lauantai 23. maaliskuuta 2013

Reiman takit

 
 
Juu, ei ollutkaan meillä vielä Emilin välikausi kasassa.
Takaraivossa on kummitellut tämä Reiman Denim kuosinen Leap-takki siitä asti kun sen livenä näin Reiman liikkeessä. Yritin kovasti sen unohtaa ja päätin että jemmaan sitten jollain hiukan isommalla alella jostain, kun sellainen sattuu vastaan tulemaan. No sellaista alea ei ole tullut, mutta yhteistyöstäni Reiman kanssa sain lahjakortin Reiman verkkokauppaan. Kiireellä naputtelin sitten Leapin ja pari muuta juttua tilaukseen. ;)
 

 
Arvoin pitkään tuon koon kanssa, koska liikkeessä takkia hypistellessäni huomasin sen olevan pienempää mitoitusta kun muut Reiman takit. Lopulta päädyin 134cm arvellen sen vastaavan n.128cm ja niin se vastaakin (teen oman jutun kokovertailusta). Toki tuo on hiukan reilu Emilille (joka on n.120cm), mutta minua tuon verran reiluus ei haittaa ja yhtä kokoa pienempi ei olisi varmasti kauaa mahtunutkaan.
Takin sävy on se sininen ei harmaa.
 
 
 
 Takin kaveriksi tilasin keltaisen Passage-pipon koossa 56. Aikomus oli tilata myös välikausirukkaset, mutta koska Emil on nyt pari viikkoa jankuttanut että miksi hänellä ei ole hansikkaita kuten isoveljillä, niin taivuin tilaamaan testiin Pivo-hanskamallin (koko 4). Miks ei ne toimisi jo 5v:llä ihan hyvin ja onhan tuo poika syksyllä jo eskarilainen.
 

 
Tässä näkee vähän tuota hihan mittaa touhutessa. Minusta kun hihan pitää pysyä ranteen kohtalla, kun käsiä nostetaan ylös tai sivuille. Itsestä ainakin omassa takissa mikään ei ole ärsyttävämpää kun kinttanat hihat, jotka nousee likaa ylös touhutessa. ;)
 
Kuvissa housuina KappAhlin Kaxs Proxtec välikausihousut 128cm ja Viking goretex kengät 32.
 
 
 
Tilasin Emilille myös Kortteli-fleecetakin harmaana.
Tästä otin koon 134cm, koska pienemmälle ei ole tarvetta juuri nyt. Tämä on sen verran isompi kun tuo denim-takki ja selvästi liian reilu Emilille, että jää jemmaan myöhemmäksi. Ehkä jo syksyllä saattaisi olla parempi. Mietin kyllä vaihtaisinko pienempään, mutta toisaalta kun välttämätöntä tarvetta juuri nyt ei ole, niin ehkä on parempi että on jemmassakin jotain..
 
 

 
Takki on tuoteselosteen mukaan tuulenpitävä ja vettä hylkivä.
Tässä on liimattu verkkovuori, eli on napakampi kun ihan perus fleece.
Leap-takissa oli taas tavan verkkovuori.
Fleecetakki on kyllä ihana varmasti kesätakkina, kun on niin pehmoinen ja taipuisa.
 
Fleecetakin kanssa kuvassa KappAhlin farkut ja Reiman vanhemman malliston pipo.
 
 

 
 Ihana yksityiskohta tuo tähti vetoketjun vetimessä.
Reiman kevään mallisto on kyllä hurjan kiva, tekis mieli tilailla vaikka mitä!
 
 

26 kommenttia:

  1. meilläkin tuo leap takki saman pipon kanssa.takki oli pakko tilata kun cittarin verkkokaupassa oli viime viikonloppuna alella noitakin takkeja-30%:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Citymarketin ale oli huippu, itsekin kävin kurkkimassa, mutta meidän koot oli silloin aika äkkiä menneet. En olisi edes ehtinyt mukaan. Hyvä että sinä ehdit sitä kautta tilaamaan. :)

