maanantai 19. maaliskuuta 2012

Tenavakulma - lukijatarjous!


Tenavakulma tarjoaa lukijoilleni alennusta tilauksesta seuraavasti;

Koodilla POIKIEN TYYLIIN I saa vähintään 40e:n tilauksesta 10e
alennusta ja POIKIEN TYYLIIN II saa vähintään 80e:n tilauksesta 20e alennusta.

Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa 25.3.2012 saakka.

Paljon kaikkea kivaa ja uutta!
mm. lautapelejä ja palapelejä. Tulossa myös uusia tuotemerkkejä lisää. Huom. Kanta-asiakas edut on muuttuneet. Eli kun on tehnyt 2 tilausta, sen jälkeen asiakas siirretään kanta-asiakkaisiin ja hän saa tämän jälkeen automaattisesti 10% alennusta normaalihintaisista vaatteista.

Ostoksille Tenavakulmaan pääset tästä. :)

 

7 kommenttia:

 1. Ennen tämä blogi oli monin verroin mielenkiintoisempi :(. Nyt tuntuu, että melkeinpä joka toinen/kolmas postaus on lukijatarjous ja sama meininki monissa muissakin blogeissa. Tähänkin blogiin on ängetty kahteen ja puoleen viikkoon 6 (!!!) erilaista tarjousta ja tuputusta. Onhan ne tietty ihan kivoja jos juuri sattuu jotain etsimään, mutta... kun onhan noita erilaisia tarjussivuja jo pilvin pimein ja ties mitä kuponkiuutisia, citydealeja, kausialennuksia yms.

  Sinullakin on niin upea perhe, että paljon mieleuummin lukisin vaikka teidän arjesta, niistä poikien vaatteista, poikien suosikkileluista ja leikeistä, arkiaskareista, harrastuksista, kotijutuista sisustuksineen, pihaleikeistä, vaikka pienten lasten lemppariruoista resepteineen yms. Siis ihan arkisista asioista ja elämän ja päivän pienistä iloista. Kuvasikin ovat kivoja ja iloisia, siis silloin kun niitä on! Menee niin kovin kaupalliseksi ja jos ei halua joka viikko tilailla ja tuhlata, ei näistä postauksista oikeastaan ole enää mitään iloa. Samoja mainoksia pärähtää sähköposti täyteen joka päivä ja monessa blogissa vuoropäivinä samansuuntaiset mainokset. Alkaa tulla sellainen olo,että "ei mainoksia eikä ilmaisjakelua kiitos";-) Toki tiedän että olette olleet kipeänä ja kiirettä on varmasti ollut, mutta kun tämä kaupallistuminen on ollut suuntaus jo mielestäni aikas pitkän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi ja ymmärrän tuskasi! ;)
   Ihan totta, että nyt on näitä lukijatarjouksia ollut paljon. Se on taas tämä aika, kun nettikaupat niitä paljon tarjoaa ja minä tietysti mielelläni niitä tarjoan teille.
   Uskon että niiden osalta kohta taas "helpottaa", siis niitä keitä ne ärsyttää..

   Tavoite on laittaa blogiini paljon muutakin juttua, mutta nyt kun aloitin työt ja päälle ollaan sairasteltu on paha yhtälö valmis.
   En ole yksinkertaisesti saanut aikaa revittyä juttuihin. Kerrottakoon että en ole se tuosta vaan juttuja suoltava, vaan minä kulutan aikaa varmasti monta muuta bloggaajaa enemmän jutun tekoon. Ja nyt en tarkoita pahalla muita kohtaan, vaan minä olen yksinkertaisesti niin pohtiva ja huolellinen ja nopeus ei kuulu luonteeseeni. ;)

   Lukijatarjouksia on nopea laittaa, ne vie aikaa vain hetken. Siksi ne olen ehtinyt kaikessa kiireessäkin tänne laittaa. Muuten olisikin ollut melko hiljaista täällä blogissani..
   Lukijatarjoukset ei siis vie muilta jutuilta tilaa, vaan tosiaan nytkään en olisi tässä kuussa juurikaan mitään tänne kirjoitellut.
   Joo ja on minulla tosiaan ollut jo kauan lukijatarjouksia ja varmasti tulee jatkossakin olemaan. En sitten tiedä pitäisikö miettiä blogini kohtaloa, jos en enää muuta usein ehdi..

   Poista
 2. Hei Mia,
  Tilasin jo aiemmin Tenavakulmasta nuo vihreät valkopalloiset pillihousut. Muistaakseni teille tuli joskus Marakattimarssin housut myös, ne keltaiset. Mitä tykkäsit niistä käytössä?
  Selviäähän se minullekin aikanaan, mutta mietinpä vaan, koska kangas on erilaista kuin mitä tähän saakka on pojan housuissa ollut. :)
  Aikas ihanat väripilkut housut ainakin ovat ja ajattelisin niiden olevan käytännölliset ulkovaatteidenkin alla kun ovat pillit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka zirk! :)
   Meillä on ollut Marakattimarssilta ne yksiväriset ruskeat collegehousut, joissa on pitkät resorit. Muita ei ole ollut, se keltainen pallo kuviollinen oli paitana. ;)
   Nuo ruskeat collarit oli lempparit, Emil tykkäsi niistä kamalasti ja niitä pidettiinkin paljon. Minusta ne nukkaantui ja jopa haalistui hiukan liian nopsaan hintaansa nähden. Muuten kyllä hyvät pökät.

   Poista
  2. Kiitti vastauksesta!
   Ymmärrettävää, että blogissasi on ollut viime aikoina hiljaisempaa. Tarjoukset ovat ihan tervetulleita, samoin muutkin jutut. Tsempit sinne arkihärdelliin :) Eiköhän se siitä jossain vaiheessa ala pikkuisen tasaantua. Turhan iso aukko jäisi, jos kokonaan blogin pidon lopettaisit!

   Poista
 3. Millos toi pipoarvonta suoritetaan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi! Pipoarvonta on jäänyt ja tulossa tällä viikolla! :)

   Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)