keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Herkkuruokaa arkeen (sis. arvonnan!)


Yksi meidän perheen herkkuruoka on Tortillat. Se sopii mielestäni niin arkeen, kun viikonloppuun. Arkena tortillat on ehkä jopa mukavampi juttu, kun päivän jälkeen perheellä valmistetaan ruoka ja samalla jutellaan päivän tapahtumista. Arkena on muutenkin mukavaa tehdä nopeaa ja helppoa ruokaa ja tortillat on juuri sitä. Tortillojen täytteissä kun on puuhaa sopivasti jokaiselle. Pienimmät leikkaa kurkut, tomaatit ja salaatit ja isommat ruskistaa lihat. Itse saa oikeastaan toimia vaan työnjohtajana. ;D


Meidän tortillojen täytteet on aika perusjuttuja. Kurkku, tomaatti, paprika, salaatti, salsa ja juusto. Lisäksi lihana maustettu jauheliha ja kebabliha. Meillä pojat syö esim. kanan mielummin muulla tavalla, joten sitä ei tule tortillojen kanssa tehtyä. Kaikki ainekset laitetaan omille lautasille, josta jokainen voi itse täyttää tortillat haluamallaan tavalla.



Me saatiin Old El Paso tuotteita maisteltavaksi, joista uusin tosi kätevä juttu on nuo veneen malliset Stand "N" Stuff - tortillat. Nuo on kyllä paljon kätevämpiä, kun perinteiset tortillat. Veneisiin on helppo pienemmänkin syöjän saada täytteet siististi ja syöminen onnistuu helpommin, kun täytteet pysyy tortillan sisällä paremmin. Minusta nuo veneet on myös paremman makuisia ja pehmoisempia syödä.



Nam! :)

Mitä te tykkäätte tortilloista?
Kuuluuko ne teillä arkiruokailuun vai viikonloppuun?

Saan arpoa myös teille mukavan yllärin, nimittäin arvonnan voittona on 20e arvoinen Old El Paso tuotepaketti!
(sis.tuotteita/lahjakortin kauppaan riippuen missä asut)
Pääset osallistumaan arvontaan kertomalla kommenttilootaan millä täytteillä sinä oman Stand "N" Stuff tortillan täyttäisit? :) Arvonta on voimassa 18.10.2015 asti.
(Jätä myös s-postiosoitteesi ja anonyymit nimimerkki)





76 kommenttia:

  1. Meillä aika lähelle samat täytteet kuin teillä, parilla erolla: lihatäytteenä yleensä aina tacomaustettu jauheliha, kasviksina salaatti, tomaatti, kurkku, salsa ja jalapenoviipaleet. Lisäksi vielä salaattijuustokuutiot ja Taffelin tacodippi. Nam. :)

    Lennu
    kolme_kaks_nolla_ii(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Tortillat on kyllä parhaita ja nuo veneet lapsiperheen pelastus😊Omaani laitan:juustoraastetta,salaattia,tomaattia,kurkkua,raejuustoa,kanaa ja paljon salsaa👍

    VastaaPoista
  3. Mehän testattiin näitä heti, kun nähtiin telkkarissa mainos :D Tortillat on meidän ihan lemppareita. Nämä oli tosi käteviä rulliin verrattuna! Meillä on pari suosikkitäytettä, joko uunissa tehdyt tai tuoreet. Uunissa tehtyihin tulee jauhelihaa tacomausteella ja sit sekoitetaan Pirkka Mexican mix vihanneksia sekaan. Lätyn pohjalle kastiketta, sit täytteet ja sit rullataan ja päälle juustoa ja sitä kastiketta vielä vähän. Nam!

