sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Villervallaa (osa 1)

 
 
Käväisin tuossa meidän lähimmässä kaupungissa (matkaa n.40km) NopsuPopsu lastenvaatekaupassa. Ihan mahtavaa muuten että saatiin tuohon Savonlinnaan tuo liike, kun siellä ei muuten ole mitään muuta kun ne perus ruotsalaiset ja marketit. NopsuPopsun merkkeinä on heidän oma NopsuPopsu merkki, Molo Kids, Racoon, Phister&Philina, Ej Sikke Lej, Arauto Rap ja Villervalla (vain liikkeestä).
Liikkeeltä löytyy myös nettikauppa täältä.
 

 
Se mitä sieltä nyt tarttui mukaan, on Villervallan parit housut uudesta mallistosta. Vihreät ja mustat. Nuo on ohuemmat kun collegehousut, mutta napakampaa kangasta kun ihan tavan trikoo (mikskä niitä siis sitten sanotaan?). Kokona otin 128cm, kun jotenkin ajattelin ettei ole järkeä enää n.120cm Emilille ostaa sitä 122cm. Mutta kuten kuvasta näkyy, niin reilut on! Ois varmaan mennyt syksyyn saakka vielä se 122cm hyvin..
 
Vyötäröllä on nauhat, joita pitää ainakin meidän hoikkikselle kiristää, mutta eivät ole kuitenkaan mitkään leveät malliltaan. Nuo nauhat on siitä hauskat, että ne hiukan joustaa. Eli meillä Emil saa ne vessareissulla laskettua vaan alas ja vedettyä ylös ilman että nauhoja tarvitsee avata. ;)
 
Tuo vihreä on muuten livenä kirkkaampi, kuvat näköjään imee sävyä pois.
 
 

 
Soviteltiin viime kevään Villervallan 122cm paidan ja sukkien kanssa. Hyvin sopii yhteen vanhat ja uudet.
 
 

 
 Meillä Villervallan vaatteet on pysyneet todella hyvinä pesusta toiseen, esim. nuo viime kevään keltaiset vaatteet on uudenveroisia edelleen kovasta käytöstä huolimatta. Tuo tähtipaita on ollut lemppari ja käytössä alku syksystä saakka, joten käyttökertoja on tullut paljon. Silti nukkaa ei ole yhtään! Samoin katselin läpi viime syksyn musta/valkoisen raitapaidan ja sekin todella siisti, joten itse tykkään laadusta. Jostain muistan lukeneeni, että syksyn mallistossa oli joillakin pettymyksiä?, mutta itse en siis voi sanoa samaa.
 
Eikä Villervallat jääneet tähän, osa 2 ensi viikolla. ;)
 
 
 
 

25 kommenttia:

  1. Meillä on tuon saman kuosin t-paita pysynyt super-hyvänä, mutta viime kevään raidalliset (keltainen ja vihreä) menivät vähitellen ihan luokattomiksi :( Että vähän on kaksijakoiset fiilikset tästäkin merkistä - niin tykkään kevätmallistoista, mutta laatu on kysymysmerkki. Ostin uudesta mallistosta puna-valkoraitaisen paidan kokeiluun - jos se on hyvä, niin tulee lisääkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, no voi harmi! Eipäs minulle ole ole tullut vielä vastaan huonolaatuista Villervallaa, pitää toivoa ettei tulekaan! ;)

      Poista
  2. Ihanat raikkaat villervallat!
    Viime vuonna housut kestivät hyvin, mutta raitapaidat nukkaantuivat ihan kamaliksi :)
    Noista kanvashousuista diggaan todella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan raikkaita tosiaan. :) Nuo kuvissa olevat ei siis ole canvashousut, vaan sitä trikoohousua. Meidän raitapaita on pysynyt hyvänä.

