maanantai 21. kesäkuuta 2010

Alesta, huudettua ja normisti..


Viime päivinä on käyty juhlimassa miehen kanssa 15v yhdessä oloa sekä 7v hääpäivää, juhlittu kolmet synttärit ja olen viettänyt rentouttavaa omaa päivää (shoppaillen ja häitä tv:stä seuraten).
Muista ei ole kuvia, mutta on shoppailuista tietty. ;)



Minulla oli jo meneillään pieni sandaalikriisi tässä kesän alkaessa, kun oliverille kaipailin kunnon sandaaleja sopivaan hintaan ja värinä ehdoton ruskea. Onneksi tajusin silmäillä huutista ja löysin sieltä ne joita itseasissa just etsinkin. Superfitin hiukan umpinaiset nahkasandaalit uudenveroisena (pari kertaa edellisellä käyttäjällä jalassa olleet) hintaan 21e. Arvaatte varmaan että olin aikas happy. :)
Kokona 32. Oliver kasvaa pituutta hurjaa vauhtia, mutta jalan koko on pysynyt samana jo vuoden. huvittavaa.
Uimashortsit myös Oliverille, Ellokselta. Merkkinä Vertbaudet.



Ellokselta lisäksi parit popot (nuo kengät ja uimashortsit sai yht.30e alella). Musta/valkoiset halusi 9v, koska isoveikalla on samat. Valkoiset Oliverille ja heti sunnuntaina synttäreille jalkaan. Molemmat Puma.



Uusinta retro Tuttaa Anselmiinasta ihan normihintaan Emilille 98cm. Noissa froteehousuissa on älyttömän hyvä mitoitus hoikalle lapselle ja shortsit kanssa. Turkoosia ja limeä, vaikka kuva nyt jotenkin imee pois tuon limen värisävyn.



Miksi tytöille on aina kaikkea kivaa?, etenkin aleen tuntuu jäävän vaikka mitä. Nämä suloisuudet on menossa kummitytöille. Takki kylläkin ihan shoppailuapuna ostettu H&M:ltä, mutta tuo norsusetti Lindexin -70% alesta tuliaisena viemisiksi.



Emilille Metsolan ladapaita -40% Millimollista.
IdaT sukat Anselmiinasta ja samoin Tutan leijonapaita.























Keltaista Oliverille 128cm myöskin Millimollista; JNY Design tähtiteeppari -30% ja Moonkids froteehousut -40%.
Ihanat vihreät elukkalakanat Ikeasta mummon tuomisina isoille pojille. Kiitokset vaan Hannalle vinkistä!, osasin ohjeistaa mummoa tuomaan kun näin lakanat blogissasi. ;)

Alesoppailun kauppakierrokset on olleet vielä aika laihoja pojille, siis näistä normi ruotsalaisketjuista. Odottelen siis edelleen ja niitä -50-70% aleja sitten heti kiitos. Ehkä ensiviikolla? edes jossain..
Lähden siis toiveekkaana uuteen viikkoon ja toivotan mukavaa viikkoa kaikille! Ajatelkaas se on jo Juhannus tällä viikolla. :)

19 kommenttia:

  1. Nuo ekan kuvan shortsit on aivan ihanat. Voisin ottaa tuollaset itellenikin.

    Minä en saanut lupaa lähtee aleen. Daaaammmm!!!! Ei meillä oikeesti ole tarvetta millekkään,mutta kun jos halvalla sais. Ei menny perustelut läpi.

    VastaaPoista
  2. Meidän Lindexillä ei ole tytöille alessa sitten niin mitään. Kuka ne sieltä normaalihinnalla ostaa;)

    Pussilakanasetti on aivan huisi, samoin muut ostoksesi. Ihanasti värejä!!

    Ja tosiaan, juhannus jo!!

    VastaaPoista
  3. hih. :) eikös ole mageat!
    itse nukun tyytyväisenä niissä punaisissa. :D

    Melkoinen saavutus 15 vuotta! Onnea!

    VastaaPoista
  4. Ihania ostoksia! Ja onnea hääpäivän johdosta!

