torstai 3. kesäkuuta 2010

Keräilijä keräilee..Kun Pieni Lintu vinkkasi että nyt saisi taas Kellogg`s murojen kylkiäisinä näitä ihania peltipurkkeja, niin tämä kaikenlaisiin purnukoihin ihastunut tyyppi juoksi kauppaan heti seuraavana päivänä.
En ymmärrä mikä noissa niin vetää, mutta olen aivan hullaantunut. Meillä on samaa sarjaa olevia purkkeja viime kesältä kolme ja nyt siis sain nämä uudet kaksi. Kylkiäisten saamiseen piti ostaa 2 laatikkoa muroja (yhtä purkkia kohden), mutta meillä niitä kuluukin siihen tahtiin että eipä jää kappiin seisomaan. Itseasiassa nämäkin purkit täyttyi murosta ja myslistä, neljää eri lajia muroja kun kaapista löytyy. Jokaisen makuun jotain. ;)

Purkkien lisäksi olen hulluna kaikkiin säilytyslaatikoihin ja koreihin. Niitä tahtoo kasaantua kotiin siihen malliin, että välillä saa miettiä että mitä ihmettä minä tähänkin laitan. Heh, kummallisuutensa kullakin.. 
Ihan mielenkiinnosta onkin nyt kysyttävä, että onko muilla jotain tiettyä keräilyn kohdetta? Siis muuta kun lastenvaatteet. ;)

P.s. Nyt olisi huutiksessa vähän isompaa kesävaatetta, koot suunnilleen 116-122cm ja jokunen isompi sekä pienempi seassa.


18 kommenttia:

 1. saako noita jostain tietyn kaupparyhmän kaupasta kun itse en ole törmännyt vielä missään.

  VastaaPoista
 2. Oiii! Nuo on pakko käydä heti tänään hakemassa!! Onkohan ihan kaikissa isommissa kaupoissa, sekä s- että k-ryhmän marketeissa?
  Täälläkin nimittäin yksi peltipurkkien hamstraaja. :) Uudet ja vanhat, kaikki käy! ;)
  Mielettömän kauniin värisiä kaikenlisäksi!

  VastaaPoista
 3. Minulla keräilynkohteena varmaankin juuri nuo sinun kuvailemasi kohteet. :)

  Eli purkit, purnukat, laatikot ja korit; mies monesti toteaa kaupassa että meillä on jo koreja ja laatikoita ihan tarpeeksi.

  :)

  VastaaPoista
 4. Nuo purkit ovat ihania! Viime kampanjan aikana hankin yhden, silloin ne menivät kuin kuumille kiville. Olisipa iso keittiö johon mahduttaa nuo kaikki :)

  VastaaPoista
 5. Täällä on toinen purkkeja rakastava :D Mies aina jaksaa huomautella että noita purnukoita pyörii kaikkialla, eikä auta, vaikk kuinka selitän, että ne on niin käteviä...
  Kassit on toinen intohimoni, niitä ei voi olla koskaan liikaa. Enkä tarkoita nyt mitään merkkilaukkuja, vaan kaikenlaisia.

  VastaaPoista
 6. Täällä ilmoittautuu toinen purkkihamsteri. Tosin tarpeeseen kaikki purkit ja purnukat aina hankin. Niissä on hyvä säilyttää kaikenlaista. :)

  VastaaPoista
 7. Saakohan noita vielä? Täytyy lähteä muro-ostoksille. Mä ostin viime kesänä Barcelonasta Kellogsin murokulhoja pari, nekin on sellasia vanhan ajan oloisia :o)

  VastaaPoista
 8. Moi! Tosi hauskoja purkkeja! Minä keräsin muutama vuosi sitten kaikki Kelloggsin vintage-murokulhot, mutta nyt jäljellä on enää yksi. Keittiön laattalattia ja lapset ovat joskus vähän huono yhdistelmä. Kerään kyllä kaikkea muutakin, mm. juuri peltipurkkeja, Muumi-mukeja, lasikoruja, monia lelusarjoja, kirjoja ja vaikka mitä.

