysyivät lahjatoivetta ja norsulakanat oli yks vinkki) ja siitä asti oon haaveillut niistä myös 3v:lle, pojat kun nukkuvat samassa huoneessa ;) Sininen on sellainen keskisininen, ei siis turkoosi, kuten sanoit. Mä tykkään ehkä eniten punaisesta ja ajattelinkin, et voisin ostaa ne meidän 9v:lle (joka tykkää punaisesta värinä). Periytyisivät sit aikanaan kuopukselle.

  Olen huomannut tuon saman kuin sinäkin, että isossa perheessä lakanoitakin tarvitaan vähän enemmän ;) Meillä ei ole aiemmin kaksi lasta käyttänyt yhtä aikaa tuota 120cm x 160cm -kokoa ja nyt kun kuopuskin siirtyi siihen kokoon, alkoi sen koon pussilakanoista olla pulaa. Ja arvaa mitä äsken tein?! Tilasin tuolta Finlaysonin verkkokaupasta sekä pienet että isot vihreät norsut! Uskoisin, että meidän 12v kyllä "suostuu" vielä käyttämään norsulakanoita eli sais noi vihreät isot, jotka sitten myöhemmin periytyis 3v:lle, kun siirtyy isompaan peittokokoon. Pikkupojat voi nyt "samistella" norsuillaan, toisella siniset ja toisella vihreät :D Vielä pitäis hakea 9v:lle ne punaiset jostakin marketista. Keltainen ja musta jäis siis puuttumaan...

  Huomasitko muuten, että juuri noiden vihreiden pussilakanapakettien yhteydessä sai kaupan päälle toisenkin tyynyliinan? En tiedä, onko sille käyttöä, mutta kiva lisä kuitenkin :)

  VastaaPoista
 5. Minä taas oon yrittänyt metsästää jotain ihania settejä lasten koossa, esim. muumeja, mutta niitä tuntuu olevan tosi vähän nykyään tarjolla. Miksi kaikki kivat muumikuosit täytyy olla vaan isojen koossa? Nuo norsut kyllä on ihan kivoja, erityisesti keltainen, mutta ne taas ei sovi meidän lastenhuoneen väritykseen :) Tartteis murrettuja sävyjä, esim. pinkkiä, turkoosia, harmaata jne.

  VastaaPoista
 6. Mina odotin naita mustia norsuja syksysta lahtien kun Finlayson ilmoitti etta niitakin on tulossa ja nyt kun niita saisi niin tulikin tuo oma perhe! Meni suunnitelmat sekaisin ja meille taitaakin tulla oma perhe setti pojalle!

  VastaaPoista
 7. Keltaisista olen haaveillut, mutta juurikin tuo hailakkuus on ollut ongelmana - keltaiset norsut eivät erotu! Onkohan tuo kuvan pussilakana jotain uutta erää? Kävin juuri eilen nimittäin liikkeessä hakemassa nuo ihanat vihreät ja kotona poika ilmoitti, et haluu samanlaiset. Vihreitä olen odottanut siitä fb-äänestyksestä lähtien - "kansa" päätti juuri miun maun mukaan :)

  Ja livenä ne keltaiset olivat todella hailakkoja :(

  Ensimmäisen pesun jälkeen kangas vaikuttaa jäykältä eli piti kuosinsa, mutta pinta on hyvin sileää. Minä taasen tykkään ryhdikkäistä lakanoista!

  VastaaPoista
 8. voi ei, kun näin tämän postauksen oli ihan pakko tilata. Itse olisin valinnut vihreän, mutta poikani
  halusi ehdottomasti punaiset. :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)