torstai 24. helmikuuta 2011

NIIN ihana Villervalla!



Yksi ehdottomista lempparimerkeistäni on Villervalla.
Ihanan värikkäitä, mutta selkeitä vaatteita lapsille. Materiaalit on tosi pehmoisia ja mallit hyvin istuvia, ainakin meidän hoikkiksille.

Niin ja enhän minä sitten tietenkään voinut vastustaa kun Lasten Metsolaan tuli kevään uutuuksia myyntiin. ;)
Heikkoutenani on myös tähdet ja niitä näissä on aina. Mutta katsokaa nyt, kuka näitä kevään raikkaita vaatteita voisi vastustaa?



Viime kevään Tähtitakki on jo lähtenyt uuteen kotiin pieneksi jäätyään ja nyt sitten oli tilalle saatava uusi. Arvoin tosi kauan turkoosin ja tämän vihreän välillä, mutta kun vihreä on vaan enemmän meidän väri niin siihen päädyin.
Pehmoiset puuvillaiset kangashousut on tosi kivat takataskujen tähtikuvioineen ja mikä parasta lahkeensuissa on säädettävät kuminauhat. Alesta nappasin mukaan tilaukseen tuon tähtisen fleecetakin. Oliverilla on ollut sama nyt syksystä saakka kovassa käytössä ja on pysynyt tosi siistinä.
Takissa, housuissa ja fleecessä kokona 110cm.
Raitapipo on kokoa 4-6v., menee just päähän eli kovin reilua mitoitusta ne ei ole.



Hamsteri on hamsteri kun se johonkin ihastuu.
Eli jemmakätköstä löytyikin yllättäin turkoosina viime kevään tähtitakki 110cm myös. Mietin ensin että jos myyn pois, mutta en sittenkään. Tajusin hiukan vertailla ja tuloksena se että viime kevään koot on olleet hiukan reilumpia. Ilmankos tämä uusi oli niin sopiva, eikä saata enää syksyllä mahtua.
Muutenkin mallia on hiukan muokattu. Helma on takaa pyöristetty ja hihat on ommeltu enemmän malliin eli alaspäin.
Niin ja jos muistatte viime kevään takin materiaalin, niin nyt tämä uusi takki on pehmoisempi. Enemmän puuvillaisempi, eikä niin "vahamainen" pinnaltaan.



Tähtipipoja löytyy muuten KappAhlista, jos joku sellaisia etsii.
Pipot on kaksinkertaista trikoota ja niissä on se tuulensuoja ainakin korvien kohdalla välissä. Lisäksi ovat muuten käännettäviä, toisella puolella on raitakuosit.
Kivasti sopii tuohon takkiin.



Puuvillahousuja tilaisin lisäksi turkoosit samassa koossa, mutta yllätyin kun ovatkin hiukan isommat. Olisiko lie mitoitusvirhe, mutta en lähtenyt palauttamaan kun parempi vaan että menee sitten myöhemmin ja vihreät on sopivammat jo nyt.



Paketissa tuli myös turkoosi tähti paita ja keltaiset trikoohousut 110cm. Tykkään! :)




59 kommenttia:

  1. Tätä postausta olenkin jo odotellut.... ;) Kokoapuna siis Emil. Meillä kun on 104,6cm pitkä 4-v joka toivoisi toiseksi takiksi tähtitakkia, mutten uskaltanut vielä tilata kun koko asia on ollut harkinnassa. Itseasiassa kävin itse juuri eilen Metsolan likkeessä, mutta sieltä olikin jo kaikki takit loppunut, lisää kyllä kuulemma tulee, mutta meiltä on sinne matkaa niin paljon etten viitsi joka välissä Metsolaan ajella. Olisi ollut ihana nähdä takit vierekkäin...meilläkin kun pähkäillään värinkin kanssa. turkoosi vaiko vihreä?? Nyt vaan on pakko päättää ja laittaa tilaus menemään..muuten jäädään ilman.

    Eilen kävin sitten hakemassa samiselle pojalle Po.P in liikkeestä ihanan harmaan takin!! En itse edes tiennyt että sitä suloisen vaaleaa harmaata oli tulossa takkeinakin, mutta näin vaan oli ja niinpä meidän takkipulma oli ratkaistu!! :)

    Ihania ostoksia kyllä muutenkin!! niin teidän näköisiä värikkäitä ihanuuksia!! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania!
    Ovatko millaista mitoitusta? Ei vissiin erityisen reiluja. Noin 125cm pojalle haaveilisin housuja, mutta taitaa 128cm jäädä pieneksi.

