maanantai 21. helmikuuta 2011

Kevään Kamelont Design (ja lukijatarjous)


Kameleont Design kevätuutta on taas ilmestynyt.
Ihanan retromaista rinkulaa ja vähän tuttua tähteäkin. Minuun upposi, entä sinuun?
Jos upposi, niin nyt kannattaa käydä jättämässä tilaus
Blogini lukijat saa sieltä nyt -15% alen Kameleonteista 27.2.11 saakka. Alen saa kirjautumalla kauppaan ja kirjoittamalla tilauksen yhteydessä alennuskuponkilaatikkoon koodin
POIKIEN TYYLIIN
9 kommenttia:

 1. Minusta tuo turkoosipohjainen pallokangas on kiva. Tarjosin eskarilaiselle housuja. Housut eivät todellakaan kelpaa, mutta paitana kävisi kyllä.

  VastaaPoista
 2. Kivoja rinkulapaitoja, Kameleontin trikoo meni vaan älyn nukkaiseksi muutamassa pesussa, niin ovat meillä boikottilistalla :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään =)
  Housut on meillä todettu laadukkaiksi ja aika reiluiksikin, mutta paidat sitten ovatkin pieniä ja ainakin meillä kutistuivat ja lörpähtivät ekassa pesussa. Ompelin sitten resorit jatkoiksi. Ihania kuoseja heillä kyllä on.

  VastaaPoista
 4. Minä en tykkää yhtään. Ainoastaan tuo turkoosi tähtipaita on sellainen, joka täytyy hankkia pojalle. Muuten ei ollenkaan minun makuun :)

  VastaaPoista
 5. M: paidat pieniä?

  Meillä poika noin 106 cm ja edelleen menee 104 cm paita, kun useiden muiden valmistajien paidoissa käytössä jopa 116 cm, suurimmassa osassa 110 cm.

  Mutta nukkaantui meilläkin... Silti tykkään!

  VastaaPoista
 6. Joo minusta ne on. Meillä on nyt käytössä housut kokoa 128cm ja niissä on kivasti vielä pituutta. Samankokoiset paidat (2kpl) meni vielä niukkis naukkis uutena, mutta ensimmäisen pesun jälkeen varsinkin hihansuut oli suunnilleen kyynärpäissä =) ja helmakin liian lyhyt. Toki meidän ukkelilla on kyllä pitkät kädet, joten sieltä ne paidat yleensäki jää ensin pieneksi. Mutta meillä ainakin pitäis ottaa paita kokoa isompana kun housut. Ja tosiaan paitojen laatu muutenkin housuja heikompi. Housut on iiihania. =)

  VastaaPoista
 7. Kuosit on ihania kuten aina, mutta totesin laadun paitojen osalta niin huonoksi, että ostamatta jäävät jatkossa. :/ Ostin loppuvuodesta pojalle kolme 122cm paitaa, joista yksi vastasi juuri ja juuri kokoaan ja kaksi olivat jo valmiiksi nafteja vaikka koon pitäisi olla sama-ja pojalla pituutta nyt n.117cm. Lisäksi tosiaan lörpähtivät ja nukkaantuivat meilläkin heti ekoissa pesuissa, laatu ei mun mielestä vastannut hintaa alkuunkaan. Vastaavasti veluurihousut ovat mitoitukseltaan reilut ja säilyneet paljosta käytöstä huolimatta tosi hyvinä.

  VastaaPoista
 8. Raitapaidoista ja turkoosipohjaisesta rinkulapaidasta tykkään kovasti! Meillä ei olekaan vielä koskaan yhtään kyseisen merkin vaatetta ollut. Pitäisiköhän tilata ihan vain kokeeksi ;)

  VastaaPoista
 9. Minun täytyy yhtyä teidän mielipiteisiin siitä että laatu on vaihtelevaa. Meillä on kanssa muutama paita pysynyt tosi hyvänä, mutta pari on mennyt tosi nopsaan huonoksi. Parempana kestää selvästi meillä ainakin ne joissa on elastaania.
  Velourvaatteet on taas olleet tasaisesti todella hyviä minusta.

  Kokona näissä on tosi pitkät/reilut housut, meillä menee kevyesti velourhousuissa 128cm Oliverille joka on nyt 130cm.
  Paidat ei ole mielestäni niin reiluja, vaan just vastaa kokoaan tai jotkut hiukan nafteja mitoitukseltaan.
  Näissäkin minusta vaihtelee mitoitus.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)