    Meillä nuo Tutan housut on poitsulle ihan liian suuria vyötäröstä. Mietinnässä on, että lyhennänkö kuminauhaa reilusti, vai laitanko kiertoon housut.

    VastaaPoista
  5. Kommentoinkin nyt kerralla kaikki mitä en oo muistanu kirjoittaa vaikka postaukset olen lukenu :)

    Kiva kun laitoit omakuvia! Kiva aina nähdä kuka siellä kirjoittelee :) Ja oikein nätti nuori nainenhan siellä on! Kyllä päälle kolmikymppinen nuori, eikös ;)

    Muumpaidat! Mie kanssa ajattelin, että ne on nähty, mutta oivoi. Ihan PAKKO saada ainakin pari noista Onnille. Ihan pakko.

    Tosi kivoja aleshoppailuja! Mie olen nettitarjontaa katellu, mutta miusta se 30% mitä monessa paikassa on, ei ole vielä hyvä ale. Ja toisaalta kun ei ole tarvetta, niin ei sitten tule niin pienellä prosentilla senkään puoleen ostettua. Nuo lakanat on ihanat! Miun pitääkin nakittaa joku tuttu hakee meille myös nuo! Katoin jo sillon Hannan postauksessa miekin noita :) Aijoo, ja hyvä löytö nuo kengät! Ei tuossa koossa enää niin helpolla löydy hyviä, edes tytöille, saatikka pojille!

    Hauskaa juhannusta tein porukalle :)

    VastaaPoista
  6. Kivat ostokset! Nuo Ikean lakanat ovat kyllä tosi ihanat :)

    VastaaPoista
  7. Minttu; Ehkä siinä tapauksessa onkin parempi olla lähtemättä, niin ei tule kiusauksia. Mutta toisaalta et taida hävitä mitään, kun ei minusta tuolla ollut edes kunnon alet vielä käynnissä. ;)

    dibsukka; Joku rohmuaa. ;D

    Hanna; Kiitos! :) Noista tuli heti poikien suosikit, koska niissä on tuo kamala kettu. heh.

    Sande; Kiitti! Oho, onkos nämä uudet sitten löysempää mallia kuin aiemmat Retronorsusarjan froteehousut. Oletin että mitoitus on sama, kun näin nettisivulla mainittiin. Voi kökkö, toivottavasti meillä nuo kestää sitten jalassa. Heitin nuo vasta pesuun, niin ei olla ehditty sovittaa..

    Mirka; Sovitaan niin! Ikinuori. ;D
    Ne uudet Muumipaidat on tosiaan ihanan erilaisia, kivaa kun ei toisteta samaa.
    30% on tosiaan minullekin liian pieni aleprossa, paitsi jos joku sellanen sattuu vastaan jota ei ole aiemmin saanut millään alella ja on tosi kiva. ;)
    Ihanaa Juhannusta teillekin!

    Vauhtivekaroiden äiti; Nuo on tosiaan kivat. :)

    VastaaPoista
  8. Täällä oli perjantaina lyöty jo -50% Alelaput Lindexissä, mutta eihän siellä mitään ostettavaa ollut isommille.

    Mä ostin tuon Ladapaidan, mutta laitoin samantien pois, en tykännyt kun pohjaväri olikin harmaankeltainen eikä kirkas. Lisäksi 110cm oli järkyn pieni, vastasi 98cm paremmin kuin 104cm, ja ompelujälkikään ei ollut hyvää.

    VastaaPoista
  9. Hääpäiväonnea!

    Mahtavat lakanat, melkein on saatava. :D Tuo JNY t-paita on symppis, pitääpäs kurkistaa kauppaan. Meillä Eetillä on nuo vihreät frotee-pöksyt ja sopivat kyllä varmasti paremmin hoikalle. Tosin on ne Eetilläkin ihan söpöt. :D

    VastaaPoista
  10. ninnu; Täällä meillä alkaa Lindexin ale kuulemma vasta loppuviikosta, kun kyselin. ;)
    Tosiaan tuo Metsolan paita on naftia kokoa, meille tiesin tilata jo 110cm ja se on just hyvä tämän kesän Emilille (vaikka muut t-paidat 98-104cm). Niin ja tosiaan tuo keltainen on sellanen tummempi sävy.

