torstai 24. syyskuuta 2015

Villervallan värikäs talvimallisto



Skidistä tulleessa Villervallan sovituskuvauspaketissa oli sisävaatteiden (kuvat täällä) lisäksi kasa toppaa. Pakko todeta heti alkuun että vau! Nämäkin on livenä niin paljon hienompia, kun nettikuvien perusteella. Emil tykästyi niin kovasti mustaan tähtikuosilliseen toppatakkiin, että se jäi meille (saatu yhteistyöstä) ja sopivasti takki oli kovasti myös minun makuun. Ihanaa kun maut sattuu (ainakin vielä) suurimmaksi osaksi yhteen. ;)


Villervallan toppavaatteet on vedenpitäviä (teipatut saumat, vedenpitävyys 8000mm ja hengittävyys 5000g/m2/24h) ja itse materiaali vaikuttaa minusta varsin hyvältä. Hiukka karhea ja mattapintainen kangas. Kuitenkin notkea, eikä liian paksu ja lämmin silti. Meillä oli viime talvenakin Villervallan toppatakki ja Emil käytti sitä ihan kunnon pakkasillakin fleecetakin kanssa. Hyvin tarkeni ja pikku pakkasilla taas oli tarpeeksi lämmin ilman fleeceä, eikä päässyt hiki tulemaan. Toimii siis!
(lisää teknisiä tietoja ja takkien eri kokojen mittoja voi lukea Skidin sivulta esim. tämän tähtitakin tuotetiedoista; klik) 


Tykkään kovasti myös takin mallista. Se on takaa vähän pidempi ja sopivan istuva hoikallekin lapselle.
Tähän mustaan tähtitakkiin sopii upeasti nuo raidalliset London - toppahousut ja saman sävyn pipo (kuvassa koko 52/54). Rukkaset on mustat (night) ja kokona 7-8v, hiukan pienet jo Emilille eli hänelle valitsisin näistä koon 9-10v. Luulen tosin että hansikasmalli olisi kivempi Emilin mielestä ja niitäkin löytyy Skidin valikoimasta.

Takki ja housut ovat kokoa 140cm ja ovat kooltaan juuri sopivat Emilille tulevaan talveen.
(Emil on n.136-137cm pitkä)


Sisarukset voisi samistella myös toppavaatteilla, huippua! :D
Olivialla sovituksessa London - toppahaalari koossa 86cm (Olivia on n.83cm). Pipo oranssi 48/50 ja rukkaset mustat 1-2v. Ihanat nuo rukkaset ihan pienelle, koska niissä on sivuilla pitkät tarrat helpottamassa pukemista.


Haalari on myös hyvän mallinen, sopivan kapea. Polvissa ja pepussa on vahvikekangas. Tämän värin miellän enemmän pojalle sopivaksi, mutta raitakuosiahan löytyy myös hiukan tyttömäisemmässä värissä (rome). ;)


Yksiväristen ystäville löytyy myös muutama väri. Tässä takkina reippaan sininen.


Sininen takki sopii mielettömän hyvin raidallisiin Oslo - toppahousuihin. Näissäkin koko 140cm.




Toppahousujen malli on tänä vuonna todella hyvä, kapeampi kun aiemmin vai muistanko väärin?
Ainakin Emilille housut oli kuin tehty ja henkselitkin sai hyväksynnän, vaikka niitä monesti tuo poika vieroksuu. Henkselit voi kyllä irrottaa ja vyötäröllä on säädettävä kuminauha klipsillä.


Yksivärinen haalari on sävyltään tuotetiedoissa pinkki, mutta minusta tämä on enemmän vadelmanpunainen. Kamera vähän vääristää tuota sävyä, enkä saanut muokattua juuri oikeaksi, mutta ei siis ole noin punainen livenä mitä kuvat väittää. Tähän yhdistelin asusteeksi raitaa. Koko 86cm tässäkin.


Kuvaukset piti suorittaa sisällä loppuun, kun pelkäsin että tuo neiti on kokoajan nenällään pihalla ja sotkee kuvausvaatteet. ;)

Mitäs tykkäätte haalareista, onko raidalliset vai yksiväriset lemppareita? Lisäksi Skidistä löytyy tähtihaalarit.



