perjantai 8. maaliskuuta 2013

Aika Poppia!

 
 
Kun näin ekan kerran Po.p:n tämän kevään windfleecet jossain netissä olin ihan varma, että meille tulee joko se haamukuosillinen tai keltainen Emilille kevääksi. No eipä tullut, kun koot selvis. Just noissa ihanimmissa ei saanut 116cm isompaa, aika tylsää sanon minä. Vihreää tai turkoosia en halunnut, vaikka on nekin ihan kivat.
Mitäs sitten?
 

 
Jemma pelasti.
Olin viime kesänä ostanut -50% alesta tämän Po.p:n pallokuosisen windfleecen ja nakannut sen sitten jossain vaiheessa talvea jo pois myytävien laatikkoon (varmaan kun olin niin varma siitä haamufleecestä). Onneksi sentään en ehtinyt myydä pois ja tämä onkin ehkä kivempi kun uuden malliston haamufleece. Emil ainakin rakastui, vaikka sitäkin mietin miten uppoo 5v:n makuun. Viime keväästä syksyyn meillä oli valkopohjainen, jossa vihreitä palloja ja se oli Emilin suosikkitakki. Sen takia varmaan ihastuikin tähän ja nuo peukkureiät hihansuun resoreissa on ehken ne tärkeimmät jutut, jos Emililtä kysytään. ;)
 
 

 
 Kokona windfleecessä 128cm (Emil n.120cm).
Kiva tuo kuosi siitäkin, että voi yhdistellä monen väriseen pipoon. Nakkasin nyt sovituskuviin vanhan Reiman pipon ja H&M:n kevään malliston tennarit.
 
 
 
Toinen asia mitä harmittelin tässä taannoin Po.p:n mallistossa, on se kokomuutos. Ennen kun sai kaikkea kivaa isommillekin, mutta nykyisin monet loppuu 116cm. Ilokseni kuitenkin huomasin Ruotsin Po.p:n sivuilta että nyt saa noita kuosillisia uutuus t-paitoja ainakin 122/128cm asti. Jee!
Toivottavasti menee vielä kesän meille, ainakin tuo jätskipaita on niin ostettava. Robotit ehkä kans ja värikkäitä housujakin näytti olevan 152cm saakka. Peukutetaan että tämä uudistus jatkuisi ja palattaisiin taas siihen että kivoja kuoseja saisi ainakin sinne 134/140cm saakka. Vai mitä olette mieltä?
 
 
 
 

21 kommenttia:

  1. Joo ehdottomasti noita kivoja lapsekkaita kuoseja vähintään sinne 128cm asti! Varsinkin kun eivät ole mitään reilua kokoakaan, meillä oli käytössä 5v:llä. Jätskipaita on ihana ja robotit varmasti poikien mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Meilläkin jäi se 110/116cm jo muistaakseni just 4v täyttäneelle pieneksi ja nyt nippanappa 5v. menee enää se 122/128cm. Eli ovat suht pientä mitoitusta. Sanoisin että vastaa tuon kaksoiskoon pienempää kokoa.
      Jätskit on ihanat ja robotitkin, aattelin että t-paidassa saattaa mennä, kun ei tartte hihanmittaa pelätä. ;)

      Poista
  2. Näyttää tosi hyvältä toi takki! Ja olispa hyvä, jos kuosillisia vaatteita sais taas jatkossa myös isommissa koissa. Meillä on pitkä 3v ja nyt on jo jäänyt 104cm paidat pieniksi. Tuntuu aivan hullulta siirtyä tuplakokoon 110/116cm ja vielä hullummalta se, ettei sen koon jälkeen saisi enää "kivoja" vaatteita. Eihän ole edes vielä kouluikäinen silloin. Ja sitä paitsi meidän kolmasluokkalainenkin (vastaavasti sitten ikäisiään lyhyempi) tykkää käyttää vielä kuosipaitoja.

    Haamufleecen koot loppuvat jo 92cm:seen. Kuopukselle riittäisi siitä koko, mutta oon jäänyt jahkaamaan juuri tuota valkoista pohjaa. Likaantuuko helposti? Tai paremminkin: saako helposti puhtaaksi? Mitä sanot omasta kokemuksesta siitä teidän viime vuotisesta valkopohjaisesta? Meillä 9v olisi halunnut keltaisen, mutta eipä oo kokoja. 3v taas on niin selkeästi "vihreä" poika, joten se päätynee ostoskoriin.

