lauantai 26. syyskuuta 2009

Ei mitään erikoista..


Pari päivää on taas tullut keskityttyä huutis puuhiin ja väsymys on ollut kamalaa..
Mitään ei oikein jaksais, "mut kun on pakko" fiilis menossa siis.
Ehkä se taas kohta hellittää (minulle tulee näitä kausittain).
Jospa huomenna saisi virtaa, kun saa viettää päivän itsekseen. ;)

Olen onnistunut olemaan shoppailematta mitään sen reissuni jälkeen (2,5vkoon), Jee! Kymmenen pistettä ja papukaijan merkki!
Tästä syystä annan itselleni luvan ostaa huomenna jotain, jos nyt vastaan jotain kivaa tulee. Mitä kyllä epäilen.. Lindexin ja Kappahlin tylsien mallistojen ja meidän lähikaupungin tuntien. ;D
Pojat kyllä tartteis oikeesti sellaset villaset aluskypärämyssyt. Kurkin tuossa vähän valikoimaa, mietin Many months ja Myllymuksujen merinovillaisen kypärämyssyn välillä. Olisiko kellään noista kertoa kokemuksia?


Oliver tänään puuhissaan.
Meille on joskus aikoja sitten tullut jostain tämmönen hauska kehittävä "peli", jossa siis etsitään erilaisille paloille alustan kuvien mukaan oikea paikka.
Esim. tässä on Oliverilla alla alusta jossa on eri eläimien, huonekalujen, vaatteiden ym. puolikas kuva ja siihen täytyy löytää sitten oikea pala (jossa se kokonainen kuva). Lisäksi noita alustoja on sellaisia joissa on hassuun kuvaan liitetty se palan juttu yms. Ihan kiva ja aika vanha peli.


Emilillä oli tänään uudet suosikit eli Nova Star farkut ja Lindexin siilipaita.
Oliverilla KappAhlin paita ja Me&I froteehousut.

Tää lähtis nyt puhumasta turhia ja sekavia, koittaa etsiä sitä voimaa ja palaa uusin aattein. ;)
Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua joka kotiin!

10 kommenttia:

 1. Ihanat vaatteet Emilillä, siilipaita on kyllä ihan huippu!

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin väsmystä ilmassa, kirjoitinkin siitä blogiini...Jospa se kohta helpottaa.
  Manulla on manymonths kypärämyssy ja se on ollut yksi ihan parhaista ostoksista. Lämmin mutta ei kuuma, pitkänmallinen joten suojaa hyvin niskaa ja kaulaa, menee monta vuotta sama koko ja värit on tosi ihanat eikä hintakaan ole todellakaan paha, suosittelen :) Meillä on ollut myös manymonths-bodypaita sekä villahousut. Kaikki ovat olleet hyviä :)

  VastaaPoista
 3. Mua harmittaa, etten vuosi sitten hamstrannut lindexiltä noita kivoja paitoja. Meillä oli silloin kanssa noita siilejä sun muita, ja nyt on tosi tylsiä kaupat täynnä, höh.

  VastaaPoista
 4. Meillä on ollut molempia merkkejä ja kyllä tuo Many Months-pipo päihittää jopa Ruskovillan! Mutta Many Months on naftia mitoitusta eli se kannattaa huomioida. Many Monthsissa on vielä ihanat värit!

  VastaaPoista
 5. Näyttää jotenkin tutulta tuo peli. Jossain olen varmasti nähnyt, mutta aikaa siitä kyllä on. Miksi mä en tajua ostaa ikinä mitään ihanaa isompaan kokoon, siis just tuo siilipaitakin?! :)

  -Jamina-

  VastaaPoista
 6. Nuo Nova Starin farkut on kyllä tosi mahtavan näköiset, meille kans :-)

  VastaaPoista
 7. Voimia ja jaksamista! Huutamassa kävin kohteessasi ;) !

  VastaaPoista
 8. ManyMonths kypärä meilläkin on, pientä kokoa ovat juu, tälle talvelle täytyy ostaa koko 5-7v kolmevuotiaalle...

  VastaaPoista
 9. Siilit on hamstrattu joka kuosissa meillä. :D

  Kiitoksia kommenteista, täytyy varmaan tilata ainakin Emilille se Many Months kypärämyssy. Mietin että jos on naftia, niin riittääköhän Oliverille edes se isoin koko..?

  VastaaPoista
 10. En tiiä onko Manu tosi pienipäinen vai mitä mutta pojalle menee mainiosti koko 1-4,5/5. Eikä ole mitenkään tiukka, ikäänkuin venyy vaan käytössä. Lörppä tuo ei ole ja semmoista en halukaan, pysyy napakasti paikallaaan nyt :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)