perjantai 11. kesäkuuta 2010

Viikarin uusi lippis



Olen sävyttäjä. Minua pistää silmään jos vaatteet ei soinnu kauniisti yhteen, jopa pieni sävyero saattaa olla usein kovinkin häiritsevä. ;)
Koska meillä suurinosa Emilin t-paidoista on iloisen värikkäitä ja shortsit/housut yksivärisiä, niin kaipasin kesähatuksikin täysin yksiväristä. Vaikkakin kaikessa ihanuudessaan ne kuviollisetkin kesämyssyt on kivoja, mutta ne ei vaan istu meidän t-paitohin (koska t-paidat olisi sitten eri kuosilla).

Ruskeaa meillä on aina, sitä löytyy lähes joka vaatteesta. Siksi haussa oli ruskea lippis. Kaikkihan tietää että kauppojen valikoimat on mitä on ja tiesin jo etukäteen että turha lähteä etsimään, etenkään ruskeaa. Joten aloin nettikauppoja tutkimaan. Löysin ihanan käsityökaupan, jossa oli aivan upea palvelu. Sain tilauksesta kauniin ruskean lippiksen, jossa laatu todellakin näkyy. Kiitos siis Ullekas!, käyn ostoksilla ehdottomasti uudelleen. :)




Nyt täytyy samaan hengenvetoon lisätä, että nyt ei ihan just prikulleen ollut ulkoillessa retrohaalarit ja lippis samaa sävyä. Mutta sai luvan kelvata, ruskeassakin kun on miljoona sävyä. ;)
Nuo Lindexin ihanat retrothaalarit on ihan huiput, meidän lempparit ja ajatelkaa koko on niissä 92cm (98cm pojalla!). Ihanaa että vielä mahtuu.
T-paita Lindex ja Oliverilla Me&I. Oliverin lippis Legon.




24 kommenttia:

  1. Kivan lippiksen ja nettikaupan olet löytänyt!

    VastaaPoista
  2. Mäkin olen ettinyt kivoja hattuja kun peruslippikset on jotenkin tyhmän näkösiä. Tuo lippis on hieno, täytyy siis tarkistaa nuo Ullekkaan sivut! =)

    VastaaPoista
  3. Ihana pieni mies, tuo hattu sopii upeasti noihin haalareihin ja pieni mies näyttää ihan mahdottoman suloiselta!

    Niin teidän näköinen kokonaisuus, Wau! :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis lippis!

    Samanlainen olen värien ja kuvioiden kanssa :)

    VastaaPoista
  5. Hieno lippis on.:)

    Mä en ole toistaiseksi löytänyt kaupoista yhtään kivaa/sopivaa lippistä pojalle. En tosin ole jaksanut kauppoja kovin kierrelläkään...

    VastaaPoista
  6. Onpas tosiaan hyvännäköinen! Täytyykin käydä tutustumassa. :)

    VastaaPoista
  7. Mä jo ihmettelinkin, että nyt on kuules teillä ihan vääränsävyiset lipat päässä ;D

    Mä joskus katselin joitan lastenvaatemainoksia, joissa oli ihanasti sotkettu kaikki värit keskenään ja mulle tuli ihan(an) vapautunut olo, kun en ole jaksanut itse katsoa sävyjen ja värien perään. Sehän näyttää oikeastaan kivalta ja niin värikkään lapsekkaalta, kun värit ovat sekaisin (silleen hyvällä eikä riitaisalla tavalla).

    Tiedän, että kaikki eivät tykkää, mutta niin paljon kuin vaaleat ja haaleat värit, jotka on sävytetty kivasti, näyttävätkin mukavilta muiden lasten päällä, niin minusta on mukavaa pukea lapset värikkäisiin vaatteisiin ja vielä antaa piutpaut sävyille & väreille - se vain jotenkin sopii meidän vauhdikkaille ja värikkäille lapsille ;D

    VastaaPoista
  8. Jep, mua kanssa häiritsee järkyttävän pienetkin sävy erot...Jotenkin huvittavaa=). Nooh onneksi mies hoitaa siedätys puolen.

    Kävin kanssa kurkkaamassa ko kaupan tuotteita. Kivoja myssyjä!

    VastaaPoista
  9. Nuo haalarit näyttää kyllä huipuilta, kuten koko poikakin :) Kiva lippis. Meille tuntuu istuvan vain yksi malli kunnolla päähän, joten ollaan pitäydytty niissä :D Aurinkoista viikonloppua!

