sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Haalari haussa!


Siis nyt kuulkaas alkaa tuntua epätoivoiselta (saa ihan rauhassa nauraa), nimittäin olen kiltisti odotellut malliston toisensa jälkeen löytääkseni Emilille sen täydellisen ihanan välikausihaalarin.
No eipä ole näkynyt..
En tiedä onko minusta vuosien varrella tullut liian nirso, suorastaan ronkeli? Mutta tosiasia on se että sitä "tuo on just pakko saada" reaktiota ei ole vaan tullut. Samaa vikaa oli talvihaalarin etsinnässä. Huoh.
Joo ihan kivoja on ilmestynyt, mutta ei sitä täydellistä, sitä jossa olisi juuri sitä jotain..
Emilin välikausitilanne on se, että hänelle on tällähetkellä hankittuna se Kappiksen vedenpitävä setti ja viime kesän alesta olen jemmannut Jonathanin city setin. Haluasin noiden lisäksi vielä haalarin, mutta minkä ihmeen?



Ticketiltä on ilmestynyt jälleen yksiväriset Uffot (kuvat lainattu Niilo Ilosta). Turkoosi ja ruskea miellytti kyllä ihan kivasti silmää, mutta tuntuu että nämä värit on meillä jo nähty (turkoosi oli Emilillä 1v ja ruskea 2v). Ticketin mittasuhteet on meidän pojille tosi hyvät, joten mielelläni päätyisin Ticketiin. Olisipa tätä vaikka raikkaan vihreänä!



Po.P tarjoaisi vihreää, mutta mittasuhteet haalarissa ei ole meille parhaat mahdolliset. Po.P:n haalareissa tuppaa olemaan meille liikaa niska-haara mittaa ja suhteessa lyhyen oloiset hihat. Siis kyllä ne menee, mutta Ticket olisi parempi malliltaan.
Toisaalta tuo harmaa olisi jotain ihan uutta meillä, joten se saattaisi olla aika kiva.. harmi että lähin sovitus paikka olisi monen sadan kilometrin päässä.



Näistä Jonathanin haalareista pidän kanssa ja hintakin olisi hiukan inhimillisempi. Mutta kun yksivärinen olisi toisaalta enemmän mieleeni..

Vielä olisi näkemättä Molo Kidsin harmaa haalari, se olisi kanssa ihan kiva. Ainakin luulen niin, mutta harmaa.. En tiedä onko koko harmaa niin meidän väri kuitenkaan. Se sateenkaari kuosi on taas jotenkin liian raidakas.
Ähs!



Tykkäsin kyllä kovasti viime vuoden harmaa-mustasta Ticketin tähti Uffosta ja Cupcaken takista. Nämä iskisi, mutta kun mistään ei enää saa.. Siksi ajattelin nyt tähän samaan syssyyn huudella olisiko jollain jemmassa ja haluaisi luopua omastaan?
Ticket saisi olla 104cm ja Cupcake 110cm. Tarjota saa poikientyyliin @ gmail.com

Jään odottamaan, jotain joka iskisi..
Onko oikeesti ketään toista jolle tämä haalarin etsintä olisi näin vaikeeta? Vai olenko tosiaan ainoa liian turhamainen ja tarkka äiti?
(huom! pilkettä silmäkulmassa) ;)


40 kommenttia:

  1. Nyt täytyy sanoa, että tuo jonskun kelta-ruskea näyttää Emililtä precis.

    Meille ei tule kevääksi/syksyksi enää haalaria, koska tyttö käytti sitä viime keväänä varmaan viikon ja syksyllä kolme. Sen sijaan mikään takki-housu-yhdistelmäkän ei näytä kivalta. Mutta tiedän, että se johtuu vain siitä, että on ollut liikaa tekemisissä näiden kanssa. Joskus iskee kyllästys, ja pitää vain valita puku ja vaatteet tarpeen (ja tarjonnan) mukaan. Vaikka meillä tytöllä on se vaaleanpunainen asu, tiedän että se ei sovi yhdistelmään kura+lätäköt+reipas tyttö. Toisaalta kaapissa näyttää kivalta ja kevätkeleihin taitaa olla vielä aikaa...

    VastaaPoista
  2. Onhan nuo haalarit niin hintavia, että sillä rahalla pitäisi saada mieluinen.

    Olen vihreän ystävä ja itse olen harkinnut tätä
    http://www.reima.fi/fi/mallisto/reflection/ vihreänä. Tai sitten tuota PO.Pin vihreää. Kumpaakaan en ole nähnyt livenä. Kun vaan jaksais taaplata kauppaan saakka :)

    VastaaPoista
  3. Heips! Samoilla linjoilla olen, jotakin noista haalarimalleista puuttuu. Eniten kolahtavat popin harmaa ja ticketin harmaa-musta-tähti. Toisaalta Reiman kuosihaalarit ovat aikast hauskoja myös.

