keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

MiniMint

 
 
 


Muistattehan lastenvaatteiden nettikaupan nimeltä Metkula?
Metkulasta tuli tästä päivästä alkaen MiniMint.
 
Uuden nimen haluttiin olevan tuleviin ja jo olemassa oleviin kaupan bändeihin sopiva, kansainvälinen ja erityisesti suomalaiseen suuhun sopiva. Nimellä on myös henkilökohtainen merkitys, koska kaupan päähenkilön tyttären nimi on Minttu. MiniMint toivookin että uusi layout olisi asiakkaille mieluinen, kun se on nyt uuden nimen ja merkkiensä näköinen. :)
 
MiniMint avaa siis ovensa tänään 13.3., mutta varsinainen avajaisviikko tulee olemaan 16.-24.3.2013. Avajaisviikolla tulee olemaan paljon houkuttelevia tarjouksia ja lahjakorttiarvonta!
 
MiniMintissä tulee olemaan paljon ihania uutuusmerkkejä ympäri maailmaa, joita on syksyyn mennessä tulossa useita kymmeniä. Muutamia uutuuksia ovat mm. Mini A Ture, Hust&Claire, Creamie, Hucklebones, Jumina, Bopy jne. Vanhoista merkeistä valikoimaan jää kaikki suosituimmat merkit kuten Mole, Maxomorra, Frugi, Myyrä, Oh Baby London, Elodie D jne. Outletissä voi lisäksi tehdä mahtavia löytöjä poistuvista merkeistä ja viimeisistä kappaleista.
 
MiniMintissä ovensa avaa myös odotettu kenkäkauppa. Lisäksi paljon uusia tuotteita ja merkkejä tulee lelu-sisustus ja äitiysvaate-maailmaan. MiniMintissä voi hakea tuotteita nyt myös hinnan, iän ja valmistajan mukaan. Kaupasta löytyy myös ns. henk koht “ostoavustaja” jolla on aika ajoin asiakkaille aina asiaa ja yllätyksiä!
Kanta-asiakas- ja bonusjärjestelmät muuttuvat, joten siitä kannattaa lukea MiniMintin sivulta.

Avajaistarjouksena MiniMint tarjoaa blogini lukijoille -20% alennuksen Frugin vaatteista koodilla;
AVAJAISET1
Tarjous on voimassa 13.-15.3.2013.
 
Koko MiniMint tiimi lähetti terkkuja, että olette kaikki vanhat ja uudet asiakkaat sydämellisesti tervetulleita aivan uuteen ihanaan lapselliseen maailmaan! :)


 
 


2 kommenttia:

 1. kahdella arvalla mukana ja käyttäisin voittorahan välikausiasusteihin tai rantavaatteisiin :)

  -Anna S.-

  an-na81@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. viikko sitten tilattu JA MAKSETTU tavarat eikä vieläkään kuulu..!

  ei oo kyllä oikeen hyvää palvelua!

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)