perjantai 22. maaliskuuta 2013

Tenavakulma uudistui

 
 

Tenavakulmasta vinkattiin että verkkokauppa on nyt uudistunut ja sivujen selaamisen sekä tilauksen tekemisen ongelmat poistuneet. Nyt kannattaa käydä rekisteröitymässä uudistuneeseen kauppaan (vanhat asiakkaat myös uudelleen), kaikki maaliskuun aikana rekisteröityneet saavat heti rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiinsa 20% alennuskoodin, joka on käytettävissä maaliskuun loppuun saakka. Alennuksen saa kaikista tuotteista ja eikä tilauksille ole minimitilausrajaa. Voit siis käyttää koodia niin monesti kun haluat!
 
Kaupan uutuuksista löytyy nyt mm. Småfolkia, Nosh Organics, Petrellan pipoja ja ihana kotimainen sekä ekologinen Melli.
 
Kannattaa siis käydä tutustumassa ja rekisteröitymässä!
Tenavakulmaan pääset tästä . :)2 kommenttia:

 1. Mulla on vähän torjuva asenne tätä nettikauppaa kohtaan.
  Tilasin kerran jouluksi paketteihin lisukkeeksi tähtisukkia. Kuinka ollakkaan, ne olivatkin osittain loppu, vaikkakin tilattavissa sivuillaan.He lähettivät sitten ruskeiden tähtisukkien tilalle sinisiä pilvisukkia saatekirjeellä, että toivottavasti nämä vaihtoehtoisesti käy! Mitä?
  Ja kysymykseen miksi en palauttanut ,niin en viitsinyt tällaisen asian takia ennen joulua palautuspakettia alkaa tekemään. Mutta sukat sitten lahjoitin arpajaispalkinnoiksi,eivät tosiaan käyneet meille!
  En tiedä kuinka yleistä tällainen toiminta on, minulle ei ainakaan näin ole muualla käynyt.
  Kerran tilasin Baobab tms. liikeestä Nova starin pipon.Joka tulikin, mutta väärän kokoisena ja väärän värisenä.Pahoitellen pyydettiin palauttamaan(maksoin p-kulut) ja he pyysivät tilinumeron, jotta voivat palauttaa virheestään aiheutuvat kulut. Tajusin vasta varmaan puoli vuotta jälkeenpäin tarkastella tiliotetta sillä silmällä,ja eiväthän he koskaan olleet mitään maksaneet.
  Olen ärsyttävän laiska valittamaan, ainakaan tollasista pikkusummista.Isommista virheistä toki.
  Mutta asiakaskäyttäytymiseeni se tuntuu vaikuttavan..:)
  Miten muut? boikotoitteko herkästi?
  Onneksi useimmiten nettikaupat ovat luotettavia!

  VastaaPoista
 2. Täytyypä käydä tutustumassa, ainakin kivan kuulosia merkkejä on! :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)