perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pompit

 
 
Kun tässä hetki sitten blogimaailmassa hössötettiin Pomp de Lux vaatteista, niin ihastelin minäkin siinä missä muut. Nimittäin niitä tyttöjen ihanuuksia. ;) Tiesin vaan että on siellä pojillekin vaatteita, mutta en sitten koskaan niihin tarkemmin perehtynyt. Ajattelin ettei ne ole meidän tyylisiä.
 
Ystävä kuitenkin muisti kutsumalla minut Pomp de Lux kutsuilleen, joten lähdin toki katselemaan mitä ne Pompit oikeasti on tai millaisia ne on. Merkki on minulle ihan uusi, en ole koskaan noita ostanut saati missään livenä nähnyt. Kutsuilla ihastelin taas niitä tyttöjen vaatteita, siis oikeesti!
Jos minulla olisi oma prinsessa, niin olisin varmaan höpsönä tilannut vaikka mitä. Mutta oli sitten tyytyminen siihen poikien hieman suppeampaan valikoimaan. Eli sillä, vaatteet vaikutti oikein mukavan laadukkailta ja ajattelin tilata meille jotain. Mutta kenelle.
 
Nämä ei ole meidän Emilin tyylisiä ollenkaan, joten en osannut hänelle mitään ostaa. Minun makuun ehkä hieman liian simppeleitä pienelle pojalle. Minusta nämä on selvästi isomman pojan vaatteita, joten tilasin sitten meidän Oliverille (8v.) tuon James granddad paidan harmaana 146/152cm.
 
Kun paita sitten tuli niin ihastuin todella. Tykkään materiaalista, vaikuttaa laadukkaalta. Tuo koko 146/152cm on hieman reilu tuolle vähän päälle 140cm pojalle, mutta ehkä kokoa pienempi olisi ollut liian sopiva?
Kävinpä sitten vähän haaveilemassa Pompin nettikaupassa, että josko sitä laittaisi uutta tilausta menemään..



 
 
Nämä kaikki kelpais koossa 146/152cm. Tosin kaikkia ei enää ollut ja luulen ettei Oliver kelpuuta noita baggy mallisia collegehousuja. Meidän pojat ei vaan tykkää tuosta haaremimallista.
 
Kertokaas muut poikien äidit, lähtikö teiltä tilaus ja mitä pidätte poikien mallistosta?
 
P.s. Pakkaspeikon arvonnan voittajat ei ole ilmottautuneet, kurkkaa tästä oletko voittanut lahjakortin!
 


15 kommenttia:

  1. kävin minäkin näillä kutsuilla heti maaliskuun alussa. saldona kaksi T-paitaa ja yksi "juhlapaita" ekaluokkalaiselle :) kummitytölle katsoin monenlaista kivaa, mutta en sitten uskaltanut tilata. hän vasta täyttää 1v. ja koot alkoivat 80. mutta miten ne tylliunelmat sitten tuossa koossa sopivat, olisiko pitänyt ottaakin isompaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä juhlapaitaa mietin meillekin, mutta taitaa meidän kesä olla juhlaton tänä vuonna. Tosi kiva sekin. :)
      Varmaan noin pienelle olisi parempi ottaa isompana, vaikka 86cm jo tylliunelmat.

      Poista
  2. Minäkin kävin näillä kutsuilla ensimmäistä kertaa. Eipä juuri ollut tungosta poikien vaaterekillä,sen sijaan tyttöjen vaatteille riitti ihailijoita:) Minustakin nämä vaatteet, ainakin poikien osalta, ovat hiukan vanhemmille mukavampia. Nämä ovat vähän siistimpiä,ei niin lapsekkaita. Tilasin juurikin tuon saman paidan, mutta eri värisenä. Meille kotiutui navy/brown. Ihastuin kovasti tuohon materiaaliin, tuntui mukavalta ja laadukkaalta. Lisäksi tilasin tuon kuvakollaasissasi ylhäällä vasemmalla olevan paidan esikoiselle ja kakkoselle. Ajattelin kesäksi vähän siistimmäksi paidaksi. Esikoinen sai tummansinisen ja kakkonen vaaleansinisen. Molemmat tykkäsivät, kun on "kähee" auto selässä :)

    Kiitos blogistasi. Saan täältä kolmen pojan äitinä paljon hyviä kokemuksia lastenvaatteista. Joskus innostun jopa kommentoimaankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja kivaa että innostuit kommentoimaan! :)
      Tuo onkin ihana paita jonka tilasit teille siistimmäksi, itse sitä silloin kutsuilla mietin, mutta tyhmä jätin. Nyt ne näkyy olevan loppuunmyyty. Pöh.
      Laadukkaita nämä tosiaan vaikuttaa ja hintakaan ei minusta ole paha.

