keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Joko kurkataan Ticketin talvimallistoon?


Sain mielettömän vinkin lukijalta (ISO kiitos sinne!) ja en malttanut olla jakamatta sitä kanssanne, olkoot vaan vasta kesä. ;)
Tässä siis rakkaat lukijat teille iloksi Ticket to heaven syksy/talvi 2010!










Mitäs tuumaatte?
Itse tykkäsin ja olen innosta soikeena kun ruskeeta tulee taas, jee!
Näin ensisilmäyksellä iskin silmäni tuohon ruskea pohjaiseen kelta/valko palloiseen haalariin, aivan ihana. Saa nähdä missä väreissä sitten ihan yksivärisiä tulee, mutta luulen että mallistosta ainakin meille löytyy ostettavaa tulevaan talveen.
Erään toisenkin talvimalliston bongasin jo, mutta bloggaan ne sitten erikseen. ;)



32 kommenttia:

  1. Näistä kuvista ei löydy mitään meille... mutta jos tulee haalaria/takkia yksivärisenä ruskeana, joutuu ehkä ostamaan ;)

    Meillä tosin on aleista haalittu ihan hyvät varastot seuraavaan (ja ehkä sitä seuraavaankin) talveen, mutta ainahan sitä löytää jotain tarvetta, eikö niin?

    VastaaPoista
  2. Nuo ruskea-keltaiset pipo ja takki on kivat.
    Karvakaulukset-EI IKINÄ
    "Puhvit" takissa -EI, kuten ensimmäisen kuvan lilassa taskissa.
    Pipot missä roikkuu tuollaiset pitkät hännät-EI missään nimessä.
    Liivit on kivan näköisiä mutta eivät minusta ollenkaan käytännöllisiä-olenko väärässä?
    Vihreä-musta ruutukuosi on hauska.

    VastaaPoista
  3. Ei mitään pakko saada-juttua. Ehkä tuo neljänneksi ylimmän kuvan vasemman puoleinen takki, jossa ruskeeta ja jotain (ei saa oikein kuvasta selvää)...?

    T. Ruskeafani, pojan äiti

    VastaaPoista
  4. Oijoi, hyvältä näyttää! Etenkin tuo pallokuvioinen haalari on herkku ja eksyy varmasti meille ;)
    Ja ruututakitkin näyttää hauskoilta ja toi keltainen fleece jajaja...
    Kiva mallisto, kerta kaikkiaan!

    VastaaPoista
  5. Mä iskin silmäni juurikin samaiseen haalariin :) Olis kyllä ton kuvan perusteella tosi nätti!

    VastaaPoista
  6. Ihan nätti mallisto :) Löytäisin paljon meille, mutta tytöt tuskin enää kelpuuttaa :(

    Mites teillä? Suostuvatko isommat pojat pitämään mitä äiti suosittelee ja haluaa? Entäs pitävätkö vielä kosteussuojattuja ulkovaatteita? Meillä vastaus EI ja EI ;) puuhhh....

    VastaaPoista
  7. Nämäkin tulevat näköjään vuosi vuodelta aikaisemmin alennusmyyntien tapaan. Viime vuonna taisin nähdä ensimmäiset talvimallistot heinäkuun puolivälin jälkeen. Tulevaa talvea varten ei yllättäen ole suurta tarvetta talvimallistoja tutkia;) Näistä kuvista pisti silmään valkoinen? hieman pitempi takki, jolle voisi olla meillä "tarvetta" Muut vaikuttavat hiukan turhan värikkäiltä meille.