    -Jamina-

    VastaaPoista
  10. Miten magee lippis;-) ihania kuvia teiltä on tullut muutenkin, en vain millään ole ehtinyt kaikkeen kommentoimaan. Se traktori kuvakin oli ihan mieletön;-) Nauttikaa kesästä ja leikeistä, iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Mainio lippis :o) On muuten ylimmässä kuvassa samat lappuhaalarit, kun Emiliallakin oli viime syksynä. Poikien puolelta löysin ;o)

    VastaaPoista
  12. WAU!! :)

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  13. Hei, oi joi teillä on kyllä aina niin hauskan pirteästi puetut pojat. Tuo lippis on hyvän näköinen. Ja vau mitkä kuvat! Vain kehuja *hih* -Tiina

    VastaaPoista
  14. Minä olen luovuttanut tuosta sävyttämisestä. Vanhempi tyttö haluaa itse valita vaatteitaan, tai tämä menee aina kausittain, nyt on kelvannut paremmin minun valinnat. Hänen kanssaan tulee kyllä keskusteltua ja neuvoteltua valinnoista ja värien yhteensopivuudesta. Pienempi sitten on taas niin itsepäinen ja uhmakiukkuja tulee muutenkin tarpeeksi, etten enää viitsi lisähuutoja kuunnella. Tietysti juhlat on erikseen, silloin ei laiteta pinsessa-paitaa tai vaakkuja.

    VastaaPoista
  15. Kivat lippikset. Nuo haalarit on kyllä makeet :)

    VastaaPoista
  16. Ihania päähineitä tuolla nettikaupassa!

    Haluaisin kysyä tuosta teidän lakin koosta, mitä kokoa on ja vastaako hyvin kokoaan / sitä mitä yleensä käytätte?

    VastaaPoista
  17. Ihana lippis, ja pitäis itekkin hommata pojalle yksvärinenkin.

    VastaaPoista
  18. Kiva lippis ja ihana myös tuo nettikauppa, täytyy tutustua tarkemmin :)

    VastaaPoista
  19. Ihana hattu! Ja noi Lindexin haalarit :)

    Mä olen kanssa väreistä tarkka, sävyistä en välttämättä. Mutta meillä on samoin paidat yleensä kuviollisia/värikkäitä ja alaosat yksivärisiä. Ja tykkään että hatut on sitten yksivärisiä.

    Täytyy käydä kurkkamassa noi valmistajan sivut, meillä kun pojalla ei ole kun kaksi lippalakkia, lindexin armynvihreä ja h&m:n farkunsininen.

    VastaaPoista
  20. Kiva lippis ja mahtavat haalarit tosiaan!!

    Mä olen kanssa samanlainen sävyttäjä. Häiritsee hirveästi jos sukat on eri väriset kun muut vaatteet. Aina täytyy vaatekokonaisuudesta löytä se "punainen lanka" värin suhteen. Olenpa jopa mennyt siihen, että alkkareista ulkovaaatteisiin oli poika laitettu sävy sävyyn. voi ehkä hoidossa hieman hymyílyttää tuo touhu =D

    VastaaPoista
  21. Kiitos kaikille!, niin ihania kommentteja olette laittaneet. ♥

    Löytyy siis muitakin sävyttäjiä ja myös ei sävyttäjiä. Heh.
    En vaan voi mitään että minua häiritsee se että sävyt ei satu yhteen, olisi kyllä helppoa olla välillä siinä asiassa "rennonpi" kuten Mari A. ;)
    Meilläkin mies ei ole niin tarkka, on kyllä vuosien saatossa oppinut vähän katsomaan että poikien vaatteet sopii yhteen, mutta ne sävyerot voi olla sitten mitä on.

    Anonyymi; Emilin päänympärys on nyt n.51cm ja tuo lippis on kokoa 50-52. Emilille tuo on juuri hyvä koko, sormet mahtuu vielä siihen väliin eli varmasti menee vaikka päänympärys kasvaisikin vielä sen 1cm. Vastaa siis mielestäni hyvin kokoaan. :)

    VastaaPoista
  22. Ai että nuo haalarit on niin herkut!!!
    Ja ihana on hattukin! :)
    Meille kotiutu Metsolan froteelätsä josta itse tykkään ihan höpsönä, ei tosin ihan hellekelien hattu ja aika kalliskin ,mutta kun loput hatut on edullisempia niin, niin.. :D Saattais olla aikalailla teidänkin tyylinen siis, siitä juolahti mieleeni :)

    VastaaPoista
  23. Täälläkin ruskeafani ja sävyttäjä (paitsi en mäkään ihan aina ole liian tarkka, kunhan kuvat/kuosit ei ainakaan riitele keskenään!).

    Meillä poika käyttää onneksi vielä 3-vuotiaanakin äidin valitsemia kalastajalakkeja, kun minusta ne vaan on kivemman näköisiä kuin lippikset!

    Ja metrinen poika käyttää vielä monia 92-senttisiä housuja, varsinkin kun pituudella ei näin kesäisin ole tarkkaa ;)

    VastaaPoista
  24. Ihana hattu ja niin Emilin näköinen :) Suloisia kuvia muutenkin taas.

    Pitääpä käydä tutustumassa tuohon linkkaamaasi puotiin.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)