tiistai 22. syyskuuta 2009

Esittelyssä talven Jonathanit


Nyt kun eilen sain esittelyä varten ison paketin Jonathaneja, niin nappailtiin poikien kanssa kuvia ja laitan nyt niitä tänne teidänkin iloksi(?).
Kun tämä uusin talven 2009-2010 mallisto ilmestyi, niin olin aika pettynyt. Värit tuntui niin tummilta ja laimeilta kevään mallistoon verrattuna.
Nyt kuitenkin kun olen nähnyt kaikki livenä Jespereissä ja sain nämä omani (esittely kappaleet), niin alkoikin näyttää ihan kivalta.
Oikeestaan meille voisi tulla näitä enemmänkin. ;)


Emilhän ei tartteis yhtään haalaria ja vaikka tämä Tähti malliston haalari asusteineen nyt näyttääkin tosi kivalta, niin yritän olla tätä meille ottamatta. ;D
(Haalari 92cm, hattu 52 ja rukkaset kokoa 2)


Takaakin kiva tuo leikkaus.


Tämä City malliston ruskea takki meille varmaan jää kauppatakiksi.
(takki 92cm, hattu 52cm ja rukkaset kokoa 2)


Takana hupussa kivat palaset.


Violetti Tähti takki on minusta herkullinen, mutta Oliver ei tykkää.
(koko takissa 116cm, menee siis justikka Oliverille. Harmaat Tähti vyötäröhousut 122cm ja harmaat tähtirukkaset kokoa 6)


Tässä näkee hyvin tuon harmaan ja ruskean värieron. Rukkaset on harmaat ja henkselihousut ruskeat. Minusta tuo harmaa on enemmänkin sellanen ruskeanharmaa sävyltään.
Näitä Tähtimalliston housuja täytyy etenkin tilata lisää. Vedenpitävyys, karheampi kulutusta kestävä kangas ja hinta kohdillaan.


City Jonathan vauvahaalari on söpö!
Vuorissa on lämmin teddy, mutta haalari on silti pehmoinen ja notkea pienelle.


Tähti Jonathan pinkki haalari harmaalla alaosalla ja pinkki fleecepipo. Rukkaset ja kypärämyssy harmaat.


Classic mallistoa pinkki/ruskeana.


...Ja sininen/ruskeana.


Pinkkiraidallinen fleecehaalari ja pinkki myssy.


24 kommenttia:

  1. Voi miten ihania ! Tuo Emilin oranssi on IHANA. Ei me kai kuiteskaan tarteta lisää pukuja ? ;o) Et sit vaan myy miule, sovitaaks niin ? :o)

    Mut jos otan arpajaisvoitoksi oranssin hatun nin kaveriksi tartettas sit tuo haalari.... Huih.

    Olen Oliverin kanssa muuten samaa mieltä : en tykkää tuosta violetista. Ei vaan jotenkin sovi miun värimaailmaan. Mutten sano etteikö se sit jollain lapsella ole ihan kivan näköinen. Teidän oliverille kun vaan kävis paremmin tummanruskea tms.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä esittelystä! Itsekin ajattelin malliston nähtyäni, että ei, mutta ei tuo ensimmäisen kuvan oranssi-ruskea hassummalta näytäkään. :) Paljonko tuolla haalarilla on hintaa?

    VastaaPoista
  3. Ihania! Et sattumalta haluisi ajaa tänne Kuopioon pitämään kutsuja :)

    VastaaPoista
  4. Meillä on viime vuoden ruskea vihreä Jonathan, joka on minusta aika kauhean värinen. Mutta kun halvalla sai, ja haalari on ominaisuuksiltaan tosi hyvä, niin päätin olla joustava ja kestää sitä väriä :-D

    VastaaPoista
  5. Tuo oranssi-ruskea on minun mieleeni. Tykkään! :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos taas tästäkin kivasta postauksesta! Olen oikeastaan sinun ansiostasi tutustunut Jonathaneihin ja nyt meillä on jälleen Jonathania talveksi. Minustakin livenä nämä ovat kivempiä, erityisesti nyt kun ne oli mallin päällä niin ne näytti vielä kivemmiltä. Meillä on vihreä/ruskea(vai harmaa) tähti haalari ja vaikka ensin vierastin sitä vihreää, se on alkanut näyttämään ihan kivalta. Oliverilla on kuvissa hanskat kokoa 6. Ostin parit hanskat kokoa 4 meidän kohta 5-v:lle ja kotona sovitellessa totesin että ne on kyllä aika naftit. Onko tuo koko 6 miten reilu Oliverille? Taidan joutua tehdä mutkan Jesperjunioriin vaihtamassa isompiin. Noh, onneksi matkaa ei ole pariakymmentä kilometriä enempää.