  Mistä kaupasta mahdoit löytää noita kivoja purkkeja? Usein näitä kivoja kylkiäisiä on vain jonkin ketjun kaupoissa (siis vain S tai vain K tms.) Ei tarvitse kiertää kaikkia, jos kuulen vähän vinkkiä...

  VastaaPoista
 9. Juu, minäkin lähdin Pienen Linnun postin luettuani ihan ostoaikeissa Cittariin, mutta eipä moisia purkkeja näkynyt missään :(. Toivottavasti noita vielä tulee vastaan toisella kertaa. Ja yleensä meillä ei Kellogsin muroja edes ole, vaan Quakerin Minifraseja tai muita vähemmän sokerisia ja enemmän kuidukkaita versioita.

  VastaaPoista
 10. Mä kerään DVD:tä ja kirjoja! =)
  Noi purkit on kyllä tosi hienoja, ainoa huono puoli ettei meillä kukaan syö Corn Flakeseja! =D

  VastaaPoista
 11. Kerään Kinder Yllätyksiä. Siis niitä leluja joita tulee Kinder Suklaamunista. Mulla on niitä "jokunen" kpl....

  Eli sun purkit on tosi järkevää ja aikuismaista siihen verrattuna!! :-D

  VastaaPoista
 12. Sama kori ja kippo hulluus täälläkin x)

  VastaaPoista
 13. Mistähän näitä saa, ei oo meidän cittarissa kuultukaan?

  VastaaPoista
 14. Meillä on samoja yksi. Pitäisi kolme muuta käydä vielä hakemassa. Samoten ostin Elovena-puuroa, niin sai sillekin peltirasian. Ja eikös vehnäjauhoillekin ole omansa?

  Jeps, mie hullaannun vähän kaikkeen. Yleensä jos ostain jotain yhen kivan jutun, huomaan kohta omistavani koko sarjan. Vaikken tarviais, mutta kun on pakko... :-D

  VastaaPoista
 15. Meitä siis riittää. ;D
  Elovena-purkki meiltä löytyy kanssa, samoin Ikean peltipurkkeja ja sellanen toisenlainen Vintage-purkki popcorneille.

  Tuostahan unohtui tosiaan, että näitä on ilmeisesti ainakin Pieni Lintu löytänyt Citymarketista.
  Meidän Citymarketissa ei taas ollut, olisiko sekin siis paikkakuntakohtaista tai Citymarketin koosta kiinni.
  Omani löysin paikallisesta Tokmannista eli kannattaa kurkkia kaikki vastaavat edullisetkin marketit. ;)

  S-ketjun liikkeissä näitä ei ollut, eikä muuten ollut viime kesänäkään. Ainakaan meidän Prismassa eikä s-marketissa.

  VastaaPoista
 16. Toinen peltipurkkihullu täällä:) Juu ainakin viime vuonna niitä Kellogsin purkkeja ei ollut meidänkään Prismoissa tai S-marketeissa, löysin vain K-Supermarketista. Olikin ihana kun tänään heti aamusta täältä bongasin tuon, niin kierrettiin poikien kanssa K-superin kautta puistoon ja sain tuon vaaleanpunaisen jo. Oli siellä niitä muitakin, mutta ainakin nyt aluksi ajattelin tyytyä yhteen;) Noissa kun voi säilyttää ihan mitä vaan muutakin, vaikka askartelujuttujakin eikä vain ruokaa. Minä kerään noiden vähän retrohenkisten peltipurkkien lisäksi Muumi-mukeja, kirjoja jne:)

  VastaaPoista
 17. Vinkkivinkki, noita purkkeja löytyy myös Halpa-halleista, mikäli joku lukija asustelee sellaisella paikkakunnalla josta HH löytyy :)

  Ite oon myös purkki- ja säilytyslaatikkohamsteri, kohta en tiiä minne kaikki säilyttimeni laittaisin :)

  VastaaPoista
 18. Ihanat purkit! Meillä on ennestään kaksi, mutta voisin ostaa muroja niin että saisin kaikki noihin turkooseihin. Vimmansa kullakin :D

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)