    Toinen ihan paras on just esim näihin kuppeihin et jauhelihaa burrito tms mausteella, raakaa sipulia, kirsikkatomaatteja, tuorekurkkua, ananasta, paprikaa, jäävuorisalaattia ja juustoraastetta - naaaaammm! :)

    VastaaPoista
  4. Ottaisin täytteeksi ainakin kanaa, fetaa ja tuoreita vihanneksia!
    womynrule.i@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Meillä myös pidetään tortilloista, ja kyllä nämä uudet pohjat on niin helppo käyttöisiä! Meillä tortilla täytetään jauhenlihalla, kanalla, salaatilla, paprikalla, kurkulla, salsalla, juustolla ja salsalla :) Mukana ollaan arvonnassa! Saya.love@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Meilläkin täytetään tortillat ihan perusjutuilla. Jauheliha, tomaatti, kurkku, paprika, salaatinlehti, juustoraaste, salsakastike ja ehdottomasti pitää olla vielä lisä kastikkeena kermaviiliä tai turkkilaista jukurttia. Tetsku.
    mktiiro@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Ihana herkkuarvonta :) Omat tortillat täyttäisin aikalailla samoin eli tulisesti maustettua jauhelihaa, erilaisia kasviksia, ananasta ja hyvä valkosipulimajoneesi päälle, Nam....

    VastaaPoista
  8. Paistettua Kanaa, paprikaa ja sipulia sekä salaattia, tomaattia, kurkkua, salsakastiketta, ranskankermaa ja fetaa :)

    VastaaPoista
  9. Täyttäisin sen jauhelihalla, kermaviiliin tehdyllä dippikastikkeella, salsalla, salaatilla, kurkulla, tomaatilla, sipulilla ja fetajuustolla :) Tortillat ovat kyllä parhaita!

    katrii_@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Kanaa, salaatti/tomaatti/paprika/kurkku, sweetchili-kastiketta ja kaiken kruunaa kasa turkkilaista jogurttia :P Meillä syödään niin arkena kuin viikonloppuisin tortilloja :)

    VastaaPoista
  11. Lapsille noi veneenmalliset kuoret on hyviä, mutta itselle hankala, kun niihin mahtuu niin vähän täytettä, ja jos sen lataa yli, niin hyyyvin vaikea syödä ;D Meillä tortilloihin laitetaan kanajauhelihaa, salsaa, juustoa, salaattia, paprikaa, avokadoa, maissia, valkosipulikastiketta

    VastaaPoista
  12. Nam! Nyt alkoi tehdä mieli tortilloja!

    Omaani valitsisin ainakin kanaa ja vihanneksia sekä tietysti kastikkeita. Noita veneenmallisia en ole vielä kokeillutkaan, mahtava idea lapsiperheelle.

    VastaaPoista
  13. Meidän tortilloihin kuuluu ehdottomasti perunasalaatti! :) Sopii ihan äärettömän hyvin, oletko koskaan testannut!? Muutoin mennään ihan jauheliha, salaatti, kurkku, tomaatti, feta tai juustoraaste, ananas, kastike -linjalla. Vähän sen mukaan mitä kaapista löytyy :) On kyllä hyvää ja nopeaa ruokaa, jota kelpaa tarjota vieraillekin! jasminella82 ät gmail.com

    VastaaPoista
  14. Jauhelihaa, ananasta, tomaattia, suolakurkkua sekä tottakai salsaa :) tiiakemppi(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Vaihdellen jauhelihaa tai broileria, sitten perustäytteet: jäävuorisalaattia, tomaattia, ananasta ja raejuustoa! Valkosipulikastike kruunaa herkun :)
    miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  16. Isolle porukalle oon tehnyt monesti tarjolle tortilloita tuorejuustolla ja erilaisilla täytteillä. Nuo kupit olisivat kätevät :) lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Jauhelihalla,kurkulla,tomaatilla,paistetulla sipulilla,salaatilla,salsakastikkeella tai majoneesi pohjaisella maustejuustokastikkeella ja raaalla sipulilla. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Näyttää hyvältä! =P Meillä tortillat kuuluu vähän semmoisiin herkutteluruokiin vaikka useimmiten ovatkin kuitenkin hyvin terveellisesti täytettyjä. Terveellinenkin voi olla siis herkkua! =) Täytteeksi itse valitsisin joko kanaa tai jauhelihaa, paljon kasviksia (kurkku, tomaatti, salaatti ja paljon sipulia), fetaa ja reilusti hyviä kastikkeita.
    mia_janiina_83@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Jauhelihaa tacomausteella, kasviksia, itsetehtyä guacamolea ja ranskankermaa. Tortillat maistuu niin arkena kuin viikonloppunakin.