    VastaaPoista
  3. Apua, ei enää tähtiä tähtihullulle... tai jos ehkä vähän, tai vaikka tulevaks kaudeks tai tai... ;)

    Aivan ihania ja nuo värit on vaan edelleen ne silmää hivelevät meidänkin suunnassa! Vaikka sorruinkin Kappiksen tummansiniseen tähtitakkiin... äh. Katsellaan :) Mutta toivottavasti vain katsellaan :)

    VastaaPoista
  4. voi kuinka onkaan ihania tänä vuonna. varsinkin tuo vihreä on mieleeni. turkoosiin mulla on tullut jo ähky..meilläkin on jo takkeja ja housuja vaikka kuinka monta mutta ehkä kuitenkin vielä yksi :D

    VastaaPoista
  5. Täällä on aina kaikkea NIIN ihanaa ja raikasta! Tuo turkoosi on kiva värinä ja itse siihen aikoinani ihastuin kovasti, mutta mun ihastus loppui siihen kun huomasin miten huonosti se sopii meidän "perusvaalealle" pojalle.

    VastaaPoista
  6. Nämä on ihania! Minäkin tilasin metsolasta pojille takit, mutta olivat liian pieniä, kun koot olivat niin pienentyneet..

    Onneksi Villervallan oma nettikauppa toimittaa nyt suomeenkin, niin sain sieltä pojille kevättakit :)

    VastaaPoista
  7. Ooo, voi vitsi!! tarviikohan sitä itsekin näpytellä tilausta menemään. Mietin vaan vielä tilaanko suoraan villervallalta vai metsolasta.

    Tuo on kyllä minunkin yksi lempparimerkeistä! Kevään takit onkin tuolta valmistajalta.

    Kivat noi housujen takataskujen tähdet :)

    VastaaPoista
  8. On noissa kyllä ihanan hehkuvat värit. Turkoosi ja vihreä ovat meilläkin suosikkilistan kärjessä.

    VastaaPoista
  9. Hei! Kiitos kivasta blogistasi! Siitä on ollut paljon iloa! Villervallan vaatteita en ole päässyt hiplaamaan missään livenä. Millainen ompelulaatu niissä on? Onko vaatteissa merkintää, missä maassa ne on valmistettu tai tiedätkö tämän muuten?

    Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
  10. Ihanan raikkaita. Kävin noita puuvillahousuja kurkkaamassa, mutta just niissä koot alkoi vasta 86 cm-

    VastaaPoista
  11. Hei! Kiitos kivasta blogistasi! Siitä on ollut paljon iloa! En ole päässyyt koskaan hiplaamaan Villervallan vaatteita livenä? Millainen ompelulaatu niissä on? Onko tuotteissa merkintä, missä maassa ne on valmistettu tai tiedätkö sen muuten?

    Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
  12. Hei, wau mitä asuja... niin keväisiä ja hyvännäköisiä!

    VastaaPoista
  13. IIIIIHANIA!
    Mun pitää varmaan tehdä lisää lapsia että voin tilailla KAIKKIA näitä ihania vaatteita mitä olet sivuillasi esitellyt....

    KIITOS TOSI KIVASTA BLOGISTA!

    VastaaPoista
  14. Huomenta kylmään aamuun!
    Kyllä näyttää ihanalta tuo villervallan kuosi! Huomenna suunnistetaan ideaparkiin jospa sieltä kotiutuisi sinisellä pohjalla takki ja housut.. ootan jo niin huomista että päästään kokeilemaan!! =)
    ja kiitti pipo vinkistä, voipi olla että kotiutan myös sellaisen..
    -sussu-

    VastaaPoista
  15. Nyt suli Hipsunkin sydän! Aivan ihania tähtivaatteita ♥!

    VastaaPoista
  16. Oi, miten ihania!
    Kiitos tästä, en ollut huomannut uutuuksien saapumista.
    Tilaus tehty. ;)

    VastaaPoista
  17. Kivalta näyttää. Tääläkin yksi tähtikuvioihin ihastunut... :D Ja keskimmäiseltä puuttuu edelleen välikausitakki. Esikoisella ja kuopuksella on tuo viime kevään turkoosi takki.

