torstai 22. maaliskuuta 2012

Superfit kenkiä NetAnttilasta


Juuri tässä taas kenkäkauppoja selaillessani ja etsiessä jostain ekaluokkalaiselle varrellisia gorekenkiä kohtuuhintaan, törmäsin NetAnttilassa Superfitin kenkiin. En tiedä onko nuo olleet tuolla miten kauan, kun en taas mitään oo ehtinyt tutkia aikoihin, mutta ajattelin tulla vinkkaamaan. ;)

Itse tykkään ainakin hurjasti Superfitin malleista ja laadusta, joten on ilo huomata että niitä saa näinkin helposti (ja tarvittaessa osamaksulla). Nimimerkillä äiti, joka ostaa kengät pitkälti netistä, koska edes lähikaupungissa ei ole kenkäkauppaa saati tässä omassa kylässä..

Nyt tää menis nukkumaan.. Uskokaa tai älkää olen ollut viimeajat jotenkin ihan poikki ja viimein kun iltaisin tähän koneelle pääsen, niin se on niin aivotonta toimintaa ettei edes blogiin saa juttuja aikaiseksi! Huoh..
Mutta kevättä odotellessa, ehkä tuo aurinko tekee ihan pian taas tehtävänsä. ;)

Niin ja hei, kurkatkaa NopsuPopsu pipoarvonnan tulos alta!

 

8 kommenttia:

 1. Heippa,
  osaatko sanoa pitääkö noi lenkkarit vettä? Ensiaskelkengät meillä on ollut Superfitiltä mutta niillä ei tota vedenpitävyyttä tullut testattua :)
  -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Nuo ei taida olla vedenpitävät goretex lenkkarit. Superfitillä on kyllä gorekenkiäkin ja ovat ainakin meillä toimineet tosi hyvin. :)

   Poista
 2. Hei! Itse olen nettikauppoja kanssa tutkinut viime päivät, ja meillä myös ekaluokkalaiselle pojalle hyvät ja edulliset varrelliset goret hakusessa =) Löysitkö sinä jo etsimäsi? Miten on muuten työt alknut sujua?

  T.Eerika (uusi pph itsekin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä! :) Työt on lähteneet rullaamaan mukavasti. Tytöt on todella kilttejä ja tietenkin ihania kaikki, joten ei voisi tyytyväisempi. Toki pientä alkukankeutta on itsellä ollut vuosien kotiäitiyden jälkeen, kun ei se kuitenkaan ole ihan sama hoitaa toisten lapsia. ;)
   Eniten minulle on vaikeutta aiheuttanut aamuheräämiset, kun en ole aamuihminen. Mutta niihinkin on alkanut tottua. Päivärytmi alkaa olla tosi hyvin kasassa ja on tässä viikkojen varrella oppinut mitä kannattaa mihinkin aikaan tehdä. Oppiminen siinäkin. ;)
   Miltäs sinusta on uusi työ tuntunut?

   En ole vielä gorekenkiä ekaluokkalaiselle löytänyt. Ajatuksena juuri nyt on Vikingin varrelliset goret (jos tulisi joku tarjous jonnekin) tai sitten Tretornin varrelliset goretennarit. Voisin vaikka tehdä juttua tästä etsinnästä, jos vaan ehdin johonkin väliin. :)

   Poista
  2. Työt alkaneet rullata minullakin ok. Lapset eivät ihan helpoimmasta päästä ole, toinen todella vilkas ja "lellitty", toinen arka ja "rääpäle" ;) Minulla siis kaksi hoitolasta kahden oman lisäksi. Ennakkoon olin varautunut pahimpaan, mutta onneksi kaikki ovat tottuneet todella hyvin. Päivät viuhuvat vauhdilla. Tuntuu, että siinä on vielä opettelemista, miten saa päiviin ja viikkoihin mahtumaan kaikki vaaditut jutut, askartelut, leipomiset, lukemiset, laulamiset yms... Ja eihän tosiaan ihan sama ole hoitaa niitä vieraita lapsia kuin omia, mutta eiköhän tässä ajan kanssa kunhan kunnolla tullaan tutuiksi. Muutama viikko nyt tätä työtä jäljellä ja oikealta hommalta tuntuu =)

   Poista
  3. Kiva kuulla että samoja ajatuksia sinulla. ;)
   Samaa monesti mietin minäkin, että miten saada aika riittämään kaikkeen. Pitäisi ratketa niin moneen hommaan, eikä voi jakaa hommia aikuisten kesken kuten päiväkodissa. Pitäisi askarrella, ulkoilla ja touhuta lasten kanssa ja samalla hoitaa ruuanlaitto, siivoukset, nukutukset ja muut hommat.. Olenkin luovuttanut ja päättänyt että tehdään mitä ehditään.
   Joskus jätetään ulkoilu väliin, että ehditään askarrella. Ei ole vaihtoehtoja, kun minullakin monesti lapset ovat klo.9.30-14.30 vaan hoidossa.
   Mutta tosiaan varmasti sen rytmin oppii ja sen miten jakaa kaikki sujuvaksi. Minustakin työ on varsin minulle sopiva. :)

   Poista
 3. Superfitillä on kyllä todella hyviä kenkiä, kiva tietää että Anttilastakin saa.
  Stadiumissa oli ainakin kaupassa tosi hyvässä tarjouksessa sekä talvi-, että välikausigoreja Timberlandilta ja välikauteen Adidasta vieläkin halvemmalla (19,90, se alkaa kyllä jo olla aika edullinen gore), kannattaa vilkaista josko heidän sivuiltaan löytyisi.

  -Satunnainen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä kurkkimassa, kiitos vinkistä! :)

   Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)