tiistai 15. kesäkuuta 2010

Jumissa tai kesätauolla?



Olen viettänyt muutaman päivän hiljaiseloa syystä että vietin pitkän viikonlopun yksin poikien kanssa miehen ollessa harrastusmenoissaan ja voin kertoa ettei siinä paljoa muuta ehtinyt. Tai jos olisi ehtinyt niin ei jaksanut TAI jos olisi jossain välissä jopa jaksanut niin ei ollut oikeastaan mitään asiaa. Kyllä, pojat imi siis äidistä mehut. ;)

Nyt kun taas jaksaa, niin eipä minulla ole oikein jutunjuurta jemmassa. Vaaterintamalla ei ole juurikaan uutta ja pojistakaan en ole napsinut kuvia. Nyt odotellaan aleja, vai odotetaanko?
Itsellä ei ole mitään tiettyä jota alesta metsästäisi, mutta varmaan sieltä jotain mukaan tarttuu. Alet saakin olla aika hyvät että tarttuu, ihan -30% ei riitä. Sillä prosentilla on saanut sillointällöin kevään mittaan jo muutenkin uutuuksia ostettua. Aleja enemmän odottelen jo syysuutuuksia ja toivon värimaailman olevan jotain muuta kun synkkyyttä (toiveajattelua?).

Mitäs muuta...
Ihan tasapuolisuuden vuoksi ja itseni nolatakseni ajattelin "ilahduttaa" teitä tällä kertaa kuvilla itsestäni. Kuvissa siis vähän väsynyt äiti hulluttelemassa kameran kanssa. En koskaan onnistu kuvissa, mutta antaa mennä. Onhan se oikein että äiti paljastaa itsensäkin blogissa, kun kerran pojat on täällä jatkuvasti.
Kuvat on otettu vessan kellertävässä valossa, en siis ole noin keltainen oikeesti. ;D Meikkiä on vain hiukan kulmissa, ripsissä ja hitunen puuteria. Aika naturelli siis, normaali varustukseni.

Mitä tulee tuohon kaksoisleukaan, niin se nyt vaan on.
Laihdutusprojektini on jumissa, taidan pitää kesätaukoa. Viimeiset kaksi viikkoa paino on junnannut samassa, vaikka liikunta on lisääntynyt ja syöminen ollut kevyempää. Luulen että olen saanut liian vähällä syömisellä elimistöni jumiin, aineenvaihdunnan sekaisin. Täytyisi tarkastaa missä mättää.
Toisaalta tämä kesäaika on minusta muutenkin pahin mahdollinen laihdutusaika, kun aina on jossain menossa ja syöminen menojen armoilla. Kesään kuuluu jäätelö ja grillaus, enkä aina osaa niistä olla niin tarkka että mitä suuhun tulee laitettua. Sitäpaitsi painoindeksini on täysin normaali, joten ehkä ne muutamat liikakilot voi nappailla pois syksylläkin ja nyt pitää huolen siitä ettei paino kuitenkaan pääse nyt nousemaan.

Mitä kesän aikaiseen bloggaukseen tulee, niin pysyn linjoilla edelleen suht tiiviisti. En välttämättä päivittäin päivitä blogiani, jos jutun aihetta ei ole tai en ehdi. Kaikkien blogit luen kyllä lähes päivittäin, mutta kommentoimaan en ehdi joka päivä. Mutta muistakaa että linjoilla ollaan.

P.s. Olkaa armollisia kuvieni suhteen. Tältä näyttää neljän pojan höpsö kotiäiti, joka täyttää ihan pian 34v. ;)


28 kommenttia:

  1. Sulle sopis hyvin polkkatukka :)

    VastaaPoista
  2. hienoja kuviahan nämä ovat! mulla myös painohommelit junnaa, tosin nyt en ole taas jaksanutkaan oikein paneutua asiaan. kaikenlaista kiirettä ja (koulu)stressiä on ollut, niin sen heti huomaa ruokavaliossa.

    alepostit eivät myöskään ole minua saaneet innostumaan, paria poikkeusta lukuunottamatta. nyt minulla onkin ollu sellainen taktiikka, että niillä pienemmillä prosenteilla olen napannut jo ne, mitä oikeasti haluan ja joita ei todennäköisesti isoihin aleihin edes jää, joten tarvettakaan ei ole. no itseasiassa sukka- ja alushousutilanne vaatii pojilla päivittämistä, mutta niitä sitten varmaan ihan normihinnalla :o)

    VastaaPoista
  3. Mukava nähdä itse poikien äidinkin kuva välillä, ja kiva kuvahan tuo on!

    Minäkin odotan alea enemmän syksyn uutuuksia. Ainakin henkkamaukan syyskuvastoa jos katsoo, siellä oli nyt vähän tummempia värejä ja yleensäkin harmaata, ruskeaa jne, eli jospa se näkyisi kunnolla lastenkin vaatteissa.

