lauantai 24. maaliskuuta 2012

TaaperokylttiSain mukavan s-postin jo jokin aika sitten kotimaiselta Muotokieli nimisen yrityksen suunnittelijalta ja yrittäjältä katilta. Hän ehdotti että saisin testattavaksi Taaperokyltin. Ai mikä se sellainen on?
Tutustuttuani tuotteeseen olin myyty. Siis aivan mainio juttu kaikkien pienten ehtivästen lasten kotiin.

Tässä vielä juttua tuotteesta;


Suunnittelijan, yrittäjän ja kolmen lapsen äidin Kati Järnefeltin yritys Muotokieli on tuonut markkinoille kaikessa yksinkertaisuudessaan kerrassaan oivaltan tuotteen nimeltään Taaperokyltti.

Taaperokyltissä vanhemman yhteystiedot pysyvät aina siellä missä niitä saatetaan kipeimmin tarvita - aina lapsen mukana! Kyltti kiinnittyy klipsillä vaikkapa lapsen vaatteisiin tai reppuun ja jos lapsi eksyy, karkaa tai katoaa, tietää auttaja suoraan minne soittaa.

Idea tuotteeseen syntyi aikoinaan Järnefeltin omasta tarpeesta, kun hän kyllästyi kirjoittamaan omaa numeroaan paperilapuille ja tunkemaan näitä lappusia lastensa taskuihin ”ihan vaan varmuuden vuoksi”. Tuote on saanut koemyynnissä hurjan positiivista palautetta ja ilahduttavan tervetulleen vastaanoton vanhempien keskuudessa.

Muotokieli valmistaa Taaperokyltit tilauksesta tilaajan omilla tiedoilla personoituina. Niitä voi tilata osoitteesta www.muotokieli.fi. Samasta materiaalista syntyvät monet muutkin Muotokielen tuotteet; personoitavissa olevat matkalaukkukyltit, ovikyltit, pyyhemerkit, avaimenperät ja muut uudenlaiset tuotteet.
Valitsimme Emilin kanssa meille testiin ruskean nallen.
Nallessa on teksti; "Jos eksyn soittaisitko.." ja minun numero.
Nyt noin viikon testin jälkeen ollaan oltu oikein tyytyväisiä.
Meillä nalle kulkee aina mukana, se on niin helppo vaihtaa vaikka takista reppuun tai housun lenkkiin.

Nalle on saanut ihastusta aikaan mm. kerhossa toisilta lapsilta, kun se on niin kiva lastenkin mielestä ja hieno.
Varsinaista eksymistä emme ole onneksi joutuneet kokemaan, mutta yksi pieni hetkellinen katoaminen jo tapahtui. Kaupassa, tuttua varmaan monelle.. Olimme leluhyllyjen välissä ja Emil tietenkin ihastuksissaan juoksiin toiseen hyllyväliin missä minä olin. Menin toki heti perään, mutta poika oli jo siinä välissä ehtinyt taas kiertää toiselle puolelle. Huhuilin ja löydettiin toisemme, mutta hauskaa siinä oli se että Emil totesi "Onneksi minulla oli äiti tämä nalle, niin olisin voinut sanoa jollekin että soita tähän!" ;)

Niin. Se on joskus pienestä kiinni.
Joten eihän ihanasta nallesta, ketusta tai sammakosta voi olla kun hyötyä.
Muotokielen Kati tarjoaa nyt kivan lukijatarjouksen teille, käykää ihmeessä hyödyntämässä! :)

Ostoksille pääset tästä.

 

13 kommenttia:

 1. Kivoja.

  MUTTA aina ei ole mitään mihin kiinnittää, varsinkaan kesällä :( Suositaan t-paitoja ja "läpihyppy"shortseja, joissa ei useinkaan ole vyölenkkejä.

  Aikanaan oli satunnaisessa käytössä sellainen ranteeseen laitettava vastaava tuote ja siihen kirjoitettuna puhelinnumero. Taitaa olla 5-vuotiaan ranteeseen jo liian pieni, täytyykin etsiä ja testata kesää silmälläpitäen. Nyt reviirien laajetessa oikeastaan vasta on enemmän tarvetta.

  Ja ainakin ulkomaanmatkoilla olisi hyvä,kun ei ole yhteistä kieltä. Tosin monissa huvipuistoissa ja vastaavissa saa sen tarralapun selkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kesävaatteissa on omanlaisensa haasteet..

   Poista
 2. Aivan loistava keksintö! Isoilla pojilla muistan olleen laivalla tai huvipuistossa selkään liimattava kertakäyttöinen tarra samaan tarkoitukseen.
  Meidän kuopus, kohta 2, on niin liikkuvainen ja nopea käänteissään, että tilaan heti 2 kpl näitä meille!!

  Kati -tykkään kovasti blogistasi
  meillä 3 poikaa 11,9 ja 1 v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Minustakin nämä ovat mahtava idea ja aion myös ehdottomasti käyttää meillä aina kun liikutaan omaa pihaa kauemmaksi. ;)

   Poista
 3. Tosi hyvä idea myös koululaiselle! Minulle sattui juuri maanantaina järkyttävä tapaus, kun poikaani törmäsi auto koulumatkalla. Hän onneksi selvisi kovasta pamauksesta ja ilmalennosta pienillä ruhjeilla ja pystyi itse soittamaan minulle, mutta koko viikon päässäni ovat pyörineet lauseet jotka alkavat "mitä jos..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hurjaa! Onneksi oli onni mukana ja enkeli olkapäällä. <3
   Tuollaisessa tilanteessa varmasti voi lapsikin mennä niin lukkoon, ettei muista mihin soittaa. Tämä olisi siis tosiaan kätevä koululaisellekin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Minustakin ja niin ihanasti ajateltu lapsienkin mieltymyksiä. :)

   Poista
 5. Toihan olisi ihan loistava nykyiselle eskarille/tulevalle ekaluokkalaiselle.
  Kovasti yritän opetuttaa puhelinnumeroani pojalle, mutta siltä varalta ettei tosipaikan tullen muistakaan, niin toihan olisi hyvä :)
  Jos käy jotain... Tulee koulumatkalla huono olo, ei saakaan kotiovea avaimella auki, IP-kerhon ovi ei olekaan auki tms. Ei koskaan tiedä.
  Taaperoillekin varmasti ihan loistava kesän riennoissa ja muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, juuri sellainen turvantuoja. :) Ja ideana kiva minusta siksikin että se on lapsista kiva.

   Poista
 6. Olenko mä ainoa, joka ei ihan täysillä tajua tätä. Jotenkin mulle tulee vaan ajatus, että miten me ollaan pysytty tallessa ilman taaperokylttiä. Kyllä mä ne tarrat ym. ymmärrän noissa huvipuistoissa ja muualla, mutta että pihalle mentäessä tai kaupassa... Meillä on vielä pärjätty kaupassakin ohjeistuksella "ei saa lähteä kaupasta ulos ja jos eksyy niin pitää pysyä paikallaan".

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis hyvin mekin ollaan pärjätty ilman, ei sillä.. ;)
   Mutta minusta tämä on silti kiva idea. Lapset tykkää kun saa siihen kerhoreppuun tai takkiin kivan kuvan roikkumaan ja samalla on jotain hyötyäkin. Minusta koskaan ei voi liikaa tuoda turvaa arkeen. :)

   Poista
 7. Aikamoinen hinta muovinpalasta :( Onhan toi ulkomailla kätevä, on kidnappaajille numero näkyvissä, mihin voi lunnasvaatimukset osoittaa.....

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)