keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ostoksia matkan varrelta


Voi kun päivässä olisi muutama tunti enemmän!
Varmasti aika tuttu tunne monelle muullekin.. Minua ei ole ollenkaan suunniteltu jatkuvaan toimintaan ja kiireeseen. Inhoan näitä ajanjaksoja elämässä, kun on kiire. Nyt teen töitä aamusta iltaan ja oma aika jää todella vähälle. Just se sellanen aika että voi nauttia asioista joista saa voimaa. Minulle se tarkoittaa kotona rauhassa olemista, niin ettei tarvitse lähteä minnekkään ja voi vaan ottaa hetkestä kiinni lastenkin kanssa. Olla vaan!
Mutta tätähän elämä välillä on ja tiedän kyllä että ihan pian saan taas huokasta. Kevättä kohti mennään ja aurinko onneksi tuo hurjasti voimaa. :)

Tässä ostoksia matkan varrelta, eli viimeiseltä parilta kuukaudelta..



Ensi talvea varten tein alesta aika vähän hankintoja, mutta jotain kuitenkin. Nuo korkeavartiset Superfitin goret oli pakko napata matkaan, kun löysin Kookengästä -50%.
Täytyy toivoa, että koko sattuu ensi talveen Emilille (33).
Vikingin välikausigoret kokoa 30 Emilille kevääseen myöskin Kookengän alesta. Keltaiset tennarit H&M:n kevätuutta Emilille kokoa 31.




Vikingin goretexit ensi talveen kokoa 32 Prismasta -50%.
H&M:n uusia hauskoja sukkia paketillinen. Molemmat Emilille.



Ruskeita sukkia etsin Emilille aikani ja kovin kiven alla tuntui olevan. Anselmiinan nettipuodista löysin onneksi IdaT:n sukkia ruskeina.
Metsolaa koossa 116-122cm Caacabaanan alesta.



Småfolkin paidat onkin jo tammikuun ostoksia.
Alekoodilla nämäkin, Jeriikasta.



Villervallan vihreät canvashousut sopivammassa koossa (116cm) kun aiemmin jemmatut, vihreä pipo ja Molo Kidsin välikausirukkaset Lastenpuoti Kuplasta (oli mukava käydä ihan liikkessä, terkkuja sinne!).
Musta Fredriksonsin talvipipo Prisman alesta Emilille heti käyttöön. Harmaat ohuet housut 116cm H&M:n uutta.




Lasten Taikamaasta Maxomorran kevään mallistosta t-paidat; oliverille robotit ja Emilille kalat.
H&M:n uutta t-paita 12v:lle ja ohuet housut Oliverille 140cm.



Muumiuikat Lindexin uutuuksista 122cm ja parit shortsit -70% 110/116cm Emilille.



Ne ainoat toppaostot vuoden päähän..
Cupcaken tähtisetti Niilo Ilosta hyvällä alella ja voittamallani lahjakortilla (kiitos!) 128cm Emilille. Saa nähdä kuinka noiden kanssa käy, kun niitä honoja kokemuksia luin vasta kun olin jo nämä meille hankkinut. Sen näkee sitten vuoden päästä.
Glup setti vanhimmalle 164cm Sokoksen kantisalesta.



11v:lle KappAhlin Woxo takki 30e heti käyttöön 152cm ja housut jemmaan ensi talveen 146cm (reilua kokoa) 40e. Prismasta Kilmanock toppahousut -50% 12v:lle ja 11v:lle ensi talveen. Hintaa jäi alle 30e kpl, joten ostin testiin. Ovat vedenpitävät teipatuin saumoin. Toivottavasti kestää käyttöäkin.

Muitakin kevätvarustus hankintoja on tullut tehtyä, niistä ihan omaa juttua tulossa.
Kun vaan se kiire hellittää. ;)
Niin ja arvontaa ihan pian!

 

12 kommenttia:

  1. Meillä on 4,5 vuotiaalla se CC:n tähtihaalari kestänyt nyt ainakin kakkoshaalarina eli ollut vähemmällä käytöllä kuin kokoa pienempi toinen haalari. Mutta siis ihan päiväkodissakin, ehkei ne kaikki olekaan viallisia? Ja se meidän haalri tuli juurikin NiiloIlosta ;)

    VastaaPoista
  2. kiitos kivasta blogista. Uusi muokattu ulkoasu on mielestäni tosi vaikealukuista, tarkoitan fonttikoko liian isoa, lihavoitua ja kun se on keskitetty ei tekstiä jaksa lukea kun on epäselvää
    t. Lilli Loimaalta

    VastaaPoista
  3. Hyviä kenkä-löytöjä olet tehnyt, ja toki muutakin :)

    Just peräänkuulutin värikkäitä sukkia pojille, hauska tietää, että H&M:ltä löytyy liikkeestä, vaikka netissä ei olekaan! Pitää käydä kattomassa, kun sinne asti joskus pääsisi!