    Eilen olikin lehdessä juttua, että ale jää tänä vuonna aika laihaksi. Sinällään hyvä, eipä tule sitä tarvetta lähteä ihan kiertelemällä kiertelemään niihin. Muutenkin kun kaupat aloittavat NIIN eri aikaan, niin vaikea edes enää ajoittaa aleen menoa ns. parhaimpaan saumaan. Sinällään kaipaan sitä aikaa, että se ale alkoi jämptisti juhannukselta jne. Täällä sokos esim aloitti jo eilen.

    VastaaPoista
  4. Ihan iteltäs näytät=)
    Ja olikos se Me Naiset, jossa just viikko takaperin oli tästä painon säästöliekillä olemisesta, vinkit uuteen aineenvaihdunnan starttiin!

    Itse olen aloitellut taas aktiivista liikuntaa, siinä samalla tulee helpommin tarkistettua syömisetkin, kun liinunnan päätteeksi ei maistu herkut.

    VastaaPoista
  5. Mikä ihmeen kaksoisleuka?!? :)

    VastaaPoista
  6. Näytät hyvältä <3 Upealta!
    Oletko paljon keventynyt?

    Itsellä takana 11kg tämän kevään aikana, vielä pitäisi puristaa par kolme, mutta ne on ne tiukimmat :)

    Mukavaa kesää,
    t. Jenni

    VastaaPoista
  7. Ihanan pitkät hiukset sulla! Ai mikä kaksoisleuka? Et oo nähnyt mun leukojani :D
    Mukava nähdä kuvia kirjoittajastakin, mä en taida vielä uskaltaa kun en oikein ole sinut sen kameran linssipuolen kanssa.

    VastaaPoista
  8. Ei näissä kuvissa mitään vikaa ole.:)

    Minäkään en aleja varsinaisesti odottele, kun mies toitottaa koko aika, että pitää säästää, pitää säästää... Pojalle pitäisi kuitenkin varmaan syksyksi koittaa joku haalari löytää...

    VastaaPoista
  9. Painoa ei kannata mittailla kiloissa vaan mittanauhalla ja senteissä. Ja sitäpaitsi muutama lisäkilo on terveellisempää kuin liika laihuus. Ja miksi kummassa meidän naisten pitäisi olla mallin mitoissa,koska suurin osa naisista on kuitenkin aivan muuta. Missikisatkin pitäisi pitää ns normaalimitoissa oleville eikä "luuviuluille". Ja pitäähän naisessa olla jotain mistä kiinni ottaa :). Aurinkoista kesää sinulle ja pojillesi toivottelee yksi lukijasi. P.S. Kovasti tykkään lukea blogiasi.

    VastaaPoista
  10. Kivathan noi sun kuvat on! Suurempia prosentteja minäkin odotteleen.

    VastaaPoista
  11. Sä olet Mia niin nuorekkaan näköinen, ettei ikinä uskoisi sulla olevan neljää "väsyttävää" pojanviikaria;-) Voi apua, voin vain kuvitella, miten hektinen viikonloppu sulla on ollut. Meillä on vain puolet tuosta määrästä ja äiti välillä niin naatti kuin olla voi;-).

    Kivoja kesäpäiviä sinne!

    VastaaPoista
  12. Kiva, kun tulit kaapista ulos. :D Eihän sitä tiedä, vaikka kesälomareissulla törmättäis, niin nyt ainakin tunnistaisin. =) Oliver on ainakin kovasti äitinsä näköinen.

    Alet ei innosta täälläkään, kaik on jo nähty, eikä mitään kai tarvitakaan.

    VastaaPoista
  13. Kivoja hassuttelukuvia =) Ja oikein kauniilta ja ihanan raikkaalta näytät!

    VastaaPoista
  14. kivat kuvat! ihanan pitkä tukka ja todellakin..mikä kaksoisleuka??? itsellä muutama tuskanen kilo takana..kesätauko kuulostais houkuttelevalta..ehkä sitte lomalla, joskos tässä töissä käydessä jaksais vielä pinnistää?..tänään ekaa kertaa vaaka näytti alle 60kg jee!!!!

    VastaaPoista
  15. Tosi hauska "nähdä" sut viimein. Olit tosi paljon sen näköinen mitä olin kuvitellutkin. Oikein kauniit ja luonnolliset kuvat :) Näytät tyytyväiseltä ja lempeältä äidiltä.

    VastaaPoista
  16. Minäkin ehdin piiiitkästä aikaa ihan kommentoimaankin. Lueskelemassa käyn aina kun postauksia tulee. :) Mutta kun on niin monta blogia jota seuraa niin ei aina kerkeä kommentteja laittaa. :P Koukussa olen!!!