    Tulppaanisipuli

    VastaaPoista
  7. Onpas ihania, mitä tollanen haalari maksaa mitä Emilillä on päällä..se missä oranssia!??

    Mä just tässä oon plärännyt poikien talvikamppeita..nuoremmalle olis isoveljen vanhat haalarit kaksi kappaletta mutta kumpikaan ei vedenpitävää materiaalia ja on meille tullu käytettynä..uusi olis niin ihana...

    VastaaPoista
  8. Minä olen yrittänyt saada City-malliston ruskeita toppahousuja, mutta ei ainakaan tohon Ideaparkin Jesper&Junioriin ole niitä tullut. Ostin meinaan alkuvuodesta alesta city-toppatakin enkä tajunnut silloin ostaa housuja :( Onkohan niissä vain joku toimitusviivästys vai tuleekohan niitä ollenkaan...

    VastaaPoista
  9. Sain tänään oman tilaukseni, harmaat tähti-rukkaset ja ruskeat tähti-henkselihousut. Kyllä huvittuneena olen katsellut rukkasten "harmaata".. Olen koettanut löytää sen sieltä ruskean seasta ;)

    VastaaPoista
  10. Minä puolestani pidän tuosta violetista takista ;) Ostin sen nimittäin jo heti kesähelteellä tulevaksi talveksi ekaluokkalaiselle. Lisäksi ostin ruskeat henkselihousut ja harmaat vyötäröhousut. Nyt pitäisi vielä löytää toinen takki, joka sopii noihin toppahousuihin :)

    VastaaPoista
  11. Mä taas tykkään tuosta violetista aivan hurjasti, olisi just ihana Oliverille! Onhan nuo kivoja :)

    -Jamina-

    VastaaPoista
  12. minä tykkään eniten tuosta ruskeasta jonka hupussa on lirpakkeet. :)

    nimim: mimolla ei ole talvihaalaria. :D

    VastaaPoista
  13. Emilin päällä oleva on kyllä paras! Oliverilla oleva lila on jotenkin tyttömäinen lila, ei varmaan meilläkään pojat huolisi :)

    VastaaPoista
  14. Siis minusta tuo violetti takki on oikeestaan tosi kiva, mutta en sitä väkisin ala Oliverille ostamaan. Kai se vaan mieltää tuon tyttöjen väriksi, vaikka ei meillä värejä silleen lajitella. ;)

    Äiti kuudelle; Eikä muutes sovita, eikös niitä haalareita aina tarvii?? *Sanoo toinen jolla on niitä kohta ihan liikaa! ;D
    Joo ja sitäpaitsi fleecehatun kaveriks tarttee haalarin tottakai! Heh.

    Henna; Ole hyvä! ;) Tuo Emilillä oleva oranssi/harmaa (niin se siis on olevinaan harmaa!) haalari maksaa 59e ja on siis vedenpitävä. Koot on 74cm-92cm.

    Laura; Joo haluisin, mut ei taitais oikein kannattaa. Kun ei noista niin paljoa hanki. ;D

    Zanne; En muuten yhtään muista minkälainen ruskea/vihreä haalari viime talvena oli. Mut aina kannattaa kun halvalla saa. ;)

    Tulppaanisipuli; :o)
    Oliverilla on ollut koko 6 Jonathanin rukkasissa jo viime keväästä eli heti kun täytti 5v.
    Oliverilla on tosin pitkät sormet, mutta nuo on minusta just hyvän kokoiset. Ehkä vaan hiukan jää vielä kasvuvaraa.

    Pieni Lintu; Tohon Hennalle vastasinkin saman eli Oranssi/harmaa (siis ruskeanharmaa) haalari maksaa 59e ja on vedenpitävä. :)

    Miitu; Meille ei ole ainakaan ilmoitettu ettei niitä tulisi, voi olla vaan myöhässä.

    Piia; Oikeesti, olen kanssa ihmetellyt että onko siellä harmaata ollenkaan. :D

    Hanna; Tuossa ruskeassa haalarissa (jossa vihreää) on suurin koko 80cm. Taitaa olla jo Mimolle pieni?