      Poista
  3. minäkin olin viime viikolla ekaa kertaa kutsuilla. Vaatteet eivät olleet meidän tyylisiä vaikka sinänsä nättejä etenkin tytöille siellä paljon olikin. Poikien vaatteet eivät olleet yhtään meidän pojan tyylisiä (meillä Me&I, Metsola, Småfolk jne merkkejä) mutta sen pyjaman tms. tilasin pojalle, siinä oli hauska muurahaiset kuosi paidassa. Tytölle tilasin pehmoisen pörröisen takin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin oli ihan kivoja, mutta ei meidän pienimmän tyylisiä. Isompana ehtii näihin hillityihin sitten pukeutua. ;)
      Minusta oli varsin hauskaa kun Meandin kutsuilla joku kehui miten erilaisia ja kauniita Pompin vaatteet on. Minusta kun taas poikien Pompit on hyvin tavallisia, joita saa myös perus ruotsalaisketjuista, saman tyyppisiä siis. Mutta esim. Meandit on taas minusta erilaisia, kun noita kuosivaatteita ei tahdo enää tavan kaupoilta paljoa saada. ;)

      Poista
  4. Meillä kun on tyttö ja poika niin tilaukset paisuvat aina isoiksi pompilta, etenkin tytön vaatteita tulee paljon tilattua.Näitä on ollut meillä jo ennen kuin tulivat Suomeen tällä tavalla tilattavaksi.
    hupparit yleensä ovat Pompilla kivoja pojille :) Edellisen kauden mallistosta meillä on pojalle toppatakki parempaan menoon. Makea punainen :) Mut joo.. Itsekin tykkään enimmäkseen käyttää pojalle 4,5v voimakkaamman värisiä vaatteita, kuten Mini Rodinia ja Molo kidsiä. Tästä pompin mallistosta mukaan tarttui vaarinpaita raikkaan vihreänvalkoisena ja sellainen härkä- teeppari turkoosina... ja yhdet collarit. Nykyään tulee jopa pidettyä pojalla noita. Aiemmin poitsulla enimmäkseen ollut velourhousut käytössä arkena.
    Pojalle tekee mieli tilata vielä ne kivat shortsit, jotka ovat farkun näköistä materiaalia, mutteivat farkkua :)

    VastaaPoista
  5. tulee paljon tilattua.Näitä on ollut meillä jo ennen kuin tulivat Suomeen tällä tavalla tilattavaksi.
    hupparit yleensä ovat Pompilla kivoja pojille :) Edellisen kauden mallistosta meillä on pojalle toppatakki parempaan menoon. Makea punainen :) Mut joo.. Itsekin tykkään enimmäkseen käyttää pojalle 4,5v voimakkaamman värisiä vaatteita, kuten Mini Rodinia ja Molo kidsiä. Tästä pompin mallistosta mukaan tarttui vaarinpaita raikkaan vihreänvalkoisena ja sellainen härkä- teeppari turkoosina... ja yhdet collarit. Nykyään tulee jopa pidettyä pojalla noita. Aiemmin poitsulla enimmäkseen ollut velourhousut käytössä arkena.
    Pojalle tekee mieli tilata vielä ne kivat shortsit, jotka ovat farkun näköistä materiaalia, mutteivat farkkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta ne tyttöjen oli todella kauniita, eli en ihmettele että tilauksesi paisuu. ;)
      Pojille enemmän perusjuttuja, mutta ihan kivoja sellaisia. Juuri isoille etenkin.
      Ehdottomasti jään minäkin seurailemaan näitä Pompin mallistoja jatkossakin.

      Poista
  6. Toisinaan sitä saa poikien äitinä kokea olevansa vähän kuin toisen luokan kansalainen lastenvaatekutsuilla :/ Mä yritin syksyllä saada emännöitäväksi Pompin kutsuja, mutta esittelijän kalenteri oli täynnä. Harmikseni en saanut silloin enkä nyt keväälläkään kutsua kenenkään toisenkaan esittelyyn.

