perjantai 4. kesäkuuta 2010

Kurkkaus KappAhlin syksyyn


Vaikka kesä onkin vasta alkamassa, niin minusta on hauskaa bongailla jo syksyn uutuuksia. KappAhlin nettisivuilta voi jo kurkkia tulevaa, tälläisiä poimin siis sieltä. Mitäs olette mieltä? ;)





Minusta noissa "poikien" vaatteissa on ihan kivat kuviot, mutta väärät värit. Ei siis ainakaan noissa väreissä lähtisi meille..
"Tyttöjen" vaatteissa on taas kivan raikkaat värit minun makuun, mutta tuo siksak kuviointi.. Hmm.. en osaa sanoa nyt äkkiseltään mitään. Toivottavasti näitä tulee muissakin väreissä, en kestä jos taas syksy on pojille kovin tummansininen. Viime syksy oli ihan tarpeeksi ankea monilla valmistajilla..


22 kommenttia:

  1. Aika kamalaa kasaria mielestäni. ( :

    VastaaPoista
  2. Melkopa tylsiä värejä pojille, ihan ku henkkarillakin. Tuo sahalaita tuo ensimmäisenä mieleen migreenikohtauksen, joten ei kiitos meille.

    VastaaPoista
  3. Eka reaktioni oli että voi kauhistus mitä kuoseja;-) kyllä täytyy sanoa etten ensimmäisenä olisi noita ostamassa..heh heh. Niin sitä kasaria vai mitä tämä nyt on, ysäriä?

    Kiitos Mia purkkipostauksesta, kipaisen cittariin heti tilaisuuden tullen! Meilläkin pojat syövät muroja ja itsekin niitä "naisten muroja", ja viime kesänäkin keräsin pari purkkia samaa sarjaa. Kuosit ovat niissä niin ihanat, sellaista vaaleaa vintage-tyyliä joka kyllä sopii kesään kuin nenä päähän;-).

    Mukavia ja aurinkoisia päiviä teille!

    VastaaPoista
  4. Hmmmm....onpas...kivoja? Toi body on musta kiva ja jos sitä on paidassa niin vois meille lähteä. Ja toi raita on ok. Mutta noi muut on aika sekavia, menee kirjaimellisesti pää sekaisin kun noita katsoo, ei siis meille. Tosta bodystä mulle tulee aika vahvasti po.p mieleen!?

    VastaaPoista
  5. bodyssa on musta hauska printti!
    oliko samaa tytöille missään väreissä?
    vaikka poikaa itse jotenkin povailen. :D

    VastaaPoista
  6. Poikien vaatteet on ihan ok. Ei nyt herätä mitään suuria tuntemuksia, mutta jos paitatarve iskee, niin kyllä noi meille kelpais :)

    VastaaPoista
  7. pienten bodysta tulee kovasti minymo mieleen, sillä kun on raitahihaisia kuviollisia =)

    VastaaPoista
  8. Nuo kuviot on kyllä todella kivoja! =) Väreistä en mäkään oikein tykkää, aina samoja. Ei taida olla mitään mielikuvitusta noilla vaatevalmistajilla... =D

    VastaaPoista
  9. Ne numerohupparit voisivat olla meidän pojan makuun. Ja tuo raitapaita tietysti kävisi tytölle. En minäkään tuosta siksakista innostu. Väreissä varmaan mennään meillä niissä samoissa, jos vain löytyy. Jotain pinkkiä tytölle, pojalle punaista ja sinistä - olen nyt tykästynyt siihen!

    Joko teidän Oliver käyttää niitä isompien poikien vaatteita (128 alkaen)?

    VastaaPoista
  10. Hassua, miten ajatukset on jostain syystä kääntynyt syksyyn;) Mutta oikeasti se oikea kesä ja kesävaateaika;) on vielä kai edessä. Shoppailukin on suuntautunut raikkaista kesäväreistä ainakin harmaaseen ja vaaleanpunaiseen. Toivottavasti niitä löytyy syksyn mallistoista.

    VastaaPoista
  11. No eipä oikeen iske nämä.. :/

    VastaaPoista
  12. En tykkää nuista kuvioista. Ainoa ihan kiva on tuo tyttöjen raidallinen, mutta ei sitäkään varmaan meille tule.

    PS: Vaihdoin nimimerkkiä, alkoi se typerä "Haituva" kyllästyttää. Se muuten oli alunperin kirjoitusvirhe. "Hahtuva" sen piti olla, mutta jäi sitten nuin.

    VastaaPoista
  13. Kiitos linkistä! Mä laitoin omat suosikkini jo blogiini. Ihastuin niihin 40-luvulta vaikutteita saaneisiin vaatteisiin ja varmasti niistä ainakin joku meille kotiutuukin :)

    Purkeista vielä: Mistä niitä täällä pääkaupunkiseudulla löytää? Kävellen olen nyt käynyt Myyrmannin Citymarketissa ja Martinlaakson K-Supermarketissa, muttei niissä ollut. Autolla voisin käydä hakemassa jos tietäisin mihin ajaa :) Halpa-Hallia ja Tokmannia täällä ei taida olla?

    VastaaPoista
  14. Jännät värit.. Vaatii ehkä vähän sopeutumista.

    VastaaPoista
  15. Kappiksella on nyt minusta Po.p kesä. Nosita kaikista tulee erehdyttäväti mieleen po.p, ja minusta se on ehkä jopa huono asia... Kappiksella ja Po.pilla pitäisi olla omat tyylinsä, eikä Kappiksen matkia P.opia! Mielummin meen Polarn o Pyretille lähes samanlaisia ostamaan.

    VastaaPoista
  16. Halvaksi tulee, jos koko mallisto on tätä. Hyi olkoon!

    VastaaPoista
  17. OI toi body on hieno!! haluaisin sen meidän pikkuvauvalle Sampsalle =)

    VastaaPoista
  18. Ei nyt kyllä ihan ensi näkemältä ainakaan miellyttänyt. Alkukeväästä, kun kävin KappAhlissa, olisin voinut ostaa kaupan tyhjäksi 3-v tytölle. Siellä oli vaikka mitä nättiä.

    VastaaPoista
  19. Eipä taida tulla meille näitä...

    VastaaPoista
  20. Minusta raitapaita on tosi kiva, taidan ostaa meidän pojalle, vaikka onkin ns. tyttöjen väreissä :) Bodykin on ok, mutta ei meille enää tarvetta, muista en tykkää.. Po.p maiset nämä ovat kyllä kieltämättä.

    VastaaPoista
  21. Aika monen mieleen nämä taitaa olla nou nou, saa nähdä kun kauppaan saapuuvat miltä näyttää. :)
    Tuon vaaleanpunaisen raitapaidan voisin minäkin Emilille ostaa, turkoosien housujen kanssa olisi aika vinkee. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)