lauantai 9. maaliskuuta 2013

Möllerin pikkukalat

 
 
Olen Buzzador ja mekin päästiin tässä taannoin mukaan Möllerin Omega-3 pikkukalat blogikampanjaan ja ollaan nyt testailtu kaloja ahkerasti.
 
(Buzzadorina minulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidän erilaisista tuotteista ja palveluista. Jos pääsen kokeilemaan tuotteita minun tarvitsee vain kertoa niistä ystävilleni, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemukseni tämän jälkeen Buzzador sivustolla.)

 
Ai mitä ne pikkukalat on?
No Pikkukalat on kalaöljy-D3-vitamiinivalmiste.
 
"Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia."
 

 
Möller OMEGA-3 Pikkukalat Pähkinänkuoressa;

-Sisältää elintärkeitä Omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia.
-Sopii koko perheelle.
-Hedelmänmakuinen.
-Pehmeän purtava ja helppo niellä.
-Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita.
-Ei sisällä säilöntäaineita.
-Sisältää ksylitolia ja sorbitolia.
 

Lisätietoja Möllerin tuotevalikoimasta löydät osoitteesta:



 
Millaisia ne Pikkukalat sitten on testaajista:
 
Päivän yksi tärkeimmistä hetkistä tuntuu Emilille olevan se milloin otetaan kalat ja arvaatte varmaan kuka on ekana paikalla, kun kutsu käy. :D "Ihan kun karkki" sanoo Emil kyseisistä valmisteista ja kyllä näistä tykkää kovasti myös kolme isoveljeä.
 
Pikkukalat on meille tuttu tuote jo entuudestaan, sillä näitä on meille ajoittain ostettu viimeisen vuoden sisään useamman kerran. Taisi olla reilu vuosi sitten kun lähdin etsimään sellaista kalaöljyvalmistetta, joka kelpaisi meidän pojille. Meillä syödään todella vähän kalaa, siis kukaan, se ei vaan maistu. Olen monet kerrat joutunut heittämään kallista kalaa biojätteeseen, kun lautasen reunalta on vaan räävitty pieniä nokareita. Huoh. No ostettiin ja maisteltiin ainakin 3-4 eri kalaöljyvalmistetta, mutta kaikki tuntui olevan hyi yök. Viimein löysin sitten nämä Pikkukalat ja nämä onkin ainoat jotka meidän perheessä maistuu.
 
Siis pojille. Itse en ole aiemmin uskaltanut maistaa. Mielessä on vielä liiankin hyvin ne lapsuusmuistot, kun äiti pakotti joka ilta ottamaan sen nestemäisen kalaöljykulauksen. Puistattaa oikein vieläkin! Kohtalotovereita?
Onneksi kuitenkin nykyisin saa nämäkin vitamiinit paljon miellyttävämmässä muodossa ja rohkaistuin poikien innottamana nappaamaan minäkin yhden Pikkukalan.
Ei tullut yökkäysrefleksiä, vaan kala oli ihan ok. Hiukan ehkä öljyinen ja mauton minun makuun kuitenkin. Muttei missään nimessä paha. Käsiin nämä jättää helposti öljyisen tunteen, mutta tuon saa helposti pyyhkäistyä paperilla pois.
Pojista Pikkukalat on maukkaita ja mukavan värisiä. Ne tuoksuu hedelmäiselle vahvemmin kun maistuu, joten varmasti sekin saa lapset innostumaan näistä.
 
Me jatketaan näillä ehdottomasti ja suosittelen kaikille!

Mitä vitamiineja teillä syödään?
 


Pikkukalat pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2kpl.
Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.
 
 
Voita 24 tuumainen jopo!
 