    Kyllähän sitä lapsensa pukee sitten loppujen lopuksi hinta-laatu-saatavuus kuvion mukaan, mutta vielä kun voi etsiskellä, niin...

    VastaaPoista
  4. No ei ole vaikeaa. Ei tarvitse olla mikään tietty väri tai merkki, aika paljon ratkaisee hinta.
    Viime vuoden tiketti menee vielä, niin nyt ei tarvinut ostaakaan uutta.

    VastaaPoista
  5. No mites se uusi cc:n haalari?
    Se on oikeasti tosi kiva, vielä kun asustaa vihreällä ja ruskealla, niin on sitä sinistä vähemmän.
    Juulia ja joonataniin oli tullut niitä ainakin lisää kokoon 104cm, mutta riittäisikö se teille..?
    Tämä vk-haalari on kyllä paljon reilumpi, kuin esim. viime vuotiset cc:t.
    Hintakin on oikein kohtuullinen.
    Pähkäilemistäsi vaihtoehdoista ottaisin ehdottomasti vihreän popin, mutta jos mittasuhteet ei ole sopivat, niin eihän se sitten oikein toimi...

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  6. Hei
    Toi po.p oli musta livenä aika vaalea hiekkalaatikolle. Itsekin tykkäisin siitä muuten.
    Onko nuo popin hihat sinusta miten lyhyet?
    Meille kanssa ticket on mitoiltaan paras, siinäkin tosi hihat vähän lyhyen puoleiset. Onko popissa siis vielä lyhyemmät?

    Itse odotin innolla ticketin mallistoa, mutta vähän sama vika kun sulla, että nuo värit on jo nähty. Vihreä olisi ollut hieno!!

    VastaaPoista
  7. Ticketillä oli vauvamallissa(koot 92 asti) tosi kaunis ompunvihreä väri, mutta sitä ei taida sitten tulla isompien haalareihin?

    VDT:n välikausihaalari on myös oikein hyvän mallinen. Löytyisikö sieltä teille joku kiva väri.

    VastaaPoista
  8. :o) Tunnistan tuosta itsenikin. Se on katos tää vanheneminen ;o) Tiedätkös ? Jäätelökään ei enää maistu kun pitää olla kyllin hyvää, samoin sipseissä, vain harva kelpaa. Näin menee myös karkkirintamalla...

    Mutta vaatteet.... Sitä pyörittelee yhtä ja toista merkkiä/vaatetta mielessään ja aivan kuin kiertäisi ympyrää. Ei vain osaa päättää mikä olisi just se paras.

    Minä pohdin, tuumaan ja vatvon yleensä niin pitkään et kaikki koot onkin jo loppuunmyyty :o/ Sekään ei kiva.

    Jotensakin tuntuu et tavallinen ei kiinnosta, pitäs olla sitä jotain, kaikessa. Toisinaan taas haluaa aivan tavallista kun huomaa ettei erikoinen olekkaan se meidän juttu... Todella hankalaa !

    Esimerkkinä voin sanoa etten pitänyt sinisestä lainkaan. Arvaappa onko meillä nyt paljon sinistä ? :o) Ei tummaa vaan ihanan heleää. Miten se väri sopiikaan Emilille.

    Meillä muuten on tuo CC:n tähti takki :o) Tosin koossa 104cm ja on onneksi vielä reilukin Empulle. Yritän metsästää siihen sopivia beigen värisiä välikausihousuja ja se onkin jo toinen juttu ;o)

    VastaaPoista
  9. Ooh, luulin ettet tykkää harmaasta! Suosittelen ostamaan harmaan nyt kun oletsille puolelle kallistumassa! Tosi helppo asustaa värikkäillä asusteilla. Harmaa puku muuttuu miltei ihan toiseksi, kun vaihtaa turkoosit asusteet keltaisiksi jne.

    Meillä on Plain Rainit molemmille ja Nöpölle vaikka mitä. Poitsuhan ei tykkää haalareista, joten haalariongelmat ei koske häntä=D
    Nöpölle on pinkki T2H ja kukkakuosinen (v.pun.) plus Mini A Tureja kaksi kpl. Että haalariongelmaa ei ole myöskään hänellä=D

    VastaaPoista
  10. Meille kans olen tuota ticketin harmaa-mustaa tähtihaalaria metsästänyt joka paikasta 104cm kokoisena!! Meillekkin siis saa vinkata jos joltain sellainen lyötyy. (mialle toki ensin...mutta jos sattuisi löytymään useampia...) ;)

    Samainen ticketin tähti kuosi takkina 128cm on ollut myös metsästyslistalla mutta ei sitä vain löydy. :(

    Housut ovat molemmille kappiksesta ostettu ja esikoiselle icepeakin vihreä välikausitakki, mutta kaikki muu on vielä hakusessa. tänä vuonna ei minullekkaan tunnu kelpaavan mikään. Sitä villevallan tähtitakkia olen odotellut, mutten ole varma siitäkään. =D on tämä taas vaikeeta!! Tuo Po.Pin harmaa haalari oli aivan ihastuttava kun sitä viime viikolla hypivtelin liikkeessä. Kai se on tyydyttävä siihen jos ei tuota tähtihaalaria löydy.

