perjantai 9. syyskuuta 2011

Blue shadow




Kuten viime keväänä, myös nyt.
Menin ja ihastuin Mini A Turen talvianorakkiin. Kevään anorakki on ollut meidän suosikki, ylivoimaisesti. Se oli niin kaunis ja menee kivasti vielä nyt alkusyksynkin. Sitten huomasin että Lasten Juulia ja Joonataniin oli tulossa tätä vaaleansinistä ja niin siinä sitten pienen s-postin vaihdon jälkeen kävi (jonkun oli just ihan saatava sävy selville), että tämä oli saatava. Ihana se on.
Sävy on melkein sama kuin kevään anorakissa, ihan astetta tummempi vaan.



Kokoa arvoin, kun tuolla pojalla on melko pitkät kädet.
Onneksi Juulia ja Joonatanissa oli ihan huippu asikaspalvelu ja Minna jaksoi vatvoa niin sävyä kun kokoa kanssani. Kiitos sinne!
Päädyin 116cm ja nappivalinta onkin. Emil on nyt n.108cm pitkä.
Takki on ihanan muhkea, joten taatusti lämmin. Takaa pidempi malli suojaa peppuakin kylmältä ja tarvittaessa voi tuosta selästä vyötärön kohdalta vielä kiristää istuvammaksi. Tosin minusta tuo ei ole ollenkaan liian leveä malliltaan.



Kuvaan nappasin kaapista löytyvää.
Lennen ja Molo kidsin viime talven rukkaset sopii sävyltään hyvin takin kanssa. Fleecevuoratut H&M:n malliston housut on Oliverin vanhat ja suht ohuet kuitenkin. Ne menee takin kanssa siistimmässä menossa. Ne vedenpitävät henkselimalliset toppahousut ruskeana jäi hankintalistalle, samoin pari sopivaa pipoa täytyy metsästää. Kauluria tuo kaipaa myös, kun tuossa jää hiukan normitakkeja avonaisemmaksi kaula-aukko. Niin ja entäs kengät, meillä on vaan mustia! Hmm.. ;)



17 kommenttia:

  1. eikö anorakki ole tosi epäkäytännöllinen pukea vai saako lapsi sen itse puettua. Päiväkodissa ainakaan ei meidän 5v:ltä onnistuisi. itseä anorakit ja hupparit (ilman vetskaa) ahdistaa jollain lailla. Toki jos lapset on kotona eikä hoidossa on eri juttu. Olen huomannut muutenkin, että ostan lapselle päiväkotiin vain helposti puettavia, eli ei nauhakenkiä eikä kaksiosaisia pukuja, vaan sellaisia mitkä saa helposti päälle ja ei niin helposti likaantuvia (vaaleansinisiä).

    Lilli

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana väri! Mä niin tykkään vaaleansinisen ja ruskean yhdistelmästä.

    VastaaPoista
  3. Tuo on vain niin ihana.:) Ja väri sopii Emilille hyvin.

    Mä haluisin tuollaisen meidän kuopukselle, mutta en ole aivan varma raskinko maksaa siitä niin paljon.

    VastaaPoista
  4. Voi miten nätti.
    Tosi kauniin sävyinen ja sopii Emilille oikein hyvin :)

    VastaaPoista
  5. On se kyllä kaunis takki <3
    Miten kestävä teillä on ollut se kevättakki käytössä? Vai oliko vaan parempana takkina?

    Osaatko muuten sanoa, kun aikaisemmin tossa lukijat kohdassa oli vaan se "lue" painike, ja nyt on siis "liity tähän sivustoon", olen siis ollut lukija jo pari vuotta, mutta silti tossa nyt näyttäisi olevan mahdollisuus liittyä sivustoon. Olenko kadonnut jotenkin lukijalistalta ton uudistuksen myötä? Samaa olen huomannut muissakin blogeissa.

    VastaaPoista
  6. Ihana väri:) Ja malli!
    Täälläkin on nyt lämmetty ruskealla, niin lasten kuin äidin vaatteissa(juuri tilasin itselleni sen älyttömän hyvänhintaisen T2H-untuvatoppatakin:)ja yllättäen se sopii hienosti niin turkoosin kuin omenanvihreän kanssa...kuin vaaleansinisen ja beigen kanssa;)

    VastaaPoista
  7. Mini A Turen anorakit ovat kyllä ihania. Meillä ei vaan Pinja saa näitä itse puettua, joten meille ei anorakki mallia MaT:ta tänä talvena tullutkaan, tuli pelkästään perinteinen takki, jossa vetoketju edessä. Viime vuonna meillä olikin anorakki ja sen kanssa tovi taisteltiin viime vuonna joten päädyin tavalliseen takkiin ensi talveksi. :)

    VastaaPoista
  8. Lilli; Varmasti päiväkotiin pitääkin ajatella hiukan erilailla tuota varustusta, toki pitää helposti puettavaa olla. :)

    Meillähän Emil on kotona vieläkin ja tulee luultavasti olemaan ainakin tämän talven.
    Hän osaa pukea jo suurinpiirtein kaikki itse, mutta kyllä autetaankin jonkin verran (mm.rukkaset ja vetoketjujen kanssa). Siksi en koe tätä hankalaksi, koska samalla autan anorakin kanssa kun kaiken muunkin.
    Toisaalta tämänkin hän osaa vetäistä päälleen melkein kokonaan. Vetäisen vaan helmasta alaspäin pukiessa ja vetoketjun kiinni. Tuo vetoketjuhan on sivulla toiseen hihaan saakka, joten se pukemisaukko on aika suuri.