Möller täyttää tänä vuonna 85 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi on käynnissä suuri kilpailu, jossa joka toinen viikko arvotaan 24 tuumainen vintage-kuosinen Jopo-pyörä. Voit osallistua kilpailuun Möllerin omalla kilpailusivulla esimerkiksi kertomalla parhaan Möller-tarinasi.  
Möllerin kilpailutiedot löydät osoitteesta:http://moller85.imaginer.fi



18 kommenttia:

  1. Aika samanlainen kalatarina kuin meillä tytön kanssa. Kokeiltiin useampaa valmistetta reilu pari vuotta sitten ja Pikkukalat olivat ainoa, mikä upposi ja uppoaa edelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tiedä sitten mikä näissä niin hyvälle maistuu. :D

      Poista
  2. Meilläkin on nämä testissä, täytyykin muistaa tehdä postaus. Noppa tykkää näistä hirmusti, on sen mielestä karkkia. Eppua ällöttää kun ovat limaisia, ja ottaa veden kanssa, siltikin yökkäilee =D

    VastaaPoista
  3. Mäkin ostin näitä taannoin lapsia varten, mutta ei kelvannut. Nuorempi ei halunnut ees maistaa (haisi kuulemma pahalle) ja vanhempi poika sylkäs pois "yöööööh, pahaa".. Itekin sit maistoin ja hyi se :D
    Hienoo jos teillä uppoo lapsille nämä. Meillä vielä etsinnässä se hyvänmakunen valmiste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa miten erilailla kullekkin nämä maistuu, oisko syy makutottumuksissa. En tiedä, mutta meillä tosiaan kaikki taas tykkää. :D

      Poista
  4. Minäkin ostin meille tuollaisen laatikon ja vaati aika paljon että saatiin ne lapsille alas. Ne oli kuulemma niin pahoja. Ollaan testattu kohta kaikki hedelmän yms makuiset versiot ja mikään ei kelpaa:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, toivottavasti teillekin löytyy vielä sopiva kalaöljyvalmiste.

      Poista
  5. Meillä ei pikkukalat maistunut ollenkaan. Yhdellä lapsista tuli aina puistatukset eikä saattanut niellä. Koostumus on sellainen lötkö, ehkä johtuu siitä. Muumi omegat on suosikkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta että ovat sellaisia lötköjä, tosin meillä pojat sanoo et ovat ihan kuin sellaisia lötkökarkkeja. ;)
      Muumi omegat onkin minulle ihan uusi juttu, niitä ei olla kokeiltu.

      Poista
  6. Meillä syödää kalkkia+D:tä isolla annostuksella läpi vuoden.Näitä kalajuttuja kokeiltiin joskus kun lapsi oli pienempi.Joten kuten meni, vaikka itsestäni ne ovat kaikkea muuta kuin miellyttäviä; öljyisiä, epämiellyttäviä suussa, pahan makuisia ja jälkimaku vielä kammottavampi.
    EyeQ ollut meillä käytössä jo vuosia. Pyysin parasta ja sitä myytiin:) ja tyytyväisiä ollaan kaikinpuolin oltu!

    VastaaPoista
  7. Meillä kokeiltu myös pikkukaloja ja lapset laskee jo päiviä, koska paketti on syöty... Lupasin nimittäin sitten ostaa D-vitamiinitabletteja. Nämä ovat kuulemma aivan kamalia.

    Rose

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kai kummallisia lapsia, kun niistä on niin hyviä ja niin moni on tässä kommentoinut ettei lapset tykkää. :D

      Poista
  8. Meillä lapset ottavat vitamiininsa ihan kalanmaksaöljynä :) Ja molemmille kelpaa. Itse ainoana ronkkelina syön minisun tabletteja talvisin. Muuten ei kyllä tule mitään ylimääräisiä tabletteja napsittua. Meillä syödään kalaa muutenkin ja lapsetkin tykkäävät. Vauvana ensimmäisenä lihana annoinkin kalaa, liekö sen takia niin persoja sille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on hieno juttu että kala maistuu ihan kalana. :) Meilläkin lapset söi kaikki vauvana kalaa, mutta enää ei uppoa.

      Poista
  9. Meillä koululainen on syönyt näitä jo pitkään.
    Jääkaappikylmänä maistuu hyvälle eli säilytetään pakettia jääkaapissa. Lämpinä ovat jotenkin etovia.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)