    Katri; Kiitos! :)

    VastaaPoista
  11. Kivoja kivoja kivoja... :) Mä en tajunnut että tuohon norsusettiin on housutkin! Ostin työkaverin tytölle meinaan tuon samaisen tunikan 116cm.

    Munkin täytyy hankkia tuollaiset kengät pojalle sitten joskus ;)

    Onnea hääpäivän johdosta, tosi ihana kun pääsitte juhlimaan!

    -Jamina-

    VastaaPoista
  12. Oi,teilläkin on vietetty hääpäiviä kaksinverroin;-)Onnitteluja upean pitkästä liitosta!

    Kiva kun löysit nuo sandaalit, taitaa ne hellekelitkin alkaa juuri sopivasti! Kaunista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  13. Onnea vuosipäivien johdosta!:)Hurjaa, kun olet kuitenkin niin nuori(mun mies on vuoden nuorempi ja todellakin nuori vielä;)) ja olette jo olleet noin kauan yhdessä.

    Kivoja olet ostellut ja meillähän on myös nuo valkoiset Pumat.:)

    VastaaPoista
  14. Jamina; Jospa nuo sitten kiertää teille, siis jos säilyy hyvässä kunnossa ja en säästele Emilille. ;)
    Kiitos onnitteluista!

    Aamunkukka; Kiitos! Kyllä vaan tuntuukin hurjalta että näin kauan on ollaan jo yhdessä kuljettu. :)

    Helmi; Joo ajattele olin 18v, kun alettiin seurustella. ;) Mieheni on minua 4v vanhempi.
    Ai teilläkin on nuo Pumat!, empä muistanutkaan. Nuo on kyllä kivat. ;)

    VastaaPoista
  15. Hei,

    Pitkään aikaan en ole taas ehtinyt kommentoimaan, mutta kiva kun laitoit kuvia itsestäsi! :) Mukava nähdä tarkemmat kasvot mukavien juttujen takana!

    Huippu raikkaita juttuja olet taas ostellut. Noita norsu-settejä ei meidän Lindexillä paljoa ehtinyt näkemään ja itseasiassa yritin niitä jokunen viikko sitten saada Tukholmastakin kun olin käymässä, mutta vähiin olivat jääneet sielläkin. Eli melko erikoista että sinne teidän Lidexiin riittää vielä alennukseenkin!


    Poista tämä vaikka ennenkuin julkaiset, tämä vaan vinkkinä: Oletko huomannut että Ticketin talvea näkyy jo netissä: http://ticketwinter2010.com/ jos haluat olla ensimmäinen joka näistä bloggaa! Vaikka taita olla lukijat vielä mieluummin kesätunnelmissa! :) Kiitokset taas kaikesta mukavasta luettavasta!

    VastaaPoista
  16. Prinsessa ja sen pojat; Ne on! ;)

    Tuppaanisipuli; Kiitos ihan mielettömästi vinkistä!, en ollutkaan vielä itse bongannut ja pitihän ne nyt heti myös blogata. ;D
    Luulen että aika moni jo innolla ottaa malliston kuvia vastaan.

    Nuo norsujutut olikin Lindexin viimeset jotka alerekistä nappasin, taisi jäädä vihreitä polvihousuja vielä sinne roikkumaan. Olisiko tarvetta jos löytyy vielä? (menen tänään) :)

    VastaaPoista
  17. Tytöille tosiaan on paljon enemmän kaikkea kivaa juttua! Itselläni on melko saman ikäiset tyttö ja poika ja tuntuu että millä vain reissulla löytyisi monta kivaa asua tytölle. Siksi aina erityisesti ilahdun jos löydän pojalle jotain kivaa, ne poikien kivat vaatteet kun on välillä aika harvassa jos ei ihan niitä kaikkein kalliimpia halua ostaa.

    VastaaPoista
  18. Ja siis ONNEA hääpäivän johdosta, vaikkakin myöhässä :)

    Myö ollaan kanssa oltu 15vuotta yhdessä ja 7 vuotta naimisissa, tai ens kuussa on hääpäivä tarkalleen :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)