    VastaaPoista
  11. Voi vitsit, ku mulla olis just toi tähtihaalari, enkä oikeen sille lämpee!
    On edelleen pojalle suuri ja mallikaan ei meille oikein passeli, vaikka laatu olis ihan parasta. MUTTA se on kokoa 98 cm ja ilmeisesti teille sitten liian pieni? Meidän poika nyt 3 v 1 kk ja mitat suurinpiirtein 101 cm ja 18 kg.
    Olen tuon huutonetistä huutanut käytettynä, mutta minkäänlaista käytönjälkeä ei haalarissa ole.

    Ootko muuten varma haalarin tarpeesta? Meinaan, että jos löytäisit jonku kivan kaksosasen vai oletko ehdottomasti haalarin kannalla. Me ollaan menty koko talvi takilla ja housuilla, enkä usko meille enää haalaria tulevan.

    Kiitos kivasta blogista, täältä oon monet inspiraatiot hakenu pojan vaatteisiin! :)

    T: Fanni80, Treelta

    P.S. Hain muuten pojalle saman Kappiksen setin koossa 110 cm kuin Emilillä, mutta jouduin sen palauttaa "liian pienenä". Ei olis menny ku just kevään! Joten on vähän eroa noissa ruumiinrakenteissa lapsilla! ;)

    VastaaPoista
  12. Mulla ei ole ollut vastaavaa ongelmaa... Meillä on jo Ticketin uusi tähtihaalari NiiloIlosta ja samasta paikasta varattuna Molo Kidsin harmaa. Eli melkein jo liikaakiin haalareita! ;D Tuo Molo on isossa koossa joten menee syksyllä ja ehkä keväälläkin ja Ticket myös joten mulla on vuodeksi eteenpäin haalareita! :D
    Mäkin tykkäsin tosi paljon tuosta Ticketin vuoden takaisesta tähtihaalarista, harmi etten löytänyt sopivaa täksi kevääksi!

    VastaaPoista
  13. On muitakin, joille haalarin löytyminen on tällä kertaa työn ja tuskan takana. Mä en myöskään ole löytänyt vielä sitä haalaria, joka "olisi pakko saada". No, meille menee vielä keväällä syksyn puku, joten siinä mielessä ei ole kiiruskaan mutta voisihan sen syksyhaalarin jo hankkia nyt, kun kokoja on vielä jäljellä.

    Samoja haalareita oon katsellut kuin sinä mutta sitä juuri oikeaa en ole löytänyt. Huoh.

    No, jospa se oikea vielä kävelisi vastaan?

    VastaaPoista
  14. Kivoja haalarivaihtoehtoja kaikki, loppujen lopuksi asusteet tekevät sitten kokonaisuuden. Mutta sama juttu täällä, vuosi vuodelta on tarkempi haalarin valinnassa.

    Minusta teille sopisi hyvin se Molon sateenkaarihaalari!

    VastaaPoista
  15. Hei!

    Olen jo jonkin aikaa seurannut ihanaa blogiasi. Kahden pienen pojan värikkäitä ja uusretroja lastenvaatteita rakastavana äitinä olen saanut täältä monta hyvää vinkkiä ja ennen kaikkea on ollut kiva lukea juttuja poikien KAUNIISTA vaatteista. Kiitos! :)

    Näistä haalarimietteistäsi tuli mieleen, että miksi et koskaan postaa mitään Remu Travallen ulkovaatteista? Meillä on ollut ko. merkiltä sekä haalaria että takkia, ja mielestäni ovat olleet hinta-laatusuhteeltaan ihan loistavia. Nyt juuri kävin valmistajan sivuilla ja silmiini pisti tällainen, joka saattaisi sinuakin miellyttää (löytyy kuulemma myös vihreänä):

    http://www.travalle.fi/default/tuotteet/kevat-2011-mallisto/1251-remuhaalari-suora-malli.html

    Kiitos vielä kerran kivasta blogista ja toivottavasti The Haalari löytyy pian! :)

    Mari

    VastaaPoista
  16. Toisinaan elämä helpottaa, kun hyväksyy sen tosiasian, että kaikki ei voi, eikä edes tarvitse olla täydellistä. Ihan tavallisessa arjessa, se pahamainen "Ihan kiva" voi olla ihan mainio valinta, kunhan vaate (tai mistä nyt onkaan kyse) täyttää tehtävänsä.