    nippe6@gmail.com

    VastaaPoista
  20. nimimerkki: late1

    lohta, quagamolea, salsaa, paprika,kurkku,tomaatti, creme fraiche, ananas, ranch-dippi!

    larre@hotmail.fi

    VastaaPoista
  21. Näyttää niiiin hyvältä!
    Meillä tortillat ovat usein lauantai-illan herkkuja, joskus kyllä viikollakin.
    Aina jauhelihatäytteellä ja hot taco -mausteella. Sekaan juustoraastetta, kurkkua, paprikaa, tomaattia.
    pussikarhu (at) luukku.com

    VastaaPoista
  22. Meillä broileria, kasviksia, mausteita, aina välillä vaihdellen eri lajeja.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Aika samoja täytteitä käytetään, mutta meillä lisätään myös maissia ja avokadoa.

    VastaaPoista
  24. jauhelihaa, mausteita, ananasta, dippikastiketta, salaattia, kurkkua, tomaattia...
    1 arpa
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Onpa kiva arvonta!
    Täytteeksi vaikkapa maustettua jauhelihaa, feta- ja jotain muuta juustoa, kermaviiliin tehtyä dippiä ja vihanneksia
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  26. Melko samoilla täytteillä kuin teillä, lisäksi pitää olla kermaviiliä.

    saggu987@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Oih, tuli vesi kielelle. Kanaa, ananasta ja paprikaa ainakin. pia.oksanen at luukku.com

    VastaaPoista
  28. Meillä on näitä jo testattukin ja herkullisia tuli! Oma suosikkini oli kana,raejuusto+perus salaattiainekset-täyte.
    ooti-@suomi24.fi

    VastaaPoista
  29. Kasvis-papumössöä, salaattia, tomaattia ja salsaa sekä juustoraastetta.

    VastaaPoista
  30. Kanaa tai jauhelihaa, salaatti/kurkku/tomaatti , punasipuli, kermaviilikastike :)
    marita.kivioja@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Tykätään tortilloista kovasti :) Yleisemmin ehkä syödään viikonloppuna, mutta välillä myös arkena. Usein myös valikoituu ensimmäisiksi ruoiksi, kun teemme yleensä n. 5 ruoan "listan", johon kerrallaan hankitaan ruoka-aineet. Tästä listasta valitaan sitten, mitä tekee kulloinkin mieli tehdä ruoaksi.

    Täytteinä meillä on yleensä paprika, kurkku, maustekurkku, jäävuorisalaatti, sipuli, jalapenot, ranskankerma, juustodippi sekä salsa. Lihana joko jauheliha maustettuna valmiilla tacomausteella tai omasta päästä säveltäen tai joskus broilerinsuikaleet tai naudanlihasuikaleet. Joskus on myös quacamolea. Eli noita kaikkea sekalaisesti laittelisin myös noihin venemallisiin. Kuulostavat kyllä käteviltä lapsille. Aika hyvin 2- ja 4-vuotiailtakin tortillojen syöminen sujuu, kun täytteiden laitoin jälkeen aikuinen taittelee letun. Mutta välillä tietysti keskittyminen herpaantuu ja silloin saattaa lettukin aueta.