    Mitä likaantumiseen tulee, niin olen kai outolintu sen suhteen. Ostan nimittäin silti lapsille vaaleita ja värikkäitä vaatteita myös ulkokäyttöön. Kyllähän niihin joskus sitä likaa tulee, mutta pintapuhdistan tarvittaessa ja pesen ajoittain. Ikinä ei meillä ole sellaisia tosi pinttyneen näköisiä vaaleita ulkovaatteita. Ei vaikka on esikoululaisilla ja koululaisillakin niitä vaaleita.
    Mutta minua ei siis yhtään haittaa likaantumisen vaara! :)

    VastaaPoista
  9. Vauhtivekaroiden äiti; :)

    -M-; Se on kaunis yhdistelmä. Minulla on ollut vaaleansinisen kaipuu, kun sitä saa niin vähän nykyisin poikien vaatteissa.

    Helmi; Minäkin mietin että raaskinko, mutta sitten päätin että raaskin. ;)
    Tiedän että tuon jälleenmyyntiarvo on kuitenkin hyvä, joten loppujenlopuksi oma investointi ei ole suuri.
    Lisäksi meillä on täksi talveksi vähemmän hankittavaa muille, niin satsaan nyt Emiliin. ;D

    Sari; On. ;D

    Piia; On se ja niin ihanan hillitty vaihteeksi meidän kaappiin. :)

    Vera; Noissahan on sellainen karheampi kangas, joten uskon kestävän kulutustakin. Kevättakki on meillä tosin paremmassa käytössä, koska on sellaisen siistimmän näköinen. ;)
    Tämä tulee ihan ulkoilukäyttöön talveksi.

    Jaa, tuo lukijasysteemi tosiaan jotenkin muuttui yhdessä vaiheessa. Tai siis tuli tuo uusi painike. Itse ymmärsin että se on sama muuten kun se entinen "lue" nappi eli on vaan korvannut sen.
    Kyllä sinä tuolta minun jäsenistä löydyit kun selasin sitä. :)

    Niinu; Oi se olisi ihana se naisten T2H takki! ;)
    Ruskeeseen todella sopii lähes kaikki värit.

    Meeri; Joo, ehdottamasti ei kannata ostaa jos pukemisesta tulee taistelua. Meillä ei ole sitä vikaa ollut, Emil on tosi kärsivällinen pukija ja tosiaan saa tämänkin osaksi itse puettua. :)
    Mutta kuten Lillille myös tuossa kirjoittelin, niin etenkin päiväkotiin täytyy varmasti valita helposti puettavaa ja kotiinkin jos siltä tuntuu. Tosiaan pukemiskiukkua ei kannata kuunnella. :D

    VastaaPoista
  10. Kaunis takki. Minäkin olen aina välillä miettinyt noita MATn anorakkeja, mutta en ole ikinä livenä kokeillut sivuvetoketjua. Pojat eivät ainakaan innostu siitä. Meillä on reimatecin housut sivuvetskarilla ja ne ovat varsinainen riidan aihe :(

    VastaaPoista
  11. Tosi nätti takki, ihanan värinen. :)

    VastaaPoista
  12. Aivan syötävä väriyhdistelmä ja ihana anorakki! Kävin kurkkaamassa verkkokaupassa ja ihastuin siihen ruskeaan anorakkiin. Minähän olen vielä vailla 2v:lle sitä ruskeaa "kaupunkitakkia". Hinta vaan tuntui olevan siihen tarkoitukseen vielä turhan korkealla, etenkin kun olen jo ostanut Ticketin tähtihaalarin. Tähdet ja ruskea (myös vaaleansininen) kaikessa muodossa saavat minut sekaisin... Käyhän vinkkaamassa, jos löydät sopivia pipoja (ruskeaa??? tähtiä???).

    t. Kolmen pojan äiti

    VastaaPoista
  13. Rva Kepponen; Jep, silloin ei varmana tätäkään kannata hankkia. Turha riidellä pienistä. ;D

    Kotiäiti; On se. :)

    Kolmen pojan äiti; Ihan totta, että tuo hinta on aika korkea ja varsinkin jos vaan kaupunkikäyttöön on tarvetta.
    Meillä tämä tulee ihan pihakäyttöön myös. :)
    Vai pipoja, hmm. Pitäisi itsekin kyllä nyt tähän löytää ruskea ja tähdillä. ;D
    Lupaan vinkata kun löydän!

    VastaaPoista
  14. Meillä on tuo sama ihana takki. Hankin siihen Reiman ruskea-valko-mustan Paljakka pipon, sopii mielestäni kivasti!

    Terveisin Vilma

    VastaaPoista
  15. Vilma; Joo, niin sopiikin. En edes tajunnut, vaikka olin ostanut juuri tuon Paljakka pipon 10v:lle talveksi. Kiitos vinkkauksesta! :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)