    VastaaPoista
  17. Ootko huomannut Reiman vihreäraidallisen? Se on musta ainakin paaaljon kivempi livenä kuin kuvissa ja se ei ole kaukana yksivärisestä, kun yläosan raidoista osa on samaa väriä kuin alaosassa on :).

    VastaaPoista
  18. mulla ei ole ole ollut valinnan vaikeutta. yleensä on esikoiselta säästynyt jotain kuopukselle, joten hänen kohdallaan ei varsinaista pakkoa ole koskaan ollut. esikoiselle on yleensä joku vaihtoehto myös löytynyt jemmasta, joten uutuuksien tullessa ei ole ollut pakko ostaa mitään, vaan rauhassa on voinut sulatella, mikä ehkä miellyttäisi. joskus olen uutuushypeen mukaan lähtenyt, mutta harvoin ne on osoittautuneet loistaviksi ostoksiksi. esim. jokunen vuosi sitten VDT välikausihaalarit saivat minut hurmioon, mutta ne osoittautuivat sellaisiksi "kyläilyhaalareiksi". puuvillavuori imaisi meidän käytössä vedet sisäänsä, samoin teippaamaton vetoketju. toisena esimerkkinä tulee mieleen ne nyt kappahlissa olevat oranssit takit. ostin molemmille pojille ja kotona vuorokauden niitä ihmettelin. sävy ei ollut oikein meidän ja lisäksi molemmissa takeissa oli niin paljon tahroja jo valmiina (samoin kaikissa kaupoissa olevissa), etten halunnutkaan niitä.

    tänä keväänä kuopuksen haalarina on jo viime keväänä ostettu popin vihreä, nyt vasta koko 104 alkaa olla sopiva. lisäksi "varahaalarina" on muutamia esikoiselta jääneitä (jonathan, T2H ja remu). luulen kuitenkin, että kaksiosaisilla mennään :o)

    VastaaPoista
  19. Joo minustakin se Molon haalari pvois passata teille =)

    VastaaPoista
  20. Täällä on myös pähkäilty haalarin kanssa LIIAN paljon =) Tykkäsin noista PO.Pin haalareista, mutta jotenkin vihreä on ehkä liian vaalea meille. Ja pelkään että vetskarit näyttää myös kamalalta ekan hiekkalaatikko keikan jälkeen. Poika kuitenkin makaa ja kierii maassa sen verran, että ei välttämättä olisi kovin kaunis haalari hetken päästä.

    Ticketin ruskea meille on tulossa (ainakin sovitukseen kun kuulin ettei materiaali ole enää samaa kuin ennen). Mini A Turen ruskea on myös mielestäni kaunis, mutta en senkään rymyominaisuuksista tiedä sitten. Eli yksi tumma ja kestävä haalari tarvitaan.

    Heräteostoksena tilasin Naperonutusta alella Minymon turkoosin haalarin. On muuten livenä paljon kivempi kuin kuvassa! En ole pahemmin tällaisten kuviollisten ystävä, mutta tämä oli jotenkin kivan keväinen. Enemmänkin kauppareissuille ja kyläilyyn sopiva kuitenkin vaaleutensa vuoksi. Meille tuli myös ne turkoosit housut isommalle pojalle ja nekin olivat ihanat.

    Jonathanin kelta-ruskea näyttää todella hyvältä, sinuna harkitsisin sitä =)

    VastaaPoista
  21. Popin haalari on luonnossa valkoisen harmaa ja sellaista "ulsteri"kuosia, minusta ei mitenkään nätti lapsen haalariksi. Meillä sopii vielä Popin viime syksyn ruudullinen haalari joten sillä mennään. Koululaiset onkin sitten se ongelma :)

    VastaaPoista
  22. Hei!

    Löysin blogisi tänään - meilläkin on ensimmäinen välikausihaalari haussa pojalle. Paljon olen täältäkin jo bongannut niin merkkejä kuin vinkkejä, kiitos siitä.

    Saisinko kokeneemmalta vinkkejä? Minulla on siis 8kk vanha poika, joka käyttää pituutensa puolesta jo 80-senttisiä vaatteita. Hänen niska-haara-pituutensa tuntuu olevan kamalan pitkä. Nyt pähkäilenkin kevään hankintoja. Hän tulee olemaan välikausipukuaikana iältään n. 10-11kk vanha. Meillä on talvihaalarina POP:in sininen haalari, kokoa 80. Olettaisin että kokonsa puolesta se menisi vielä ehkä huhtikuuhun asti,varsinkin kun keväällä ei tarvitse alle niin paljoa. Sehän on myös vedenkestävä. Lisäksi meillä on Ticket to heavenin rubber fleece rain set odottamassa, koossa 86. Lasketaanko tämä "välikausipuvuksi"? Tarvitsemmeko mielestäsi vielä ihan kunnon välikausihaalarin? Kuinka paljon alle 1-vuotiaat niitä mielestäsi tarvitsee? Mikäli löytäisimme jonkun kivan mallin, jota poika voisi käyttää vielä syksylläkin, niin olisin valmis maksamaan sen 100 euroa. Mutta parista kuukaudesta en sitä missään nimessä halua maksaa, ja tuntuu todella vaikealta arvuutella ensi syksyn kokoa.