    VastaaPoista
  8. mä kanssa heti katoin että keltapalloinen!! :)

    Olen varmaan ainoa jolla ei taaskaan ole varastossa mitään valmiiksi kun en vaan osaa.
    Silloinhan saa ostaa uutta, eikö? :D

    VastaaPoista
  9. yoi vihree ruskee ruudullinen on nätti

    VastaaPoista
  10. :)

    Joo, näin äkkiseltään olen ehdotomasti sitä mieltä, että tytölle voisi hankkia violetin pallo-kuvioisen haalarin ja pojalle se ruskeapohjainen pallotakki ja ruskeat housut. Samikset jotenkin viehättää. Ja viimetalven asusteet (tytöllä violettiä ja pojalla harmaata&limeä/melkein keltainenhan se reiman lime oli) sopisi kivasti molempiin.

    Vaikka, kuten aina; mitään ei tarvittaisi, alennuksista on niin hyvin hamstrattu... mutta ehkäpä huutiksessa pääsee ylimääräisistä eroon. :)

    Tää on taas tätä.

    VastaaPoista
  11. Minustakin aivan huippuihanat kuosit ja värit! Kiva odotella syksyn mallistoa saapuvaksi :)

    VastaaPoista
  12. Ihania =) Liila palloanorakki on tytölle saatava!

    VastaaPoista
  13. Mäkin selasin keväällä tota kuvastoa yhdessä lastenvaatekaupassa ja olin kyllä tosi pettynyt. Mä en tykkää yhtään noista printtikuoseista. Yksivärisissä haalareissa oli ihan kivoja värejä. Tuo valkoinen tytön toppatakki on mun mielestä nätti, mutta ah niin epäkäytännöllinen :)

    Oon myös kuullut, että cupcaken talvimallisto tulee olemaan hyvin erilainen, ja veikkaan etten pidä siitäkään :(

    VastaaPoista
  14. Tuo pallohaalari olisi ehkä sellainen harkittava. Muuten ei ole ihan meidän juttu..

    VastaaPoista
  15. Aivan tajuttoman ihana toi missä on noi keltaiset pallot, pakko saada!!

    VastaaPoista
  16. Ihan kivan näköisiä, mutta Ticketin haalareita meille ei enää tule. Kokemusta on nyt yhden talven ajalta tästä haalarista, jossa on irrallinen fleecevuori ja siitä ei meillä tykännyt ei lapset ei aikuiset. Lisäksi myös pukujen saumat rikkoontuivat tosi nopeasti.

    Edelleen luotan Minymon paljon parempaan hinta-laatusuhteeseen :)

    Rose

    VastaaPoista
  17. Kivoja on.:)

    Jotain varmasti tulee meillekin Ticketiltä ensi talveksi.

    VastaaPoista
  18. Täytyy sanoa että nyt ei kyllä iskenyt... Noita palloja on niin paljon joka puolella ettei olis Ticketin enää tarvinut niitä tehdä!

    Meille kyllä varmaan tulee Molon ja Minymon haalarit taas, olivat viime talvenakin suosikit!

    VastaaPoista
  19. Ei iske ei :D
    No ehkä yksiväriset. Toisaalta eipä meillä ole koskaan ollut Tickettiä. Ja talven vaatteet taitaa olla aikalaila hankittuina, paitsi kuopukselle haalari.
    t. Päivänpesän Katja kirjautumatta

    VastaaPoista
  20. Alesta on kyllä hankittu ensi talveksi jo ticketit. Mutta toivotaan että ruskeat (ja sitä ruskeata keltaisilla palloilla) jää vielä ensi talven aleen poimittavaksi talteen. Huolestuttavalta kuullostaa kuitenkin kommenttien perusteella...

    VastaaPoista
  21. Varsinkin pallolliset on kivoja, joskin ehkä enemmän odottelen yksivärisiä vaatteita, eiköhän niitäkin taas mallistossa ole. Ticketin nimeen meillä kyllä vannotaan ja niin varmasti ensi talvenakin :)

    VastaaPoista
  22. Tosi reilun näköisiä. Minusta noista osa "roikkuu" mallien päällä. Tytöille taas jälleen kivempia kuin pojille. Keltapallollinen paras, mutta...tuskin tulee meille. Ei sytyttänyt niin paljoa.