      Poista
  2. Toi Reiman denim-takki on aivan ihana kun sen näkee livenä. Koitin markkinoida sitä meille tossa kuukausi sitten kun näin ekan kerran, mutta ei kelpaa tytölle. Toisaalta...alehintaan voisin uskaltaa ostaa isomman jemmaan logiikalla "jos kouluikäisenä kelpaisi tytöllekin"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep livenä se on vielä ihanampi kuvissa. ;) Uskoisin että kelpaa teilläkin vuoden parin päästä, kun on ikää ja alkaa ne tummemmat sävyt kelvata. Jemmaa siis ihmeessä. ;D

      Poista
  3. Ihanat takit ostit!!!! Minäkin olen pähkäillyt tuon denim takin kanssa ja pojille sen haluaisin...Meillä päin ei tätä väriä ole ollut ollenkaan myynnissä, joten en ole päässyt näkemään takkia. Voisitkohan sinä antaa tuosta 134cm takista mittoja? Meillä poika oli nyt 118cm ja todella hoikka, mietin että onkohan tuo sama koko sopiva vai ostaisinko kuitenkin 128cm. :)

    Tuo piponkin on kyllä upea!! Tähän ois ihanan helppo yhdistellä eri värisiä asusteita..

    Minäkin muuten tilasin juuri pojalle ekat hansikas malliset reimatec rukkaset kevääksi/syksyksi tulevalle eskarilaiselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa ostaa, ovat livenä vielä kivemmät (siis se harmaakin). :)
      Laitan sinulle viimeistään huomenna mittoja, kun teen kokovertailu jutun blogiini näistä ja muista meidän takeista. Lisään mitat siihen sitten samalla. Jos haluat takin olevan nyt heti kevään koittaessa sopiva, niin teille voisi mennä se 128cm, tuo 134cm on aika reilu Emilille. Toisaalta taas ei liian reilu, hyvin voi pitää jo keväällä.

      Tuohon on tosiaan helppo yhdistää ihan mitä tahansa väriä asusteissa. :)

      Poista
  4. Meille tuli tuo sama takki kun en kerta kaikkiaan voinut vastustaa:) Yleensä ostan kaikki ulkovaatteet alesta mutta nyt oli pakko tehdä poikkeus. Mitoitus oli kyllä tosi pientä ja otin meidän metrin mittaiselle poitsulle koon 116. Toki on reilu mutta ei mitenkään häiritsevästi. Ihana tosiaan tämä Reiman kevät! Kivaa viikonloppua!

    T: Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reiman kevät on tosiaan niin ihana, ettei uskalla paljoa aleen jättää jos jotain himoitsee. Taitaa olla nyt niin suosittu mallisto, eli hyvä kun ostit omasi jo. :)
      Ihanaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  5. Ostin myös tuon Leap-takin pojalle. Pettymyksenä oli takin kapea malli (joutui tosiaan ottamaan todella ison koon) ja takin lyhyt etuosa (onneksi takaa pidempi). Pitkään takkia pyörittelin ja mietin palautusta, mutta on se niin ihana, että sai jäädä :) Teidän takissa tuo etuosa ei näytä naftilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on tuo Leap sellainen slimmimpi muutenkin ehkä malliltaan kun muut takit, joten sekin syö senttejä. Meillä Emil ei ole kovin pitkäselkäinen, joten näyttäisikö siksi etuosaltaan pidemmältä. :)

      Poista
  6. Hitsi miten ihania takkeja! Meillä olisi tarvetta fleecelle vielä...tuo harmaa värinä houkuttaa(ja nuo pipot!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tuota fleeceä, on aika vastaava kun esim. Po.p:n windfleece. Sävy on kauniimpi livenä, kun näissä minun kuvissa. ;)

      Poista
  7. Ihana valinta taas kerran! Kitta

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania on nämä kaikki Reiman hankinnat mitä olit tehnyt. Tuo fleece kiinnostaa, se on siis sellainen windfleece? Miten vertailisit tuota PoPin tutuksi tulleeseen windfleeceen? Tähti vetimessä on tosiaan aivan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin äsken tuon Po.p:n windfleecen viereen ja vertailin. ;) Eli aikalailla ovat samanoloiset. Po.p:n takki on hiukan paksumpi eli jonkun pari milliä varmaan, johtuen ehkä siitä vuorista joka on po.p:lla sellainen tasainen kun taas Reimalla verkkomainen. Reiman takki on hiukan siis notkeampi käsissä.
      On tuo Reiman fleece mielestäni myös sellainen windfleece, varsinkin kun kuvauksessakin lukee että on tuulenpitävä.
      Mielestäni oikein pätevä vaihtoehto Po.p:n windfleecelle. :)