    VastaaPoista
  18. Tää postaus tuli kuin tilauksesta, juuri tänä aamuna katselin Metsolan sivuilta noita ulkoiluhousuja pojalle :)

    VastaaPoista
  19. Ihanat :)

    Minkäs mittainen tämä malli on ;) ?
    Jos sitä sittenkin joutuu tämmössiä tilaamaan, ovat niin ihanan raikkaan värisiä!

    -Rose

    VastaaPoista
  20. tykkää kanssa!

    Kiva, että takki on pehmoisempi tänä vuonna. Viime vuonna jäi käyttämättä, kun oli mun mielestä liian korppu.

    VastaaPoista
  21. Tosi kauniit värit noissa. Meille voisi tulla nuo housut, ihanan raikkaat ja keväiset. Mä tykkään kanssa Villervallan vaatteista, hyvin ovat kestäneet.

    VastaaPoista
  22. Onpas ihania <3 Itse myös haikailen tuon takin perään (ihan turhaan kun ei ole meille tulossa). Välikausi ahdistuksen seurauksena meille kotiutui lopulta kolme haalaria ja odottamassa on viime vuoden Villervallan tähtitakki myös. Mies on kiukkuinen ja seuraavan kerran saan kuulemma ulkovaatteita katsoa aikaisintaan sitten alesta =)

    Tilasin kuitenkin nuorimmaiselle tuon ihanan rainbow-hatun. On muuten todella pientä kokoa! 1v4kk ikäiselle tuo 2-3v hattu on niin pieni että vetää kulmakarvat ruttuun ja muutenkin kasvojen malli muuttuu hieman. Yritin Lasten Metsolasta kysellä hattujen kokoa, mutta vastasivat vaan että voin palauttaa ja vaihtaa suurempaan. En nyt sitten tiedä että minkä kokoiseen. Mitä arvelet, olisiko tuo 4-6v kokoinen mikä Emilillä on, mahdollisesti sopiva noin 48cm päähän?

    Kiitoksia kun jaksat aina vastailla =)

    VastaaPoista
  23. Muistatko äkkiseltään, mitä pipokokoa teillä normaalisti käytetään? Oon tuota raitapipoa tilaamassa pojalle (kohta 4v.)ja mietin, että mahtaako tuo 4-6 koko sittenkään riittää..?

    VastaaPoista
  24. Mä odotin noita kanssa myyntiin Lasten Metsolaan mutta jäi tilaamatta kun pienemmälle olisin tilannut takin kokoa 74cm ja Metsolassa eivät sitä kokoa ottaneet myyntiin ollenkaan vaan 80cm on pienin heillä :/. Sitä en tohtinut tilata kun mini-ihminen on vasta 64cm pitkä että tokko olisi tuo 80cm koko kesäkautena sopiva.
    -Eilin ja Eelin äiti-

    VastaaPoista
  25. ja vielä piti kysymäni, että onko tuon takin kangas mielestäsi sellainen, että sitä voisi käyttää ihan ulkoiluun (hiekkalaatikkoleikkeihin ym.) vai sopiiko mielestäsi paremmin ihan ns. kaupunkitakiksi? Me ei tarvittais yhtään kaupunkitakkia enää mutta joku kiva turkoosi ulkoilutakki kuitenkin ja mietin, sopsiko tämä siihen tarkoitukseen.

    VastaaPoista
  26. Tooosi söpöt!!! Olisiko mahdollista saada turkoosin tähtipaidan sekä takin hihan pituusmittaa? Arvon täällä kokoja, mulla on 4 v. 103 cm/14, kg joka käyttää 104 cm vaatteita tällä hetkellä.

    Kevätterveisin 3 pojan äiti Pk-seudulta

    VastaaPoista
  27. Uijui, kun nää on ihania! :) Oon nyt kahden vaiheilla ostaisko lapsille paremmiksi takeiksi nuo tähtitakit vai softshellit-onko tuo takki miten paksua materiaalia? Minkä pituinen Emil on? Meillä tyttö nyt 104cm ja mietin pitäiskö noista ottaa jo 116niin menis sitten syksylläkin vai onko jo liian iso...

    Turkoosi paita ja turkoosit housut on myös ostoslistalla pojalle, samoin tytölle ihana liivimekko. Pitääkin lähteä ihan liikkeeseen ihailemaan noita. :)

    VastaaPoista
  28. Kiitos teille kaikille ihanaisille kommenteista! <3 Vastailen kysymyksiin parin tunnin päästä, nyt tulin pikaiseen kurkkaamaan ja jatkan siivousurakkaa. ;)

    Loppuun vielä vaan että Emil on nyt 103,5cm pitkä ja 15kg.