    VastaaPoista
  4. Oonkin jo kovasti odottanut sun kevätostospostauksia ja -vinkkejä ;) Kiireen kyllä ymmärrän täysin! Mutta mukava, jos postauksia vielä tulossa. Meillä on välikausi harmillisen auki. En vain ole löytänyt hyvänlaatuista ja -näköistä yhdistelmää. 2v:lle pitäis saada haalari ja 8- ja 11-v:ille takkihousutasu. Vauva menee 2v:n vanhoilla. Kun nyt saisi ensin nuo asut, niin sit voisi miettiä myös asusteita...Jotain toki on vanhastaankin.

    Mukavia kevätpäiviä!

    VastaaPoista
  5. Ostin meille eilen nuo samat H&M :n keltaiset tennarit Urholle, kun väri oli niin pirteä. Nyt toivotaan sitten jalan kasvua kesään. Noissa kun pienin koko oli 23 ja meillä käytetään edelleen koon 20 talvikenkiä.

    VastaaPoista
  6. Meillä esikoinen 10v on kulkenut _koko talven_ noissa Kilmanockin housuissa, vaikka toisetkin toppikset on, ja eipä nuo ole menneet miksikään eli voin suositella :)

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia <3 Nopalle ostin myös noi Muumi-uimashortsit, ja se ei millään tajua että miksi niihin ei voisi pukeutua joka päivä.
    Miks meidän lähimmässä H&M:ssä ei ollut noita ihania keltaisia tennareita??? Ehkä sinne vielä tulee =)

    VastaaPoista
  8. Kivoja taas !
    Minulla on niin iskenyt tuo ompelukärpänen, että teen kaikki puserot ja teepparit sekä housut kesäksi itse, niin ei tule enää mallitojakaan paljon katseltua. Mutta täällähän niitä näkee :)

    VastaaPoista
  9. Aika kivanväriset nuo keltaiset tennarit, meillä oli Manulla viime kesänä samanlaiset mutta punaiset. Viitsitkö muuten mitata niistä pohjallisen koon? mietin että menisikö Manulle vielä tuo 31, viime vuotiset taitaa olla kokoa 30.

    VastaaPoista
  10. Moikka. Kivoja ostoksia... meilläkin on pojilla molemmilla tuo cupcaken haalarit niiloilosta..ei ole tullut mitään jälkiä niihin, paitsi valtterin haalariin yhteen kohti kun rattaissa joku terävä oli ja raapaisi...

    VastaaPoista
  11. Heippa! Oikein on tuttu tunne, ei meinaa mi nullakaan riittää millään tunnit vuorokaudessa... Päivät venytvät usein myöhään yöhön ja sitten ollankin loppupäivä silmät ristissä. Meillä nimittäin heräillään seitsemän kieppeillä!
    Kivoja ostoksia olet taas tehnyt... Pitäisiköhän minunkin joskus tehdä shoppailupostaus pidemmällä tähtäimellä?! Näkisin itsekin mitä kaikkea sitä tuleekaan aina hankittua :) Mies nimittäin sanoo, että lähes aina tulen kaupungilta joku nyssäkkä mukana :D
    Meillä on esikoisella muuten tuo CupCaken takki ja housut. Niissä ei ole muuta vikaa ollut, kuin hupun nepparit kävin uusimassa ompelijalla. Kulumaa tmv. en ole havainnut, sillä settiä on pidetty säälittävän vähän :( Ei ole pojan lemppari (en tiedä miksi) ja minua häiritsee kuin housuissa ei ole jalkalenkkejä...

    VastaaPoista
  12. Täällä toinen omaa aikaa ja rauhaa kaipaava!
    Nyt vasta alkaa helpottamaan, kun kuopuskin on jo 6-vuotias!
    Menin ihan kokopäiväisesti töihin aikanaan molempien lasten ollessa noin 2-vuotiaita ja siitä pari vuotta eteenpäin etenkin oli kyllä sellaista hulabaloota, ettei pää meinannut pysyä vauhdissa. Vieläkin väsyttää viimeisten vuosien tohinat, mutta nyt alan pikkuhiljaa saada taas levättyäkin rauhassa, kun lapset puuhaa jo niin paljon omiaankin, joten eiköhän se tästä!
    Tsempit!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)