Pörröfleecet on niin pehmoisia! Näitä on uudistettu ja nyt ovat tiheämpiä ja napakamman oloisia kuin aiemmin.
Emilillä tummansininen (Navy) 140cm ja Olivialla vadelma (drk cranberry) 86cm. Minun on pakko laittaa vielä tilausta menemään Skidiin, jäi niin moni sovitusvaate kaivelemaan ja tarvekin olisi etenkin fleecetakeille. ;)

Muistattehan että Skidi tarjoaa nyt lukijoilleni -10% alennusta Villervallan vaatteista koodilla syysuutta
ja ale koskee näitä ulkovaatteitakin!
(koskee normaalihintaisia tuotteita)

Koodi on voimassa 30.9.2015 asti.





9 kommenttia:

  1. Hei, ihan mahtavaa että Villervalla keksii aina uusia värejä yhdistää pirteään raitakuosiin. Erityisesti noi siniset housut ovat tosi mageet! Ja että nuo henkselit saa myös pois, lisää "käyttöaikaa" ;) Teillekin on varmaan sitten enää vain yksi haalarin käyttäjä... :') Vaikka Reima etc. yrittävätkin tuoda isompia "lasketteluhaalareita" mallistoon. ps. tosi kiva nähdä vaatteet ihan luonnossa, eikä ainostaan mallikuvina studioissa! Kiitos Skidille ja teille erityisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka! Kiva kuulla että tykkäät näistä mallikuvauksista, näissä on aika iso työ ja tunteja kuluu, joten aina on ilo kuulla jos näistä oikeasti tykätään! :)
      Villervallan kuosit on aina ihanan pirteitä. :)

      Poista
  2. Tämän vuoden Villervallat on kyllä tosi onnistuneita! Meille tuli se sini-vihreä raitainen Minille talveksi - ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sini-vihreä raita on tosi kiva. :) Onnistunut mallisto tosiaan.

      Poista
  3. Cranberry on karpalo ja siltä tuo väri näyttääkin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosiaan! ;D En jotenkin hoksannut sitä tuosta tuotetiedosta suomentaa, hih. Mutta tosiaan karpalo on tuo sävy!

      Poista
  4. Nyt en ehkä haluaisi kritisoida, mutta vapaa sananvapaus sen sallii. Sun blogi on ollut mahtavaa luettavaa ja antanut inspiraatiota lasten vaatetukseen ja vähän omaankin. Hyviä vinkkejä uusista merkeistä, mallistosta ja mitoituksesta. Mutta, viimeisen vuoden, parin aikana ei ole postauksia oikeastaan tullut muusta kuin yhteistyökumppaneiden mallien esittelystä ja hehkutuksesta. Puuttuvat ne itse tehdyt parhaat alelöydöt. Lisäksi hehkutat vähän turhan paljon, kuinka saat ilmaiseksi kalliita uusia vaatteita. Se ärsyttää osaa ihmisistä jotka miettivät taas mistä repiä satoja euroja lapsen talvivaatetukseen kun omatkin vaatteet kelvanneet hyvin jo vuosia.

    ps. saisko jotain lyhyttä postausta vähä isompien poikien talvivaatteista. kun tuntuu olevan mahdoton keksiä vaatteita lapsille jotka koon puolesta mahtuvat hyvin lastenvaatteisiin, mutteivät välttämättä pidä niitten kuoseista. Ja ne talvikengät, mitä tuommosille esiteineille saa jalkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki saa kritisoida, jos sen tekee hyvässä hengessä. :)
      Olen pahoillani, että koet nämä yhteistyöpostaukset huonona asiana ja ajattelet minun hehkuttavan ilmaiseksi saaduista tuotteista. Todellakaan se ei ole tarkoitus. Minulle on tärkeää että tekstistä tulee selvästi ilmi jos olen saanut jonkun tuotteen ilmaiseksi. Minusta pelkästään se että lisään tekstiin "yhteistyössä" ei anna kuvaa siitä onko tuote saatu ilmaiseksi ja tosi monessa blogissa itselle jää arvoitukseksi onko tuote saatu ilmaiseksi tai alella. Minua itseä harmittaa monessa blogissa se! ;)
      Harmillista jos tekstistäni saa sen kuvan, että hehkutan kun saan jotain ilmaiseksi.