    Itse olen kuolannut uutta cupcaken sinistä tähtihaalaria (oi kun sen saisi vihreänä!) sekä POP:in harmaata haalaria. Se on luonnossa TODELLA tyylikäs, ja siihen voisi yhdistellä vaikka mitä värejä, mutta pelkään sen likaantuvan heti hiekkalaatikolla. Mutta jos sinulla ei ole sitä pelkoa, niin suosittelen sitä harmaata. Erottuu tyylikkyydellään ja yksinkertaisuudellaan... Käytännöllisyys on sitten eri asia. :)

    VastaaPoista
  23. Jos mulla ois poika, mä tykkäisin siitä uudesta Ticketin mustasta tähtihaalarista..missä ne tähdet on niinkuin valkoiset ääriviivat vaan...se tyttöjen valkonen missä mustia isoja kukkia on kans ihana..mutta ehkä aavistuksen arka..sitä kuosia mä voisin haluta ehkä takkina...
    Mutta, mutta...meillä ei todellakaan ole ongelmaa tänä, keväänä kun mä oon jo hamstrannu niitä "pakko saada" haalareita muutaman huutiksesta ja Ticketit niin reiluja että menee edelleen ja varmaan vasta nyt alkaa olla sopivia, ettei näytä liian isolta..jotenkin mun silmään nuo vanhemmat kuosit (ticketiltä) on sattunu paremmin ja onneksi on huutis mistä löytää melkein mitä vaan kun hetken oottelee ja kyttäilee...

    VastaaPoista
  24. Täytyy munkin kommentoida, kun joka päivä käyn blogissasi kurkkimassa ihania vaatteita :) Meidän 2v pojalle mahtuu vielä viime vuoden Ticketin mustatähti-haalari, josta tykkään kovasti. Toiseksi haalariksi olen miettinyt Ticketin tämän vuotista vihreää. Mahtaako vaan olla liian vaalea?? ja sitten vielä meiltä löytyy Minymon turkoosiraita takki. Mä olen raitojen ystävä :) Villervallaa tekisi vielä mieli. Olisikohan siinä riittävästi yhdelle lapselle :)

    VastaaPoista
  25. Fanni80,jos haluat luopua haalarista,olisin kiinnostunut ostamaan sen!

    VastaaPoista
  26. Pikaa vaan liikkeellä.. laitan myöhemmin juttua lisää. ;)

    Eli Fanni80 Voisitko ottaa yhteyttä s-postiini;
    poikientyyliin@gmail.com
    Mietin nimittäin että se 98cm tähtihaalari voisi mennä meillekin ainakin kevään, kun Emil ei ole kuin pari cm pidempi kuin teidän poika ja 3kg kevyempi. :)
    Niin että jos haluat luopua siitä niin laita ihmeessä tarjousta siitä s-postitse!

    VastaaPoista
  27. hmm. näin kolmen pojan äitinä ostaisin tuon jonathanin ihan siistä syystä että vaal.harmaaseen jää hiekkiksen ruskee kyl varmaan tehokkaasti kiinni ja muiden haalareiden hinta on minulle ehdoton nou nou. en osta kylo noin kallista kellekkään.

    VastaaPoista
  28. Heh, kuulostat ihan minulta :)
    Minäkin pidän enemmän yksivärisistä haalareista. Esikoinen kuitenkin halusi sen Ticketin tämän kevään tähtihaalarin, joten menkööt... Kuopus saa sitten kulkea yksivärisissä!
    Muhunkaan ei oikein iskenyt mikään. Mutta Jonathaneja odotellessa ;)

    VastaaPoista
  29. Voi, toi vaaleanharmaa poppi on ihana :/. Minä en taida enää ostaa meidän 07 syntyneelle haalaria.

    Meillä pitää ihan patistaa tuohon haalarin käyttöön. Poika haluaisi vaan käyttää housuja ja takkia. Minä olen tykännyt meidän molemmilla lapsilla noista ticketin malleista. Nyt vaan tuntuu, että vievät motivaatiota tuosta itse pukemisesta kun hihat ovat niin ahtaat. Oletko huomannut onkohan kaikissa uudemmissa malleissa näin vai onko meidän haalarit jotain mini-maanantaikappaleita? Meillä on ollut aiemmin käytössä ns. vanhan mitoituksen haalareita ja niissä en vastaavaa ongelmaa havainnut. Nyt on pojalla baggie reflex ja tytöllä normi baby baggie viime talven mallistosta.