    VastaaPoista
  29. Aivan ihana toi uusi mallisto, vielä ihanampi kuin viime keväänä. Hyvä tietää ettei takki oo enää niin vahamainen, tosin kyllä se viimevuotinenkin meillä pehmeni pesussa aika paljon.

    Aivan upea toi tähtitakki ja housut ja lisäksi turkoosi setti näyttää tosi raikkaalta. Taidankin laittaa noi kangashousut tilaukseen meillekin, etenkin kun niissä on noi kkiristysnauhat lahkeissa.Näyttää NIIN hyvältä Emilin päällä..

    VastaaPoista
  30. Täältäkin löytyy yksi tähtikuosiin ihastunut. Aivan ihania vaatteita !

    VastaaPoista
  31. Ihanan värinen tuo vihreä takki. Itse tilasin 2v. ja 4v. pojille turkoosit tähtitakit ja ovat kyllä ihanan raikkaat. Kovasti on ollut vanhemman pojan mieleen nuo Villervallan vaatteet.

    VastaaPoista
  32. Voihan pih ja päh!! Nuo puuvillahousut on s_a_a_t_a_v_a!! Aivan ihanat ja muuten tuo uusi kuosinen takki näyttää sun kuvissa paljon paremmalta kuin Villervallan mainoskuvissa. Nyt voisin sitä jopa harkita meillekin jos tarvetta olisi. Mutta nuo housut!!

    VastaaPoista
  33. Nuo on kyllä aivan ihania, juuri eilen itsekin vasta huomasin metsolan sivuilta nämä uutuudet ja ihastuin kyllä oitis. Meillekin taitaa nuo takit pojille tulla :)

    Onko sinulla muuten kokemusta/tietoa Villervallan välikausihousuista, niistä perus-mustista? Onkohan ne kosteudenpitävät ja kestävätköhän miten...?

    VastaaPoista
  34. HUOKAUS,

    Niin on ihania vaatteita. Hyvä, että mainitsit tuosta housujen lahkeen kiristysmahdollisuudeta. Kiitos ihanasta blogista! Olen puolisen vuotta tätä seuraillut. Vaatteet on niin mun makuun! kahden pienen pojan äitinä nautin nähdessäni ihania värkkäitä poikien vaatteita :)
    Hyötyäkin on ollut: tuskailin välikausihaalarien mitoitusten kanssa, koska esikoisella on hurjan pitkä selkä. Vk-haalari postauksesi kommenteista huomasin, että sanoit Po.pin haalareiden olevan selkämitaltaan pitkiä. Nyt meillä onkin sitten Po.pin haalari ja se on aivan täydellinen mitoitukseltaan! Noita Villervallan kesähousuja on ihan pakko kans hommata...
    -poikaasten äiti

    VastaaPoista
  35. Ostin Riemulista samanlaisen vihreän takin ja sateenkaaripipon ja ne on tosi ihanat. 1,5-v. pojalleni jouduin ottamaan myös piposta koon 4-6-vuotta, joten aikas pientä kokoa ovat (pojan pää kyllä kasvaa ylimmällä käyrällä, mutta silti). Nyt kun vaan tulis se kevät :) Pakko ehkä tilailla myös noita housuja.

    VastaaPoista
  36. Kauniita ovat.
    Hyvä tietää että takki pienentynyt.
    Jos niitä joskus alesta ostan.
    Tää kevät mennään vanhalla tähtitakilla.

    VastaaPoista
  37. Onkohan tässä takissa helmassa kiristys mahdollisuutta?? Entä noissa hihoissa?? Meinasin että ottaisinkohan meidän n. 105cm pojalle 116cm takin...oiskohan aivan liian iso....hmm... Takin kuitenkin ois tarkoitus mennä koko kevään/kesän...ja mielellään syksylläkin...syksyksi on kuitenkin Po.Pin harmaa takki joten kevääksi/kesäksi tämä ois tärkeämpi.

