sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

KappAhlin talvea 2010/2011


Perinteisten Juhannuskuvien sijaan lyön taas tiskiin talven mallistoa, hyppikää sivulta pois jos kesän keskellä ei jaksa. ;) 
Joo me siis vietettiin Juhannusta ihan parin kilsan päässä mummolassa ja tässä kotona hyvin rennosti, joten eipä siinä mitään ihmeellistä ollut. ;) Itse en ole mikään mökkeilijä ihminen, joten minut saa mökille harvoin. Toisaalta eipä meillä ole mökkiäkään ja asutaan jo maalla valmiiksi järven äärellä, niin ei edes ole tarvetta mökkeillä.
Niinpä tässä esittelyssä nyt sitten KappAhlin tulevan talven mallistoa..







Vedenpitävää (5000mm ja saumat teipattu) Proxtec-mallistoa on saatavilla koossa 80-128cm.
Meillä oli viime vuonna Oliverilla tämän merkin haalari ja olin todella tyytyväinen, voisin siis ehdottomasti ostaa ensi talveksikin. Hinta-laatusuhde on kohdillaan ja plussaa on se että mahdollisella alekupongilla saa edullisesti. ;)
Tuo musta voisi toimia esikoululaisella päiväkodin pihassa hyvin ja siihen kun nappaisi raikkaat asusteet piristämään. Vihreä täytyy nähdä livenä, ennen kun uskaltaa sanoa tykkääkö vai ei.. 




Lasten malliston lisäksi yllättävä uutuus tulevaan talveen on nuorille (7-14v) suunnattu Woxo 720◦ mallisto.
Näiden ominaisuuksista en löytänyt tarkempaa infoa, mutta sään kestävyyttä näytti esittelytekstit lupailevan.. Ovatkohan sitten vain kosteudenpitäviä, sen näkee sitten.
Itse tykästyin noihin poikien takkeihin ja samoin meidän koululaiset, joten näitä odotellaan nähtäväksi.

Mitäs näistä olette mieltä?

Koko mallistot löydät täältä.


20 kommenttia:

  1. Ehkä toi vähän tylsä musta varahaalariksi. Muuten värit ei nappaa ;)

    T. Leikki-ikäisden pojan äiti

    VastaaPoista
  2. Mua kiinnostaa tuo ylimmässä kuvassa vasemmassa yläkulmassa olevan lapsen paita:D

    Violettia voisin harkita esikoiselle, muutan en oikein ainakaan näin kuvissa pidä. Toisaalta punainen voisi olla oikeiden asusteiden kanssa ihana:)

    VastaaPoista
  3. Mä niin suunnittelinkin punaista haalaria ensi talveksi :) Tosin onkohan sitten päiväkodin tytöillä ja meidän pojalla ne punaiset...? :)

    -Jamina-

    VastaaPoista
  4. Mustaa minäkin voisin harkita, muuten en oikein tykkää vihreän ja sinisen sävyistä näissä vaatteissa. Mustia housuja voitais harkita ihan oikeastikin, koululaiselle jos vaan menee enää koko 128cm.

    VastaaPoista
  5. Minusta kivoja värejä. Meillä ei vaan tämäm kevään samanmerkkiset välikausi-asut kestäneet käyttöä ollenkaan (housut lahkeista ja sivusaumoista rikki) . En tiedä uskallanko kyseistä merkkiä enää sitten ostaa.

    VastaaPoista
  6. Meillä takki jäi vähälle käytölle, mutta housut oli megahyvät! Ja ostin (muistaakseni) jo toiset oottamaankin seur kokoa...

    VastaaPoista
  7. kruunuhinnat näytti sivuilla olevan, takki taitais olla nelisen kymppiä...

    VastaaPoista
  8. niin siis piti jatkaa että meidän koululaiselle myös kelpaisi ja hintakin on kohtuullinen :)

    VastaaPoista
  9. Mä olen mustaa talvihaalaria ajatellut tälle talvelle ja tuo KappAhlin musta on kyllä vaihtoehto (jos on hoikkaa mallia)! =)

    VastaaPoista
  10. Meillä on tytölle se viimevuotinen pinkki haalari odottamassa (alehinnat puoliksi, n.25e jäi hintaa), kun sitä kaikki niin kehuivat. Nämä uudet värit eivät kuvissa säväyttäneet, mutta tosiaan, odotellaan miltä näyttävät livenä. Nuo isojen uuden malliston takit kiinnostaa myös, kivannäköisiä.Ja mustia housuja tarvittaisiin myös, nuo Proxtecit alelapulla voisi olla erittäin hyvä vaihtoehto. Tuo pipokin on aika hauska.