    Ihanat kuvat!! Ja olet kyllä kaunis!! Ei uskoisi että sinulal on 4 poikaa joiden kanssa touhua varmasti piisaa. Meilläkin jo kahden kanssa on usein melkoista vipinää ja vilskettä. :)

    Mäkin odottelen jo syksyn uutuuksia. Vaatteita on kyllä kuopukselle kertynyt jo syksyllekkin hyvät pinot, mutta kun pojat aloittavat eskarin ja päiväkodinkin syksyllä niin vaatteita tarviikin ehkä sitten hieman useammat. :) Aleista ei todennäköisesti tule ostettua oikein mitään...välikausihaalari ehkä nuoremmalle päiväkotikäytöön syksyksi.

    VastaaPoista
  17. Ihan omalta iteltäshän noissa näytät :o)

    VastaaPoista
  18. Hyvältä näyttää!
    Tukan lyhennys voisi piristää sinua!

    VastaaPoista
  19. Sinulla on ihanan vaaleat, pitkät hiukset,olet oikea "elovena tyttö".=o)
    Oikein kivat kuvat itsestäsi.

    VastaaPoista
  20. Oikein kiva kuvasarja ja nätti äitihän siellä on :)

    Ja minäkin jäin ihmettelemään että mikä kaksoisleuka?

    VastaaPoista
  21. Iiks mitä ehdotuksia :D Ei, älä, ei älä leikkaa ihania hiuksiasi, vanhentaa sinua tosi paljon...tulee sellainen "rouvamainen" look ;)
    Tosi nuorekas ja hehkeä kyllä olet :)

    VastaaPoista
  22. Kiitos että ette haukkuneet kokonaan! ;D Ihania kommentteja kaikilta. ♥
    Sitä ei ole helppoa laittaa itseään esille (ainakaan minulle).

    On se lievä kauksoisleukakin kuulkaas, kuvissa on hyvä kulma ja onneksi muut läskit ei näy. ;)
    Lyhyet hiukset ei ole ollenkaan se minun juttu, joten niitä ei ole suunnitelmissa. Vaikka sopiikin ihan kivasti, kun joskus on ollut.
    Raitoja tuohon päähän olisi saatava, alkaa uhkaavasti tummua. Heh.

    Olen siis laihtunut 4kg, joten en paljoa. Vielä voisi sen 4-5kg nipistää pois, jotta olisin itse tyytyväinen painooni.
    Itse olen samaa mieltä kuin anonyymi, että ei tartte olla missin mitoissa. Olen tyytyväinen vaikka vähän pyöreämpänäkin, kunhan kiloja on kuitenkin sopivasti. :)

    VastaaPoista
  23. Susa; Mikäkin tykkäisin että alet alkais kaikkialla samaan aikaan, olisi helpompi tehdä kerralla aletukset. ;)

    Poikien äiti; Minulla on sama juttu, että olen jo koko kevään/alku kesän nappaillut mukaan alelapuilla kaupoilta ja pienillä aleprosenteilla nettikaupoista ne mitä olen halunnut. Ei tartte harmitella kun ei enää alesta saa. :)

    Jarna; Minulla meni tuo Me Naiset ihan ohi, vieläköhän saisi lehden kaupasta tai pitää käydä lukemassa kirjastossa.

    Jenni; Vau!, onnea sinulle upeasta painonpudotuksesta. :)
    Minulla on siis tippunut vain 4kg.

    Katja; No mutta sitten joskus, meni minullakin aika kauan että itsestäni tänne uskalsin kuvia laittaa. ;)

    Äitiliini; Joo ajattele, itse en uskois millään! ;D No joo ehkä noista kuvista kuitenkin näkyy. Heh.

    Helmi; No aina yhden haalarin saa ostaa. :)

    Anonyymi; Kiitos ja olet kyllä ihan oikeassa. :)

    Aamunkukka; Kiitos ja samoin sinulle!

    Katri; Alkoikin käydä ahtaaks, se kaappi. ;D
    Saa tulla nykimään hihasta jos tunnistaa!

    Pikkuriikille onnea myös hienosta painonpudotuksesta!

    Iita; Voi kiitos! :)

    Sifia; Voi kiitos sinullekin! Niinä huonoina päivinä olen todellakin sen näköinen että lapsia on liuta. ;D
    Kiva että ehdit laittaa kommenttia!

    3 x mami; Kiitän! :D

    VastaaPoista
  24. Kivoja kuvia, näytät ihan siltä kuin ajattelinkin :) Oliver on kyllä tosi paljon sinun näköinen :)

    VastaaPoista
  25. Marjuli; :) Itseasiassa Oliver on ihan kuin isänsä pienenä. Heh.

    VastaaPoista
  26. Heips!

    Kiva nähdä sun naama täälläkin =D

    Mulla on just nyt niin ähkyä oloa, kun on tätä herkuttelua jatkunut melkein sieltä toukokuun alusta. EI oikein jaksa mukamas laittaa kunnon ruokaa.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)