    VastaaPoista
  38. Meille on tulossa myös tuo vihreä takki. Aivan ihania nämä kaikki! Taitaakin olla ainoa tämän kevään mallistoista, mihin olen tykästynyt ihan hulluna :)

    VastaaPoista
  39. Sifia; Hyvin sattuu pojat samaan kokoon, ei taida sitten olla kuin 1cm pituuseroa. ;)
    Se turkoosi on kaunis kanssa, tosi pitkään minäkin mietin asiaa, varmaan sen pari päivää ainakin.
    Se Po.Pin harmaa on varmaan kaunis kanssa, minä värisillä housuilla ajattelit sitä pitää?

    M; Minusta yleensä sisävaatteissa Villervalla ei ole naftia kokoa, koska meillä Oliverille joka on 130cm mahtuu edelleen paidat ja housut koossa 128cm! :)
    Eli uskon että teillekin menisi vielä se 128cm.

    Anni, Unikuu ja anonyymi; :D Ihania on!

    Vauhtivekaroiden äiti; Minkä koon tilasit Maxille? Mietin vaan kun ovat Emilin kanssa niin samaa kokoa. ;) Toisaalta tästä olisi se 116cm ollut taatusti parempi, jos syksyäkin ajattelee. Mutta onpahan tuo turkoosi sitten syksyyn..

    Ronja ja Rva Kepponen; Noissa on tosi kauniit värit ja housujen tähdet on tosi kiva lisä. :)

    Anonyymi; Ainakin mitä meillä on ollut Villervallaa ja näissä uusissakin on hyvä ompelujälki, suorat ompleet näkyy olevan takissa kun tutkin.
    Valmistusmaata ei itse vaatteissa lue, enkä löytänyt tietoa Villervallan sivultakaan. Ruotsalainen merkkihän tämä on.

    Oliviah; Niin joo, joissakin taitaa olla vasta isommat koot. Kuten takeissakin.

    Anonyymit; :)

    Sussu; Mukavaa shoppailureissua!, toivottavasti saat teillekin mieleisen setin. :)

    Hipsu, Emmi, RetroSiili ja anonyymi; Tähdet tähdet! ;)

    Rose; Emil on 103,5cm pitkä nyt.

    Mari A.; Nyt tosiaan on pehmoisempi. :)

    Katri; Niin onkin ja siellä oli muuten noita housuja monessa värissä.

    Vera; Miehet! ;)
    Uskon että teille juurikin tämä 4-6v olisi sitten hyvä, koska Emilille tuo menee just mutta ei ole mikään reilu ja Emilin päänymp. on n.51cm.

    Elia; Emilin päänympärys on tosiaan nyt n.51cm ja pipoissa yleensä 52-54, riippuen mitoituksesta. Tämä 4-6v. on tosiaan just sopiva, kasvuvaraa ei ole.

    Eilin ja Eelin äiti; No voi, harmi sitten ettei pienempiä ole. :/
    Mutta jos alesta vaikka sitten jemmaan?

    Omppumamma; Minusta tämä on parempi kaupunkitakiksi, mutta kyllä tuo varmaan toimisi pihatakkinakin. Ainakin se viime keväinen toimi, kangas oli oikein kestävää ja koskteutta hylkivää. Tosin tämä uusi on pehmoisempi materiaali..

    VastaaPoista
  40. 3 pojan äiti; No teille voisi pojan mittojen perusteella mennä kanssa takista tuo 110cm, kun on aikalailla Emilin kanssa samankokoinen. :)
    Takin hiha kainalosta hihansuuhun on 26cm, mutta sisävaatteissa on koot reilumpia ja paidan hihan kainalo-hihansuu mitta onkin 34cm. Takki on tosin leveämpi, joten se tekee lisää hiukan sitä väljyyttä hihaan.
    Tuo paita on Emilille vielä reilu.

    sufee; Jos haluat että menee syksynkin, niin sitten osta 116cm. Minusta kun tuo on niin sopiva Emilille ja hän on saman mittainen kuin teidän tyttö. :)
    En tiedä mahtuuko tuo 110cm tosiaan enää syksyllä Emilille.
    Minusta takissa on tosi kiva materiaali, sellanen napakka puuvilla, mutta ei mikään jäykkä.

    avista; Minustakin viime keväinen pehmeni pesuissa, mutta tämä on silti vielä pehmoisempi. :)

    Jaana, Maija ja Katja; :)

    HeidiF; Minulla ei ole niistä housuista mitään kokemusta, en ole edes livenä nähnyt. Itsekin tosin monesti niitä miettinyt, mutta sitten aina päätynyt Kappahlin tai Lindexin vastaaviin.

