torstai 26. maaliskuuta 2015

Pienen tytön konttaushaalari (sis.alekoodin Tenavalinnaan!)

 
 
Meidän neidin välikausivaatetus alkaa olla aika mallillaan. Kevääksi on vielä yksi juttu tulossa, mutta syksyksi on jo kaikki valmiina. Kahdella koolla kun mennään. Keväälle 80cm ja syksylle olen jo varannut 86cm. Olivia on nyt n.73,4cm pitkä ja jos veikkaan isoveljien perusteella kasvun oikein, niin syksyllä mittaa on jo hiukan päälle 80cm. Toki voi olla että tuo 80cm riittää syksynkin, mutta aina pitää varautua. ;)

 
Tilasin syksylle pihahaalariksi Tenavalinnasta (yhteistyöstä saadulla lahjakortilla) Molo Kidsin Polly -haalarin koossa 86cm. Värinä raikas Girly rainbow on mukavasti tyttömäinen, mutta samalla sopivasti likaystävällinen. Kuravaatteita kun en ajatellut hankkia ollenkaan.
Rukkasiksi tilasin settiin sopivat lilat Molo Kidsin rukkaset koossa 1-2v. ja pipoksi Maxomorran kissapipon, joka istuu sävyltään settiin kivasti. Eccon nahkaiset koon 19 ensiaskel kengät ostin jokin aika sitten Prisman alesta 20e ja sävy sattui juuri tähän settiin täydellisesti, täytyy vaan toivoa että mahtuu vielä syksyllä.
 
 
Haalari on varsin sopiva jo muuten, mutta lahkeissa on mittaa vielä reilusti. Uskon että tämä on juuri sopiva syksyä ajatellen. Tuskin neiti nyt noita käsiään niin paljon kasvattaa, koska hihoista tämä tuntuu olevan sopivin jo nyt.
 
Eikös olekin aika pirtsakka setti? :)
 

 
Emilille minulla on edelleen välikausi vähän vaiheessa (apuva!) ja olen pyöritellyt yhtä sun toista settiä mielessä, vielä kuitenkaan päätymättä mihinkään.. Kyllä kai se valinta pian on selvä, pakko olla. ;)
 
Lastenpuoti Tenavalinna halusi ilahduttaa teitä lukijatarjouksella näin kevään kynnyksellä, nyt kannattaa käydä ne viimeisetkin välikausivermeet tilaamassa, jo jotain uupuu!
Eli saat koodilla PRINSESSA -15% alennusta koko valikoimasta.
Koodi on voimassa tämän viikon loppuun saakka eli 29.3.2015 asti.
Klikkailkaa ostoksille tästä! :)
 
 

2 kommenttia:

  1. Meillä ei ole pienemmälle kuin softshell haalari välikauteen. Meinasin, että jos löytäisin jonkun käytetyn edullisen vedenpitävän mutta mun laatuvaatimuksilla ei kyllä siinä edullinen hintaluokassa löydy mitään :( Täytyy toivoa, että pärjätään takki+housut setillä. Housuja on jopa niin monet kuin yhdet :D :D eli aika epätoivoista, mutta jospa tämä tästä :D

    VastaaPoista
  2. Kelpais mullekin! :) Tosi pirteä ja ihana setti ja tyttönen <3

    -Jamina-

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)