    VastaaPoista
  30. Yksiväriset on munkin mielestä ihanimpia.. Meillä on tänä keväänä juuri tuo perusturkoosi/sininen ja sitten yksi ruskea kaksiosainen asu (sininen Elloksen halpis haalari, ruskea Ticketin plainrain fleecellä). Niitä saa ainakin helposti asustettua vaikka "ristiinkin". Näistä Popin vihreä haalari näyttäisi ihanan raikkaan väriseltä! Tosin hinta tulee meillä ainakin vastaan aika reippaasti :)

    Laitoin sulle tunnustuksen, löytyy blogistani :)

    VastaaPoista
  31. Huomasitko, että Remu Travallella on vihreänä, että ruskeana yksivärinen haalari ja vielä siinä kivemmassa suorassa mallissa.

    Taikku

    VastaaPoista
  32. Ihan alkuun, iso kiitos teille kaikille ihanille kun otatte näin aktiivisesti osaa minun "turhamaiseen" haalarin metsästykseen! ;)
    Sitten ihan lyhyesti jokaiselle..

    Mari A.; Se voi olla tuo kyllästyminen osa tätä ongelmaa, tuntuu että kaikki on jo nähty. Sama oli nimittäin tosiaan talvihaalarin kanssa.
    Tuo Jonathan on nyt tulossa, mutta saa nähdä jääkö se meille. Kun se jokatapauksessa piti tilata, niin otin Emilin kokoa. ;)

    RvaKepponen; Ihan totta! Kun itsekin haluaisin nyt koittaa selvitä kohtuullisella ulkovarustemäärällä, niin siksi se haalari saisi olla just eikä melkein mieluinen ja tosiaan hinnatkin on sen verran suuret..
    Tuo Reima näyttää ihan kivalle kyllä myös.

    Anonyymi; Niin ja nimenomaan se kun ovat niin hinnakkaita, niin saisi olla just eikä melkein. ;)

    ninnu; Ei niin tarkka pääsee siis helpommalla. ;) No joo, ehkä tämä on vaan niin kivaakin ja kun sen haalarin oikeesti tarttee niin miksi ei etsisi sitä juuri ihaninta sitten.

    Emmi; Kiitos näin jälkikäteen! :)
    Joo se Cupcake olisi ihana, epäilen vaan koon riittävyyttä. Kun tosiaan Emil on nyt jo sen n.103cm pitkä, että mahtaako tosiaan se 104cm riittää..
    Harmi kun en mittoja löytänyt mistään, toisaalta voisihan sen tilata kokeiluun ja palauttaa jos ei mene.

    Irene; Minusta ainakin aiemmissa Po.p:n ulkovaatteissa on ollut naftit hihat. Esim. viime kevään haalaria koitin tuolloin Emilille ja siitä kun otti hihojen puolesta sopivan koon, niin niska-haara roikkui polvissa!
    En sitten tiedä onko nyt mitoitus muuttunut tälle keväälle..
    Verrannut en ole myöskään Ticketiin, joten en voi siitäkään sanoa mitään.
    Meilläkin kun on pitkäkätisiä poikia, niin täytyy aina noita mittasuhteita pohtia. ;)

    Oliviah; VDT:n välikausimallistoa olen odotellut, mutta ei taida vielä olla missään esillä?
    Just sitä vauvojen vihreää Ticketin haalaria olen ihastellut ja kyselinkin Niilo Ilon Annelta tuleeko, hän osasi kertoa että sitä hänen muistin mukaan olisi isoillekin valmistettu vyötärökiristettävällä mallilla. Mutta siihen en ole törmännyt vielä missään.

    äiti kuudelle; JOO! Just niin, ikä sen selvästi teettää. Sitä menee vaan vanhentuessaan tarkemmaksi kaikesta. :D
    Voi sinua onnekasta, jos vaan löytyisi meillekin tähtitakki 110cm! Vaaleansininen on tosi kaunis vaalealle pojalle, joten voin kuvitella miten ihanasti teidän Emilille se sopii.
    Tykkään kyllä itsekin vaaleansinisestä, mutta se tummansininen ja perussininen ei uppoo. ;)

    Jarna; Ajattele! Vanha tylsä väri harmaa on muuttunut minusta tosi kivaksi. ;D
    Se olisi kyllä uutta ja erilaista meillä, joten vakavasti sitä tosiaan harkitsen. Ihan totta että sen saisi piristettyä vaikka keltaisella tosi upeaksi kokonaisuudeksi.
    Teillä on sitten hyvin kevät kunnossa. :)

    Sifia; Sama maku. ;) Voin vinkata jos minulle tulee tarjouksia useammasta, tosin ei vielä ole yhtään tarjottu, joten kiven alla tuntuu olevan. Harmi..
    Meillä on juuri tuo Ticketin tähtikuosi 10v:llä takkina 140cm, joten onneksi edes hiukan sitä kuosia jemmassa.