      Poista
  3. Pitäisi varmaan uskaltaa ostaa pitkästä aikaa villervallaa, vaatteet miellyttää ulkonäöltään tosi paljon, mutta ensimmäinen ostamani tähtipaita jäi toistaiseksi viimeiseksi kun haalistui ja nukkaantui todella paljon ekassa pesussa, vaikka ihan pesuohjeen mukaan pesin :/ Ehkä se oli joku maanantaikappale...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kökkö, mistä lie johtuu sitten että niin monella on käynyt noin. :/

      Poista
  4. Kiitos käyttökokemuksista! Itse olen elellyt pääosin edullisimmilla merkeillä ja olin aika pettynyt, kun tarkan harkinnan jälkeen ostamani Duns-paidat menivät mielestäni aika kurjaan kuntoon piankin (johtuen kai käsittelyaineettomuudesta tms.).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dunsia oli meilläkin joskus ja se ei pysynyt pidemmän päälle hyvänä, en ole enää ostanut. On kuitenkin aika paljon kalliimpaa kuin tämä Villervalla, joten laatua odotan vielä enemmän.
      Hinta on ainakin minulla suhteessa suoraan laatuun. ;)

      Poista
  5. Omien kokemusten mukaan Villervallaan mahtuu aina niin helmiä kuin sikojakin. :) Tuo keltainen tähtipaita meillä on (parissa muussakin värissä), ja se kuuluu ehdottomasti niihin helmiin! :)Myös canvas-housut ja farkkushortsit ovat olleet aina ihan huippuja, canvaksia ollaan ostettu nyt useampana keväänä.

    Sen sijaan ne yhden kauden bodyt ja paidat, joissa edessä kolme tähteä, no niissä kuluivat tähdet puhki heti. Myös viime kevään yksiväriset peruspaidat (sekä lyhyt- että pitkähihaiset) olivat muuten ihan ok, mutta menettivät nopeasti jotenkin muotonsa. Ja ne yhden kauden raitapaidat, sellaista paksumpaa collegea, nukkaantuivat heti käytössä.

    Mitä olen noita villervalla-kirppiksiä seuraillut, niin nuo Emilinkin päällä olevat paidat ovat olleet järjestäen hyvässä kunnossa, kun taas niissä mainitsemissani paidoissa jossa kolme tähteä rinnuksissa, ovat ne tähdet järjestäen halkeilleet. Eli tuntuu vaihtelevan laatu paljonkin.

    Meille tulee canvaksia ja farkkuja, muita sitten harkiten pienellä "riskillä". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kokemuksista! Onhan se totta että vaihtelua varmasti on, kuten niin monella muullakin merkillä. Olen ollut onnekas kun meille ei ole sattunut yhtään huonoa vielä. :)

      Poista
  6. Meillä on viime vuoden tähtiä ja raitoja pinkkinä. Raidalliset nyppyyntyi heti pesussa, mutta tähtipaita on vieläkin kuin uusi. Huutiksesta hommasin tytölle vielä ensi kesäksi keltaisen tähtimekon. Uutuuksista odottelen raidallisia hameita, Skidiin ei vielä ollut tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulin Skidistä että sinne on tulossa ensi viikolla lisää Villervallaa. ;)
      Meidän raitapaita on pysynyt hyvänä, jännä juttu kun niin monella ei..

      Poista
  7. Samanlaisia kokemuksia meilläkin. Villervallan canvashousut ja yksiväriset shortsit olleet tosi hyviä. Myös velourpaidat ja housut ovat olleet meillä hyviä. Samoin hyvänä pysyneet myös osa paidoista ja vauvan bodyt, vaikka käyttökertoja paljon. Sen sijaan raidalliset paidat ja collegetakit ovat tosi nukkaantuneet ja menettäneet muotonsa jo muutamassa pesussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canvashousut ja shortsit on ihan huippuja minustakin, samoin velourit. :)

      Poista
  8. Kivalta näyttää :) Toivottavasti näissä laatu pysyy hyvänä. Meillä ne uudet mitä tuli pysyi ainakin eka pesun ihan priimana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin nämä housut pysyi hyvänä ainakin ekassa pesussa. :)

      Poista
  9. Näköjään on tälläkin merkillä laatuvaihtelua. Meillä oli pojalla pienempänä paljonkin niitä yksivärisiä trikoovaatteita ja ne pysyi todella hyvänä, ei nukkaantunut lainkaan. Muuten nuo paidat ei ole ihan omaan makuuni, mutta syksyllä ostin alesta sellaisen musta-valkoraitaisen ja se pysyi kyllä hyvänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on juuri se syksyn musta-valkoraidallinen ja on pysynyt hyvänä. :)