    VastaaPoista
  32. salaattia,kurkkua,paprikaa, fetaa, jauhelihaa, sweetchilikastiketta, juustoraastetta :) Arkena ja viikonloppuna, molempina on tortilloja tehty, nämä veneet vaikuttaakin todella käteviltä lasten kanssa.
    -Aija a.rantatulkkila(a)luukku.com

    VastaaPoista
  33. Tacomaustettua papukastiketta, juustoraastetta, tomaattia, avokadoa, juustoraastetta.
    eeva22@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Täytteeksi jauhelihaa, salsaa, porkkanaraastetta, viinirypäleitä, kurkkua, tomaattia ja salaattia =)
    keltainenleppakerttu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Mmm.. Salsa, salaatti, kurkku, tomaatti, jauheliha ja tietysti juustoa reilusti!
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Salsa, feta, jauheliha, kermaviilisoosi, kurkku, salaatti, tomaatti, juustoraaste.

    VastaaPoista
  37. Meidän perhe rakastaa myös tortilloita! Täytteenä aina jauheliha, juusto, salaatti, kurkku, tomaatti, salsa, dippi, sipuli ja ananas :)
    Maarit (maarit@kujala.fi)

    VastaaPoista
  38. Nää on niin huippuja. Meillä täytetään salaatilla, kurkulla, tomaatilla, fetalla, salsalla ja kermaviillä. paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Ai ihana, oon koukussa tortilloihin :) Noita "veneitä" en ole silti vielä kokeillut. Teen täytteen usein samalla hyväksi todetulla kaavalla; tacomaustettu jauheliha, jääsalaatti, tomaatti, kurkku, punasipuli, salsa, juustot vaihtelee paljonkin.
    mustikkapusu (a) gmail.com

    VastaaPoista
  40. Tortillaan laitan salaattia,, maissia, kanaa, kermaviiliä, juustoraastetta, salsakastike ja ananasta. Jauhelihan kanssa otan myös tomaattia ja sipulia. Joskus voi olla juustodippiä ja nachosipsejä. Tortillat on hyviä, mutta lasten vaatteissa tahrat ärsyttäviä.
    Arkisin tortilat tehdään kaapista löytyvistä aineksista. Jauhelihan sekaan laitetaan esim pavut ja tehdään valmis kastike johon riittää lisukkeeksi riisi ja salaatti.

    vaniljasade@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Meillä oli just näitä samanlaisia toissapäivänä synttäreillä tarjottavana ja silloin täytteinä olivat salaatti, tomaatti, paprika, feta, juustoraaste, salsa ja juustodippi. Muutenkin syödään aina kasvistortilloja.
    kristavarjus@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Viikonloppuun :) Kun yhdessä katsellaan suomihömppää :) Isäntä haluaa jauheliha salamimössöä..lapset kanaa... Chilimajoa ja paljon juustoa...
    Onkohan nuo kupit vaikeita syödä..Hmmm.Mukana!
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Soijarouhetta, kermaviiliä, avokadoa, tomaattia ja kurkkua laitan yleensä tortilloihini :)
    maria.knpp(at)gmai.com

    VastaaPoista
  44. Broilerin fajitas-mausteella, kermaviiltä, salsaa, tomaattia, juustoa

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  45. Kasviksia,fetaa ja tonnikalaa jonkun kastikkeen kera sekä juustoraastetta.
    Laura (laura.papunen@hotmail.com)

    VastaaPoista
  46. Ihana arvonta :) Meillä tortilloja syödään viikonloppuruokana. Laittaisin sisään tacomaustettua jauhelihaa, paprikaa, kurkkua, ananasta, salaattia, tomaattia, juustodippiä, salsaa, guacamolea ja creme fraichea :) Mulla tuppaa olemaan aina todella täynnä tortillat :D

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Kana, chili ja vihannestäyte smetanakastikkeella nam...
    Kirsi