    VastaaPoista
  33. Fanni80; Tuossa jo aiemminkin huhuilin, mutta siis uudelleen.. Laita ihmeessä tarjousta siitä haalarista s-postiini, olen ehdottomasti kiinnostunut! :)
    Se kun saattaa mennä meille kevään vielä, kun Emil on vain pari cm teidän poikaa pidempi ja kolmisen kiloa kevyempi.
    Olisiko tuostakin sitten kiinni että teille on se Kappiksen setti pieni 110cm, kun Emil on taas tosi hoikkis.
    Niin ja kyllä minä vielä sen haalarin haluan, ei se välttämätön olisi mutta jotenkin vaan tykkään. :)

    MrsAgatha; Nyt muuten onkin enemmän teidän tyyliä nämä kevään mallit. ;D
    Se viime kevään tähtihaalari on tosiaan suosittu ja mistään ei tunnu löytyvän.

    Omppumamma; Siihen luotetaan! :)

    Vauhtivekaroiden äiti; Ehkä olen vaan asusteiden kanssa sitten tuskailemassa jos sen sateenkaarihaalarin ostaisin. ;)

    Mari Laine; Kiitos kovasti! :)
    Siis minulla ei ole Travallea vastaan mitään, mutta niissäkin se malli ei oikein istu meidän pojille. Toisaalta meillä on Travallea ollut viimeksi jo useampi vuosi sitten, joten kyllä sitäkin voisi vaihteeksi testata.
    Juurikin tuota haalaria katsoin, mutta jäi sitten tästä bloggauksesta pois. Silti tuo voisi olla vaihtoehto, ehdottomasti. :)

    Anonyymi; Oi ihana! :D Joo ei minulla yöunet mene tai päivärytmi sekaisin, kun en haalaria heti juuri haluamassani kuosissä löydä. Tosiaan tämä on sellaista ihanaa epätoivoa, jota on vaan hauskaa miettiä pilkettä silmäkulmassa!
    Kyllä meille varmasti joku löytää tiensä, jos ei juuri sellainen ihana, niin ainakin joku kiva ja toimiva.

    Äitiliini; Joo se Reiman vihreäraidallinen on ihan kiva myös, mutta kun jotenkin vaan yksivärinen tai koko kuosillinen olisi kivempi. ;)

    Poikien äiti; Tuo onkin hyvä, kun voi kierrättää toiselle. :)
    Meillä ei juurikaan viitsi Oliverilta säästää, kun joutuisi kaapissa seisomaan jotain 3v. ennen Emilille sopimista.
    Oho, mites ne Kappiksen takit silleen! Ihan piti kurkkia meidän takki ja en siitä tahroja löytänyt. Onneksi.

    M; Sitä nyt pitää sitten vakavasti miettiä. :)

    Vera; Minua niin harmittaa, kun Emilille ei mahdu monet kivat haalarit koska ne loppuu 98-104cm. Just tuo Minymo, Mini A Ture ja Cupcake. Höh pöh!
    Ticketin ruskea olisi kyllä varma valinta. :)

    Katja; Ahaa, en olekään sitä livenä nähnyt ollenkaan. Meillä taas koululaisilla on paremmin kuin hyvin välikausi hallussa. :)

    VastaaPoista
  34. Anonyymi; Kiva että löysit blogiini, tervetuloa lukemaan jatkossakin! :)
    Minä ostaisin sinuna kyllä haalarinkin vielä välikauteen. 1v on kuitenkin siinä iässä, että konttailee ja opettelee kävelemään. Niin ollen vedenpitävälle haalarille olisi varmasti paljon käyttöä.
    Touko-kesäkuussa on monesti ollut niin viileä, että haalaria tarvitsee ja viimeistään syksyllä tulee sitten sitä käyttöä lisää.
    Talvihaalari voi olla hiukan liian paksu tuolloin kuitenkaan ja se Ticket fleecellä on minusta kanssa vähän paksuhko +10 asteen keleille.
    Tosin on se hyvä vaihtoehto, mutta sellainen ohuempi haalari olisi taatusti hyvä olla toisena.
    Se on kyllä totta, että ehkä sitten kannattaa ostaa sellanen joka menee syksynkin. Varmaan 86cm olisi siksi paras valinta?
    Keväällä se saattaa tosiaan olla reilu, mutta luulen että enemmän käyttöä tulee syksyllä sitten. :)

    pikkupikkuriikki; Arvaa olisinko heti ostanut sen Tähti Ticketin, mutta sen pohjaväri on tummansininen eikä musta. Tylsyys! ;)