    Mun mielestä on aika erikoista, että värikkäitä housuja löytyy 152cm asti, mutta paidat loppuvat jo tosi pieniin kokoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo olikin ihan uskomaton juttu että haamukuosi loppui jo 92cm, en ollut uskoa silmiäni silloin kun ne kauppaan tuli. En ollenkaan ymmärrä miksi kokoluokitusta mentiin muuttamaan, koska se oli Po.p:lla parasta, että niitä lapsekkaita kuoseja sai myös isoille. Todella harmi!
      Ja tosiaan hämmästyttävää, että housuista väriä löytyy isommillekin. Meillä ainakin enemmin menee niin että pojat tykkää housuissa tummemmasta ja paidoissa menis ne värikkäämmätkin.

      Me ei ihan siinä rymyulkoilussa pidetty sitä valkopohajaista viime vuonna, enemmänkin siistimmässä menossa ja kuivalla kelillä (kesälläkin). Kyllä siihen tahroja tuli ja hiukan likaa hihansuihin, mutta ihme kyllä kaikki lähti pesukoneessa pois. :)

      Poista
  3. Mä ainakin tykkään tuosta pallokuosista enemmän kuin siitä haamusta!! :) Ihana! Meillä on vielä pienimmälle se kuusikulmio-kuosinen punaisena, mikä teillä oli vihreänä. Mahtuu vielä, vaikka lapsi on jo "ylittänyt" kokomerkinnän useammalla sentillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin ei se ihan pallokuosia ollutkaan, vaan kuten sanoit kuusikulmio. ;) Tää pallokuosi on kyllä ihana, onneks tajusin ajoissa.
      Meilläkin meni se viime vuotinen 116cm Emilille vielä syksyn, vaikka oli jo 118cm pitkä tuolloin.

      Poista
  4. Samaa mieltä olen. Popin sisävaatteet ovat muutenkin pientä mallia, joten meidän keskikokoiset 4v:t käyttävät kokoa 110/116. Kiva olisi isompana saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, toivotaan että Popilla ymmärtäisivät sen ja palaisivat takaisin vanhaan! ;)

      Poista
  5. Po.p:llehan tulee nyt se koko muutos maaliskuussa, eli laajentavat tuota lasten mallistoa 122/128 saakka. Tosin ainakaan vielä ei suurimmasta osasta ihanuuksista noita isompia kokoja löydy. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman kuulin alkutalvesta minäkin, onneksi edes sinne, mutta saisi kyllä tulla 134/140cm niin mahtuisi vielä 5v:llekin. Tuo on harmillista, jos sitten ei edes kaikkiin tule. :/

      Poista
  6. Onpa ihana tuo fleecetakki! Kitta

    VastaaPoista
  7. Ne peukkureiät on meilläkin tosi tärkeät :D

    VastaaPoista
  8. Blogger taas heittää mihin sattuu nää kommentit..

    VastaaPoista
  9. Minua harmittaa, ettei kivoja tyttöjen mekkoja (trikoisia esim.) saa 122/128 -koossa. Meidän 5-vuotias on 120cm, ja mielellään ostaisi lastenvaatteita. Pelottaa, että mitä hälle ostan,kun menee kouluun kahden vuoden päästä!! Ja esim. Lindexillä loppuu trikoopaidat 122, sitten isompien puolelle, velourit jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä ollaan siis samassa iässä ja pituudessa, kun meidän Emil. :)
      Totesin juuri että meillä ne Lindexin 122cm paidat on nyt jo nafteja, hihat näyttäisi olevan hiukan liian lyhyet. Tosiaan harmittaa kun ei ole sitten enää sinne Lindexillekään asiaa. :(

      Poista
  10. Minusta tuo pallokuosi on ihana! Ja siihen on tosi kiva yhdistellä erivärisiä vaatteita ja asusteita, kaikki käy :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin, monikäyttöinen ja näin sävyttäjelle sopiva. :D

      Poista
  11. Kyllä nettikaupassa näyttäisi, että keltaisia windfleecejä on (ollut!) myös isommissa koissa. Näytti vain loppuneen, "kysy myymälästä".

    VastaaPoista
  12. Ihanaa kun jatskipaitaa saa uusissa vareissa!
    Ja minustakin tama pallofleece on kivempi kuin haamut.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)