    VastaaPoista
  23. Ei mitään säväyttävää....
    Ja ensi talven topat onkin jo ostettu :)

    VastaaPoista
  24. Ensi näkemiseltä ovat ihan järkkyjä, mutta ehkä kun silmä tässä tasaantuu ja tottuu, niin voi tuo ruskea, jossa erivärisiä jutskia, tuntua jo paremmalta.

    Mutta just nyt kun on paahtanut itsensä autossa ja kaupungissa koko päivän, niin on sellainen olo, että ei ikinä mitään toppaa tai sadevaatetta ;D

    VastaaPoista
  25. Voi miten hauskaa että postasit näistä, itse etsiskelin netistä ticketin ensi talven mallistoa vähän aikaa sitten, olisin vähän katsonut mitä tuleman pitää:) Olipa kiva huomata, että ruskeaa tulee taas, huusin juuri huutiksesta meille baby baggien coffeen värisenä! Sehän on sitten ihan "sesongin mukainen" taas:)

    VastaaPoista
  26. Mua ei harmita ainakaan tän malliston nähtyäni, että varastot täynnä jo ensi talveksi :)

    VastaaPoista
  27. Noista mikään ei ollut ehdoton "pakko saada", ensin tuumasin, että Järkyttävä mutta nyt kun tuota on pari kertaa katsonut on siellä muutama ihan kiva (Tuo vihreä fleece jossa ruskeat pallot ja tuo ruskea pallohaalari voi mahdollisesti olla ihan kiva mutta se pitää nähdä livenä, muut ei oikein iske), ja todella vaikuttaa taas reilulta. Itse en uskalla Tickettiä ostaa ilman kokeilematta koska on usein ollut turhan reilua mitoitusta. Hihansuut myös usein turhan napakat.

    VastaaPoista
  28. Äh, aika pettymys.. Kovasti odotin. :( Luotan nyt siihen cc:n talvimallistoon. Piiperölle on jo molon harmaa haalari, mutta muuten ei vielä mitään. Parit takit on käynyt kääntymässä, mutta lähteneet eteenpäin. Taidan olla hiukkasen nirso. ;)

    VastaaPoista
  29. Heh, ehkä minä olen vaan niin iloinen ettei ole sitä iänikuista tummansinistä että olen siksi tykästynyt mallistoon! ;D
    Toivottavasti yksivärisiin tulisi limen vihreää, raikasta turkoosia ja ruskeaa..

    Mar3ngi; Meillä pojat pukee kosteussuojattua, koska vaihtoehtoja ei ole. ;)
    Meillä ei todellakaan lähdetä kouluun vesi/loskakelillä ilman asianmukaista vaatetusta ja talvella ei kuljeta farkuissa. Pojat touhuaa vielä maassa sen verran että olisivat muuten läpimärkiä.
    Nyt on vähän alkanut isoille pojille tulla omaa makua vaatteisiin, mutta edelleen uskallan tuoda kaupoilta lupaa kysymättäkin ulkovaatteita.
    Onneksi urheilukaupoista saa kivoja isojenkin vedenpitäviä vaatteita, niin ei tartte edes riidellä. ;D

    VastaaPoista
  30. Pakko sanoa, että aika karmeita kuoseja ja värejä... Ei raikas ollenkaan. Harmi, koska Ticket ollut meidän trion merkki jo monena talvena. =(

    VastaaPoista
  31. Minä olen taas hitaastilämpeävä. Kurkkasin kuvia jo aikaisemmin ja silloin tuntui että never ever meille mitään näistä kuosillisista, mutta nyt nuo kolmannen kuvan ruskeat pun/v-pun/oransseilla "vinkuroilla" alkaa jo lämmittää. Vaikka aika kasaria onkin.

    VastaaPoista
  32. Ihania palloja ja mahtavia värejä :-) Minä tykkään! Eiköhän meille eksy jotain näistä ensi talveksi :-)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)