    VastaaPoista
  15. Nämä ovat oikeasti kyllä mukavamman näköisiä livenä. Miten jotenkin noille väreille ei aina tee kuvat oikeutta? Mä olenkin käynyt jo Jonathan kutsuilla tänä syksynä.

    Mä tykkään tuosta violetista takista kovasti.

    Tuon ruskean ja harmaan eroa on vaikea kyllä erottaa. Minäkin muistelin, että ne meidän talvirukkaset on nyt sitten ruskeat, mutta tästä bloggauksesta muistui mieleen, että ei, ne onkin ne harmaat ;-)) Ei yhtään osaa harmaiksi sanoa kun ne tuossa yksinään nököttää ilman tuota Jonathanin ruskeaa vertailukohtana.

    Jos olisi vielä noin pieni, kelle mahtuisi tuo Emilin päällä oleva haalari, se tulisi meille, vaikka olisi kuinka monta muuta haalaria :-)

    VastaaPoista
  16. Ahaa..ei paha hinta ollenkaa..no meille on nyt tulossa tummanharmaa yksivärinen vedenpitävä haalari Ellokselta, anoppi lupasi tilata kun sillä oli joku alejuttu sinne ja tykkää ku saa ostaa jotain. Se oli tosi kiva, ja kun yksivärinen niin helppo yhdistelllä eri asusteita - niitä onkin melkosesti.. ;) Katotaan nyt millanen se on sitte ku tulee. :)

    VastaaPoista
  17. Toi Emilin päällä oleva haalari sais mielellään tulla meille... Täytyy varmaan oikeesti hommata toiseks haalariks, kun on aika edullinenkin!

    VastaaPoista
  18. Meille tuli esikoiselle tähtimalliston ruskeat housut ja vihreä/ruskea takki. Jonkun malliston vihreä/ruskea haalari tuli myös. Tilasin nuo ilman mitään kutsuja ja ei ihan mun makuun olleet kun ne saatuani ekan kerran näin. Kai niihin tottuu.. Parempi olis koska tarkoitus olis ne kuopukselle säilyttää.

    - äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  19. Satu; Olen samaa mieltä, kuvat aina vähän vääristää sävvyjä, etenkin ne valmistajan oman nettisivun kuvat..
    Arvaa vaan että kamppailen itteni kanssa tuosta Oranssi/harmaasta haalarista! Meillä on siis kolme haalaria jo Emilille talveksi ja järki sanoo että eihän se tarvii, mutta kun mieli sanoo et HALUUUUUN! :D

    Pieni Lintu; Ai Elloksellakin on yksivärinen haalari ja vielä vedenpitävä? Pitää käydä kurkkimassa.

    MrsAgatha; Voisit tulla meille sitä sovittamaan, jos asuisit lähempänä. ;)

    Äiti ja pojat; Kyllä tosiaan aina kannattaa nähdä ennen ostopäätöstä, kun ne värit ei ihan ole aina sitä mitä kuvissa. Toivottavasti sinun silmä tottuu siihen vihreään. :)

    VastaaPoista
  20. Laura; Laitan s-postia tänään. Yritin kovasti eilen päästä blogiisi ja ihmettelin et mitäs nyt. ;D

    VastaaPoista
  21. Minä en jotenkaan lämpene näille. Tosin tuo oranssi hattu mikä on Emilin päässä ylimmässä kuvassa näyttää kivalle ja sellainen saattaa kyllä meille tullakin...;)

    VastaaPoista
  22. Mäkään en pitänyt mallistosta, kun ensimmäisen kerran näin sen Jesper&Juniorin sivuilla...
    Täytyisi nähdä nämä ihan livenä!! :)
    Rukkasista, pipoista ja kaulureista olen aina pitänyt. Lisäksi baby- puoli on aina ollut kiva...
    Tehtäisiinkö joku päivä treffit? Olisi kiva nähdä ja voisin tehdä siinä samalla tilauksenkin... :)

    VastaaPoista
  23. Helmi; Se ionkin hyvä ettei kaikille lämpene, niin ei tartte kaikkee hankkia. :D

    Hanna; Treffataan vaan!, olisi tosiaan kiva nähdä. :)
    Missäs treffattais? Olisitko ajelemassa tännepäin?

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)