    Anonyymi; Kiva että sinäkin käyt lukemassa ja käy ihmeessä jatkossakin. :)
    Minusta se Ticketin tämän vuoden vihreä haalari pienille on todella kaunis, ostaisin ehdottommasti sinuna sen tuon tumman haalarin kaveriksi. Toki se vähän saattaa likaa ottaa, mutta mitäs siitä, kun pesussa suurinosa lähtee kuitenkin pois. :)

    tinni; Kallita tosiaan, siksi mietinkin tarkkaan minkä yhden ostan. ;D
    Jonathan on tosi vahvoilla ja vaikka toiseksi se, jos nyt innostun..

    Hanna; Se tämän kevään tähtinen on kanssa ihan kiva, mutta viime kevään kivempi minun makuun. :D
    Arvaa odotanko Jonathaneja minäkin, ne pitäisi tulla nyt parin päivän sisään ja pääseen hypistelemään livenä. ;)

    Reettamon; Hih, meillä ei onneksi vielä ole tuota haalarivastaisuutta. ;D
    Kummaa, meillä Ticketillä ei ole tuota hihankireys ongelmaa.

    Tantta; Oi kiitos, käyn kurkkimassa. :)
    Yksiväriset on kyllä tosiaan helppoja asusteiden kannalta. Teidän värit ja ylipäätään välikausi kuulostaa kivalle.

    Taikku; Huomasin, se malli ei vaan ole myöskään ainakaan aiemmin ollut hyvä meidän pojille, mutta täytyy miettiä uskaltaisiko sen testata nyt. :)

    VastaaPoista
  35. uskomatonta haalarihysteriaa monessa blogissa. meillä on aina yksi pop:in takki&kahdet housut riittäneet 4v:lle, ei tarvit kymmeniä haalareita tai yhdistelmiä. illalla jos peset on ne ihan varmaan aamuna kuivat

    VastaaPoista
  36. Yritän saada sulle Mia haalarista postia illan aikana! Ollut kauhea härdelli pari päivää ja nyt poika oksutaudissa, joten ei oikein ole aika riittänyt.

    T: Fanni80

    VastaaPoista
  37. Tämäpä oli hyödyllinen postaus. Mun pojalle myös Popin haalarit on huononmallisia, siispä saatan jatkossa ottaa opikseni sulta siinä, mikä haalari istuu. Ehkä Ticket sitten meillekin.

    VastaaPoista
  38. Anonyymi; Niin, ehkä se onkin se että toiselle joku toinen määrä tuntuu hyvälle. Siis kyllähän sitä pärjää melko vähällä, mutta jos haluaa usemman setin niin haitanneeko tuo. :)
    Meillä ei tosiaan ole vielä paljoa Emilille, hänelle on siis vasta kaksi takki+housut settiä ja nyt haluaisin yhden haalarin lisäksi.

    Fanni80; Oi paranemisia kovasti! Ja tietty laitat sitten kun ehdit, ei tässä kiirettä ole. Taitaa tämä talvi jatkua vielä. ;D

    M-K; Kiva jos on hyötyä. :)
    Minusta Ticketeissä on Po.Pia lyhyempi niska-haara mitta ja senkin takia se istuu meidän pojille paremmin.

    VastaaPoista
  39. Heipsan taas.

    Oletkos nähnyt noita Po.P:n pukuja livenä? Kävin tänään katsomassa ja tuo vihreä puku on luonnossa tosi paljon tummempi. Meillä tippui heti pois listalta. :( Harmaa oli tosi jännä, sellaista farkun näköistä kangasta. Sitä on kuulema myyty paljon. ;)

    VastaaPoista
  40. Moi!

    Kiitos aivan mahtavasta blogista. Mä oon kans ihan samanlainen jahkaaja varsinkin juuri ulkovaatteiden suhteen. Tympäsee kyllä kun 98/104 koon jälkeen valikoima pienenee huomattavasti ja haalarit senkun kallistuu.
    Kävin tänään JesperJuniorissa lonimassa, mutta tota keltaruskeeta en kyllä siellä nähnyt :( ois voinu olla passeli.
    Onko kukaan muuten nähnyt niitä yksivärisiä remuja missään? Meillä on ollut muutama Remu, joista tykkään ominaisuuksiltaan, mutta näissä on tökkinyt yleensä ulkonäkö :D. Yks väriset vois mennä, pitäis vaan päästä sovittamaan.

    Mulla etsinnässä haalarit 104/110 pojalle ja 86/92 tytölle, työnsarkaa siis riittää :D

    Laura

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)