      Poista
  10. Kivat housut, ja trikoo näyttäisi yhtä paksulta kuin esim. Po.Pin tyttöjen legginseissä, varmasti tosi mukavat päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että todella ovat mukavat, ihanan pehmoinen tuo materiaali. :)

      Poista
  11. Meillä Villervalla housut kuluivat pojalla (nyt 7 v) puhki polvesta parissa kuukaudessa, joten enää en uskalla niitä ostaa, vaikka kangas on muuten pysynyt siistinä. Tytöllä (4 v.) housut ovat kestäneet. Onko housujen materiaali samaa kuin ennenkin?

    Tytölle ostin viime kesänä tai jo aikaisemmin keltaisen pilvipaidan. Kangas ei nyppyyntynyt, mutta paita meni pesuissa jotenkin muodottomaksi.

    Canvashousut ja -shortsit ovat huippuja! Alesta ostin Villervallan velourmekon ja -takin ja farkut. Mielenkiinnolla odotan miten velour kestää käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on samaa kuin ennenkin, ainakin viime keään malliston kanssa samaa matskua nuo housut. Collegen ja trikoon välimuoto. ;)

      Poista
  12. Kivalta näyttää. Ihanan värikästä! Minä kanssa arvon tuon kahden koon välillä housuissa 122 vai 128? Nuo Villervallan housut ovat aina olleet reilua kokoa. Meillä pojilla paaaaaljon ollut Villervallaa ja olen ollut supertyytyväinen laatuun! Menen huomenna Kuopukseen katsomaan livenä kevään mallistoa ja miettimään kokoja. Toivon että nuo 140cm paidat mahtuisivat vielä ekaluokkalaiselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa harmittiko, kun meillä tokaluokkalainen Oliver on juuri vähän päälle 140cm pitkä. Ei mene varmasti enää 140cm. No onneksi Emilille menee ja nyt kun siirrytään 128cm, niin Villervallaa varmasti tulee olemaan meillä paljon, kun on niin vähän kivoja enää tuossa koossa.
      Minkäs mittaselle mietit 122 tai 128cm housuja? Kerro sitten kumpaan päädyit, mietin kanssa meneekö meille vielä hyvin se 122cm canvashousuissa.. (Emil siis n.120cm).

      Poista
    2. Kävin tosiaan Kuopuksesta ostamassa Villervallaa. Ihan kaikkea en saanut mitä haluasin mm. noita yksivärisiä collegehousuja haluan ehdottomasti ekaluokkalaiselle ja niitä ei ollut vielä tullut. Tosiaan ostin vihreät canvashousut ekaluokkalaiselleni koossa 134(poika nyt n.130cm, ehkä hieman pidempikin). Meillä pojat ovat mallia lyhyehköt jalat, pitkä selkä. Kyllä noissa housuissa hyvin mittaa on ja menevät kevään ja kesän. Ehkä kuitenkin syksyllä eivät enää mene, mutta haluankin sitten erilaiset housut syksyksi. Noissahan on tuo resori nyt lahkeessa eli ne housut voivat mielestäni olla jopa vähän pitkät näyttämättä hassuilta. En uskaltanut kuitenkaan ostaa vielä 140, ne näytti suurilta. 5-vuotias saa nyt käyttöönsä veikan vanhat 122 koon canvashousut. Tuossa mallissa kun ei ole resoria housujen pitää olla sopivan pituiset ja tuo 122 mahtuu vielä tämän kevään ja ehkä kesänkin. Haluan kuitenkin vielä canvashousut pienemmälle punaisena ja luulen että päädyn kuitenkin tuohon 122...Paidat olivat kivan suuria kooltaan. 7-vuotiaalle ostin 140 senttisiä pitkähihaisia paitoja ja ne olivat kyllä sopivan pitkiä. Luulen että 7-vuotias mahtuu vielä syksylläkin paidoissa tuohon 140 mikä olisi tosi ihanaa. Kauhean vaikea löytää mitään kivaa enää tuossa isommassa koossa. Ja toivottavasti siis Villervalla jatkaa syksylläkin tuota isompaa kokoa mallistossaan.

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)