    VastaaPoista
  48. Meillä syödään tortilloja joskus viikonloppuisin, täytteeksi kelpaa jauheliha ja kana lisäks sit vielä fetaa, tomaattia, kurkkua, juustoraastetta ja jotain hyvää kastiketta, nam :) (anu.jaakonsaari@gmail.com)

    VastaaPoista
  49. Mukava arvonta! Meillä myös tortilloista tykkää se lapset että aikuiset. Täytteinä on yleensä jauhelihaa ja kanaa, fetaa, ananasta, salaattia, paprikaa, kurkkua, tacokastiketta, ranskankermaa, guacamolea ja banaania(!) ja on muuten hyvää ;)

    VastaaPoista
  50. Meidänkin poikaperheessä tykkää tortilloista. Sisään menee minulla j.liha, salaatti,tomaatti,kurkku, feta, maissi, kermaviilikastike ja mediumsalsaa. Tinttarulla@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Nam! Meillä tortilloilla herkutellaan pääasiassa viikonloppuiltana.
    Täytteenä: tacomaustettu jauheliha, jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatti, punasipuli, ananas, juustoraaste sekä kermaviilidippiä.

    tuuti74@luukku.com

    VastaaPoista
  52. Vautsi, noita uusia "veneitä" pitäisi päästä kokeilemaan. Meillä täytteenä on salaattia, kurkku, tomsu, raaka sipuli, salsa, jauheliha, feta.

    VastaaPoista
  53. Nää on parhaita ja lapset tykkää myös. Kurkku,suolakurkku,salaatti,tomaatti, kanasuikaleita (pehmeän pippurinen), jauhelihaa johon on lisätty maustepussi ja juustoraastetta. Nam!

    VastaaPoista
  54. Broileria, kasviksia, mausteita, juustoa ja kermaviilikastiketta :)
    jaksaviela@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Jauheliha (tacomausteella maustettuna), kurkku,tomaatti,paprika,taco-dippi,juustoraasta ja joskus myös fetaa.
    Johanna ( johanna-tuominen@luukku.com)

    VastaaPoista
  56. Mun suosikki tortillaan tulee jauhelihan lisäksi salsadippi, tomaatti, kurkku, salaatti, aurajuusto ja paprika.
    T. Tiina (tiinatauriainen1@gmail.com)

    VastaaPoista
  57. Tortillat ovat ihana viikonloppuherkku. :) Jauhelihaa, salaattia, kurkkua, sipulia, suolakurkkua, tomaattia, juustodippiä ja salsaa. :P
    arjeniloja@luukku.com

    VastaaPoista
  58. Nam, tortillat maistuvat niin arkena kuin viikonloppunakin. On kiva kokoontua kavereiden ja heidän lastensa kanssa nauttimaan. Kätevää, kun jokainen voi valita haluamansa täytteet. Pöytään katetaan täytteiksi kanaa, jauhelihaa, erilaisia kasviksia, salsaa, juustokastiketta, Ranch-dippiä ja juustoraastetta :)
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Meillä vakkaritäytteet tortilloihin ovat valkosipulitacomaustettu jauheliha, kurkku, tomaatti, salaatti, salsa, ranskankerma, cheddarraaste ja lisäksi sitten esim maissia, ananasta tai jalopenoja maun mukaan. Itse tykkään syödä usein ihan vain salaattiversion ilman tortillalättyä...tosin ei sekään kovin kevyt ole juusto- ja ranskankermakasoineen :) speuhkur@hotmail.com

    VastaaPoista
  60. Perus jauheliha, kurkku, paprika, maissi, salsa, guacamole ja kermaviili! myymeri@hotmail.com

    VastaaPoista
  61. Yleensä meillä on tacomaustettua jauhelihaa, mutta joskus panostetaan ja laitetaan ihanaa bbq-maustettua jättikatkarapua itsetehtyine salsoineen ja guacamoleineen. Lisäksi juustoa ja paljon kasviksia oltava! sinipit@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Tortillat on kyllä kivaa lapsiperheen ruokaa ja helppoa valmistaakin! Jauheliha on aika perinteinen täyte, joskus myös kanaa. Lisukkeina aina tomaatti, salaatti, ananas, avokado ja juustoraaste. paivi.pitkanen5@luukku.com