      Olen erittäin kiitollinen yhteistyökumppaneilleni ilmaisista testiin tulleista tuotteista, koska meidän perhe ei myöskään ole mikään suurituloinen (itseasiassa ollaan huonotuloinen perhe, kun keskimääräistä mittakaavaa käytetään). Itse kun vielä sillä reilun 300e kodinhoidon tuella räpistelen. Nuo yhteistyöjutut käy ihan työstä, yhteen blogijuttuun kuluu tunteja keskimäärin 3-4h! Joten eihän nuo tuotteet ihan ilmaisia minulle ole. Kyllä minä lasken oman ajankin olevan arvokasta, vielä kun sitä aikaa näin suurperheellisenä on kovin rajallisesti. Blogi on minulle jopa osa-aikainen työ, kuten kotona miehelle vitsailen. Ja tiedoksi sekin että maksan verot mainoksista jotka blogissani pyörii!

      Vähän kyllä ihmettelen sitä miten se ärsyttää ihmisiä kun joku saa "työllä" jotain ilmaiseksi. Ilman blogia itsekin miettisin mistä revin rahaa lasten vaatetukseen ja lukisin taatusti blogeja. Mutta en kyllä osaisi niistä ärsyyntyä. Itse ajattelisin, että ompa hienoa kun joku on saanut hyvän blogin pystyyn ja saa siinä tekemistään jutuista vielä kiitokseksi jotain aina ilmaiseksi. Hyvä hänelle! :)
      Ihmiset ei aina ehkä ajattele, että ei se blogi pyöri ihan pienellä ajankäytöllä ja panostuksella. Kannattaisi miettiä, että olisiko itsellä ylimääräistä aikaa päivittäin n.2h valmistella juttuja, kuvata, käsitellä kuvia ja kirjoittaa tekstejä. Jos on niin hiphei, äkkiä vaan blogi pystyyn! Sillä se on jokaisen oikeus ja mahdollisuus päästä samaan. :)
      Minähän en saa kaikista yhteistyömerkityistä postauksista ilmaiseksi tuotteita. Esim. nyt Molo kids, Racoon ja Mini rodini jutut olen tehnyt ihan vaan teitä lukijoita ajatellen. En saanut niistä mitään ilmaiseksi. Monia juttuja tulee tehtyä yhteistyönä omasta ilosta ja ajatellen että ne hyödyttää lukijoita. Pyydetyistä jutuista saan toki monesti jotain ilmaiseksi ja minusta se on ihan kohtuullista ajatellen sitä työn määrää ja mainosta, jonka yritys saa. Aika on kuitenkin rahaa, varsinkin kun sitä aikaa on varmaan meillä jokaisella vuorokaudessa liian vähän.

      Myönnän kyllä että viimeinen vuosi on tullut paljon postattua yhteistyöjuttuja. Se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että minulla on ollut todellakin niin kiirettä ihan suurperheen elämässä pienen prinsessan synnyttyä, että olen blogissa lähinnä vaan postannut ne jutut jotka on olleet "pakollisia" ja kaikkein tärkeimpiä itselle. Eli yleensä ne jutut joista on sovittu yhteistyökumppanin kanssa, niissä kun on aika joilloin jutut pitää julkaista. Omat muut jutut on jääneet vähemmälle, kun yksinkertaisesti ehdi.
      Toivottavasti kuitenkin aikaa alkaa löytyä neidin kasvaessa ja ehdin taas enemmän. :)

      Kiitos postaustoiveesta! Yritän toteuttaa jossain määrin että miltä meidän teinien talvivaatevarasto näyttää. :)

      Poista
    2. Meitä tyytyväisiä lukijoita riittää ja tällaiset kateelliset panettelut kannattaa jättää omaan arvoonsa. Kateellisuus on suomalaisten "perisynti" ;) Itse kiittäisin sinua varsinkin laadukkaista kuvista. Esim. Villervallan omat tuotekuvat eivät ole vaatteille eduksi ja monet kuvien varassa vaatteita ostavat osaavat varmasti arvostaa Sinun laadukkaita kuvia. Tsemppiä blogin tekemiseen jatkossakin!

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)