    Poikasten äiti; Tosi kiva että blogistani on ollut hyötyä ja siitä Po.P mitoituksestakin. Hyvä. :)

    Anonyymit; :) Nämä mitoitukset on kyllä aina välillä niin erilaisia, että hyvä vaan saada vinkkiä koon valintaan. Tosiaan tuo pipokin olisi meille voinut olla jo sen 6v alkaen, sen verran sopivalta vaikuttaa.

    Sifia; Helmassa on kiristys kuminauhat ja hihansuissa on tuon suoran hihan alla resorit. Eli hihaa voi kivasti kääntää tuosta vielä ja näyttää silti kivalle. :)
    Minä ehkä sinuna ostaisin sen 116cm jo, kun Emilille tosiaan tämä 110cm on just sopiva ja hän on sentään 103,5cm pitkä.

    Wiltsu; Sanos muuta! :)

    VastaaPoista
  41. Kiitti tiedoista!! :) Turkoosi takki lähti tilaukseen 116cm. Po.pin harmaan takin kanssa pidetään Kappikset mustia örkkihousuja ja jos jostain jotkut kivat toiset vielä löydän niin ostan kyllä!! Asusteilla tuodaan sitten väriä ja onhan meillä sitten tuo ihana tähtitakki väriä antamaan. Tuo harmaa takki menee aivan ihanasti myös farkkujen kanssa (niin kuin varmasti villervallan takkikin...)!!! Meillä alkaa olla mukavasti kevät-syksy kasassa. :)

    VastaaPoista
  42. Pitääkin käydä katsomassa ja kokeilemassa noita takkeja kun tulevat paikalliseen liikkeeseen. Heillä ei niitä vielä ole, kun Villervallalla ollut kuulemma toimitusviivettä-voisi siis päätellä, että varsin suosittuja ovat. Tänne ei vaan ole tulossa tuota turkoosia, harmi, kun ajattelin sitä tytölle. Poika kun varasi itselleen jo punaisen :) ja vihreää en osaa meidän neidille kuvitella...Mielellään kun kuitenkin tukisi paikallista yrittäjyyttä. :)

    VastaaPoista
  43. Oi miten ihanan raikasta!:)

    Mä olen nyt viikon varmaan jo pähkäillyt tuon takin tilaamista, se ois kiva piristys esikoisen kevääseen. Poika itse ei vain kuulemma halua tuota.:( Se on nyt alkanut nirsoilla vaatteista. Småfolkin paidatkaan ei enää kelpaa päälle ollenkaan, harmittaa ihan sikana.

    VastaaPoista
  44. Pitäisköhän lopettaa tämä blogin lukeminen ?? En juuri nettikauppoja katsele,mutta tämän postauksen nähtyä piti mennä metsolan sivuille ja voi että, tähtitakkia oli lilanakin (meidän tytön väri) että klik klik ja 2 takkia ja pipoa lähti tilaukseen :D Melkein jo klikkailin housujakin,mutta olivat sen verran tyyriitä ja koska niitä ei tytön värissä ollut,niin en sitten ottanut pojallekkaan..(miten niin koitan samistella tytön ja pojan vaatteissa:)
    Jonathanin takkeja mietin tuossa että mitkä tilaisin lapsille,mutta onneksi en ehtinyt,sillä kyllä nämä tähdet voittaa kaikki heidän malliston takit. Tähtihystera on näköjään tarttuvaa.
    Nyt alkaa oleen takkeja ihan tarpeeksi,toivottavasti ei enää mitään *pakko saada* vaatteita osu nenän eteen.

    VastaaPoista
  45. Mä ehditin pojalle Villervallan kevättakkia, mutta hän ei oikein noista innostunut. Viimevuotisestahän tykkäsi kovasti, mutta sehän tietysti on jo pieneksi jäänyt.

    Tosin itselläkin mielenkiinto noihin Villervallan kevättakkeihin lopahti, kun tuo takin pinta on muuttunut erilaiseksi. Viimevuotisessa takissa tykkäsin just siitä, että se takin pinta oli sellainen vahamainen.

    Villervallan sisävaatteet on täälläkin hyväksi havaittu. Pysyvät hyvinä pesusta toiseen.