    VastaaPoista
  11. Juu ei. Siis ihanaa ettei nappaa värit eikä kuviotkaan koska kappiksen puvut sopivat paljon paremmin teidän poikien malliin ja meidän lapsille ne vaan eivät mahdu.

    VastaaPoista
  12. Tuon punaisen voisin ottaakin meidän 1.5 vee tytölle, mutta luuletko että hän pysyisi kuivana siinä? Meillä kun ei ole vielä kokemusta näistä puvuista.

    VastaaPoista
  13. Ostin - 70% alesta takin ja housut odottamaan talvea ja ilmeisesti onneksi, koska nuo värit eivät kyllä innosta yhtään :/

    VastaaPoista
  14. Taidan hankkia tuon haalarin meidän vanhimmalle. Monet tosiaankin kehui, joten täytyyhän se meillekin ottaa testiin... Virheä olisi kivaa vaihtelua monen vuoden turkoosin, mustan ja ruskean joukkoon... :)

    VastaaPoista
  15. Pöh. Ei nappaa. Jotenkin tylsiä miun mielestä. Ei meillä nyt mitään erikoisia ole kyllä oottamassakaan, mutta ne onkin ns. löytöjä :) Mutta siis jos täyteen hintaan lähden vaatteita ostamaan, niin nuo ei ainakaan näin alkuunsa napannu. Mieli voi kyllä muuttua! Mie olen myös alkanu jopa miettiä mustaa haalaria, vaikka vielä viime talvena se oli ihan ehdoton ei. Mutta kirkkailla, värikkäillä asusteilla vois olla aikasta jees!

    VastaaPoista
  16. Leikki-ikäisen pojan äiti; Nimenomaan sellainen kakkos/päiväkotihaalari tuo musta. ;)

    dibsukka; Tosiaan, siellä kurkkii kiva kuosi paidassa. Liekö tulevaa Kappahlin mallistoa kanssa. ;)

    Jamina; No ei kai ja eihän se haittaa! Erilaisilla asusteilla saa niin erinäköisen setin. :)

    Katja; Vähän odotin minäkin jotain raikkaampia värejä, viime talven värit oli niin nätit. No mutta musta on ainakin käytännöllinen.

    Anonyymi; Voi kurja, liekö sattunut maanantai kappaleet teille. Meillä välikausihousut on kestäneet hyvin, tosin käyttökertoja ei ehtinyt olla montaa. Talvihaalari oli viime talvena kovassa käytössä ja se säilyi hyvänä.

    Jarna; Meilläkin on parit jemmassa välikausihousuja. ;)
    Talvimallistoa en alesta saanutkaan, kun täällä ei jäänyt aleen asti.

    Satunnainen; Se on kyllä mukava plussa kun hinta on kohdillaan ja niitä alelappusia tulee aina avuksi. ;)

    MrsAgatha; Ainakin viime talven haalari oli suht kapeaa mallia, just hyvä meidän hoikkikselle. :)

    Tulppaanisipuli; Oi minkä alelöydön oletkaan sit tehnyt! Se pinkki/musta haalari oli tosi söpö ja tosiaan viime talven värit oli minustakin kivemmät.

    Mari A.; Totta, nuo on just meidän poikien mallia.

    Toorie; Kyllä ainakin uskoisin niin, koska näissä on tosiaan saumat teipattu ja vedenpitäviä. Meillä oli viime talven 5v:llä kovassa käytössä ja aina kuoriutui poika kuivana haalaristaan. :)

    Jennies; Voi, sinäkin olet sitten saanut setin mahtis alella!

    Hanna; Minäkin tuota vihreää odotan mielenkiinnolla, saa nähdä miltä sävy näyttää livenä. ;)

    VastaaPoista
  17. Mirka; Just silleen asusteilla piristämällä musta voisi olla kiva ja käytännöllinen. Meille saattaa näitä tulla, mutta silti tulee joltain toiselta merkiltäkin, riippuen mihin tykästyn. ;)

    VastaaPoista
  18. Mä en yhtään tykästynyt nyt näihin :) Haalareista tulee mieleen pilkkihaalarit, ehkä tosin isommalle lapselle ihan ok ja varmaan näyttää paremmalle käytössä kuin kuvissa.

    VastaaPoista
  19. Tuo musta on ainut mikä kiinnostaa, minkä hintaisia nämä ovat? Mutta onko musta sitten liian synkkä, en tiedä... muissa väreissä häritsee nuo mustat polvipaikat.

    Joka tapauksessa kiva katsella jo talvimallistoja, näitä lisää!

    VastaaPoista
  20. Tykkään :) Meillä oli nyt välikausiasu kappahlista ja oli oikein hyvä käytössä, ulkonäöllisestikkin kivaa vaihtelua noille reiman ja travallen haalareille, mitä meillä on käytetty. Sininen haalari varmaan tulee meille...

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)