    VastaaPoista
  63. Meillä tykätään kanasta, juustosta, ranskankermasta ja tomaatista :) leena.kaasila@arkjr.fi

    VastaaPoista
  64. Jauheliha maistuu parhaiten lapsillemme. Paljon kasviksia, cheddarkastiketta, valkosipulia, ananasta ja kermaviiliä raikastamaan kokonaisuutta! VirtaHenna@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Jauhelihaa tai kanaa tacomausteella (mieluiten tulinen savuvalkosipuli-maulla!), salaatti, kirsikkatomaatti, ananas, avokado, cheddarjuusto, valkosipulisalsa ja ranskankerma. Herkkuruokaa ja kelpaa sekä aikuisille että lapsille :) Sini.Pitkanen@student.oulu.fi

    VastaaPoista
  66. Meillä tortilloja syödään yleensä lauantai-iltaisin. Täytyy joskus kokeilla kebab-lihas täytteeksi. Meillä on yleensä pehmeitä täysjyvätortilloja, nachoja ja sellaisia kovia pieniä veneitä. Täytteenä jauheliha, kurkku, tomaatti, salaatti, maissi, guacamole ja ranskankerma

    VastaaPoista
  67. Täällä laitettaisiin aurojuustoa,jauhelijaa,kurkkua ja ananasta. Tiina (tiilikainen.tiina@luukku.com)

    VastaaPoista
  68. Nam, rakastan tortilloja ja syömme niitä melko usein. Silloin kun tekee mieli :P

    anna_88@luukku.com.

    VastaaPoista
  69. Meillä tortilloissa täytteenä salaattia, kurkkua, paprikaa, juustoraastetta, jauhelihaa ja salsaa :)

    m.k85@luukku.com

    VastaaPoista
  70. Hei! Noita venetortilloja on pitänyt monta kertaa testata, mutta niin on vain jäänyt... Meillä suosikkitäytteitä ovat maustettu jauheliha, joskus valkoisia papuja tomaattikastikkeessa, tietysti tuoretta salaattia, salsakastiketta ja äidin toiveesta valkosipulilla maustettua kermaviilikastiketta :)

    sannammpaananen@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Lähinnä viikonloppun, mutta kylllä syön mielellään arkipäivinä myös :)

    Täytteeksi ehkä kana, salsa, punasipuli, juusto, juustoraaste, kermaviilikastike, guacamole, tomaatti, salaatti, kurkku, paprika, babypinaatti ja ananas!

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  72. Täytteeksi jauhelihaa, kanaa, juustoa, salsakastiketta, tomaattia, salaattia, ananasta ja joskus sipuli. Tortillat on kyllä hyviä ja nuo veneet vaikuttaa tosi käteviltä meidänkin perheen pienimmälle syöjälle :)

    taika15 (taika15@suomi24.fi)

    VastaaPoista
  73. Tortillat ovat ihanaa hemmotteluruokaa arjessa ja erityisesti viikonlopuissa. Koskahan viimeksi on tullut syötyä?

    Täytteenä on useimmiten maustettu jauheliha, mutta tykkään yhtälailla myös maustetusta broitsusta. Lisäksi juustoa, hedelmäsalsaa, kurkkua, tomaattia, salaatinlehtiä ja broitsun kanssa erityisesti fetajuustoa.
    ei.ihan.viela@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Jauheliha tai kana, lisukkeena kurkkua, tomaattia, salsa ja juusto. T. Maria (Peltoniemen.muksut@gmail.com)

    VastaaPoista
  75. Hups. Arvonta olikin jo päättynyt. Harmi :(

    t. Mandi

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)