    VastaaPoista
  46. Nää on kyllä NIIN ihania, ja mä olisin ostanut meidän pojalle juuri tuon vihreän takin kevääksi. Se oli meillä varauksessa valmiikis, ennen kun kauppoihinkaan tuli, niin kovasti sen halusin. Mutta sitten kun mentiin kokeilemaan, niin huomattiin että meille tämä malli ei sopinut ollenkaan! Poika on semmonen jässikkä, että vaikka pituutta on noin 90cm 104 oli aivan nafti, ja hihoistakin lyhyt. 110 taas oli liian iso, vaikka hihoissa olis ollut sopiva mitta. Ja toisaalta mä olin luulltu, että tässä takissa ois ollut edes vähän semmosta pintaa, että hylkis likaa ja kosteutta, mutta siltä kangas ei tuntunut. En uskaltaisi käyttäää ulkoilutakkina, kaupunkitakkina ois aivan IHKU!

    Haluan kiittää sua vielä ihanasta blogista ja eritysiesti Jonathan vaatteiden laajasta esittelystä! Sulla kuvat paljon parempia, kun heidän omilla sivuillaan. :)
    Meille on tulossa pajalle vihreä Classic takki, ja tytölle liila. :)
    Koko kyllä kovasti mietityttää, mutta hyvää vinkkiä saa tuosta sun postauksesta.
    Onko noissa Jonathan takeissa sun mielestä pitkät hihat?
    Meillä pojalla jopa Reimatecin takissa oli lyhkäset hihat. Meinasin Reiman 98 pojalle, ja koko olikin muuten ok, mutta hihat ois jääneet hetkessä lyhkäseksi.

    Aurinkoisisa päiviä sinulle!

    -Heini-

    VastaaPoista
  47. Ensin kiitokset sulle, olin jo nippanappa vaihtamassa tilaukseen pienemmän koon siitä takista, mutta sun kertoman perusteella jätinkin sen 98cm kokoisen ja on muuten just eikä melkein oikea koko :)
    Ja sitten ne risut:
    Sun takia, mun oli pakko tehdä uusi tilaus tuonne! Hittolainen, niin maltillisesti tilasin vaan takin ja yhden pipon, mutta siis noi kangashousuthan on ihan mielettömän ihanat lapsen päällä ja sitten sinne oli vielä ehtinyt tulla kesähattua ja sukkaa sun muuta uutena ja sen lisäks oli pakko tilata myös tuo paita kun sekin näyttää mallipojan päällä paljon kivemmalle kuin metsolan sivuilla. HITSI :D Että ihan vaan tiedoks et jos meille miehen kans tulee asiasta keskustelua, niin tasan syytän sinua ja sun kuvia :D

    VastaaPoista
  48. Kiitoksia avusta =) Vaihdamme siis kokoon 4-6v, vaikka kuulostaakin isolta taaperon päähän =)

    Huomasitko muuten että tänään oli tullut pipon kanssa sopivia vanttuita ja sormikkaita? Pakko oli tilata lapaset mitkä matchaa ihanaan hattuun. Ja tietty noi canvashousut, nyt kun näki miten kivat olivat Emilin päällä. Meillä on kevääksi punainen tähtifleece (nyt talvella se vihreä) ja sen kaveriksi tulevat vihreät housut, vihreä raitapipo ja tumput.

    Paketti vois tulla jo, ja kevät kanssa =) Eikä enää yhtään uutuuksia Villervallalta, kun aina tuntuu että pakko vaan tilata jotain.

    VastaaPoista
  49. Minkäköhän laista mitoitusta on noi farkut, tietääkö kukaan?

    VastaaPoista
  50. Todella kivoja vaatteita. Tulee ihan keväinen olo kun noita Eemilin kuvia katselee. Hienosti luonnistuu poseeraminen häneltä.

    Tilasin lapselle turkoosin version tuosta takista. Ei kyllä olisi ihan välttämättä kevättakkia tarvinnut ja tilasin trakoituksella sellaisen koon, että menisi vaan tämän kevään. En osaa ajatella, että koululaisena haluaisi noin värikästä enää käyttää.

    Oletko muuten verranut noiden kangashousujen vyötärön leveyttä esim. lindexin housuihin/ farkkuhin?
    Mietin vaan, että meillä lapsella on yhdet villervallan sisähousut koossa 110-cm ja ne valuvat päältä. Ovat vanhempaa mallistoa, joten mietin olisiko mitoitus nyt kapeampaa.