    Mä olen vasta näiden nuorempien poikien myötä innostunut värikkäistä(kin) ja kuosillisista lastenvaatteista. Toki meillä on vanhemmillakin pojilla ollut värejä, mutta jotenkin "hillitymmin". Vaatteiden kanssa aiheuttaa nykyään "ongelmaa" juuri se, että haluan silti pitää käytössä myös niitä hillitympiä värejä ja siksi vaatteita on ikään kuin enemmän, koska on ne värikkäät&kuosilliset ja sitten ne "hillitymmät" ja "luonnonväriset" sekä "merihenkiset". Olipas nyt hankala selittää asiaa. Eli tykkään tuosta POMPin tyylistä sekä pienille että isoille. Jouluksi tilasin merkiltä ekat vaatteet (tais olla joku tarjous -25%?), sellaiset vaaleanruskeat neuletakit ruskeilla napeilla. Olin yllättynyt, että suurin koko sopi vielä helposti meidän 12v:lle. Tämän ekan kokemuksen perusteella olen ollut tyytyväinen ostoksiini. Neuleet ovat säilyneet hyvinä ja hintakaan ei ole turhan kallis.

    Uudesta mallistosta haaveilen poikakatraalleni noista kollaasin valkoisista vaarinpaidoista sekä sellaisista sinivalkoraidallisista neuletakeista. Uskon, että niille olisi paljon käyttöä keväällä ja kesällä. Lisäksi ihastuin sellaisiin valkoisiin paitapuseroihin (riihipaitatyyppisiin?), mutta niistä ei ollut enää kokoja saatavilla kaikille.

    Vielä kun alkaisivat tehdä yhtä kokoa isompaa, niin saisin jatkossakin kaikille pojille samikset ;) Odotan myös, että pääsisin joskus tunnustelemaan vaatteita livenä, se vaikuttaisi varmasti ostopäätöksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! ;)
      Äänet minultakin tuolle että yhtä kokoa isompana saisi näitä olla saatavilla. Vuoden päästä meillä nämä on varmasti enemmän Emilin tyyliä ja tulisi varmasti hankittuakin enemmän, koska uskon että poika ei sitten enää itse välitä kovin kuosillisista ainakaan. Laatu tosiaan vaikuttaa hyvälle, joten kiva kuulla että teillä on pysyneet hyvänä.
      Minullakin on jonkinlainen mieltymys hillitympiin vaatteisiin, joten aina jokunen ainakin pojilta kaapista aina löytyy.

      Poista
  7. Meillä on ollut noita Pompin vaatteita jo useammasta mallistosta. Poika tykkää noista collegehousuista, ovat tarpeeksi kapeita, samoin vaarinpaidat ovat mieluisia. Laatu on ollut hyvää, ovat kestäneet ahkeraa käyttöä. Tytöille on kivoja vaatteita, mutta monissa malli on niin leveä, että meidän Ilkka vierastaa niitä.

    VastaaPoista
  8. Niin ja lisään vielä, poikien viime syksyn baggie-farkut ovat olleet menestys

    VastaaPoista
  9. Minäkin olen Pompilta useamman kerran tilannut, meidän ekaluokkalainen pitää niistä kovasti, "kun eivät ole niin lapsellisia". Omasta mielestäni kuitenkin ihan selkeästi lastenvaatteita, eivätkä aikuistenvaatteita pienessä koossa, niinkuin nykyään monet ovat.
    Koot ovat tosiaan aika reiluja, mutta vaatteet ovat hyvän mallisia, joten hihojen kääriminen ja muu vilppi ei pilaa vaatetta. Ehdottomia suositteja äidin ja pojan mielestä. Pienemmälle sitten jotain muuta, hän kun pitää väreistäkin enemmän. :D

    VastaaPoista
  10. Minäkin olen useammankin kerran Pompilta tilannut, eikä ole kertaakaan tarvinnut pettyä. Meidän ekaluokkalainen pitää vaatteista kovasti, "kun eivät ole niin lapsellisia". Mielestäni hinta-laatusuhde on kohdallaan, toimitukset tulevat nopeasti (ja oikein), ja vaatteet tosiaan ovat lastenvaatteita, eivätkä aikuisten vaatteilta pienessä koossa, niinkuin monet merkit ovat. Ja kun tyyli on hyvin samankaltainen kaikissa vaatteissa, sopivat lähes kaikki vaatteet yhteen toistensa kanssa. Koot ovat aika reiluja, mutta vaatteet ovat niin hyvän mallisia, että hihojen kääriminen ja muu "vilppi" ei liiaksi haittaa.
    Äiti ja poika ovat siis kovasti tyytyväisiä, pienemmälle pojalle sitten jotain muuta, hän kun pitää väreistäkin enemmän.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)