lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulun tunnelmat & arvonnat



 
 Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana joulu?
Meillä oli. Vietettiin koko joulu ihan omalla perheellä melkein kokonaan (äitini ja siskoni kävi joulupäivänä kylässä) ja täytyy sanoa että varsin rentouttavaa, yleensä kun ollaan juostu käyty monessakin kyläpaikassa jouluisin. Tuli siis ihan kunnolla levättyä, syötyä, touhuttua lasten kanssa ja vietettyä aikaa sarjoja sekä leffoja katsellen. Ihan mieletön "joulukupla" on ollut viimeisen viikon verran ja se jatkunee ensi vuoden puolelle saakka, kun lapset on kotosalla ja mies lomalla loppiaiseen asti. Jee!
 
Kiitos teille kaikille hurjasti blogini joulukalenteriin osallistumisesta!
Se sai todella paljon kiitosta nettikaupoilta ja tietysti teiltä lukijoiltani.
Oli siis varsin onnistunut juttu, tästä tehdään ehdottomasti perinne. ;)
Kaksi arvonnoista sulkeutui vasta ja sain juuri arvottua voittajat.
 
Tinttaiitan 25e lahjakortin voitti;
 

Anonyymi
22. joulukuuta 2012 19.15
http://www.tinttaiita.fi/nova-star-denim-orginal-aw2011-110150cm-p-1439.html
Suosikkituotteeni lienee nuo linkistä löytyvät farkut. Pitivät mielessäni tiukkaa skabaa Molon Rainbow-haalarin kanssa mutta nämä voittivat loppujen lopuksi. :)

kolme_kaks_nolla_ii@hotmail.com
 
 
Tinttaiitan hiekkakädenjälkitaulun voitti;
 
Nenna
22. joulukuuta 2012 21.47
http://www.tinttaiita.fi/molo-kids-field-body-stripe-p-2224.html
minuhno@gmail.com
 
 
Reiman 50e lahjakortin voitti;
 
Jenna
24. joulukuuta 2012 9.54
Kaksi arpaa, olen lukija :) Näitä olen himoinnut http://www.reimashop.fi/Kategoriat/Reima/Keng%C3%A4t/Saappaat/Talvisaappaat/Talvisaappaat-Pehmyt/p/569073-999
jenna.hayrinen (at) gmail.com
 
 
Hurjasti onnea kaikille voittajille! :)
Otan teihin yhteyttä tämän päivän aikana.



14 kommenttia:

  1. Me ollaan kans jokunen vuosi sitten rauhoitettu joulu oman perheen kanssa kotona olemiseen ilman aikatauluja vastapainoksi arjen kiireille. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä tähän. Tapaninpäivänä käydään mun vanhempien luona, mutta muuten ollaan kotosalla. Pelkästään ison perheen kulkeutuminen paikasta toiseen (ja erityisesti tavaroiden pakkaaminen) on stressaavaa. Kotona ollessa saa myös rauhassa luoda perheen omia jouluperinteitä. Seuraavana vuonna on ilo huomata, miten pojat jo odottavat niitä samoja juttuja :) Yhtenä perinteenä on, että aattoaamuna löytyy saunasta saunatontun tuomat uudet yökkärit. Tänä vuonna löysin pojille ihanat, pehmeät Girandolan "nappipaita"yökkärit joulukalenterisi alekoodilla ;) Viimeistä kertaa taisin saada kaikille samanlaiset. Ensi vuonna ei esikoiselle enää riitä koot lasten puolella :( Kiitos siis kivasta joulukalenteristasi! Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, mekin todettiin että jatkossakin olisi helpompaa jos aikuiset ja lapsettomat ihmiset kävisikin jouluna aina meillä. ;) Lähinnä siis molemmat siskoni ja äitini, sekä miehen vanhemmat. Se lähtö kun joskus on aika tuskaa isolla porukalla ja varsinkin kotiin tulo.
      Oi miten ihana perinne tuo saunatontun tuomat uudet yökkärit! Tuon voisin napata perinteeksi meillekin. ;) Me ollaan yökkärikansaa, eli usein lauantait vietetään yökkäreissä, jos ei ole mihinkään menoa ja nyt jouluaikaan useampi päivä.

      Kiva kuulla että joulukalenterista oli iloa ja hyötyä.
      Kuin myös ihanaa uutta vuotta sinulle ja koko perheellesi! :)


      Poista
  2. Sääli, että kiva blogi on muuttunut täysin ns. Sisäistää mainoslinkin täynnä olevaksi mainoskanavaksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta että nyt joulukuun aikaan etenkin näitä "mainoksia" oli, koska haluan ilahduttaa lukijoitani joulukalenterilla. Toki nettikauppojen alekoodeja ja arvontoja on myös muulloin, mutta ei niin paljoa kuitenkaan. Aion jatkossakin niitä laittaa, koska niitä toivotaan minulta enemmän, kun ei toivota. Ja toisaalta, ne kuulu tämän lastenvaateaiheisen blogini elämään. :)
      Arkisia asioita ja elämää on myös välillä, mutta se ei ole blogini aihe ja ihan oma valintani ettei sitä enää niin paljon ole..

      Poista
  3. Vastaukset
    1. ;) Laitan nyt yöllä viimestään s-postia voittajille, on ollut vähän hutina päivä.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin teille ihania talvisia päiviä, sekä juhlavaa uuden vuoden juhlaa! :)

      Poista
  5. Kiitos Mia ihanasta joulukalenterista! Sain kivasti uusittua ja lisättyä uusia vaatekauppa osoitteita listaani. Nyt on helppo nopeasti katsoa kuka tarjoaa mitäkin alennuksia ja uutuuksia. Ihania lomapäiviä koko teidän perheelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit. :)
      Oikein ihania talvipäiviä myös sinulle ja perheellesi!

      Poista
  6. Ihana joulukupla ollut teillä! <3 Minäkin kaipaisin sitä rauhallista joulua. Toki on todella ihana nähdä sukulaisia/sisaruksia perheineen joulun aikaan, kun heitä ei näe kovinkaan usein, mutta olisi kyllä niin kiva viettää joulua ihan omassa kodissa oman rakkaan perheen kesken rauhassakin...ehkä mekin ensi vuonna. :)

    Todella ihana tuo puuvalo mikä teillä on seinällä!! Mistähän olet sellaisen löytänyt? :) Ja kiitoksia kivasta joulukalenteristä!! joitakin tarjouksia tuli hyödynnettyä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olin tottunut siihen että kaikki suku on koolla jouluisin ja alkuun tämä tuntui oudolta ajatukselta, että ollaan vaan omalla perheellä. ;) Eli ihania on nekin joulut tosiaan kun kaikki läheiset on koolla. :)

      Tuo puu on tilattu NetAnttilasta ja ostin siihen vaan paristolla toimivat valot. ;)
      Kiva että hyödynsit joulukalenteritarjouksia, on mukava kuulla että siitä oli iloa.

      Poista
  7. Ihanan näköinen ja kuuloinen joulu teillä ja kyllä se vaan tekee ihmeitä kun saa olla koko perhe rauhassa yhdessä ilman kiireitä joulun aikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, oli todella rentouttavaa. :)

      Ihanaa uuden vuoden juhlintaa teille!

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)