    VastaaPoista
  51. saattaapi olla, että meillekin tämä tuli ja turkoosina kans ;o)

    mihin näiden kaikkien tähtien kanssa joutuukaan, kun on viime vuotista villervallaa ja tickettiä ja nyt nämä uudet =D

    poikien äiti

    VastaaPoista
  52. Sifia; No taatusti menee ja tosiaan teillä on jo hyvällä mallilla kevät. :)

    sufee; Aina parempi jos pääsee paikanpäälle hypistelemään ja kokeilemaan. :) Ja tosiaan mielellään varmasti tukee paikallista.

    Helmi; Oi, teillä on siis uusi tarkka poika. :D Emil taas tykkää melkein kaikesta mitä esittelen. Heh.

    Anonyymi; Ei nyt sentään, et lähde mihinkään. ;)

    Saana; Minustakin se viime vuoden taki pinta oli kiva, tosin olihan se hiukan jäykähkö, mutta ainakin kestävä.

    Heini; Kiitos!
    Joo pehmoisempi on tämä uusi matsku, saa nähdä kestääkö kulutusta miten. Toisaalta meillä tuo on parempana takkina käytössä. ;)
    Hmm, no ehkä ne Jonathanin hihat on Reiman luokkaa. Ei ne minusta mitkään pitkät ole, aika perus mittaa. Toivottavasti tilaamasi koot sattuu nappiin! :)

    Tinzy; Anna mennä vaan, kyllä minä kestän! :D
    Hyvä että koko sattui takissa nappiin.

    Vera; Ole hyvä! :)
    Toivottavasti on nyt sitten juuri oikea koko.
    Joo ne sormikkaat jäi kaivamaan, se on varmaan pakko jossain vaiheessa tilata vähän lisää.

    ankkis; :)

    M; Minulla ei ole farkuista kokemusta, mietin kyllä niitäkin pitkään.
    Toivottavasti joku osaa sanoa mitoituksesta!

    kaari; Emil oikeesti tykkää poseerata ja just noin että ottaa asentoja. :D
    En ole verrannut noita Lindexin housuihin. Piti noita kyllä Emilille kiristää vyötäröltä.

    Poikien äiti; :D Tähdet on sellaset joista ei vaan pääse eroon, vaikka ei kai tartteiskaan kun ovat niin kivoja.
    Meille on tulossa viime vuoden Ticketin tähtihaalari ja tekis mieli vielä tämän vuoden musta-valkoista Plan rainia. Huoh.

    VastaaPoista
  53. Kerrassaan ihania ostoksia! Tulisipa jo kevät, niin ei tarvitsisi pukea enää noita toppia meidän pojille... Minäkin tein pienen tilauksen Villervallalta, parit housut ja sitten sen farkkuhaalarin meidän pienokaisen tulevaan talveen! Saas nähdä miltä näyttää...
    Pidän kovasti muuten tuosta Villervallan vihreästä :)

    VastaaPoista
  54. Ite kans niin ihastunnut villervallan vaatteisiin. Harmikseni ei ollut metsolalla tuota vihreetä enää vaan punanen ja violetti =( Tietääkö kukaan onko muu nettiliike joka myis tuotteita? LÄhettävätkö ruotsista asti suomeen ?

    VastaaPoista
  55. Hanna; Oi se farkkuhaalari on taatusti kiva. :)

    Anonyymi; Mikään muu kotimainen nettikauppa ei saa myydä Villervallaa netin kautta, tosi kökköä..
    Mutta Villervallan oma kauppa toimittaa nyt myös Suomeen, käy kurkkimassa sieltä. :)

    VastaaPoista
  56. Meille kävi noiden canvas-housujen kanssa niin että tilasin 1v tytölle mustat kokoa 86 ja isoveljelle 3v vihreät kokoa 104 ja punaiset kokoa 98. No tänään hain postista ja yllätys oli melkoinen kun nuo koon 86 housut on lähes täysin samankokoiset kuin koon 98 housut. Nyt meillä on pojalle kolmet housut ja tyttö jäi ilman. Eli noita koonheittelyjä taitaa olla enemmänkin.

    Joku jossain toisessa aiheessa kyseli noiden housujen vuorellisuudesta. Niissä ei ole vuorta, vastaavat PoPin värikkäitä puuvillahousuja eli sopivat kesäkäyttöön ainakin minun mittapuullani.

    VastaaPoista
  57. Teija; Ihmeellisiä mitoitusvirheitä housuissa!
    Ahaa, olen unohtanut jollekin vastata. Hyvä kun infosit, eli ihanat vuorettomat kesähousut. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)