      Poista
    2. hei, meiltä löytyy samat takit ;) fleece vain keltaisilla vetoketjuilla.vinkkinä: stylepit verkkokaupassa kyseinen fleece huomattavasti edullisempi kuin reiman nettikaupassa

      Poista
    3. Minäkin sitä fleeceä keltaisella vetoketjulla katselin, mutta se taisi olla tummansinisillä raidoilla? Itse kun en tummansinisestä pidä, niin päädyin tähän. Mutta kiva kyllä siinä se vetoketju kun on eri väriä. :)
      Kiitos Stylepit vinkistä, en olekaan pitkään aikaan sinne kurkkinut.

      Poista
  9. Ihana takki, ihana poika <3 Ja tuo alempi pipo! Mekin halutaan se!! :D

    -Jamina-

    VastaaPoista
  10. Tosi kivat vaatteet.
    Harkitsin tokaluokkalaiselle tuota denim-kuosista takkia, mutta mietin onko kuitenkin pienemmille sopivampi malli. Täytyy katsoa jääkö noita alennusmyyntiin ja päättää sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo on nimenomaan isomman lapsen malli ja kuosi, en tiedä osaisinko ihan pienelle edes pukea. No haalarina ehkä. Niin ne maut menee ristiin. ;D

      Poista
  11. Meillä on nyt pienimmille reiman denimiä ja mietin josko ostais esikoisellekin syksyä varten.:) Meille tuli muuten myös nyt esikoiselle ekaa kertaa nuo reimatec sormikkaat, oli ihan mielissään. Syksylläkin oli Lassien vastaavat, mutta ei ne ole läheskään noin hyvänoloiset.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta ihmeessä, voi sit samistella. ;)
      Minulla on noista Reimatecin hansikkaita hyviä kokemuksia isojen poikien käyttökokemuksilla, joten ne onkin ainoat joihin luotan enää. Urautunutta. ;D

      Poista
  12. Mä ostin myös meidän 7v. pojalle tuon denim takin, mutta otin jo koon 140. Meillä on poika suurinpiirtein saman pituinen kuin teidän Emil, mutta tarkoitus olisi että takki menisi vielä syksyllä ja ehkä ensi keväänäkin. Lisäksi kun meillä jo pari 128cm takkia on niin en ihan samankokoista halua vaan vähän isompaa. Ensin siis kävin hakemassa kaupasta 134cm ja kun pojan kanssa kotona soviteltiin niin totesin, että liian sopiva. Tuota raitafleeceä olen harkinnut myös, mutta jos ostan meille sen niin se tulee sinisenä (vihreillä vetimillä). Eli meille varmaan 128 tai 134 riippuen milloin tuon fleecen haluaa käyttöön ottaa. Todennäköisesti tilaan 134, että menee vielä myöhemminkin. Olen ihan totaalisen rakastunut Reiman kevään mallistoon ja mieli tekisi ostaa vielä meidän heinäkuussa syntyvälle pojalle ensi kevääksi tuo denim kuosinen haalari mutta koska kokoa joutuu arpomaan niin taidan jättää sen nyt ostamatta ja katson jos käytettynä löytyy sitten kun haalari on ajankohtainen. Tai jos toivoisi, että aleen jäisi juuri meille sopiva koko tuosta haalarista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alesta saattaisi löytyä denim, minä ainakin sinuna jemmaisin. ;D Luulisi että 80cm ainakin sattuisi oikeaan kokohaarukkaan, jos ajatellaan että menisi kevään-syksyn vuoden päästä?
      Minäkin mietin tuota takkia 140cm ja olin jo päättänytkin että sen tilaan, mutta sitten mietin että ehken kivempi testaamisen kannalta että tilaan sopivan, kun kuitenkin sain sillä lahjakortilla tilattua. ;) Jemmaan kyllä isomman varmasti alesta, jos sattuu olemaan jossain. Sen harmaan vaikka.
      Niin on aivan ihana tämä kevään Reiman mallisto. :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)